superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
240329_ManCity_Arsenal_DigiSport_1060x636
(P) Meci decisiv pentru titlu? City – Arsenal este SuperDerby-ul din Premier League
Screenshot 2024-04-27 at 23.03.18
Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Descoperă Super Oferta pentru duminica derby-urilor

01.03.2024, 18:59

Primăvara vine cu un cadou pentru toţi iubitorii fotbalului sub forma unei zile pline de meciuri la un super nivel! Prima duminică din luna martie propune meciuri pline de intensitate şi dramatism din cele mai tari campionate ale Europei.

240301_Weekendul_Derbyurilor_Digi_1060x630 digisport
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Derby-ul oraşului Manchester

Scena este pregătită pentru un duel palpitant între cele două mari echipe din oraşul Manchester. Ambele echipe vin după victorii în Cupa Angliei, City având o prestaţie remarcabilă în victoria, 6-2, cu Luton, meci în care Erling Haaland a înscris de cinci ori.

Performanţa incredibilă a lui Haaland, orchestrată de geniul lui Kevin De Bruyne, a asigurat locul „cetăţenilor” în sferturile de finală ale competiţiei, menţinând speranţa vie pentru o nouă „triplă”. În prezent pe locul secund în Premier League, City îşi propune să reducă deficitul faţă de Liverpool, dar are de înfruntat o provocare considerabilă din partea unei echipe în plină revenire.

Jucătorii lui Manchester United, conduşi de Erik ten Hag, sunt hotărâţi să evite a treia înfrângere consecutivă pe terenul rivalei din oraş. În ciuda problemelor recent, inclusiv o înfrângere la limită în faţa lui Fulham, forma bună a lui United în deplasare este impresionantă, câştigând toate cele şase meciuri din 2024.

City încearcă să-şi extindă seria de 18 meciuri fără înfrângere, în timp ce United visează în continuare la un loc de Liga Campionilor.

Descoperă oferta de Super Pariuri pentru Man. City – Man. United!

Super Meci în sudul Italiei


Napoli o întâlneşte pe Juventus, pe Stadio Diego Armando Maradona, în probabil cel mai aştept duel al etapei cu numărul 27 din Serie A.

Gazdele vin după victoria categorică de la mijlocul săptămânii, 6-1 împotriva lui Sassuolo, marcând prima victorie sub comanda lui Francesco Calzona. Vedeta Victor Osimhen a reuşit un hat-trick în această victorie impresionantă, în timp ce aripa Kvicha Kvaratskhelia a contribuit şi el cu două goluri.

Pe de altă parte, Juventus se afla înaintea acestei etape la 12 puncte în spatele liderului Inter. Runda anterioară a adus pentru Juventus o victorie muncită împotriva lui Frosinone, cu un gol neaşteptat marcat de Daniele Rugani.

Meciul promite să fie un test al formei recăpătate de Napoli și a capacității lui Juventus de a reduce decalajul în cursa pentru titlul din Serie A.

Descoperă oferta de Super Pariuri pentru Napoli – Juventus!

Tot duminică, de la ora 18:00, „fierbe” Turcia! Galatasaray vrea să răzbune eliminarea din sferturile Cupei Turciei printr-o victorie pe terenul rivalei Beşiktaş. Totodată, Galata trebuie să îşi consolideze poziţia de lider. Tot o cursă în doi va rămâne pentru titlul de campioană – între Galatasaray şi Fenerbahce – chiar dacă Beşiktaş va obţine toate cele trei puncte.

Descoperă oferta de Super Pariuri pentru Beşiktaş – Galatasaray!

Weekend-ul se termină cu „O Classico”, derby-ul dintre FC Porto şi Benfica. Diferenţa din clasament dintre Benfica şi Sporting Lisabona este extrem de mică, iar Porto poate reveni în cursa pentru titlul de campioană printr-o victorie în partida de duminică seară.

Descoperă oferta de Super Pariuri pentru Porto – Benfica!

Etichete: superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
man
S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia
Mp Genova 19/01/2024 - campionato di calcio serie B / Sampdoria-Parma / foto Matteo Papini/Image nella foto: esultanza g
Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului
promovare
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
Screenshot 2024-04-26 at 18.36.18
Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate
Sant Joan Despi, Spain, on April 12, 2024, Xavi Hernandez head coach of FC Barcelona press conference in Ciutat Esportiva Joan Gamper, Sant Joan Despi, Spain, on April 12, 2024.© Joan Gosa 2024
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-27 at 23.03.18
Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul
Screenshot 2024-04-28 at 00.03.15
Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului
Screenshot 2024-04-27 at 22.52.04
Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană
mm-stoica

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media