Simona Halep, la WTA Miami 2024 / Foto: captură Digi Sport
”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”
simona-halep4
”Nu cred că Halep va juca în Billie Jean King Cup”. Ce se întâmplă cu Simona și dorința ei de a evolua la JO
COLAJ BUN
Gică Craioveanu a spus ce n-a moștenit Ianis Hagi de la tatăl său: ”N-are cum să o aibă”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

Video Halep - Barty 6-4, 6-1. Sloane Stephens, adversara Simonei din finala Rogers Cup

11.08.2018, 21:20

UPDATE 02:50: Simona Halep și-a aflat adversara din finala Rogers Cup. Într-o reeditare a ultimului act de la Roland Garros, numărul unu mondial o va întâlni pe Sloane Stephens. Sportiva din Statele Unite a învins-o în semifinale pe Elina Svitolina, cu 6-3, 6-3.

halep finala montreal
Getty Images
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Partida dintre Simona Halep și Sloane Stephens se va disputa duminică, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 2 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.


Simona Halep s-a calificat spectaculos şi entuziasmant în finala turneului de la Montreal, după ce a trecut în ceva mai mult de o oră de Ashleigh Barty, scor 6-4, 6-1.

Australianca de pe locul 16 WTA a rezistat doar un set în faţa liderului mondial. Deşi a condus şi cu 4-1, Halep s-a impus în cele din urmă cu 6-4, dar în actul secund nu i-a mai lăsat vreo şansă adversarei sale.

S-a terminat 6-1 în favoarea Simonei, care a făcut nu mai puţin de cinci break-uri în meciul în care a avut un singur moment de dificultate, la mijlocul primului set, când a şi cerut intervenţia lui Darren Cahill.


Românca de 26 de ani a obţinut astfel a doua victorie în mai puţin de 24 de ore, după cea din sferturile de finală, în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia.


UPDATE 21:22, Halep - Barty 6-4, 6-1. BREAK, SET şi MECI, Simona! Românca va juca pentru a doua oară finala la Montreal, după succesul din 2016. După un alt meci entuziasmant, liderul mondial s-a impus în ceva mai mult de oră în faţa australiencei Ashleigh Barty, căreia nu i-a lăsat vreo şansă. În ultimul act, românca o va întâlni pe învingătoarea dintre Elina Svitolina, campioana de anul trecut de la Rogers Cup, şi Sloane Stephens.

UPDATE 21:17, Halep - Barty 6-4, 5-1. Simona a salvat alte două mingi de break şi păstrează avantajul din secul secund. E la un singur game de victorie şi de calificarea în finală.

UPDATE 21:11, Halep - Barty 6-4, 4-1. Australianca a reuşit să pună capăt seriei de cinci game-uri consecutive ale Simonei, dar românca e într-o situaie excelentă pentru a încheia rapid meciul.

UPDATE 21:09, Halep - Barty 6-4, 4-0. După un game foarte dificil, în care a salvat patru mingi de break, Simona a reuşit să-şi facă serviciul şi e tot mai aproape de calificarea în finală.

UPDATE 21:01, Halep - Barty 6-4, 3-0. BREAK, Simona! Românca pare hotărâtă să nu-i mai lase vreo şansă australiencei. Campioana noastră a reuşit un alt punct senzaţional şi a fructificat apoi prima şansă de a câştiga împotriva serviciului.

UPDATE 20:58, Halep - Barty 6-4, 2-0. Pare dezlănţuită Simona, în aceste momente. Al treilea game la rând câştigat la 0 pe propriul serviciu de jucătoarea noastră, care a consolidat astfel break-ul din startul celui de-al doilea set.

Statistica primului set

UPDATE 20:55, Halep - Barty 6-4, 1-0. BREAK, Simona! Românca începe setul al doilea la fel ca pe primul: cu un game câştigat pe serviciul lui Barty.

UPDATE 20:50, Halep - Barty 6-4. SET, Simona! Campioana de la Roland Garros nu i-a lăsat speranţe adversarei sale şi a închis primul set cu un game la 0, al doilea consecutiv.

UPDATE 20:46, Halep - Barty 5-4. Este evident că australianca a intrat cu adevărat în meci, însă Simona va urma la serviciu şi va avea şansa de a închide primul set.

UPDATE 20:43, Halep - Barty 5-3. Simona a răspuns seriei pozitive a adversarei sale cu un game la 0 pe propriul serviciu şi este la un pas de câştigarea primului set.

UPDATE 20:40, Halep - Barty 4-3. Australianca a confirmat momentul bun şi şi-a făcut serviciul. Ultimul punct al game-ului i-a făcut pe spectatori să reacţioneze şi să aplaude în picioare. În pauză, Simona a cerut intervenţia lui Darren Cahill. 

UPDATE 20:37, Halep - Barty 4-2. BREAK, Barty! Primul moment de slăbiciune al liderului mondial. Australianca a profitat şi a recuperat unul dintre break-uri, iar acum are şansa de a se apropia la un singur game.

UPDATE 20:31, Halep - Barty 4-1. BREAK, Simona! Condusă cu 40-15, constănţeanca a luat patru puncte la rând, unul dintre ele cu adevărat senzaţional: rever în lung de linie, exact în colţul terenului. O minge care a lăsat-o fără replică pe adversara ei.

UPDATE 20:26, Halep - Barty 3-1. Simona controlează în continuare ostilităţile şi se desprinde din nou în primul set al meciului care o poate duce în finala de la Montreal.

UPDATE 20:22, Halep - Barty 2-1. Australianca ia primul game, după ce a servit foarte bine şi a reuşit să clatine apărarea foarte bună a Simonei.

UPDATE 20:19, Halep - Barty 2-0. Simona consolidează break-ul cu un game solid pe propriul serviciu şi se desprinde încă din start. Românca are în mod evident iniţiativa.

UPDATE 20:16, Halep - Barty 1-0. BREAK, Simona! Liderul mondial deschide meciul cu un break, la capătul unui game lung, în care jucătoarea noastră a revenit după ce a fost condusă şi a încheiat cu un punct splendid.

UPDATE 20:12 - A început meciul, cu Ashleigh Barty la serviciu.

UPDATE 20:05 - Jucătoarele sunt deja pe teren şi se încălzesc pentru meciul care va decide prima finalistă de la Rogers Cup. 


ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2,82 milioane dolari americani, după o victorie cu 7-5, 6-1 în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia.  Pentru un loc în ultimul act, sportiva noastră o va întâlni diseară, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 2, pe australianca Ashleigh Barty (22 ani, 16 WTA), cap de serie numărul 15, victorioasă în sferturi cu 6-3, 6-1 în faţa olandezei Kiki Bertens (26 ani, 18 WTA). 

Halep (26 ani) s-a impus în fața lui Caroline Garcia într-o oră şi 29 de minute în disputa cu numărul şase mondial (24 ani) şi va juca a patra sa semifinală consecutivă la Rogers Cup. În 2015 (Toronto) a abandonat în finala cu elveţianca Belinda Bencic, în 2016 (Montreal) a învins-o în finală pe americanca Madison Keys, iar în 2017 (Toronto) s-a înclinat în semifinala cu ucraineanca Elina Svitolina, după ce în sferturi trecuse chiar de Garcia, cu 6-4, 6-2. 

Halep şi-a asigurat un cec de 126.450 dolari şi 350 de puncte WTA.

WTA Montreal (ziua 6/semifinale), în direct pe Digi Sport 2:

Simona HALEP (ROU) vs. Ashleigh BARTY (AUS) - 20:00
Sloane STEPHENS (USA) vs. Elina SVITOLINA (UKR) - nu înainte de 01:00

ATP Toronto (ziua 6/semifinale), în direct pe Digi Sport 2:

Kevin ANDERSON (RSA) vs. Stefanos TSITSIPAS (GRE) - 22:00
Rafael NADAL (ESP) vs. Karen KHACHANOV (RUS) - nu inainte de 03:00

Meciul Simona Halep - Ashleigh Barty va fi LIVE VIDEO și TEXT pe digisport.ro, de la ora 20:00.

Etichete: simona halep , ashleigh barty , montreal 2018 , hakep barty live video , halep barty montreal 2018 , video halep barty


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară de engleză și-a pierdut locul de muncă după ce colegii i-au aflat secretul
O profesoară de engleză și-a pierdut locul de muncă după ce colegii i-au aflat secretul

O profesoară de liceu în vârstă de 50 de ani a fost nevoită să-și dea demisia după ce contul ei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
COLAJ BUN
Gică Craioveanu a spus ce n-a moștenit Ianis Hagi de la tatăl său: ”N-are cum să o aibă”

O nouă eră la Liverpool: s-a trimis oferta de 80.000.000€ pentru înlocuitorul lui Mo Salah!
A general view of a corner flag at Anfield, Liverpool. Picture date: Thursday February 10, 2022.
”L-ați vedea pe Mihai Rotaru să meargă în galerie ca Dan Șucu?”. Replica lui Ivaylo Petev a venit pe loc
mihai rotaru - dan sucu
Lovitură pentru Drăgușin! Anunțul lui Postecoglou
Fulham v Tottenham Hotspur, Premier League, Football, Craven Cottage, London, UK - 16 Mar 2024
Citește și
I-au spus ”NU” Simonei Halep! Ce urmează pentru fostul lider mondial
simona-halep
Simona Halep a fost lăsată pe dinafară! Organizatorii turneului de la Stuttgart nu au trecut-o pe listă
National Bank Open Toronto - Day 5
Cine e Rumy Alqahtani, prima femeie căreia Arabia Saudită îi permite să participe la Miss Univers. Are licență în stomatologie
Cine e Rumy Alqahtani, prima femeie căreia Arabia Saudită îi permite să participe la Miss Univers. Are licență în stomatologie
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Un nou tip de radar, pregătit să facă ravagii printre șoferi. Amenda vine și dacă nu aveți viteză
Un nou tip de radar, pregătit să facă ravagii printre șoferi. Amenda vine și dacă nu aveți viteză
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cine e fosta mare jucătoare care a refuzat-o pe Simona Halep la următorul turneu major: ”Hotărâm cu atenție”
Cine e fosta mare jucătoare care a refuzat-o pe Simona Halep la următorul turneu major: ”Hotărâm cu atenție”
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ora de vară 2024. Când se dau ceasurile înainte. Povestea orei de vară
Ora de vară 2024. Când se dau ceasurile înainte. Povestea orei de vară
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură