Europe News - January 13, 2022
Anunțul directorului de la Australian Open cu privire la situația lui Novak Djokovic: ”Intenția lui e să participe în 2023”
halep
Galerie Foto Ce a făcut Simona Halep în ziua liberă la Melbourne, înaintea meciului cu Alize Cornet. Mesajul pentru fani
Simona Halep, la Australian Open / Foto: Getty Images
Live Text Simona Halep - Alize Cornet 4-6, 1-3, ACUM, în optimi la Australian Open. Franțuzoaica se distanțează
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Halep - Sharapova 4-6, 6-1, 6-4. Victorie uriașă după un meci de pus în ramă. Simona, în finală la Roma!

19.05.2018, 21:05

Simona Halep a obţinut a doua victorie a carierei cu Maria Sharapova şi s-a calificat în finala de la Roma. La ora 14:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, va încerca să răzbune eşecul din ultimul act, de anul trecut, cu Elina Svitolina.

The Internazionali BNL d'Italia 2018 - Day Seven
Getty Images - Simona Halep
  • Liga 1: FC Botoșani - Sepsi, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Farul - U Craiova 1948, luni, 20:00, Digi Sport 1

Pentru al doilea an la rând, Simona Halep joacă finala la Roma, după o victorie de senzaţie cu Maria Sharapova. Rusoaica a câştigat cu 6-4 primul set, în care Halep nu s-a impus niciodată pe propriul serviciu. Nouă game-uri din zece au fost break-uri.

Învinsă în şapte din opt meciuri cu Sharapova, Halep şi-a revenit după discuţia cu Darren Cahill. Al doilea set l-a câştigat fără drept de replică, 6-1, şi a continuat să-şi domine rivala şi în decisiv, unde a reuşit punctul meciului. Bătălia cu Şarapova s-a încheiat după două ore şI 26 de minute şi 6-4 în decisiv pentru Halep.

La fel ca anul trecut, cea mai bună jucătoare a lumii va juca pentru trofeu la Roma, cu Elina Svitolina. Finala începe ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, la ora 14:00 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro


LIVE VIDEO&TEXT:

UPDATE ora 21:00: Halep - Sharapova 4-6, 6-1, 6-4. BREAK, SET ȘI MECI! Simona Halep este în finală la Roma după un meci mare făcut în fața Mariei Sharapova, încheiat cu un break. În ultimul act, liderul WTA o va întâlni pe Elina Svitolina. Va fi reeditarea ultimului act de anul trecut.

UPDATE ora 20:56: Halep - Sharapova 4-6, 6-1, 5-4. GAME SIMONA! Liderul WTA e acum la un game distanță de finala de la Roma. Halep a cedat un singur punct în acest game

UPDATE ora 20:52: Halep - Sharapova 4-6, 6-1, 4-4. Game Sharapova! Simona a condus cu 30-0, dar rusoaica a revenit și avem pentru a doua oară egalitate în setul decisiv

UPDATE ora 20:48: Halep - Sharapova 4-6, 6-1, 4-3. Break Sharapova! Rusoaica nu renunță la luptă și răspune cu aceeași monedă. Game alb pe serviciul Simonei

UPDATE ora 20:44: Halep - Sharapova 4-6, 6-1, 4-2. BREAK SIMONA! Game alb câștigat de Halep pe serviciul Sharapovei. A fost al 10-lea break al Simonei într-un game în care Sharapova a făcut a 9-a dublă greșeală din acest meci

UPDATE ora 20:40: Halep - Sharapova 4-6, 6-1, 3-2. Break Sharapova! Simona a avut mai multe mingi de 4-1, dar rusoaica a reușit în cele din urmă break-ul la capătul unui game extrem de lung.

UPDATE ora 20:32: Halep - Sharapova 4-6, 6-1, 3-1. BREAK SIMONA! Halep câștigă din nou pe serviciul rusoaicei și se distanțează la două game-uri în actul decisiv.

UPDATE ora 20:24: Halep - Sharapova 4-6, 6-1, 2-1. GAME SIMONA! Sharapova a condus cu 30-0, dar liderul WTA a revenit, câștigând patru puncte la rând. Simona a trecut la conducere pentru prima dată în decisiv.

UPDATE ora 20:20: Halep - Sharapova 4-6, 6-1, 1-1. BREAK SIMONA! Replică imediată a jucătoarei noastre, care restabilește egalitatea în actul al treilea. La punctul decisiv, Simona a beneficiat și de o eroare a Sharapovei.

UPDATE ora 20:15: Halep - Sharapova 4-6, 6-1, 0-1. Break Sharapova! Setul decisiv începe cu un break. Simona a fost condusă cu 30-0, a revenit, dar în cele din urmă a cedat game-ul.

# Statistica setului secund

# Ca de fiecare dată aproape când e în dificultate într-un meci cu Simona Halep, Maria Sharapova a luat o pauză de vestiar înaintea setului decisiv

UPDATE ora 20:05: Halep - Sharapova 4-6, 6-1. BREAK ȘI SET SIMONA! Avem parte de set decisiv în semifinala dintre Simona Halep și Maria Sharapova. Liderul WTA a cedat un singur game după discuția cu Darren Cahill. Rusoaica a încheiat setul cu o dublă greșeală, a opta din acest duel

UPDATE ora 19:59: Halep - Sharapova 4-6, 5-1. GAME SIMONA! Halep a salvat o minge de break și a mai făcut un pas către câștigarea actului secund

UPDATE ora 19:55: Halep - Sharapova 4-6, 4-1. BREAK SIMONA! Liderul WTA se distanțează în actul secund și există șanse mari să avem set decisiv pentru a afla a doua finalistă de la Roma

UPDATE ora 19:50: Halep - Sharapova 4-6, 3-1. GAME SIMONA! Jucătoarea noastră reface diferența de două game-uri în actul secund.

UPDATE ora 19:45: Halep - Sharapova 4-6, 2-1. Game Sharapova! Game alb câștigat de rusoaică, unul în care Maria Sharapova a reușit și doi ași

UPDATE ora 19:41: Halep - Sharapova 4-6, 2-0. GAME SIMONA! Pentru prima dată în această partidă liderul WTA își face serviciul. Tot pentru prima dată în meci, Simona se distanțează la două game-uri de rusoaică.

UPDATE ora 19:35: Halep - Sharapova 4-6, 1-0. BREAK SIMONA! După un game extrem de lung, liderul izbutește să înceapă cu break setul secund! Până acum ambele jucătoare au avut probleme cu primul serviciu.

# Statistica primului set

UPDATE ora 19:25: Halep - Sharapova 4-6. Break și SET Sharapova! Primul act se încheie fără ca jucătoarea noastră să câștige niciun game pe propriul serviciu. 

UPDATE ora 19:20: Halep - Sharapova 4-5. BREAK SIMONA! Liderul WTA profită de problemele la serviciu ale rusoaicei și reușește să "rămână în viață" în primul set. 

UPDATE ora 19:18: Halep - Sharapova 3-5. Break Sharapova! Simona nu reușește nici de această dată să-și facă serviciul și rusoaica mai are nevoie de un singur game pentru a încheia primul set.

UPDATE ora 19:14: Halep - Sharapova 3-4. Game Sharapova! Rusoaica reușește să-și facă pentru prima dată serviciul în această partidă. Sharapova a încheiat game-ul cu un lung de linie fără speranțe pentru Simona

UPDATE ora 19:08: Halep - Sharapova 3-3. Break Sharapova! Simona nu reușește nici de această dată să-și facă serviciul și seria break-urilor continuă.

UPDATE ora 19:02: Halep - Sharapova 3-2. BREAK SIMONA! Simona a condus din nou cu 40-0 pe serviciul rusoaicei, care a salvat apoi o minge de break. Sharapova a comis însă o nouă dublă greșeală și avem al 5-lea break consecutiv. În acest game liderul WTA a reușit și cel mai frumos punct de până acum al partidei.

UPDATE ora 18:58: Halep - Sharapova 2-2. Break Sharapova! Al patrulea game din tot atâtea jucate câștigat contra serviciului. Rusoaica a închis game-ul cu scurtă de efect.

UPDATE ora 18:52: Halep - Sharapova 2-1. BREAK SIMONA! Serviciul rusoaicei nu a funcționează și Halep a reușit un break la zero. Sharapova a comis două duble greșeli în acest game.

UPDATE ora 18:46: Halep - Sharapova 1-1. Break Sharapova! Simona nu izbutește să-și consolideze break-ul după un game echilibrat. Jucătoarea noastră a salvat și o minge de break. Avem din nou egalitate.

UPDATE ora 18:40: Halep - Sharapova 1-0. BREAK SIMONA! Început excelent de meci pentru Simona, care a câștigat primul game al partidei chiar pe serviciul rusoaicei. Liderul mondial a fructificat prima minge de break.

UPDATE ora 18:37: Meciul a început cu Maria Sharapova la serviciu

UPDATE ora 18:20: Cele două jucătoare au intrat pe teren și meciul va începe în aproximativ 10 minute

UPDATE ora 18:13: S-a încheiat meciul dintre Rafael Nadal și Novak Djokovic, câștigat de spaniol cu 7-6, 6-3. Partida dintre Simona Halep și Maria Sharapova va începe în aproximativ un sfert de oră.

UPDATE 17:53: Meciul dintre Simona Halep şi Maria Sharapova va începe nu mai devreme de ora 18:20. Duelul e programat după partida dintre Novak Djokovic şi Rafael Nadal. În acest moment, ibericul conduce cu 7-6, 4-2.


SIMONA HALEP - MARIA SHARAPOVA ROMA 2018 / Maria Sharapova s-a calificat dramatic în semifinale la Roma, după o dispută de 3 ore şi 13 minute cu Jelena Ostapenko, învingătoarea de la Roland Garros 2017. Rusoaica o va întâlni pe Halep în semifinale şi un lucru e clar: va fi foarte obosită.

"Masha" a jucat trei meciuri de trei seturi la Foro Italico, petrecând în total aproape 10 ore pe teren. Oboseala acumulată, mai ales că Sharapova nu mai e de mult obişnuită cu un efort susţinut, fiind în general eliminată devreme în turnee, îşi poate spune cuvântul în penultimul act.

SIMONA HALEP - MARIA SHARAPOVA ROMA 2018 

Parcursul Sharapovei de până acum:

Sharapova - Barty 7-5, 3-6, 6-2 (2 ore şi 33 de minute)

Sharapova - Cibulkova 3-6, 6-4, 6-2 (2 ore şi 32 de minute)

Sharapova - Gavrilova 6-3, 6-4 (o oră şi 39 de minute)

Sharapova - Ostapenko 6-7, 6-4, 7-5 (3 ore şi 13 minute)

SIMONA HALEP - MARIA SHARAPOVA ROMA 2018 / De partea cealaltă, Simona a petrecut mai puţin de o oră pe teren în meciul cu Osaka, pentru ca apoi să beneficieze de abandonul lui Keys. În sferturi, contra Carolinei Garcia, a încheiat conturile după o oră şi 15 minute, astfel că va fi foarte proaspătă.

Un lucru e cert, Sharapova e foarte aproape de nivelul jocului să maxim, după o perioadă de rătăcire, în care nu şi-a găsit ritmul şi încrederea, în urma scandalului de dopaj.

"Câteodată astfel de meciuri sunt pe muchie de cuţit până la ultima minge. Adrenalina, publicul, tenisul, toate au fost incredibile. Am avut suişuri şi coborâşuri în această partidă, dar am rezistat. E grozav să fiu din nou într-o fază atât de avansată la un turneu important. Fanii mei au fost atât de loiali în ultimii ani, iar pentru mine să produc un tenis de calitate în faţa celor care mă susţin e un sentiment foarte special", a spus "Masha" la finalul meciului cu Ostapenko.

Semifinala de la Roma, Halep - Sharapova, va fi în direct pe Digi Sport 2, azi, de la ora 18:00. Confruntarea poate fi urmărită şi în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.

 

Etichete: sharapova , sharapova roma , sharapova ostapenko


Urmărește știrile DigiSport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum se trăiește într-un oraș dintr-o țară NATO în care majoritatea locuitorilor sunt etnici ruși
Cum se trăiește într-un oraș dintr-o țară NATO în care majoritatea locuitorilor sunt etnici ruși

Au trecut 30 de ani de când s-a prăbușit Uniunea Sovietică și URSS a fost împărțită în 15 state...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Alize Cornet, la US Open 2018 / Foto: Captură Twitter@doublefault28
Cine e Alize Cornet, adversara Simonei Halep: penalizată că s-a dezbrăcat în timpul meciului și amintiri neplăcute din România

FCSB - CFR Cluj 3-3. Duel incendiar pe Arena Națională
debeljuh
Georgina Rodriguez, acuzată că a uitat de familie după ce l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo: "E nesimțită, acum va afla lumea"
Nitto ATP Finals - Day Two
Mbappe i-a cerut sfatul lui Ibrahimovic: să rămână la PSG sau să meargă la Real Madrid? Suedezul nu a stat pe gânduri
zlatan-mbappe1
”Declar pe post!”. Pronosticul pe care Gabi Balint l-a regretat după FCSB - CFR Cluj 3-3
Gabi Balint / Foto: Captură Digi Sport
Recomandările redacției
Gigi Becali, patronul de la FCSB / Foto: Sport Pictures
Exclusiv Gigi Becali a spus cine a decis schimbările cu CFR Cluj și a făcut calculele pentru titlu: ”Mergem în Ligă! Știi de ce?”

Exclusiv Jucătorul care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu în FCSB - CFR Cluj: ”Senzațional! E încântător”
ilie dumitrescu
Video Alaves – Barcelona 0-1. Catalanii au dat lovitura pe final de meci, după o evoluție modestă
Deportivo Alaves v FC Barcelona - La Liga, Vitoria, Vizcaya, Spain - 23 Jan 2022
Video Alex Chipciu, tranșant în ”războiul” FCSB - CSA, după ce a marcat în poarta fostei echipe: ”Asta e Steaua București!”
Alex Chipciu, în tricoul FCSB-ului / Foto: Sport Pictures
Citește și
Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA
4
FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber
Simona Halep
Kendall Jenner, în costum de baie și cizme de blană, în zăpadă. „Pozele anului” au strâns peste 11 milioane de like-uri
Kendall Jenner, în costum de baie și cizme de blană, în zăpadă. „Pozele anului” au strâns peste 11 milioane de like-uri
Câte bilete s-au vândut până acum la Dinamo - FCSB! Situație surprinzătoare pentru meciul din "Groapă"
Câte bilete s-au vândut până acum la Dinamo - FCSB! Situație surprinzătoare pentru meciul din "Groapă"
Cum va arăta staff-ul lui Edi Iordănescu: Am aflat primii doi oameni pe care viitorul selecționer i-a acceptat lângă el!
Cum va arăta staff-ul lui Edi Iordănescu: Am aflat primii doi oameni pe care viitorul selecționer i-a acceptat lângă el!
Lady Gaga, dezvăluiri despre scena intimă cu Salma Hayek pentru „House of Gucci”. Ce nu s-a văzut în film
Lady Gaga, dezvăluiri despre scena intimă cu Salma Hayek pentru „House of Gucci”. Ce nu s-a văzut în film
Claudia Pavel, mostră de senzualitate etalată pe Instagram. Cream s-a pozat în costum de baie în timpul vacanței din Dubai
Claudia Pavel, mostră de senzualitate etalată pe Instagram. Cream s-a pozat în costum de baie în timpul vacanței din Dubai
Cum afli cine te sună cu număr necunoscut, ascuns sau privat. Sigur nu știai asta
Cum afli cine te sună cu număr necunoscut, ascuns sau privat. Sigur nu știai asta
Povestea rivalității dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea. "Nu vorbesc deloc cu ea". Cele două tenismene sunt în optimi la Australian Open
Povestea rivalității dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea. "Nu vorbesc deloc cu ea". Cele două tenismene sunt în optimi la Australian Open
Video Franța - România 3-2 Fed Cup | "Tricolorele" au ratat o finală istorică, după o luptă admirabilă la Rouen
dublu tenis
Nici a treia oară! Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open, după un efort remarcabil
Trofeul cu Simona blurata
Foto Cum arăta femeia arbitru, după ce a fost lovită cu mingea de Djokovic şi ce a spus sârbul, pentru a scăpa de descalificare
Tennis: US OPEN

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Claudia Pavel, mostră de senzualitate etalată pe Instagram. Cream s-a pozat în costum de baie în timpul vacanței din Dubai
Claudia Pavel, mostră de senzualitate etalată pe Instagram. Cream s-a pozat în costum de baie în timpul vacanței din Dubai
Digi World
Cum poți preveni aburirea ochelarilor când porți mască. Ce truc simplu trebuie să folosești
Cum poți preveni aburirea ochelarilor când porți mască. Ce truc simplu trebuie să folosești
Digi Animal World
Cum arată cea mai mare pisică din lume: „Toată lumea o confundă cu un câine”
Cum arată cea mai mare pisică din lume: „Toată lumea o confundă cu un câine”
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi politica de confidenţialitate