Tennis: US OPEN
Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace
Porsche Tennis Grand Prix 2024 in Stuttgart, 16.04.2024 Sorana Cirstea (ROU) Porsche Tennis Grand Prix 2024 *** Porsche
Video Sorana Cîrstea - Iga Swiatek 1-6, 1-6. ”Sori”, eliminată în turul trei la Madrid
gigi becali cruce
”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 7 Liga a 2-a: Otelul Galati-Hermannstadt
Play-off

Niculescu, învinsă clar de Wozniacki, în turul 3 de la US Open. "E frustrant şi amuzant să joci cu ea"

02.09.2016, 11:06

Monica Niculescu, locul 58 WTA, a pierdut, vineri, şi al şaptelea meci disputat în compania sportivei Caroline Wozniacki, locul 74 mondial, daneza impunându-se în faţa româncei în turul trei al US Open la fel ca în confruntările precedente, în două seturi.

collage monica
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Caroline Wozniacki a câştigat meciul cu scorul de 6-3, 6-1, într-o oră şi 27 de minute.

Cele două sportive au mai fost adversare de şase ori: în 2006 la Istanbul (6-4, 6-0 pentru Wozniacki), în 2008 la New Haven (6-3, 6-3 pentru daneză), în 2012 la Australian Open (6-2, 6-2 pentru Wozniacki), în 2013 la Cincinnati (6-4, 6-3 pentru Wozniacki), la Beijing (6-3, 6-1 pentru Wozniacki) şi în Luxemburg (6-3, 6-2 pentru Wozniacki).

"Este frustrant şi amuzant în acelaşi timp să joci cu ea. Trebuie să rămâi concentrată şi am fost nevoită să alerg foarte mult pentru a câştiga acest meci. Sunt fericită să joc pe Arthur Ashe şi sper să revin şi duminică aici", a spus Wozniacki, la finalul meciului.


Participarea în turul al treilea al probei de simplu feminin la US Open este recompensată cu un premiu de 140.000 de dolari şi 130 de puncte WTA.

Monica Niculescu joacă la US Open şi la dublu. Ea şi sportiva americană Vania King, favorite 10, sunt calificate în turul doi, fază în care vor întâlni gemenele ucrainene Liudmila şi Nadia Kicenok.


GAME, SET, MECI, Wozniacki!!! Caroline se impune cu 6-3, 6-1 şi se califică în optimile de finală de la US Open.

19:45: Niculescu - Wozniacki 3-6, 1-5! Game, Wozniacki! Monica greşeşte prea mult şi Caroline ajunge repede la 40-0. Niculescu face un smash câştigător, dar pierde game-ul la 15 şi Wozniacki e la un singur joc de câştigarea meciului.

19:40: Niculescu - Wozniacki 3-6, 1-4! Break, Wozniacki! Monica pierde primele două puncte ale game-ului, dar revine în joc şi egalează. Caroline mai ratează un smash şi Niculescu are şansa să se apropie pe tabelă, dar o ratează însă. Mai mult, o minge trimisă în fileu o aduce pe Wozniacki în avantaj. Caroline are răbdare şi reface diferenţa de 3 game-uri.

19:34: Niculescu - Wozniacki 3-6, 1-3! Break, Niculescu! Monica nu renunţă şi câştigă primele două puncte ale game-ului, dar Caroline arată că se află într-o creştere de formă la acest turneu şi egalează. Se ajunge la egalitate, după un smash trimis afară de Wozniacki. Monica nu renunţă şi face şi ea un break. Penultimul punct le-a găsit pe cele două în apropierea fileului, după o scurtă a Monicăi. 

19:27: Niculescu - Wozniacki 3-6, 0-3! Break, Wozniacki! Caroline e pe tot terenul şi găseşte răspuns la toate loviturile Monicăi. Este break alb pentru daneză, după o minge trimisă în fileu de Niculescu. 

19:23: Niculescu - Wozniacki 3-6, 0-2! Game, Wozniacki! Un game predominat de greşeli neforţate îi aduce o şansă de re-break Monicăi, dar acesta trimite în fileu. Chiar dacă nu i-a funcţionat primul serviciu, daneza s-a desprins pe tabelă.  

19:17: SET 2: Niculescu - Wozniacki 3-6, 0-1! Break, Wozniacki! Monica nu produce jocul ei lipsit de dese greşeli neforţate şi oferă repede două mingi de break. Prima dintre ele este fructificată cu un smash din apropierea fileului. 

19:12: Niculescu - Wozniacki 3-6! Game, set, Wozniacki! O scurtă impresionantă, din retragere, duce scorul la 30-0. Wozniacki reclamă arbitrului că Monica produce un zgomot deranjant, dar jocul continuă şi Niculescu are două mingi de break. Două greşeli ale sportivei noastre duc scorul la egalitate. O nouă eroare din apropierea fileului duce la prima minge de set a danezei, anulată însă de româncă. Wozniacki ratează şi a doua şansă de set. A treia oară, o scurtă a Monicăi a salvat-o. Caro a terminat setul la a patra tentativă, după un game care a durat mai mult de 10 minute.

19:00: Niculescu - Wozniacki 3-5! Game, Niculescu! În sfârşit un game simplu pentru Monica, aceasta ajungând repede la 40-0, impunându-se la 15.

18:56: Niculescu - Wozniacki 2-5! Game, Wozniacki! Monica devine agresivă şi conduce cu 30-15. Caroline cere challenge şi greşeşte, oprind punctul şi oferindu-i două şanse de break sportivei noastre, care nu reuşeşte să le fructifice. Wozniacki are răbdare şi o provoacă pe Monica să greşească. 

18:50: Niculescu - Wozniacki 2-4! Game, Niculescu! Caroline este deranjată în acest game de jocul Monicăi, care greşeşte incredibil în două rânduri din apropierea fileului. Vine şi rândul danezei să greşească şi Niculescu are o şansă de game, pe care nu o fructifică. Vine un serviciu foarte bun al sportivei noastre, iar o eroare a lui Wozniacki îi aduce primul game pe propriul serviciu.

18:43: Niculescu - Wozniacki 1-4! Game, Wozniacki! Monica vine la fileu şi câştigă primul punct al game-ului. Urmează un punct fabulos câştigat de româncă, care se desprinde la 30-0. O greşeală nerforţată a sportivei noastre aduce scorul la 30-30. Caroline atacă excelent şi trece la conducere, iar un as încheie game-ul.

18:39: Niculescu - Wozniacki 1-3! Break, Wozniacki! Monica nu apreciază bine o lovitură a adversarei şi trimite afară un backhand înalt. Caroline devine agresivă şi ajunge la 30-15. Un raliu încheiat cu un forehand trimis afară îi oferă două noi şanse de break danezei. Vine şi primul as al meciului, dar un lung de linie trimis de fostul număr unu mondial încheie game-ul.

18:32: Niculescu - Wozniacki 1-2! Game, Wozniacki! Monica nu a reuşit în primele trei game-uri nicio lovitură direct câştigătoare şi acest lucru se vede şi pe tabelă. Caroline s-a impus la 15 pe propriul serviciu.

18:28: Niculescu - Wozniacki 1-1! Break, Wozniacki! Caroline reacţionează şi trece la conducerea jocului, fiind agresivă la forehand. O scurtă ratată de Monica îi oferă 3 şanse de break danezei. Caro se apără excelent şi egalează pe tabelă. 

18:26: Niculescu - Wozniacki 1-0! Break, Niculescu! Monica începe meciul cu un punct câştigat în urma unei scurte incredibile, la care Caroline nu a găsit răspuns. Daneza încearcă să o joace pe românca pe backhand, dar greşeşte în două rânduri, oferindu-i Monicăi trei mingi de break consecutive. Niculescu o converteşte pe prima şi trece în avantaj.

UPDATE: 18:15: Cele două jucătoare au ieşit pe arena centrală de la US Open. Pentru Monica, este prima oară când evoluează pe Arthur Ashe Stadium.

"Este o zi emoţionantă pentru mine. M-am antrenat astăzi jumătate de oră. Trebuie să joc foarte bine pentru a câştiga. Îmi voi face jocul meu. Voi încerca să vin mai mult la fileu şi să nu schimb prea multe lucruri", a spus Niculescu, înainte de intrarea pe arenă.

Etichete: niculescu wozniacki , niculescu wozniacki us open , us open turul trei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
man
S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
mm-stoica2
Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului
promovare
Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”
Screenshot 2024-04-27 at 23.03.18
Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul
Screenshot 2024-04-28 at 00.03.15
Recomandările redacției
gigi becali cruce
”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul

Ce surpriză! Singurul patron care l-a felicitat pe Gigi Becali pentru titlu: "Mi-a dat mesaj direct!"
gigica
Gigi Becali e pe cai mari: ”Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
gigi
Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid
FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - SC OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (02.03.2024)
Citește și
Jaqueline Cristian - Danielle Collins, Live Video, 18:10, Digi Sport 4, în turul 3 al turneului de la Madrid
Jaqueline Cristian of Romania celebrates a point against McCartney Kessler of USA during the Mutua Madrid Open 2024, ATP Masters 1000 and WTA 1000, tennis tournament on April 22, 2024 at Caja Magica in Madrid, Spain
Jaqueline Cristian a reușit o victorie uriașă la Madrid și a spus cui îi dedică succesul: ”A venit cu tot norocul”
Salma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele
Salma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele
Cu cine joacă FCSB în prima partidă din sezonul 2024-2025. Adversară din Olanda pentru campioni
Cu cine joacă FCSB în prima partidă din sezonul 2024-2025. Adversară din Olanda pentru campioni
S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro”
S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro”
Nicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete
Nicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete
Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior
Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
De câte ori a invadat Rusia teritoriul României? Ecaterina cea Mare, prima care a intrat în Moldova
De câte ori a invadat Rusia teritoriul României? Ecaterina cea Mare, prima care a intrat în Moldova
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
Iga Swiatek nu a avut nicio emoție cu Sorana Cîrstea și a dat verdictul. ”Ăsta a fost singurul gând”
profimedia-0868337027

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior
Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior
Digi World
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”