SIMONA HALEP - DIGISPORT-16
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
Tennis Nitto ATP Finals - DJOKOVIC vs RUNE
Legendarul Boris Becker a lăudat revenirea pe teren a Simonei Halep: ”Mă bucur că a revenit!”
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (19.04.2024)
Live Video&Text Farul - CFR Cluj 5-1, ACUM, Digi Sport 1. Spectacol la Ovidiu! Elevii lui Gică Hagi se întrec în execuții
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 5 Superliga: Farul Constanta-CFR Cluj
Play-off

Video Prima victorie din 2017! Simona Halep a învins-o pe Jelena Jankovic, în primul tur de la Shenzhen Open

02.01.2017, 06:52

Simona Halep (25 de ani, 4 WTA) a obținut prima victorie din 2017 și s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 626.750 dolari, după o victorie în trei seturi în faţa sârboaicei Jelena Jankovic, cu 6-1, 3-6, 6-3.

simona halep-8
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Halep, a doua favorită a turneului, s-a impus după o oră şi 48 de minute şi are acum 7-1 în meciurile directe cu Jankovic.

Jelena Jankovic (31, ani, 54 WTA) a câştigat prima confruntare, în 2010, în primul tur la US Open, cu 6-4, 4-6, 7-5, dar apoi au urmat doar victorii ale româncei: 6-2, 3-6, 7-6 (3) în primul tur la Bruxelles în 2012, 4-6, 6-0, 7-5 în sferturi la Roma în 2013, 6-4, 2-6, 6-0 în optimi la Australian Open în 2014, 2-6, 7-5, 6-4 în finală la Indian Wells în 2015, 6-3, 6-4 în turul al doilea la Toronto în 2015, 6-1, 6-2 în semifinale la Cincinnati tot în 2015 şi acum la Shenzhen.

2017 începe în forță la Digi Sport! Turneele din luna ianuarie sunt ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport, începând cu cele de la Shenzhen, Brisbane și Auckland.

Toate meciurile Simonei Halep de la Shenzhen vor fi LIVE TEXT şi VIDEO pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.


Simona Halep şi-a adjudecat clar primul set, cu 6-1, dar apoi a scăzut nivelul, iar Jankovic a arătat mai multă determinare în manşa secundă, reuşind să câştige setul cu 6-3. În decisiv, Jankovic a început cu break, dar Halep a revenit şi a preluat controlul jocului (2-1, 3-2). În gameul şase, pe serviciul sârboaicei, aceasta a cerut intervenţia medicului pentru o problemă la picior, când scorul era 30-30. După şapte minute de pauză, Halep a obţinut cele două puncte care i-au adus break-ul şi apoi s-a desprins la 5-2. Halep a luat setul cu 6-3 şi s-a calificat în optimi.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Halep şi-a asigurat un cec de 7.238 dolari şi 30 de puncte WTA, urmând să joace în optimi cu învingătoarea dintre chinezoaica Shuai Peng şi Katerina Siniakova (Cehia).

În turul al doilea, Halep va juca cu învingătoarea din partida Peng Shuai - Katerina Siniakova.

Simona Halep, câştigătoarea titlului la simplu la Shenzhen în 2015, va juca şi la dublu, alături de Monica Niculescu (favoritele numărul patru).

Din 2017 vor fi 55 de turnee WTA, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii cinci ani.

În urmă cu un an, Simona Halep nu a evoluat în prima săptămână, întrucât s-a retras de la Brisbane și, astfel, nu are niciun punct de apărat la Shenzhen. Românca va trebui însă să ajungă cel puțin în finală, în China, dacă nu vrea să piardă puncte până la Australian Open.

În condițiile în care a anunțat că nu va juca un alt turneu în săptămâna premergătoare celui de la Melbourne, ea va trebui să-și apere la Shenzhen și cele 180 de puncte câștigate în 2016 la Sydney (turneu Premier), acolo unde a ajuns până în semifinale.


LIVE VIDEO&TEXT

Jankovic - Halep 1-6, 6-3, 3-6. SET, GAME ȘI MECI SIMONA HALEP! După o oră și 48 de minute de joc, favorita numărul 2 de la Shnezhen s-a impus în trei seturi.

În turul al doilea, Halep va juca cu învingătoarea din partida Peng Shuai - Katerina Siniakova.

Jankovic -Halep 1-6, 6-3, 3-5. Jelena nu renunță și luptă din răsputeri pentru a rămâne în set și meci. Cu al treilea as al meciului, primul din decisiv, Jankovic și-a câștigat serviciul.

Jankovic - Halep 1-6, 6-3, 2-5. Simona este tot mai aproape de victorie. Halep a ascultat întocmai ce i-a spus Cahill, nu s-a mai grăbit, a folosit lungul de linie, a stat mai bine pe picioare și a mai câștigat un game, destul de disputat.

Jankovic - Halep 1-6, 6-3, 2-4. BREAK HALEP. Simona s-a impus în acest game, întrerupt și de acea accidentare a sârboaicei. A condus cu 30-0, a fost egalată, dar, până la urmă s-a impus și se îndreaptă cu pași siguri spre primul succes din 2017.

INFO: Halep a profitat și a cerut sprijinul lui Cahill, pentru a doua oră în acest meci. Darren a insistat pe faptul că nu e cazul să complice lucrurile, să joace punct cu punct, să refuze să piardă, să fie atentă la reverul adversarei, pentru că pierde cu dreapta, să fie puternică pe picioare, că este un test foarte bun și că poate câștiga meciul.

INFO: În setul al treilea, la scorul de 3-2, 30-30, Jankovic a solicitat sprijinul medicului pentru că a avut probleme la picior. O bășică s-a spart și a fost nevoie de îngrijirea personalului aferent.

Jankovic - Halep 1-6. 6-3. 2-3. Sportiva noastră evoluează din nou ca în primul set și, chiar dacă a fost un game disputat, s-a impus până la urmă și se menține în avantaj.

Jankovic - Halep 1-6, 6-3, 2-2. Simona a ratat șansa de a face un break, după un lung de linie ratat și sportiva din Serbia a restabilit iar egalitatea. A fost și game-ul care a avut cel mai lung schimb de mingi.

Jankovic - Halep 1-6, 6-3, 1-2. Simona și-a câștigat punctul de pe propriul serviciu și a reușit să treacă din nou la conducerea meciului.

Jankovic - Halep 1-6, 6-3, 1-1. BREAK SIMONA. Halep nu a mai cedat inițiativa, a lăsat deoparte greșelile personale și s-a impus la pas în acest game. Evoluție care ne-a dus cu gândul la cea din primul set.

Jankovic - Halep 1-6, 6-3, 1-0. BREAK JELENA. Halep a dat senzația unui start bun de game, dar apoi a pierdut inițiativa, astfel că a pierdut punctul.

A ÎNCEPUT SETUL AL 3-LEA

Jankovic - Halep 1-6, 6-3. SET JELENA JANKOVIC. Fostul număr unu mondial a arătat de ce o dată a dominat tenisul la toate capitolele. Cu un joc sigur, bazat pe multe mingi în lung de linie, sârboaica a reușit să egaleze situația la seturi.

Jankovic - Halep 1-6, 5-3. Simona și-a valorificat propriul serviciu, nu a mai făcut greșeli personale, dar are nevoie de un break acum pentru a reveni în set.

Jankovic - Halep 1-6, 5-2. Sârboaica nu se lasă și luptă din răsputeri pentru a reveni în meci. Simona a dat senzația că poate egala, dar mai multe greșeli personale, cum a fost ultima, de rever, a făcut ca diferența să se mențină în favoarea Jelenei.

Jankovic - Halep 1-6, 4-2. Simona a reușit să câștige un punct extrem de important, la finalul celui mai frumos game de până acum al acestui meci. Halep nu mai este la fel de relaxată, vine mai des la fileu și nu o mai lasă pe sârboaică să-și facă jocul obișnuit.

INFO: Vremea la Shenzhen Open este una foarte bună. În acest moment, sunt 24 de grade.

Jankovic - Halep 1-6, 4-1. Punct extrem de important obținut de fostul lider mondial. Simona a salvat două mingi, dar nu a mai putut face nimic la un as al sârboaicei, care s-a distanțat.

Jankovic - Halep 1-6, 3-1. BREAK JELENA! Pe fondul unei relaxări a Simonei, sârboiaca a reușit un punct important și s-a distanțat în setul al doilea. 

Jankovic - Halep 1-6, 2-1. Fostul lider mondial este muilt mai agresiv, vine mai des la fileu, dar Simona știe să-și dozeze efortul. Jelena și-a câștigat până la urmă punctul, dar cu mari emoții.

Jankovic - Halep 1-6, 1-1. Simona a egalat, cu ceva emoții, dar până la urmă sportiva noastră și-a câștigat punctul, chiar dacă sârboaica evoluează mai bine decât în startul partidei. 

Jankovic - Halep 1-6, 1-0. Jelena a început bine setul al doilea și a reușit să-și adjudece lejer propriul serviciu.

A început setul al doilea.

Jankovic - Halep 1-6. SET HALEP. Simona a câștigat la pas primul set disputat împotriva sportivei din Serbia, după doar 30 de minute de joc.

Jankovic - Halep 1-5. Sportiva din Serbia este mult mai agresivă acum și iată că a reușit să câștige primul game, ce-i drept și pe un fond de ușoară relaxare din partea Simonei. 

Jankovic - Halep 0-5. Sportiva noastră defilează în acest prim set al ei din 2017. Jankovic nu pare capabilă să facă nimic în fața tăvălugului pornit de Simona.

UPDATE Ora 06:20. A început partida de la Shenzhen Open.

Etichete: simona halep , jelena jankovic , turul 1 , wta international , shenzhen open


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (19.04.2024)
Live Video&Text Farul - CFR Cluj 5-1, ACUM, Digi Sport 1. Spectacol la Ovidiu! Elevii lui Gică Hagi se întrec în execuții

Video Cine râde la urmă râde mai bine! Gestul făcut de Dembele pe Camp Nou, după ce a scos-o pe Barcelona din UCL
demb
Pleacă de la Real Madrid la finalul sezonului și ar putea ajunge la un alt club uriaș al Europei
Antrenorul român care a ajuns să aibă presa din străinătate la picioare: "Trebuie s-o recunoaștem!"
Club Brugge v PAOK FC - UEFA Europa Conference League BRUGGE, BELGIUM - APRIL 11 : Hayen Nicky head coach of Club Brugge
Citește și
Ion Țiriac a spus clar ce se va întâmpla cu Simona Halep: ”Sunt mulți care vorbesc degeaba”
ion-tiriac
Când își va afla Simona Halep adversara din primul tur de la Madrid Open
Mutua Madrid Open - Day Seven
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”