simona-halep
Ce au scris spaniolii după ce Simona Halep s-a retras de la Madrid Open: ”Acesta este scopul ei”
Simona Halep la Roland Garros. Sursa Foto, Getty (7)
Simona Halep s-ar fi retras de la Madrid Open. Motivele invocate de fostul lider WTA
Barcelona, Espagne. 16th Apr, 2024. Referee Istvan Kovacs of Romania gives a red card during the UEFA Champions League, Quarter-finals, 2nd leg football match between FC Barcelona and Paris Saint-Germain (PSG) on April 16, 2024 at Estadi Olmpic Llus Compa
Oficial Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! Încă trei români vor fi la Campionatul European
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Simona Halep, eliminată în semifinale la Roma. A pierdut dramatic în faţa Carlei Suarez

15.05.2015, 18:50

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost învinsă cu 6-2, 3-6, 5-7, de sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, ratând calificarea în finala turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Partida a durat două ore şi jumătate şi a reprezentat a 24-a semifinală jucată de Halep.

halep navarro
  • SuperLiga: Voluntari - FCU Craiova, marți, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Dinamo, marți, 19:30, DGS 1

Scorul întâlnirilor directe dintre Simona Halep şi Carla Suarez Navarro este acum de 5-5, dar românca a pierdut toate cele patru meciuri disputate pe zgură.

Calificarea în penultimul act la Roma este recompensată cu 99.870 de euro şi 350 de puncte WTA.

În cealaltă semifinală se vor întâlni rusoaicele Maria Sharapova, locul 3 WTA, şi Daria Gavrilova, locul 78 WTA, jucătoare venită din calificări. Dacă Sharapova va ajunge în finală, ea va fi, începând de luni, pe locul 2 WTA, iar Halep va coborî pe locul 3 WTA.

Următorul turneul la care va participa Simona Halep este Roland Garros, Grand Slam care va începe, la 24 mai, la Paris. 


LIVE TEXT


GAME, SET şi MECI NAVARRO, 6-2, 3-6, 5-7! Jucătoarea din Spania merge în finala turneului de Roma, după un meci dramatic, întins pe durata a două ore şi 30 de minute. În ultimul game al jocului, Simona a reuşit să anuleze două mingi de meci şi a ratat o şansă de break. La fel ca şi în urmă cu doi ani, românca se opreşte în semifinale la turneul din capitala Italiei.

BREAK NAVARRO, 6-2, 3-6, 5-6. Simona a condus cu 30-0 pe propriul serviciu, dar a pierdut patru puncte la rând, iar Navarro a făcut break-ul. Jucătoarea spaniolă urmează să servească pentru meci.

GAME NAVARRO, 6-2, 3-6, 5-5. Iberica reuşeşte şi ea să-şi câştige serviciul şi păstrează egalitatea în setul decisiv. Se joacă de două ore şi 20 de minute, iar deznodământul continuă să fie greu de prevăzut. 

GAME HALEP, 6-2, 3-6, 5-4! Simona este prima care îşi face serviciul în decisiv, după ce a salvat o minge de break a jucătoarei iberice. Dramatismul este tot mai mare, iar schimburile tot mai lungi şi mai intense.

RE-BREAK HALEP, 6-2, 3-6, 4-4! Continuă duelul break-urilor din setul decisiv. Simona a egalat din nou, revenind de această dată după ce Navarro a avut 30-0 pe serviciul său. 

BREAK NAVARRO, 6-2, 3-6, 3-4. Desfăşurare halucinantă a setului decisiv din prima semifinală de la Roma. Navarro reuşeşte un break un zero şi are din nou şansa de a se desprinde. În pauza dintre game-uri, iberica a discutat pentru a treia oară cu antrenorul său, care i-a spus că a jucat perfect din punct de vedere tactic.

RE-BREAK HALEP, 6-2, 3-6, 3-3! Pentru a treia oară în decisiv, Simona egalează după ce a fost condusă. Meciul este tot mai intens şi ambele jucătoare dau senzaţia că simt presiunea fiecărui punct. 

BREAK NAVARRO, 6-2, 3-6, 2-3. Continuă seria break-urilor în decisiv. Şi cu puţin noroc (o minge câştigată cu ajutorul fileului, la 30-30), jucătoarea spaniolă se află din nou la conducere în setul trei. 

RE-BREAK HALEP, 6-2, 3-6, 2-2! Simona nu renunţă şi revine din nou după ce şi-a pierdut serviciul. Până acum, în setul decisiv, nici una dintre jucătoare nu a reuşit să-şi facă serviciul.  

BREAK NAVARRO, 6-2, 3-6, 1-2. Jucătoarea din Spania a ieşit dintr-un moment de aparentă slăbiciune şi a câştigat pentru a doua oară la rând contra serviciului. Iberica are o nouă şansă de a se desprinde în setul decisiv, în condiţiile în care jocul favoritei numărul 2 de la Roma continuă să nu mai funcţioneze la fel ca în debutul întâlnirii. 

RE-BREAK HALEP, 6-2, 3-6, 1-1! Simona câştigă rapid contra serviciului, evitând astfel să intre în criză de timp. Egalitate în setul decisiv, dar meciul devine tot mai dramatic.

BREAK NAVARRO, 6-2, 3-6, 0-1. Iberica deschide decisivul cu un break la 15. Adversara Simonei continuă jocul solid din finalul setului secund, în timp ce românca nu se regăseşte. 

#În pauza dintre seturi, Carla Suarez Navarro a discutat din nou cu antrenorul său, în timp ce Simona Halep a mers câteva minute la vestiare.  

GAME şi SET NAVARRO, 6-2, 3-6! Meciul devine dramatic. Simona a anulat alte două mingi de set ale adversarei şi putea face break-ul, dar a ratat inexplicabil o lovitură simplă, la fileu. Iberica a profitat, a făcut trei puncte la rând şi a egalat situaţia la seturi. Prima semifinală de la Roma are nevoie de set decisiv. 

GAME HALEP, 6-2, 3-5. Moment care s-ar putea dovedi decisiv în economia meciului. Iberica a beneficiat de patru mingi de set, dar Simona a revenit fantastic şi şi-a câştigat serviciul. Creşte numărul erorilor neforţate de ambele părţi.

GAME NAVARRO, 6-2, 2-5. Game la zero câştigat de jucătoarea iberică, în evidentă creştere în ultima parte a meciului. Simona este tot mai nervoasă şi pare să nu găsească soluţii pentru a opri perioada foarte bună a adversarei sale.

BREAK NAVARRO, 6-2, 2-4. Jucătoarea spaniolă se desprinde din nou, după un game în care câştigat două puncte datorită norocului. Românca a arătat primele semne de nervozitate şi chiar a dat cu racheta de pământ, după ce a pierdut un punct pe care l-ar fi putut închide în favoarea ei.

RE-BREAK HALEP, 6-2, 2-3! După un game lung, cu multe schimburi spectaculoase şi greşeli neforţate, Simona face re-break şi o împiedică pe Navarro să se desprindă probabil decisiv în setul doi. Cu toate acestea, în jocul româncei se observă o scădere a agresivităţii, dar şi a preciziei loviturilor.

BREAK NAVARRO, 6-2, 1-3! Perioadă bună pentru jucătoarea din Spania, care câştigă din nou contra serviciului şi se desprinde în al doilea set. 

GAME NAVARRO, 6-2, 1-2. Iberica şi-a făcut serviciul cu ceva emoţii şi preia conducerea în actul secund. Meciul s-a mai echilibrat, însă Simona continuă să aibă iniţiativa şi să fie mai agresivă decât adversara ei. 

RE-BREAK NAVARRO, 6-2, 1-1! Navarro întrerupe seria excelentă a Simonei cu un game câştigat contra serviciului, la 15. 

BREAK HALEP, 6-2, 1-0! Românca rămâne la conducerea jocului şi, după câteva schimburi foarte spectaculoase, a început setul secund cu un break. Al şaptelea game consecutiv al Simonei în acest meci. 

#În pauza dintre seturi, Navarro şi-a chemat antrenorul, în încercarea de a obţine câteva sfaturi care să-i permită să contracareze jocul din ce în ce mai bun al Simonei. Românca este dezlănţuită, câştigând şase game-uri la rând, după ce le pierduse pe primele două

GAME şi SET HALEP, 6-2! Simona a servit ceva mai slab în acest game, iar Navarro a beneficiat de trei mingi de break. Românca reuşit însă să revină, să-şi facă serviciul şi să câştige primul set, după 35 de minute de joc.

BREAK HALEP, 5-2! Al treilea break reuşit de Simona, care urmează să servească pentru câştigarea primului set. 

GAME HALEP, 4-2. Simona reușește să-și păstreze avantajul break-ului precedent și se desprinde la două puncte în primul set. 

BREAK HALEP, 3-2! Simona preia conducerea în prima semifinală de la Roma, după ce a reușit să câștige din nou contra servicului. Românca este din ce în ce mai sigură și a preluat controlul ostilităților. 

GAME HALEP,  2-2. Simona își face serviciul și restabilește egalitatea. După un început mai bun al ibericei, românca dă senzația că şi-a regăsit ritmul și lovește tot mai bine. 

RE-BREAK HALEP,  1-2. Românca revine rapid și a fructificat prima minge de break de care a beneficiat. A doua favorită de la Roma poate restabili egalitatea dacă își face serviciul. 

BREAK NAVARRO, 0-2. Simona a revenit de la 0-30, dar nu a reușit să o împiedice pe Navarro să câștige contra serviciului. Jucătoarea iberică face un break foarte devreme în meci și pare să controleze jocul până în acest moment.

GAME NAVARRO, 0-1. Jucătoarea iberică a reușit să câștige primul game al meciului, pe propriul serviciu, la 15. 

UPDATE 13:10 - A început meciul, cu Navarro la serviciu.


UPDATE 13:00: Cele două jucătoare au ieşit la încălzire. Cel mai probabil, întâlnirea dintre Simona Halep şi Carla Suarez Navarro va începe în jurul orei 13:10.  

Etichete: program digi sport , digi sport , simona halep , digisport , program digisport , simona halep roma , simona halep carla suarez navarro , halep clasament wta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori

O femeie a fost condamnată la cel puțin 17 ani de închisoare pentru uciderea unei adolescente în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Imaginile care schimbă totul! Tehnologia spaniolilor arată că golul lui Yamal din El Clasico trebuia validat
gol-barcelona
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
Gigi Becali, reacție categorică în cazul lui Mititelu Jr.: ”Am zis: ‘Băi, tată, uite care e treaba, ia ciomagul înapoi”
mititelu-gigi
Recomandările redacției
Barcelona, Espagne. 16th Apr, 2024. Referee Istvan Kovacs of Romania gives a red card during the UEFA Champions League, Quarter-finals, 2nd leg football match between FC Barcelona and Paris Saint-Germain (PSG) on April 16, 2024 at Estadi Olmpic Llus Compa
Oficial Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! Încă trei români vor fi la Campionatul European

Ce au scris jurnaliștii germani despre un posibil transfer al lui Rrahmani la Werder! ”Bremen are concurență”
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (25.09.2023)
Foto La 40 de ani, e ”un pachet de mușchi”! Fotbalistul român a jucat doar 4 meciuri în 2024
marius-constantin
A decis! Thiago Silva a ales clubul la care va juca după ”era Chelsea”
London, England, 20th April 2024. Thiago Silva of Chelsea during the The FA Cup match at Wembley Stadium, London. Pictur
Citește și
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
simona-halep
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! „Am uitat să încui ușa de la apartament…”
Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! „Am uitat să încui ușa de la apartament…”
Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior
Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior
Arnold Schwarzenegger, despre cum l-a păcălit pe rivalul Sylvester Stallone să apară într-un film dezastruos: "Ai putea fi mai machiavelic de atât?"
Arnold Schwarzenegger, despre cum l-a păcălit pe rivalul Sylvester Stallone să apară într-un film dezastruos: "Ai putea fi mai machiavelic de atât?"
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Maghiarii vor veni în România după benzină și motorină. La cât a ajuns litrul în țara vecină
Maghiarii vor veni în România după benzină și motorină. La cât a ajuns litrul în țara vecină
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Mondialul de snooker a început cu un scandal! Cine e jucătorul de top care spune că "miroase urât"
Mondialul de snooker a început cu un scandal! Cine e jucătorul de top care spune că "miroase urât"
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”