Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
simona-halep
Ce au scris spaniolii după ce Simona Halep s-a retras de la Madrid Open: ”Acesta este scopul ei”
gigi becali
Gigi Becali a trasat obiectivul FCSB-ului după ce va deveni campioană. ”Respect dorința suporterilor”
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

Video Simona Halep, eliminată de la Turneul Campioanelor. Eşec dramatic în meciul decisiv, contra Karolinei Pliskova

01.11.2019, 16:51

Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor, după ce a fost învinsă în meciul decisiv din Grupa Violet de Karolina Pliskova, care s-a impus după trei seturi, scor 6-0, 2-6, 6-4.

simona halep karolina pliskova
Simona Halep și Karolina Pliskova, la finalul meciului de la Turneul Campioanelor / Foto: Getty Images
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Halep (28 ani) s-a înclinat după o oră şi 43 de minute în faţa cehoaicei (27 ani, 2 WTA), la capătul unui meci cu o desfăşurare ciudată. Halep a fost ieşită complet din joc în primul set al confruntării, dominat de Pliskova, care şi l-a adjudecat cu 6-0, în doar 20 de minute, românca adunând doar 10 puncte.

Halep și-a revenit în setul secund

Simona Halep, campioana de la Wimbledon, a început mult mai bine actul secund şi a condus cu 2-0, dar a urmat un mic recul şi Pliskova a egalat. Halep a luptat în continuare şi a reuşit să tranşeze setul în favoarea sa, cu 6-2, după ce şi-a ridicat mult nivelul de joc.

Halep a început excelent şi setul decisiv, în care a condus cu 2-0 şi a avut 30-0 pe serviciul adversarei. Pliskova a început şi ea să joace din nou foarte bine, Halep a greşit din nou multe lovituri şi scorul a devenit în scurt timp 5-2 pentru cehoaică. Halep nu a cedat, a recuperat două ghemuri şi servit pentru 5-5, dar de la 30-0 a pierdut patru puncte la rând, setul şi meciul.

Halep a avut un as şi 6 duble greşeli în acest meci, Pliskova a reuşit 2 aşi şi a comis 5 duble greşeli, raportul la mingile direct câştigătoare (winners) a fost net favorabile Karolinei, cu 28-15, în timp ce la erori neforţate situaţia a fost echilibrată, 31 Pliskova, 30 Halep.

Halep continuă să conducă în meciurile directe cu Pliskova


Halep continuă să conducă în meciurile directe, cu 7-4, dar Pliskova a câştigat două partide anul acesta, prima fiind în sferturi la Madrid, în timp ce Simona s-a impus în meciul de Fed Cup de la Ostrava, după trei seturi.

Simona Halep a trecut o singură dată de grupe la Turneul Campioanelor, în cinci participări, la prima ei calificare, în 2014, când a jucat finala.

Halep s-a ales cu 570.000 de dolari şi 500 de puncte WTA.

În semifinale, australianca Ashleigh Barty, numărul unu mondial şi câştigătoarea Grupei Roşii, o va întâlni pe Pliskova, clasată pe locul secund în Grupa Violet, iar ucraineanca Elina Svitolina, campioana en titre şi câştigătoarea Grupei Violet, o va înfrunta pe elveţianca Belinda Bencic, care a terminat pe locul secund Grupa Roşie.

Simona Halep - Karolina Pliskova 0-6, 6-2, 4-6

STATISTICA SETULUI TREI

HalepPliskova 0-6, 6-2, 4-6. VICTORIE PLISKOVA! Cehoaica a încheiat meciul cu un re-break şi un ultim punct norocos, în care mingea a lovit fileul şi a căzut în terenul româncei.

HalepPliskova 0-6, 6-2, 4-5. Break Halep! Simona Halep a reuşit break-ul în game-ul în care Pliskova a servit pentru victorie.

HalepPliskova 0-6, 6-2, 3-5. Simona Halep a pus punct cu un game la 0 seriei excelente a adversarei. Pliskova va servi însă pentru calificarea în semifinală.

HalepPliskova 0-6, 6-2, 2-5. Al doilea game consecutiv câştigat fără emoţii de Karolina Pliskova, care a revenit de la 0-2 în setul al treilea.

HalepPliskova 0-6, 6-2, 2-4. Break Pliskova! Break la 0 al Karolinei, care e la doar două game-uri de victorie.

HalepPliskova 0-6, 6-2, 2-3. Al treilea game consecutiv al cehoaicei în vârstă de 27 de ani, după un game extrem de disputat.

HalepPliskova 0-6, 6-2, 2-2. Break Pliskova! Break "alb" al jucătoarei din Cehia, care egalează situaţia în actul decisiv.

HalepPliskova 0-6, 6-2, 2-1. Cehoaica a întrerupt pe propriul serviciu seria excelentă a româncei.

HalepPliskova 0-6, 6-2, 2-0. Românca şi-a consolidat break-ul şi a ajuns la şase game-uri câştigate consecutiv.

Halep - Pliskova 0-6, 6-2, 1-0. Break Halep! Simona a început cu break setul decisiv, încheiat cu o lovitură în care mingea a "muşcat" tuşa.

STATISTICA SETULUI SECUND

Halep - Pliskova 0-6, 6-2. SET HALEP! Simona Halep a salvat trei mingi de break şi a încheiat setul secund cu primul as din acest meci. Vom avea set decisiv. Partida a durat până acum numai 57 de minute.

Halep - Pliskova 0-6, 5-2. Break Halep! Românca a reuşit un nou break şi va servi pentru a trimite partida în "decisiv".

Halep - Pliskova 0-6, 4-2. Simona Halep s-a distanţat din nou în setul al doilea după ce a revenit de la 15-30.

Halep - Pliskova 0-6, 3-2. Break Halep! Simona Halep trece din nou în avantaj cu al doilea break din setul secund.

Halep - Pliskova 0-6, 2-2. Break Pliskova! Jucătoarea din Cehia a egalat după un break la 0.

Halep - Pliskova 0-6, 2-1. Game la 0 al cehoaicei pe propriul serviciu.

Halep - Pliskova 0-6, 2-0. Simona şi-a consolidat break-ul după un game extrem de dificil, în care a salvat o minge de break.

Halep - Pliskova 0-6, 1-0. Break Halep! Simona Halep a început cu break setul secund, înaintea căruia a solicitat sfaturile antrenorului Darren Cahill.

STATISTICA PRIMULUI SET

Halep - Pliskova 0-6. SET PLISKOVA! Karolina Pliskova a încheiat cu încă un break uşor primul set, cu un singur punct pierdut.

Halep - Pliskova 0-5. Simona nu-i pune nicio problemă adversarei pe serviciul acesteia. A câştigat doar două puncte în cele trei game-uri în care s-a aflat la primire.

Halep - Pliskova 0-4. Break Pliskova! Al doilea break al Karolinei Pliskova, care a pornit ca din tun în acest meci.

Halep - Pliskova 0-3. Game la 0 al numărului 2 WTA, care a servit excelent şi s-a distanţat în primul set.

Halep - Pliskova 0-2. Break Pliskova! Karolina a obţinut primul break al meciului, la prima şansă de a încheia game-ul.

Simona Halep a reuşit însă cel mai frumos punct al game-ului.

Halep - Pliskova 0-1. Cehoaica a câştigat primul game al partidei, cu un singur punct pierdut.

UPDATE 15:07 A început partida, cu Pliskova la serviciu.

UPDATE: Cele două jucătoare ies la încălzire.

UPDATE 11:30: WTA a publicat un clip de promovare al partidei dintre Simona Halep și Karolina Pliskova.

"Pregătiți de acțiune?", scriu cei de la WTA.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Aceasta este ultima partidă pe care Simona o dispută în Grupa Violet a competiției de la Shenzhen. Până acum, ea a înregistrat o victorie cu Bianca Andreescu (3-6, 7-6, 6-3) și o înfrângere cu Elina Svitolina (5-7, 3-6).

Svitolina s-a calificat deja din grupă și o va întâlni pe Belinda Bencic în semifinale. În cealaltă semifinală, învingătoarea dintre Simona Halep și Karolina Pliskova se va duela cu Ashleigh Barty.

"Nu vreau să mă îngrijorez și să mă gândesc la adversară. Poate că mă voi trezi și mă voi uita la meciul lor. Nu vor fi surprize pentru mine, le cunosc pe amândouă. Se pot întâmpla multe", a spus Barty, într-o conferință de presă.

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE VIDEO | Declarațiile celor două jucătoare

Jucătoarea din Cehia a părut uşor arogantă la conferinţa de presă - întrebată dacă a urmărit finala de la Wimbledon câştigată de Simona Halep în faţa Serenei Williams, Pliskova a declarat că nu a interesat-o deloc partida.

"Nu am văzut finala de la Wimbledon! Nu am avut nicio reacţie după ce a câştigat acolo.Îmi place de ea, dar mi-e indiferent dacă câştigă sau pierde, nu e treaba mea," a fost răspunsul Karolinei Pliskova.

De cealaltă parte, Simona vrea să iasă din grupele Turneului Campioanelor pentru prima oară în ultimii cinci ani. În 2014, ea juca finala, una pierdută în fața Serenei Williams.

”O să mă focusez pe jocul meu. Voi avea un plan de joc și voi ști ce este de făcut pentru a câștiga. Vreau neapărat să înving, obiectivul principal este calificarea în semifinale.

Am deja 4 ani fără să ies din grupe. Dar vom vedea. Am speranțe că mă voi recupera, în acest moment sunt puțin obosită și am speranțe că voi juca mai bine decât azi,” a spus Halep.

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE VIDEO | Mizele suplimentare ale Simonei Halep

Simona Halep are o miză suplimentară pentru meciul contra Karolinei Pliskova, ultimul din Grupa Violet. Pe lângă calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor, românca poate obține și o urcare în clasamentul WTA.

Campioana de la Wimbledon a început competiția de la Shenzhen pe locul 5. Acum, ea se află pe poziția a patra, în clasamentul LIVE, dar ea va ajunge pe 3 dacă trece de sportiva din Cehia.

Mai mult, Simona Halep poate da un adevărat tun financiar dacă o va învinge pe Karolina Pliskova, în ultimul meci din Grupa Violet. Campioanei de la Wimbledon îi vor intra în conturi 995.000 de dolari.

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE VIDEO | Discuție cu Darren Cahill

Simona Halep a dezvăluit ce discuție a avut cu Darren Cahill după meciul pierdut cu Elina Svitolina, în Grupa Violet a Turneului Campioanelor.

"Trebuie să schimb ceva din punct de vedere tactic. Am vorbit cu Darren după meci despre asta. De fapt, este ceva ce trebuie sa schimb. Voi continua să îmi schimb jocul, să vin cu ceva nou din punct de vedere tactic", a spus Halep, la o conferință de presă.

Gică Hagi a vorbit și el despre performanțele Simonei Halep. “Am văzut-o foarte bine în primul meci, nu am văzut meciul doi. Dacă nu m-am uitat, nu a făcut bine. Am văzut-o în primul meci, a arătat foarte bine, e puternică, are experienţă. Când vorbim de Simona, vorbim de a deveni cea mai bună, adică să câştige (n.r. Turneul Campioanelor). Depinde de ea, depinde de momentul ei, ea deja e un sportiv cunoscut, puternic, la nivelul cel mai înalt, mondial.

Aşa că nu mai suntem să vorbim de Simona la început, acum ea e consacrată, experimentată, a devenit şi mai în vârstă puţin faţă de celelalte, are de toate acum. Ea are grijă de ea, ştie ce îi trebuie, e matură, e puternică aşa o văd eu, e puternică din toate punctele de vedere. Tot ce face ea îmi arată un sportiv foarte puternic”, a declarat Hagi, la conferința de presă anterioară meciului cu Chindia Târgoviște.

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE VIDEO | Simona conduce cu 7-3 la ”directe”

Simona conduce cu 7-3 în scorul întâlnirilor directe, dar în 2019 şi au împărţit victoriile. Pliskova s-a impus în semifinale la Miami, cu 7-5, 6-1, în timp ce românca a învins în duelul de Fed Cup în 3 seturi.

Partida Simona Halep - Karolina Pliskova, decisivă pentru calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor 2019, va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și în timp real pe digisport.ro, azi, nu înainte de ora 14:00.

Partidele pot fi urmărite și în aplicația Digi Online. Află cum poți vedea partida pe telefon sau tabletă cu Digi Online.

Etichete: simona halep , simona halep turneul campioanelor , simona halep karolina pliskova , simona halep live text , turneul campioanelor 2019


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie a găsit un bilet la loto vechi. Când s-a dus să-l verifice a aflat că este milionară
O femeie a găsit un bilet la loto vechi. Când s-a dus să-l verifice a aflat că este milionară

O femeie din Portland, SUA, a devenit milionară după ce a găsit un bilet de loterie vechi, rătăcit...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
gigi becali
Gigi Becali a trasat obiectivul FCSB-ului după ce va deveni campioană. ”Respect dorința suporterilor”

Exclusiv Gâlcă abia a semnat cu Craiova, dar Lăcătuș nu are niciun dubiu! Poate pleca din Bănie: ”Sunt sigur de asta!”
costel-galca
Florentino Perez a dat lovitura! Fotbalistul de 40.000.000€ e gata să semneze cu Real Madrid
PEREZ BUN
Marius Ștefănescu le-a ”închis ușa în nas” celor de la FCSB și Rapid! Unde vrea să joace jucătorul lui Sepsi
Universitatea Cluj v Sepsi OSK Sfantu Gheorghe - Romanian Superliga Marius Stefanescu during Romania SuperLiga stage 12:
Citește și
Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
2018 French Open - Day Fourteen
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea”
Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
simona-halep

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”