SIMONA HALEP - DIGISPORT-16
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
Tennis Nitto ATP Finals - DJOKOVIC vs RUNE
Legendarul Boris Becker a lăudat revenirea pe teren a Simonei Halep: ”Mă bucur că a revenit!”
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2023)
Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după 1-5 cu Farul Constanța
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Digi Sport Special

Video Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 5-7, 6-4. Victorie și calificare în semifinale pentru Halep, după un meci-maraton

articol scris de Digi Sport
07.01.2022, 06:50

Simona Halep (20 WTA) a învins-o pe Viktorija Golubic (43 WTA), scor 6-2, 5-7, 6-4, în sferturile de finală ale Melbourne Summer Set 1.

Simona Halep, în meciul cu Viktorija Golubic / Foto: Getty Images
Simona Halep, în meciul cu Viktorija Golubic / Foto: Getty Images
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Jucătoarea din România a început bine meciul și a câștigat primul set în doar 26 de minute, cu două game-uri cedata. Dominația a continuat și în prima parte a actului secund, până la 4-2, însă, când Simona Halep a început să greșească din ce în ce mai mult, iar nivelul jocului Viktorijei Golubic a crescut vizibil. Astfel, sportiva din Elveția a reușit să revină, să ia setul doi, 7-5, și să trimită jocul în decisiv.

Setul trei a fost extrem de disputat, cu game-uri foarte lungi și răsturnări constante de situație. Simona Halep a fost, în final, jucătoarea care a reușit să gestioneze mai bine momentele tensionate, a făcut break-ul la 4-4, pe care l-a confirmat în break-ul următor și a câștigat meciul, care a durat peste două ore și jumătate.

Galerie Foto

În semifinale, Simona Halep va juca împotriva chinezoaicei Qinwen Zheng, care a trecut de Ana Konjuh, 7-6 (1), 7-6 (6).

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 5-7, 6-4


Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 5-7, 6-4. Game, set și meci Simona Halep! Românca merge în semifinale după o partidă-maraton, care a durat peste două ore și 30 de minute.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 5-7, 5-4. Break pentru Simona, care va servi pentru victorie și calificare în semifinale.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 5-7, 4-4. Halep reușește să egaleze, însă nu ușor. Simona a fost nevoită să salveze nu mai puțin de patru mingi de break avute de elvețiancă.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 5-7, 3-4. Halep continuă să greșească mult, iar asta se vede și pe tabela de scor. Golubic are game în față în decisiv.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 5-7, 3-3. După un nou game-maraton, Halep reușește să își facă serviciul și egalează în decisiv, însă jocul suferă.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 5-7, 2-2. Primul game câștigat pe propriul serviciu în decisiv îi aparține lui Golubic, care preia conducerea.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 5-7, 2-2. Continuă seria break-urilor în decisiv, iar elvețianca egalează, după cinci mingi salvate de româncă. Halep a primit și un avertisment din partea arbitrilor, pentru că a aruncat racheta.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 5-7, 2-1. Al treilea game, al treilea break în setul decisiv, câștigat de această dată de Halep.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 5-7, 1-1. Și al doilea game din setul decisiv este foarte disputat, dar de această dată câștigătoare este elvețianca, cea care face break-ul și egalează.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 5-7, 1-0. După un game extrem de disputat, de 10 minute, românca reușește break-ul.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 5-7. Elvețianca reușește să se impună pe serviciul Simonei și trimite meciul în decisiv.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 5-6. Continuă momentul mai puțin fast al Simonei, care este condusă pentru prima dată în setul secund.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 5-5. Elvețianca reușește să facă rebreak-ul ca urmare a unui game mai puțin reuști al Simonei.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 5-4. Halep profită de greșelile neforțate comise de Golubjic și reușește să facă break-ul! Românca va servi pentru meci.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 4-4. Elvețianca este într-o evidentă creștere de formă și reușește să facă break-ul și să egaleze.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 4-3. Elvețianca reușește să își facă serviciul și rămâne în meci, la un break în spate.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 4-2. Halep face un joc convingător pe propriul serviciu și este la două game-uri de câștigarea meciului.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 3-2. Sportiva din Elveția își face pentru a doua oară serviciul în meci, după ce a salvat o minge de break avută de Halep.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 3-1. Românca reușește să își facă serviciul și revine la două game-uri în față.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 2-1. Elvețianca reușește, cu emoții, să ia game-ul, primul pentru ea pe propriul serviciu în acest meci.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2, 2-0. Halep salvează două mingi de break și reușește să își facă serviciul. Este al șaselea game consecutiv pentru Simona.

Simona Halep - Viktoria Golubic 6-2, 1-0. Românca începe setul doi așa cum a făcut-o și în primul, cu break. În game-ul inaugural al setului doi, Halep a reușit și cea mai spectaculoasă lovitură a meciului, backhand cu două mâini din săritură, în lung de linie, execuție la care Golubic nu a putut interveni.

Simona Halep - Viktorija Golubic 6-2. Halep confirmă momentul bun, își face serviciul și își adjudecă primul set după doar 26 de minute.

Simona Halep - Viktorija Golubic 5-2. Elvețianca face un nou game de serviciu modest, Halep profită, face break-ul la zero și va servi pentru câștigarea primului set. 

Simona Halep - Viktorija Golubic 4-2. Vine și primul game luat cu propriul serviciu din meci, care îi aparține Simonei Halep.

Simona Halep - Viktorija Golubic 3-2. Românca reușește un nou break și revine în avantaj.

Simona Halep - Viktorija Golubic 2-2. Continuă seria break-urilor și se restabilește egalitatea.

Simona Halep - Viktorija Golubic 2-1. Românca joacă din nou excelent pe serviciul advers și face break-ul fără punct cedat.

Simona Halep - Viktorija Golubic 1-1. Rebreak imediat făcut de elvețiancă. Halep a făcut trei duble greșeli la rând și și-a cedat serviciul la zero.

Simona Halep - Viktorija Golubic 1-0. Românca începe perfect meciul, cu break!

UPDATE, ora 04:20: Începe meciul.


Simona Halep, favorită să ajungă în finală la Melbourne Summer Set 1

Organizatorii competiției WTA 250 din Australia au anunțat programul pentru ziua de vineri.

Simona Halep (30 de ani) și Viktorija Golubic (29 de ani) vor juca pe arena Rod Laver, în jurul orei 04:00, ora României.

Partida va începe după încheierea confruntării dintre Irina Begu (62 WTA) și americanca Amanda Anisimova (78 WTA), care va începe la ora 02:00, în sferturi la Melbourne Summer Set 2.

Cele două meciuri vor fi transmise în direct pe Digi Sport 2. De asemenea, abonaţii RCS-RDS pot urmări partidele atât pe noua aplicaţie Digi Sport (care poate fi descărcată din Google Play şi App Store), cât şi pe siteul digisport.ro.

Programul zilei de vineri la Melbourne Summer Set

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Simona Halep și Viktorija Golubic s-au mai înfruntat o singură dată, în 2018, la Billie Jean King Cup (fostă Fed Cup), iar românca s-a impus în trei seturi: 6-3, 1-6, 6-1.

Până acum, Halep și Golubic au reușit victorii în minimum de seturi la Melbourne Summer Set.

Simona le-a învins pe Destanee Aiava (6-4, 6-2) și Gabriela Ruse (6-2, 6-1), iar Viktorija a trecut de Lauren Davis (7-5, 6-1) și Lesley Pattinama Kerkhove (6-3, 6-0).

Nu, nu sunt confortabilă în niciun meci la acest nivel, dar voi încerca să joc cel mai bun tenis al meu, pentru că știu că, astfel, voi avea șanse să câștig”, a transmis Simona Halep, după victoria cu Gabriela Ruse.

VIDEO Declarațiile Simonei Halep după victoria cu Gabriela Ruse

Învingătoarea din partida Simona Halep – Viktorija Golubic va juca în semifinalele Melbourne Summer Set 1 împotriva câștigătoarei din meciul Ana Konjuh (Croația, 67 WTA) – Qinwen Zheng (China, 126 WTA).

Simona Halep este a doua favorită a turneului Melbourne Summer Set 1, după japoneza Naomi Osaka (locul 13 WTA).

Etichete: wta , simona halep , sferturi de finala , melbourne , viktorija golubic , melbourne summer set


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2023)
Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după 1-5 cu Farul Constanța

Exclusiv Apel pentru Dan Petrescu, după umilința CFR-ului cu Farul: ”Nu au nicio șansă”. Florin Prunea avertizează: ”Degringoladă”
Ce a spus Gică Hagi despre Constantin Budescu, după ce "Magicianul" n-a rezistat decât 8 luni la Farul
CFR Cluj v Farul Constanta - SuperLiga, Cluj-Napoca, Romania - 30 Oct 2023
Foto S-a decis! Barcelona știe când va juca primul meci pe ”bijuteria” de 1,6 miliarde de euro
camp-nou1
Citește și
Ion Țiriac a spus clar ce se va întâmpla cu Simona Halep: ”Sunt mulți care vorbesc degeaba”
ion-tiriac
Când își va afla Simona Halep adversara din primul tur de la Madrid Open
Mutua Madrid Open - Day Seven
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”