Sorana
Video Sorana Cîrstea - Alexandra Eala 6-3, 6-7 (6-8), 6-4. ”Sori” e în turul 3! Irina Begu - Madison Keys 6-7 (3-7), 6-7 (6-8)
2018 French Open - Day Fourteen
Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
FOTBAL:CFR CLUJ-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (14.04.2024)
Elias Charalambous are un singur gând înainte de FCSB - Farul: ”Așa vedem situația”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

Halep - Hsieh 6-3, 4-6, 5-7. Surpriză de proporții. Simona a fost eliminată după ce a ratat o minge de meci

07.07.2018, 14:40

Simona Halep a fost eliminată în turul 3 de la Wimbledon de taiwaneza  Su-Wei Hsieh, scor 6-3, 4-6, 5-7 . Totul părea că va curge în favoarea sportivei din România. Halep a câștigat primul set și se părea că se îndreaptă spre o victorie facilă. Lucrurile nu au stat chiar așa, Su-Wei Hsieh câștigând următoarele două seturi. Karolina Pliskova (8 WTA), cea care a eliminat-o ieri pe Mihaela Buzărnescu, este singura jucătoare din top 10 care se mai află în competiție la Wimbledon. 

Wimbledon 2018
Simona Halep. sursă foto: Getty Images
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2


Halep - Hsieh 6-3, 4-6, 5-7. Su-Wei Hsieh și-a câștigat serviciul și a produs cea mai mare surpriză de la Wimbledon. A eliminat-o pe Simona Halep în turul 3 la Wimbledon. 

Halep - Hsieh 6-3, 4-6, 5-6. Simona Halep își pierde serviciul. Su-Wei Hsieh va servi pentru meci. 

Halep - Hsieh 6-3, 4-6, 5-5. Su-Wei Hsieh egalează după ce a salvat o minge de meci. 

Halep - Hsieh 6-3, 4-6, 5-4. Break al taiwanezei în game-ul în care Simona Halep a servit pentru victorie.


Halep - Hsieh 6-3, 4-6, 5-3. Su-Wei Hsieh s-a impus şi ea pe propriul serviciu, însă Simona Halep va servi pentru calificarea în optimile de finală.

Halep - Hsieh 6-3, 4-6, 5-2. Game extrem de solid al Simonei Halep, în care a pierdut un singur punct. 

Halep - Hsieh 6-3, 4-6, 4-2. Su-Wei Hsieh rămâne la un singur break distanţă de româncă.

Halep - Hsieh 6-3, 4-6, 4-1. Simona Halep s-a distanţat la trei game-uri după un joc excelent pe propriul serviciu, câştigat la 15.

Halep - Hsieh 6-3, 4-6, 3-1. Încă un break al Simonei Halep, care s-a distanţat din nou în "decisiv".

Halep - Hsieh 6-3, 4-6, 2-1. Re-break al taiwanezei, care va servi pentru a egala scorul în setul al treilea.

Halep - Hsieh 6-3, 4-6, 2-0. Break al Simonei Halep după un game foarte disputat, în care a fructificat a doua şansă de a conduce cu 2-0.

Halep - Hsieh 6-3, 4-6, 1-0. Simona a câştigat primul game din setul decisiv la 30.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Halep - Hsieh 6-3, 4-6. Taiwaneza a încheiat setul secund cu un game extrem de solid pe propriul serviciu, câştigat la 0.

Halep - Hsieh 6-3, 4-5. Break al lui Su-Wei Hsieh, care va servi pentru câştigarea setului al doilea.

Halep - Hsieh 6-3, 4-4. Game excelent al asiaticei, cu un singur punct pierdut.

Halep - Hsieh 6-3, 4-3. Al treilea game la rând al româncei, care trece din nou în avantaj în al doilea set.

Halep - Hsieh 6-3, 3-3. Break al Simonei Halep, care a egalat scorul în setul secund.

Halep - Hsieh 6-3, 2-3. Românca se apropie de adversară după un game cu un singur punct pierdut.

Halep - Hsieh 6-3, 1-3. Asiatica s-a distanţat în setul secund după ce a câştigat al treilea game consecutiv.

Halep - Hsieh 6-3, 1-2. Break al lui Su-Wei Hsieh, care a fructificat prima minge de break de care a avut parte în acest game.

Halep - Hsieh 6-3, 1-1. Replică bună a taiwanezei, care a pus punct unei serii de trei game-uri câştigate de româncă.

Halep - Hsieh 6-3, 1-0. Simona Halep a câştigat fără probleme, la 15, primul game din al doilea set al partidei.

STATISTICA PRIMULUI SET

Halep - Hsieh 6-3. SET SIMONA! Românca a încheiat cu break primul set al partidei din al treilea tur de la Wimbledon.

Halep - Hsieh 5-3. Game câştigat cu mare dificultate de Simona Halep pe propriul serviciu, după ce a salvat şi o minge de break.

Halep - Hsieh 4-3. Taiwaneza rămâne aproape de adversara sa după un game de mare luptă, în care a salvat şi o minge de break.

Halep - Hsieh 4-2. Primul game câştigat pe propriul serviciu de Simona Halep în acest meci, după un joc în care Su-Wei Hsieh a salvat patru mingi de game, dintre care trei consecutive.

Halep - Hsieh 3-2. Al treilea break consecutiv al Simonei, după un game în care Hsieh revenise de la 0-40 la 30-40.

Halep - Hsieh 2-2. Un nou re-break al asiaticei, după un game încheiat de liderul WTA cu o dublă greşeală.

Halep - Hsieh 2-1. Sarabanda break-urilor continuă. Românca a pierdut un singur game pe serviciul adversarei.

Halep - Hsieh 1-1. Re-break la 0 al taiwanezei, care a făcut un game perfect, încheiat cu o scurtă de efect.

Halep - Hsieh 1-0. Simona Halep a început cu break partida. A fructificat a treia minge de break de care a avut parte.

UPDATE 15:05 A început partida Simonei Halep cu Su-Wei Hsieh, în turul 3 de la Wimbledon.

UPDATE 14:35 Fost antrenor al Simonei Halep, Adrian Marcu a analizat partida pe care Simona Halep o va disputa contra lui Su-Wei Hsieh, în turul 3 de la Wimbledon.

"Halep este o jucătoare mai neconvenţională, joacă cu amândouă mâinile pe ambele părţi. Joacă scurte, joacă mai aparte - nu este o a doua jucătoare care să joace ca ea. Este un pic mai greu de citit. Cred că Simona, acum, este foarte solidă, o jucătoare din punct de vedere fizic foarte, foarte bună, care greşeşte foarte puţin şi nu cred că se poate pune vreo problemă în ceea ce priveşte victoria. A, că se poate puţin încurca cu ea - se poate, dar nu cred că poate fi o problemă cine câştigă", a declarat Marcu pentru Pro Sport.


Wimbledon 2018 | Simona Halep e pregătită să scrie istorie la un Wimbledon mai plin de surprize ca niciodată. Numărul unu mondial o va întâlni sâmbătă, în turul trei, de la ora 15:00, pe Hsieh (Taipei), pe terenul numărul 1, meci e care îl puteți urmări LiveText pe digisport.ro.

După ce în primul tur a evoluat pe terenul central, Simona a fost trimisă pe terenul cu numărul 1, pentru partida din turul secund. Decizie discutabilă, în condiţiile în care britanicii au făcut acest lucru pentru a-i crea un avantaj lui Konta, conaţionala lor, care a şi ieşit din competiţie. Acum, Halep ratează centralul, dar de această dată decizia e întemeiată: pe cel mai important stadion din complex va juca de această dată Rafael Nadal, unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile.

Astfel, Halep şi Hsieh vor deschide ziua, partida fiind programată de la ora României 15:00. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată până acum, Simona impunându-se în 2013, la Cincinnati.

"Am curajul să spun că poate am o şansă de a câştiga acest titlu, dar nu vreau să mă concentrez pe asta. Vreau să mă concentrez pe fiecare meci. Dacă voi fi în partea finală a turneului, va fi o mare provocare", a spus Halep, într-o conferință de presă.

Wimbledon 2018 | Perfecţiune în stare pură

Simona este pe buzele tuturor la All England Club, devenind una dintre cele mai mediatizate jucătoare. Fosta mare campioană, Martina Navratilova, a analizat prestația lui Halep, despre care a spus că a fost "perfecțiune în stare pură".

"Zheng a fost mai agresivă în primul set, dar Halep și-a revenit și a jucat un tenis perfect de la jumătatea meciului. A găsit mereu timingul necesar, a dictat jocul și ne-a arătat ce poate face cu mingea. Halep nu s-a panicat în momentele dificile, a fost încrezătoare și și-a dat seama ce trebuie să facă. A renunțat la greșelile neforțate, iar Zheng nu a mai putut face față.

În plus, a venit și la fileu de câteva ori. Îmi place ce am văzut la Simona atât ca prestație cât și emoțional. Perfecțiune în stare pură! Ar trebui să fie foarte încrezătoare dupa evoluția aceasta. Simona a arătat ca o campioană de Grand Slam ce este!", a declarat Martina Navratilova pentru BBC.

Wimbledon 2018 | Culoar liber

Tragerea la sorți a turneului de la Wimbledon îi aducea Simonei Halep o parte de tablou foarte dificilă. Dacă favoritele și-ar fi respectat blazonul, pentru cea mai bună jucătoare a lumii problemele începeau încă din faza optimilor de finală.

Totuși, la All England Club a fost anul surprizelor. În turul trei au acces doar patru dintre primele zece clasate în ierarhia WTA, iar favoritele au continuat să fie eliminate, ultima mare victimă fiind Venus Williams, finalista de anul trecut.

Astfel, inițial, Halep ar fi putut avea parte de optimi cu Johanna Konta, sferturi cu Petra Kvitova / Maria Sharapova / Jelena Ostapenko, semifinale cu Garbine Muguruza / Angelique Kerber / Caroline Garcia și finală cu Caroline Wozniacki / Serena Williams / Karolina Pliskova / Sloane Stephens.

Acum, lucrurile stau mult mai bine pentru Halep, după ce Garbine Muguruza, Petra Kvitova, Sloane Stephens, Caroline Wozniacki, Maria Sharapova, Elina Svitolina, Johanna Konta sau Caroline Garcia au plecat deja acasă. Mai jos, vă prezentăm noul traseu al sportivei noastre, de la faza optimilor, unde poate ajunge, dacă o învinge pe Su-Wei Hsieh.

Posibilul traseu

Astfel, în optimi, cel mai probabil Halep se va duela cu Dominika Cibulkova. Ar fi a șaptea întâlnire directă dintre cele două. La acest capitol, sportiva din Slovacia o conduce pe Simona cu 4-2. Singura partidă disputată la un turneu de Grand Slam a venit în 2014, atunci când Cibulkova s-a impus în sferturile de la Australian Open cu un categoric 6-3, 6-0. Românca s-a răzbunat doi ani mai târziu, în ultimul act de la Madrid (6-2, 6-4).

Dacă o va elimina pe ocupanta locului 33 WTA, jucătoarea de 26 de ani ar putea da în sferturi peste ”coșmarul” ei de la Paris, Jelena Ostapenko. Cele două și-au împărțit victoriile și ambele meciuri au fost foarte importante pentru ”Simo”. În 2017, ”Alona” a învins-o pe Halep în finala de la Roland Garros (4-6, 6-4, 6-3), dar Halep și-a luat revanșa la Beijing (6-2, 6-4), succes în urma căruia a devenit în premieră numărul unu mondial.

În semifinale, ar putea urma un nou duel de foc cu care ne-am obișnuit în fazele superioare ale turneelor majore. Un meci Halep - Kerber s-ar repeta pentru a treia oară în 2018, iar amintirile noastre sunt unele plăcute.

În semifinalele de la Australian Open, Halep s-a impus dramatic, cu 6-3, 4-6, 9-7, după ce a salvat două mingi de meci consecutive. Apoi, în sferturile de finală de la Roland Garros, Simona a avut nevoie tot de trei seturi să o învingă pe ”Angie” (6-7, 6-3, 6-2).

Finala ar putea să însemne poate cel mai mare meci din cariera Simonei Halep. În fața ei ar putea să apară Serena Williams, care dă semne de revenire după pauza prilejuită de nașterea lui Alexis Olympia Ohanian Jr.

Simona și Serena s-au întâlnit până acum de nouă ori, iar campioana din Statele Unite conduce cu un categoric 8-1. Totuși, Halep este cea care i-a administrat, în 2014, una dintre cele mai severe înfrângeri din carieră lui Williams: a învins-o la Turneul Campioanelor, 6-0, 6-2. Totuși, la aceeași ediție, veterana de 36 de ani s-a revanșat. Ajunsă în finală cu ajutorul sportivei noastre, Serena s-a impus cu 6-3, 6-0.

De pe cealaltă parte de tablou, cu mari șanse de a prinde ultimul act este și Venus Williams. Cvintupla campioană de la All England Club o conduce pe Simona cu 3-1 la ”directe”, dar cele două nu s-au întâlnit niciodată la un turneu de Grand Slam.

Wimbledon 2018 | Halep, despre problemele medicale

Liderul WTA a vorbit şi despre problemele medicale care au împiedicat-o să joace vreun turneu pe iarbă înainte de Wimbledon.

Sunt relaxată. Bineînţeles, nu este simplu să joci pe iarbă. Nu am avut meciuri oficiale înainte, dar pas cu pas încep să simt jocul şi să mă simt mai bine pe teren. Chiar dacă mă doare peste tot din cauza ierbii, este OK. Încep să mă obişnuiesc. Pe iarbă nu ştii niciodată ce o să se întâmple pe teren. Fiecare meci este important şi la fiecare joc o să intru pe teren foarte concentrată. Ai nevoie de un joc mai bun, în opinia mea, ca să câştigi pe iarbă. Trebuie să fii mai agresivă, să mergi mai mult la fileu. Încerc să mă adaptez pe această suprafaţă cât mai mult posibil", a explicat românca.

Wimbledon 2018 | Trecere complicată de pe zgură pe iarbă

Cea mai bună jucătoare a lumii resimte în acest moment trecerea de pe zgură pe iarbă și a recunoscut că ”are dureri peste tot”.

Totuși, românca de 26 de ani nu are nicio problemă fizică. Durerile la care se referă Simona sunt reprezentante de consumul mai mare de energie care apare pe iarbă.

Am început să mă simt mai bine pe teren, chiar dacă am dureri peste tot, din cauza ierbii. E ok. M-am obișnuit cu asta. Pe iarbă nu se știe ce se întâmplă. E o diferență mare față de zgură. Sper să mă mișc mai bine pe teren în meciul următor”, a spus Halep, la în cadrul unei conferințe de presă.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 100.000 de lire sterline şi 130 de puncte WTA. Su-Wei Hsieh (32 ani, 48 WTA), adversara de sâmbătă, şi-a egalat cea mai bună performanţă din carieră la Wimbledon, prin calificarea în turul trei. Ea a dispus în turul secund cu 6-3, 6-3 de Lara Arruabarrena (Spania).

Etichete: halep , halep wimbledon , wimbledon 2018 , halep wimbledon 2018 , wimbledon 2018 live text


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii

Starea de sănătate a Regelui Charles, care se luptă cu cancerul, s-ar fi înrăutățit, fiind un motiv...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
FOTBAL:CFR CLUJ-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (14.04.2024)
Elias Charalambous are un singur gând înainte de FCSB - Farul: ”Așa vedem situația”

Panică în Germania: o bombă de 500 de kilograme, încă activă, găsită în apropierea unui stadion
1. FSV Mainz 05 - FC Bayern Munich
News Alert Daniel Niculae, urmărit penal în ”Dosarul Pyro”. Ce acuzații i se aduc președintelului de la Rapid
Foto Anamaria Prodan și-a luat licența! Gestul pe care l-a făcut pentru Ronald "The Thrill" Gavril, viitorul ei soț
amp
Citește și
Sorana Cîrstea a povestit secretul calificării în turul 3 de la Madrid Open: ”Adversara a simțit asta!”
profimedia-0802709366
Câți bani a câștigat Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul trei la WTA Madrid
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea”
Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Madrid Open! Victorie fără drept de apel pentru spaniol
Australian Open - Nadal Out In Second Round

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”