Ultimele stiri

Video Faza anului a venit de la conferința de presă a lui Filipe Luis. Cei prezenți au râs cu lacrimi

Filipe Luis

Mihaela Buzărnescu, eliminată în primul tur al turneului câştigat anul trecut. Cădere dramatică în clasamentul WTA

Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în primul tur al turneului WTA de la San Jose. Românca a fost învinsă în două seturi simetrice, 2-6, 2-6, de rusoaica Daria Kasatkina, după o oră şi şase minute de joc.

Exclusiv "Ce se întâmplă cu ăştia? De ce sunt în genunchi?". Ilie Dumitrescu, despre marea problemă a celor de la FCSB

ilie dumitrescu

Ilie Dumitrescu a vorbit, în direct la Digi Sport Special, despre marea problemă a FCSB: accidentările. Fostul mare jucător este de părere că antrenorii roş-albaştrilor poartă şi ei o vină pentru modul în care Marian Lupu

Tudor Băluţă a primit vestea anului! Anunţul făcut de presa engleză

Baluta

Tudor Băluţă a primit cea mai bună veste din partea presei engleze. Mijlocaşul român transferat pentru 3 milioane are şanse mari să se impună în primul "11" al lui Brighton

Denis Drăguș, pe urmele lui Ianis Hagi. Atacantul poate ajunge în Belgia

FOTBAL:KAA GENT-FC VIITORUL, LIGA EUROPA (25.07.2019)

Gică Hagi poate da o nouă lovitură pe piața transferurilor. ”Regele” a anunțat duminică seară că Denis Drăguș este singurul care ar putea părăsi Viitorul în această vară. Hagi i-a vândut în această vară pe fiul său, Ianis Hagi la Genk, pe Băluță la Brighton și pe Ionuț Vînă la FCSB.

Exclusiv "Le dau cu terenul în cap în prima repriză. N-au ce să-mi facă!". Uimitor ce a spus Croitoru înainte de meciul cu FCSB

tanase

FC Botoșani a obținut o victorie istorică în fața lui FCSB (2-0), la Pitești. Valeriu Iftime, finanțatorul grupării moldovene, a dezvăluit ce i-a spus Marius Croitoru, noul antrenor al echipei din acest sezon, înainte de partida cu roș-albaștrii.

Champions League | Surpriza lui Dan Petrescu pentru partida dintre Maccabi Tel Aviv și CFR Cluj

tucudean

CFR Cluj joacă manșa decisivă cu Maccabi Tel Aviv, din turul 2 preliminar al Champions League. În prima manșă, la Cluj, ardelenii au învins cu 1-0. Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, le-a pregătit adversarilor o surpriză: atacantul George Țucudean este în lot.

Video Turneul de la San Jose a debutat spectaculos! Navarro, calificare fără emoții

navarro

Turneul de la San Jose a debutat spectaculos, în direct la Digi Sport. Poloneza Magda Linette nu a rezistat în fața Carlei Suarez Navarro, care a bătut-o în 80 de minute

Real Madrid, accidentări în serie! Thibaut Courtois este ultimul pe lista jucătorilor indisponibili

courto

Andone, criticat dur de Becali: "Unde e 4-3-3? E nimic!". MM a ieşit şi mai şifonat: cum s-au ratat alte două super-transferuri

meme andone

Gigi Becali s-a lansat într-un atac virulent la adresa lui Mihai Stoica, dar nici Bogdan Andone nu a scăpat de criticile patronului. Latifundiarul a anunţat măsuri dure la echipă, după ce FCSB pare un club la care domneşte haosul.

Video Lui Bogdan Andone i s-a strigat demisia! Reacția antrenorului de la FCSB

FOTBAL:FCSB-FC BOTOSANI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (29.07.2019)

FCSB - Botoșani 0-2 | Roș-albaștrii au suferit prima înfrângere a sezonului, iar o parte din cei 3.000 de spectatori prezenți la meci i-au strigat demisia lui Bogdan Andone. Tehnicianul de 44 de ani susține că echipa nu se ridică încă la nivelul pe care și-l dorește el.

Exclusiv Becali a anunţat că încearcă un nou transfer! "Acum îl vreau pe Miron!"

FOTBAL:PREZENTARE BOGDAN ANDONE LA FCSB (5.06.2019)

Gigi Becali s-a convins că apărarea FCSB e punctul nevralgic al echipei şi a anunţat că va încerca aducerea lui Andrei Miron, fotbalistul Botoşaniului care l-a impresionat în meciul din această seară, pierdut de roş-albaştri cu 2-0.

Exclusiv Gigi Becali a răbufnit după eșecul FCSB și anunță măsuri! ”Echipa e distrusă. Nu se poate juca așa!”

FOTBAL:PREZENTARE BOGDAN ANDONE LA FCSB (5.06.2019)

FCSB - Botoșani 0-2 | Gigi Becali a răbufnit după ce echipa sa a suferit prima înfrângere din acest sezon. Finanțatorul roș-albaștrilor a lăudat doar doi jucători. Este vorba despre Vînă și Oaidă. Acesta consideră că echipa sa este distrusă și anunță măsuri.

Salomao, resemnat după eşecul lui FCSB: "Botoşaniul a meritat victoria!" Ce spune despre postul pe care a început partida

salomao

Video Bogdan Andone, la pământ după înfrângerea cu Botoșani. ”Cea mai mare pierdere este accidentarea lui Man”

andone planic

FCSB - Botoșani 0-2 | Echipa pregătită de Bogdan Andone a suferit prima înfrângere din acest sezon, iar tehnicianul de 44 de ani a acuzat lipsa de prospețime a jucătorilor săi. Antrenorul FCSB s-a plâns de situația pe care este nevoit să o gestioneze.

Marius Croitoru regretă că nu a învins mai drastic. "Scorul nu a arătat realitatea din teren"

croitoru

FCSB a fost învinsă de FC Botoșani cu 2-0. Moldovenii au din acest sezon un nou antrenor, pe Marius Croitoru, fostul său jucător și director sportiv. Tânărul tehnician era extrem de fericit la finalul partidei disputate la Pitești, dar regreta totodată că scorul nu a fost chiar mai mare în favorea echipei sale.

Răzvan Andronic - primul meci, primul gol! Ce spune de debut şi despre o ofertă de la FCSB

ANDRONIC

Video Aristidis Soiledis, cale liberă spre FCSB! Anunțul lui Marius Croitoru

FOTBAL:FCSB-FC BOTOSANI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (29.07.2019)

FCSB - Botoșani 0-2 | Vicecampioana pierde primul meci din acest campionat, după o partidă în care apărarea roș-albaștrilor a fost de cascadorii râsului. Este prima victorie a moldovenilor în fața echipei finanțate de Gigi Becali.

Champions League | Dan Petrescu se teme de căldură și umiditate la returul dintre Maccabi Tel Aviv și CFR Cluj

CFR Cluj

CFR Cluj va juca manșa a doua cu Maccabi Tel Aviv, din turul al doilea preliminar din Champions League, la Netanya. În prima manșă, campioana României s-a impus cu 1-0. Jucătorii pregătiți de Dan Petrescu au efectuat antrenamentul oficial.

Video FCSB - Botoșani 0-2 | Moldovenii obțin un succes istoric. Apărarea roș-albaștrilor a fost de cascadorii râsului

fcsb deschidere

FCSB - Botoșani 0-2 | Vicecampioana suferă prima înfrângere în fața moldovenilor, într-un meci în care apărarea echipei lui Bogdan Andone a de cascadorii râsului, în unele momente.

Mihai Bălaşa, rezervă schimbată după doar 45 de minute. De ce a fost pedepsit de antrenorul lui FCSB

balasa fcsb poza

S-a stabilit programul în Serie A. Ce meciuri au jucătorii români din campionatul Italiei în prima etapă

ionut-radu

Serie A și-a stabilit țintarul pentru sezonul 2019-2020. Jucătorii români din campionatul Italiei au un început furtunos. Ionuț Radu, portarul echipei Genoa și căpitanul naționalei de tineret a României, va debuta contra AS Roma, pe terenul acesteia. Goalkeeper-ul a fost răscumpărat de Inter, dar a fost lăsat încă un an la gruparea genoveză.

Exclusiv Ilie Dumitrescu, dezolat de doi dintre jucătorii FCSB: "E inadmisibil ce am văzut!"

ilie dumitrescu

FCSB - Botoşani 0-2 VIDEO | Ilie Dumitrescu i-a făcut praf pe Planic şi Cristea, cei doi fundaşi centrali ai FCSB în partida cu Botoşani.

Video FCSB, aproape de scor de neprezentare la pauză! Botoşani a ratat ocazii imense prin Ongenda şi Andronic

ongenda

TAS va judeca litigiul dintre FCSB şi FRF privind obligativitatea înfiinţării unei echipe de fotbal feminin

becali burleanu

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a acceptat, luni, judecarea litigiului deschis de FCSB împotriva Federaţiei Române de Fotbal privind obligativitatea înfiinţării unor echipe de fotbal feminin de către cluburile din Liga I, conform unor surse AGERPRES apropiate părţilor. 

Video Ion Crăciunescu a analizat arbitrajul lui Andrei Chivulete. "Am avut rezerve în privința lui"

Craciunescu

Dinamo a pierdut al treilea meci consecutiv în acest început de campionat, 0-1 cu CFR, la Cluj. Oficialii dinamoviști au acuzat vehement arbitrajul lui Andrei Chivulete, pentru că nu le-a acordat un penalty, la un henț în careu, și a dicat lovitura de pedeapsă din care s-a stabilit rezultatul final. Ion Crăciunescu, specialistul Digi Sport pentru probleme de arbitraj, a analizat prestația centralului bucureștean.

Dennis Man s-a prăbuşit pe gazon la primul sprint! Atacantul a început să plângă după accidentare

man lacrimi

Dinamo putea avea alt destin! Ce club a vrut să cumpere iniţial Ionuţ Negoiţă

negoita

Ronaldo şi Perez au dat "nas în nas" la Gala Marca. Cum a reacţionat preşedintele Realului şi ce i s-a strigat din sală

ronaldo perez

Cristiano Ronaldo şi Florentino Perez s-au întâlnit marţi seară la Gala Marca. Preşedintele Realului l-a îmbrăţişat pe fostul jucător, iar din sală s-au auzit mai multe voci: "Adu-l înapoi la Real!".

Adrian Mutu a refuzat să antreneze din nou în Liga 1. "Nu este momentul"

mutu

Adrian Mutu a fost ademenit să antreneze iarăși în Liga 1, dar a refuzat. În prezent, fostul internațional pregătește echipa a doua a clubului Al Wahda, în Emiratele Arabe Unite. Adrian Mutu a antrenat FC Voluntari, în sezonul 2017-2018, când a reușit să o salveze de la retrogradare în meciul de baraj pentru Liga 1, cu Chindia Târgoviște, câștigat la loviturile de departajare.

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:00 Digi Sport Special
  • 13:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:30 LIVE Digi Sport Matinal
  • Vezi tot programul
  • Manuel Neuer 1 (FC Bayern Muenchen), Real Madrid vs. FC Bayern Muenchen, Fussball, Champions League, Halbfinale, 08.05.2

    FOTBAL: Hoffenheim - Bayern, 16:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Transylvanian Open WTA250 2023 - Day 2, Cluj-Napoca, Romania - 17 Oct 2023

    TENIS: Gabriela Ruse - Emma Navarro, 17:00, ÎN DIRECT pe DIgi Sport 4

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Farul, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • craiova

    FOTBAL: Univ. Craiova - Sepsi, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • ianis

    FOTBAL: Alaves - Getafe, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • AC Milan vs AC Monza - Serie A 2023/24 - 17/12/2023 Tommaso Pobega of AC Milan (2L) injured seen with Mike Maignan of AC

    FOTBAL: Torino - Milan, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult