Ultimele stiri

Inter Milano este gata să plătească cei mai mulţi bani din istoria sa pentru un mijlocaș de 22 de ani

Belgium v Italy: Group A - 2019 UEFA U-21 Championship

Exclusiv Wimbledon 2019 | CTP: "Simona Halep e propriul ei antrenor". Românca, lăudată după 7-6, 6-1 cu Zhang: "E ieșit din comun"

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Wimbledon, pentru a doua oară. Foto: Getty Images

Wimbledon 2019 | Simona Halep a trecut de Shuai Zhang, scor 7-6, 6-1, și s-a calificat în semifinale la Wimbledon, iar prestația sa a fost lăudată de toată lumea. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat meciul româncei și știe unde s-a făcut diferența, mai ales după revenirea spectaculoasă a Simonei.

Wimbledon 2019 | Pe ce loc va urca Simona Halep dacă se califică în finală la All England Club

halep 11

Wimbledon 2019 | Simona Halep a acces pentru a doua oară în semifinale la All England Club, după ce a trecut cu 7-6, 6-1 de Shuai Zhang. Campioana noastră poate urca până pe locul 4 WTA, la finalul turneului.

Motivul real pentru care relația dintre Ștefan Radu și conducerea lui Lazio s-a deteriorat

radu stefan

Ștefan Radu nu mai este dorit la Lazio. Presa din Italia a dezvăluit ce a dus la ruptura dintre jucător și conducerea clubului lazial. Lui Ștefan Radu nu i s-a mai permis să se antreneze alături de lotul primei echipe. Ștefan Radu nu duce lipsă de oferte atât din Italia, cât și din alte țări.

Wimbledon 2019 | ”A jucat excelent!” Mats Wilander, impresionat de jocul lui Halep

halep 3

Wimbledon 2019 | Simona Halep - Shuai Zhang, 7-6, 6-1. Halep este în semifinale după ce s-a impus în două seturi în fața chinezoaicei. Mats Wilander a rămas impresionat de evoluția sportivei noastre și de cum a reușit să revină în meci. Sportiva noastră s-a impus în două seturi și este în semifinale

Wimbledon 2019 | Prima reacție a Simonei Halep, după victoria fantastică cu Shuai Zhang

simona halep 2

Wimbledon 2019 | Simona Halep s-a calificat, pentru a doua oară în carieră, în semifinalele turneului de la Wimbledon. Halep a câștigat partida din sferturi cu Shuai Zhang, scor 7-6, 6-1. Înprimul set, Halep a avut o revenire fantastică, ce a fost aplaudată la scenă deschisă de publicul prezent. Al doilea set a fost dominat autoritar de Simona. 

Revenirea epică a Simonei Halep, din primul set cu Zhang, lăudată și de organizatori

simona halep bucuroasa

Wimbledon 2019 | Simona Halep - Shuai Zhang 7-6, 6-1. Fantastic! O nouă semifinală pentru Simo, la All England Club

simo wimbledon

Wimbledon 2019 | Simona Halep - Shuai Zhang este meciul la capătul căruia marea noastră campioană își poate egala cea mai bună performanță la All England Club: accederea în semifinale. Simona Halep este considerată favorită în sfertul de finală pe care îl va juca împotriva chinezoaicei Shuai Zhang.

Foto Halep - Zhang. Momentul DECISIV după care Simona şi-a revenit şi s-a impus la tie-break.

halep 2

Wimbledon 2019 | Simona Halep - Shuai Zhang. Simo a câștigat la mare luptă primul set cu chinezoaica, 7-6. Halep s-a impus la tie-break, scorul a fost 7-4. Sportiva noastră a revenit spectaculos după ce a fost condusă cu 4-1. Momentul decisiv a fost în game-ul 7 al întâlnirii.

Oficial! FCSB a anunțat unde va juca în Europa și în Liga 1. Când va reveni pe Arena Națională

stadion arena nationala

FCSB a anunțat oficial faptul că va disputa meciurile din preliminariile Europa League la Giurgiu, în timp ce partidele din Liga 1 le va disputa pe stadionul din Pitești. Roș-albaștrii vor reveni pe Arena Națională la începutul lunii septembrie.

Florin Talpan atacă din nou FCSB. "Echipa lui Becali nu deține niciun trofeu"

becali talpan

Florin Talpan a revenit cu un nou atac împotriva FCSB. Conform unui comunicat remis presei, juristul CSA Steaua spune că echipa lui Gigi Becali nu deține nici măcar trofeele câștigate după 2003: cinci titluri, două Cupe ale României și două Supercupe ale României.

PSG e gata să iasă în pierdere milioane de euro numai să scape de fostul jucător de la Real Madrid. Trapp e şi el pe listă

jese rodriguez

Foto Wimbledon 2019 | Simona Halep - Shuai Zhang. Nervi pentru Halep, în debutul partidei

halep joc

Wimbledon 2019 | Simona Halep - Shuai Zhang. ”Simo” a început cum nu se putea mai prost meciul cu chinezoaica, din sferturile de la Wimbledon. Sportiva noastră a fost condusă cu 3-0, iar după două game-uri a avut o ieșire nervoasă.

Chinul sibienilor de la FC Hermannstadt continuă și în sezonul viitor. Joacă "acasă" tot în exil

hermannstadt u cluj

FC Hermannstadt va începe sezonul 2019-2020 al Ligi 1 tot departe de propriii fani. Lucrările la stadionul din Sibiu nu au fost finalizate, așa că va disputa meciurile de pe teren propriu la Târgu Mureș, cum s-a întâmplat și la începtul campionatului trecut. Sibieni speră să revină acasă în luna octombrie.

Video Daniel Pancu și clipul inedit realizat de Rapid, prin care copiii sunt îndrumați să vină la selecții

rapid clip

Rapid va încerca în sezonul viitor al Ligii 2 să obțină rezultatele care să-i permită la final să facă pasul cel mare spre primul eșalon. Dincolo de această activitate, la clubul de lângă Podul Grant, acolo unde se construiește un nou stadion, a început și o amplă acțiune de atragere de noi copii pentru centrul de juniori.

Galerie Foto ”Ați înnebunit, îl vreau înapoi, plătesc oricât!” Daniel Sturridge este disperat! Hoții i-au furat câinele

collage catel sturridge

Daniel Sturridge (29 de ani), a avut parte de un incident cât se poate de neplăcut, marți dimineață, în Los Angeles. Aflat în vacanță, după sezonul încheiat recent, fostul atacant de la Liverpool a fost prădat de hoți. Aceștia i-a furat câinele, care se afla în penthouse-ul său din West Hollywood.

Wimbledon 2019 | "Lucrurile sunt diferite acum!" Simona Halep a vorbit despre atuurile pe care le are în fața lui Zhang

halep marca

Wimbledon 2019 | Simona Halep este încrezătoare înaintea partidei cu chinezoaica Shuai Zhang (50 WTA), deși marea noastră campioană este în dezavantaj la întâlnirile directe.

Exclusiv Azi s-au dat banii pentru EURO 2019. Decizie remarcabilă luată de Mirel Rădoi şi fotbaliştii de la România U21

romania u21

Exclusiv Și Steliano Filip are probleme cu inima! Palpitațiile îl trimit iar la spital

FOTBAL:FCSB-FC VIITORUL, AMICAL (28.06.2019)

Steliano Filip (25 de ani) se confruntă de câteva zile cu probleme medicale care i-au dat complet viața peste cap. Fotbalistul celor de la Viitorul se pare că are probleme cu inima, la fel ca și George Țucudean, motiv pentru care a fost trimis să facă investigații amănunțite.

Exclusiv "A fost decisiv în ultimele campionate!" Ioan Andone a vorbit despre marea problemă a CFR-ului, în dubla cu Astana

Tucudean gol

George Țucudean este marele absent al dublei campioanei cu Astana, din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Atacantul nu a fost trecut în lotul de 26 de jucători trimis de ardeleni la UEFA.

Cum poți ajunge voluntar la EURO 2020. A început procesul de recrutare

voluntari euro

FRF a anunțat începerea recrutării de voluntari pentru EURO 2020. Federația Română de Fotbal caută 1.000 de persoane care să asigure voluntariatul pentru evenimentele care vor avea loc anul viitor în București.

Mircea Rednic a anunţat suma pe care o are Dinamo pentru Montini. "E o ofertă din Israel"

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 BETANO (4.02.2019)

Dinamo este la un pas de a se despărți de atacantul Mattia Montini. Fostul antrenor al câinilor roșii, Mircea Rednic, a anunțat că italianul are o ofertă de la Maccabi Tel Aviv, posibila adversară a campioanei CFR Cluj în turul 2 preliminar din Liga Campionilor.

Video&Foto OFICIAL! Neto, portarul adus de Barcelona în locul lui Jasper Cillessen. Durata contractului

Neto prezentare barcelona

Neto (29 de ani) este oficial noul fotbalist al celor de la FC Barcelona. Portarul brazilian a semnat azi, marți, 9 iulie 2019, contractul cu gruparea catalană, care se va întinde pe durata a patru sezoane. Fostul goalkeeper al Valenciei a parafat înțelegerea în prezența președintelui Josep Maria Bartomeu, într-unul dintre birourile de la club.

Criză fără precedent la FCSB! Bogdan Andone se confruntă cu o situație neașteptată

FOTBAL:PREZENTARE BOGDAN ANDONE LA FCSB (5.06.2019)

Bogdan Andone se confruntă cu o problemă destul de mare înainte de startul noului sezon competițional. Antrenorul FCSB are un lot foarte subțire, numeric vorbind. Tehnicianul de 44 de ani are în acest moment sub comanda sa 24 de jucători

Galerie Foto "Am avut o aventură dată naibii!" Blonda care a intrat pe teren în finala UCL mai pregătea o "lovitură"

wolanski

Kinsey Wolanski a ajuns celebră în toată lumea după ce a intrat și a întrerupt finala UEFA Champions League, dintre Liverpool și Tottenham, scor 2-0. Kinsey Wolanski s-a strecurat printre oamenii de ordine în minutul 20 al partidei Tottenham - Liverpool, purtând un costum de baie neagră.

Wimbledon 2019 | ”Zhang este adversara perfectă pentru ea!” Mats Wilander o vede pe Simona Halep în finală

halep

Wimbledon 2019 | Simona Halep - Shuai Zhang. Mats Wilander o vede pe Simona Halep favorită la câștigarea trofeului pe iarba londoneză. Specialistul Eurosport a fost impresionat de jocul româncei la Wimbledon și consideră că ”Zhang este adversara perfectă pentru ea”.

Video Tehnologia revoluţionară cu care FCSB vrea să-l pună pe picioare pe Momcilovic. A funcţionat la Bale, Pogba și Kane

marko momcilovic fcsb

Marko Momcilovic (32 de ani) pare a deveni un caz de ”Dosarele X” la FCSB. Fotbalistul, cotat anul trecut cel mai bun fundaș stânga din Liga 1, mai are puțin și face un an de când nu a mai disputat un meci oficial, din cauza problemelor medicale. În ultima perioadă, fotbalistul a apelat la o tehnologie modernă, folosită de marile cluburi europene, dar și de jucători precum Bale, Pogba și Kane.

Alex Chipciu a început antrenamentele alături de fotbalistul care a făcut spectacol la Sevilla, Arsenal, Manchester City

chipciu anderelecht

”Ar fi un pas înainte!” Alexandru Pașcanu confirmă interesul celor de la FCSB și CFR

Pascanu

Așa cum Digi Sport v-a anunțat încă de acum o lună și jumătate, FCSB și CFR se luptă pentru transferul lui Alexandru Pașcanu. Internaționalul de tineret a confirmat interesul celor două cluburi și susține că nu ar refuza să vină în România.

Exclusiv Transferul lui Aissa Laidouni la FCSB nu a căzut. Anunțul făcut de Ioan Andone: "Am discutat cu el!"

Ioan Andone revine pe banca. Voluntari - Concordia Chiajna e primul meci

Gigi Becali a anunțat transferul lui Aissa Bilal Laidouni la FCSB, dar lucrurile sunt departe de a fi rezolvate. Managerul general al celor de la FC Voluntari, Ioan Andone, a dezvăluit că cele două cluburi s-au înțeles și mai trebuie doar ca jucătorul să fie de acord cu condițille oferite de FCSB.

  • 12:00 Etapa 8 Liga a 2-a: Unirea Slobozia-Corvinul Hunedoara
  • 12:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:00 Etapa 8 Liga a 2-a: Unirea Slobozia-Corvinul Hunedoara
  • 14:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 14:30 Etapa 8 Superliga: Botosani-Voluntari
  • 15:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 Etapa 8 Superliga: Botosani-Voluntari
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 1-:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ora 12:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC BOTOSANI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (12.11.2023)

    FOTBAL: Botoșani - Voluntari, ora 14:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-METZ HANDBALL, LIGA CAMPIONILOR (28.04.2024)

    HANDBAL: Metz - CSM BucureȘti, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.12.2023)

    FOTBAL: Universitatea Cluj - Dinamo, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult