Ultimele stiri

”Ar fi un pas înainte!” Alexandru Pașcanu confirmă interesul celor de la FCSB și CFR

Pascanu

Așa cum Digi Sport v-a anunțat încă de acum o lună și jumătate, FCSB și CFR se luptă pentru transferul lui Alexandru Pașcanu. Internaționalul de tineret a confirmat interesul celor două cluburi și susține că nu ar refuza să vină în România.

Exclusiv Transferul lui Aissa Laidouni la FCSB nu a căzut. Anunțul făcut de Ioan Andone: "Am discutat cu el!"

Ioan Andone revine pe banca. Voluntari - Concordia Chiajna e primul meci

Gigi Becali a anunțat transferul lui Aissa Bilal Laidouni la FCSB, dar lucrurile sunt departe de a fi rezolvate. Managerul general al celor de la FC Voluntari, Ioan Andone, a dezvăluit că cele două cluburi s-au înțeles și mai trebuie doar ca jucătorul să fie de acord cu condițille oferite de FCSB.

Gigi Becali îl poate pierde pe Florin Ștefan dacă nu se grăbeşte! Un club din Franța este pe urmele lui

FOTBAL:GERMANIA U21-ROMANIA U21, EURO 2019 (27.06.2019)

Florin Ștefan a atras atenția la EURO 2019 prin evoluțiile sale, iar Gigi Becali s-a arătat interesat de fundașul stânga al celor de la Sepsi. Totuși, finanțatorul FCSB îl poate pierde pe jucătorul de 23 de ani, dacă nu se hotărăște mai repede să ajungă la o înțelegere cu echipa din Sfântu Gheorghe.

"Simona Halep va avea viaţă grea cu Shuai Zhang!". De ce este periculoasă chinezoaica

halepp

Cum s-a gândit conducerea FCSB să aibă aproape suporterii, în exilul de la Giurgiu, cu Milsami Orhei

galerie fcsb

FCSB va începe periplul acestei veri pe traseul București - Giurgiu - Pitești forțată de faptul că gazonul de pe Arena Națională a fost în mare parte distrus de concertul lui Ed Sheeran, de săptămâna trecută. În plus, tot acolo, pe cel mai mare stadion din România, va mai urma un concert de anvergură, susținut de Metallica, la data de 14 august. În aceste condiții, roș-albaștrii au decis să-și dispute meciurile din Europa, la Giurgiu, și pe cele din campionat, la Pitești.

Serena Williams a primit o amendă IMENSĂ la Wimbledon doar pentru că a dat cu racheta de pământ

serena williams bani

Cori Gauff a făcut turneul vieții și a impresionat-o pe Serena Williams cu o simplă declarație: "Mă simt onorată!"

serena

Serena Williams a avut cuvinte de laudă la adresa puștoaicei de 15 ani, Cori Gauff, care a fost învinsă în optimile de finală de la Wimbledon de Simona Halep, scor 6-3, 6-3.

Coșmarul lui Alexandru Mitriță: ”M-a chinuit! A fost gata să-mi rupă coloana!”

mitrita zeman

Alexandru Mitriță (24 de ani), mijlocașul celor de la New York City, a povestit recent perioada grea pe care a petrecut-o pe când evolua în Europa, mai exact în Italia, la Pescara. Internaționalul român a lansat chiar acuzații destul de grave la adresa lui Zdenek Zeman (72 de ani), considerat de foarte multă lume un mare antrenor.

Napoli insistă pentru James Rodriguez. Propunerea făcută de italieni

James Rodriguez

Napoli accelerează negocierile pentru transferul lui James Rodriguez. Directorul sportiv al italienilor, Cristiano Giuntoli, se află la Madrid unde s-a întâlnit cu Jorge Mendez, agentul lui James Rodriguez.

”E clar pentru toată lumea!” Neymar are cale liberă către Barcelona! Reacția celor de la PSG nu lasă loc de interpretări

neymar

Nu mai e loc de întors. Lucrurile par a fi clare în cazul Neymar. Brazilianul are cale liberă spre Barcelona. Oficialii de la PSG sunt conștienți că nu-l mai pot păstra pe cel mai scump fotbalist din lume și au anunțat că așteaptă o ofertă concretă din partea catalanilor.

Englezii au ţinut cu Gauff, dar au fost cuceriţi de gestul Simonei Halep de la final. Britanicii, cuvinte mari despre româncă

halep gauff independent

Wimbledon 2019 | Simona Halep i-a cucerit pe jurnaliştii englezi cu jocul său, dar şi cu atitudinea avută la finalul partidei cu Cori Gauff, din optimile de la All England Club.

Mesajul Simonei Halep pentru Cori Gauff, după întâlnirea din optimi de la Wimbledon 2019

halep coco

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) a trecut, fără emoții, de Cori Gauff, scor 6-3, 6-3, și s-a calificat în sferturile de finală ale Grand Slam-ului de la Wimbledon 2019. Sportiva din Constanța, care a spus că are o foame de victorii, fiind în acest moment una dintre favoritele la câștigarea competiției de pe iarba londoneză, a ținut ca, la ceva ore după meciul cu americanca în vârstă e numai 15 ani să-i transmită un mesaj public.

Exclusiv Lotul FCSB pentru dubla cu Milsami. Surprize pregătite de Bogdan Andone + marele absent

FOTBAL:CONFERINTA DE PRESA BOGDAN ANDONE FCSB (12.06.2019)

FCSB va debuta joi în Europa League. Roș-albaștrii vor juca la Giurgiu cu Milsami, în turul întâi preliminar. Înaintea meciului, Bogdan Andone se confruntă cu câteva probleme de lot și nu se va putea baza pe golgheterul din sezonul trecut, Harlem Gnohere. Atacantul este accidentat și nu a fost trecut în lotul

Real Madrid rezervă cu "forţa" numărul de pe tricoul lui Hazard. Ce a decis sponsorul tehnic al galacticilor

eden hazard

Eden Hazard este cel mai răsunător transfer al verii la Real Madrid, însă mijlocașul de 28 de ani a apărut fără număr pe tricou la prezentarea oficială. Starul belgian voia numărul 7, purtat de legende precum Butragueno, Raul sau Cristiano Ronaldo, însă actualul deținător al tricoului, Mariano Diaz, nici nu a vrut să audă.

Wimbledon 2019 | Britanicii o iubesc pe "victima" Simonei Halep, Cori Gauff, mai mult decât pe propriii sportivi

Cori Gauff a fost eliminată de Simona Halep în optimile de la Wimbledon. Foto: Getty Images

Wimbledon 2019 | Simona Halep a trecut la pas de Cori Gauff în optimile de finală de la Wimbledon, 6-3, 6-3, însă americanca de 15 ani a lăsat o impresie excepțională prin parcursul său de la acest turneu. Noua senzație a tenisului mondial feminin i-a impresionat și pe jurnaliștii britanici, care au părut dezamăgiți că Gauff a fost eliminată de Halep.

Dembele s-a făcut băiat cuminte! Ce diferenţă faţă de jucătorul care acum doi ani lăsa distrusă casa din Dortmund

Ousmane Dembele

Ousmane Dembele (22 de ani) a avut întotdeauna reputația unui jucător foarte talentat, dar lipsit de disciplină și neserios. Campionul mondial a dorit să-și schimbe imaginea și s-a întors cu o săptămână mai devreme din vacanță.

Atletico l-a prezentat oficial pe Joao Felix, bijuteria de 126 de milioane de euro! Ce a spus puştiul despre Cristiano Ronaldo

joao1

Un român este gata să elimine CFR-ul! Iosif Rotariu este convins că nepotul lui, Dorin, va da gol pentru Astana

roti

Wimbledon 2019 | Simona Halep: "Am foame de victorii, vreau cu ardoare să câştig". Ce spune de duelul din sferturi, cu Zhang

simona halep 2

Wimbledon 2019 | Simona Halep i-a predat o lecţie de tenis puştoaicei de 15 ani, Cori Gauff. După un dublu 6-3 s-a calificat în sferturi la Wimbledon, unde porneşte cu prima şansă în faţa lui Shuai Zhang, din China

Wimbledon 2019 | Ne îndreptăm spre o finală a "titanilor" pe tabloul masculin. Programul sferturilor

ff

Wimbledon 2019 | Dacă pe tabloul feminin primele trei favorite - Barty, Osaka şi Pliskova - au părăsit competiţia, la masculin lucrurile par a fi clare şi la All England Club: probabil vom

Video Exclusiv Cutremur la campioana CFR Cluj. Două persoane din conducere pleacă de la echipă: "Recunosc asta"

FOTBAL:CFR CLUJ-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (12.05.2019)

CFR Cluj pregătește o revoluție la nivelul conducerii chiar înainte de meciul cu Astana, din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Daniel Stanciu este aproape de a părăsi clubul, iar Silviu Bogdan și-a dat demisia

Wimbledon 2019 | "Poate fi anul Simonei Halep?". Românca i-a cucerit pe toţi şi e a doua favorită la trofeu

halep bun

Wimbledon 2019 | Simona Halep, cotată la începutul turneului cu şanse mici la All England Club, a devenit a doua favorită să ridice trofeul deasupra capului.

Video Exclusiv "E un atac la adresa mea": Pancu îi dă replica lui Daniel Niculae: "Răspunde pentru ce spune. Mă deranjează foarte mult"

pancu niculae rapid

Rapid a transferat 8 jucători pentru marele vis, promovarea în Liga 1. Cu toate că giuleștenii au un buget record pentru Liga 2, unul dintre simbolurile Giuleștiului, Daniel Niculae, nu crede în proiectul condus de Daniel Pancu. De fapt, cei doi colegi s-au și contrat de la distanță

Wimbledon 2019 | Cori Gauff, eleva de nota 10 de la Wimbledon: "Am învăţat enorm!". Ce a spus de Halep

corig

Neymar, aproape de depresie. "SOS" disperat către Barcelona. Cum vrea să-l şicaneze PSG

Neymar

Neymar nu mai are liniște până nu revine la Barcelona. Starul brazilian le-a cerut catalanilor să accelereze negocierile cu PSG pentru a perfecta mai repede mutarea. Potrivit publicației spaniole Sport, atacantul de 27 de ani "s-a mutat deja de la etapa PSG", în sensul că și-a luat gândul de a reveni la echipă, cu toate că mai are trei ani de contract.

Video Exclusiv "Da, e adevărat". George Pușcaș a confirmat că e la un pas să semneze cu o fostă campioană a Italiei. Condiția pusă

Puscas

George Pușcaș a făcut un turneu final excelent la Euro 2019, alături de România U21 și a ajuns la mare căutare. Atacantul de 23 de ani este dorit de fosta campioană a Italiei, AC Torino, fapt confirmat și de jucător.

Wimbledon 2019 | Simona Halep - Shuai Zhang se joacă marţi. Programul sferturilor de finală

collage halep

Wimbledon 2019 | Simona Halep a rămas capul de serie cel mai bun în cursa pentru trofeul de la All England Club. Optimile au adus două surprize majore pe tabloul feminin, Asleigh Barty (cap de serie numărul unu) şi Karolina Pliskova (cap de serie numărul 3) fiind eliminate.

UEFA Champions League | Astana - CFR Cluj, pe Digi Sport 1. Planul lui Dan Petrescu ca "să nu plângă după meci"

astana

"Ianis Hagi, pentru mai mult de 10 milioane de euro la un club de top din Belgia". Anunţul făcut de voetbal24.be

ianis

Ianis Hagi a intrat şi pe radarul lui Genk, campioana Belgiei trimiţându-şi emisarii în România pentru a trata transferul.

Wimbledon 2019 | Cori Gauff: "Sunt o pierzătoare rea, da!". Tânăra de 15 ani, supărată după meciul cu Halep

gauff

Wimbledon 2019 | Simona Halep, locul 6 mondial, s-a calificat luni fără emoţii în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, după ce a trecut cu 6-3, 6-3 de Cori Gauff (SUA, 313 WTA).

  • 19:00 LIVE Digi Sport Special
  • 20:00 Etapa 8 Superliga: Universitatea Cluj-Dinamo
  • 20:45 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 Etapa 8 Superliga: Universitatea Cluj-Dinamo
  • 22:00 LIVE Digi Sport Special
  • 23:15 Stirile Digi Sport
  • 23:30 Digi Sport Special
  • 19:15 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 1-:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ora 12:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC BOTOSANI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (12.11.2023)

    FOTBAL: Botoșani - Voluntari, ora 14:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-METZ HANDBALL, LIGA CAMPIONILOR (28.04.2024)

    HANDBAL: Metz - CSM BucureȘti, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.12.2023)

    FOTBAL: Universitatea Cluj - Dinamo, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult