Ultimele stiri

Exclusiv "Eu cred că va fi schimbat, chiar acum!". Balint îl vede pe Dică OUT de la FCSB

Gabi Balint a transformat un penalty la Sevilla / Foto: Digi Sport

VIDEO FCSB - Concordia Chiajna 0-1 | FCSB a pierdut primul meci din acest sezon pe teren propriu, iar fanii i-au cerut demisia lui Nicolae Dică. Deşi Gigi Becali a dat de înţeles că antrenorul va fi pe "plus" la evaluarea de la finalul turului, lucrurile s-ar putea schimba dramatic. Fostul jucător de legendă al roş-albaştrilor, Gabi Balint, crede că Nicolae Dică nu ar trebui să mai continue pe banca tehnică a roş-albaştrilor.

Becali, negru de supărare! ”Nici nu știu cum să comentez. Dacă fanii strigau `demisia`, foarte bine”

becali dica

Gigi Becali a fost extrem de supărat la finalul celui mai slab meci al sezonului și nu a părut deloc deranjat de gestul făcut de fanii roș-albaștrilor, care i-au cerut demisia lui Nicolae Dică.

Video Momente tensionate la FCSB! Fanii i-au cerut demisia lui Dică, după eșecul rușinos cu Concordia

Nicolae Dică

FCSB e la pământ, după cea mai rușinoasă înfrângere a acestui sezon de Liga 1.

Video FCSB - Chiajna 0-1. Surpriza campionatului. Roş-albaştrii au pierdut primul meci pe teren propriu

FOTBAL:FCSB-CONCORDIA CHIAJNA, LIGA 1 BETANO (7.10.2018)

Video FCSB - Chiajna 0-1 | Concordia Chiajna a produs cea mai mare surpriză a campionatului. Formaţia antrenată de Dorinel Munteanu a câştigat cu 1-0, graţie golului marcat de Paul Batin, în minutul 60. 

Foto John Terry și-a anunțat retragerea. Mesajul emoționant postat de englez

terry

John Terry și-a anunțat retragerea din fotbal. Fostul star al lui Chelsea și al naționalei Angliei a făcut publică decizia în social media, unde a postat un mesaj în care a vorbit despre persoanele care l-au susținut cel mai mult de-alungul carierei sale și despre cele 3 cluburi la care a evoluat: Nottingham, Chelsea și Aston Villa.

Video Bilețelul lui Dică! Mesajul direct pentru Nedelcu, în timpul meciului cu Concordia

captura nedelcu bilet

Nicolae Dică a efectuat prima schimbare în partida cu Chiajna în minutul 72.

Video Sevilla - Celta Vigo 2-1. A patra victorie consecutivă pentru andaluzi, care au urcat pe primul loc în La Liga

sevilla

VIDEO Sevilla – Celta Vigo 2-1. A patra victorie consecutivă în La Liga pentru andaluzi într-un meci transmis ÎN DIRECT de Digi Sport și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro

Video Băluță a înscris pentru Slavia. Victorie la scor pentru echipa românului

baluta slavia

Alexandru Băluţă a înscris un gol în meciul câştigat de Slavia Praga, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în faţa lui FK Pribram, în cadrul etapei a 11-a a campionatului Cehiei.

Video Răzvan Marin, gol după o cursă de 50 de metri. Și-a trecut în cont și un assist împotriva campioanei

marin

Răzvan Marin a înscris un gol şi a reuşit o pasă decisivă, duminică, în meciul câştigat pe teren propriu, scor 3-1, în faţa liderului FC Bruges, în etapa a zecea a campionatului Belgiei.

Barcelona, gata să dea lovitura. Transfer de 100 de milioane de euro pentru catalani

Barcelona record La Liga cu Real Sociedad

Napoli solicită o sumă de 100 de milioane de euro pentru a-și lăsa unul dintre cei mai valoroși jucători din lot să plece, iar Barcelona a intrat pe fir, notează presa italiană.

Video RB Leipzig - Nurnberg 6-0. Gazdele au ratat și un penalty, oaspeții au avut un om eliminat

lepizig nurenberg

VIDEO RB Leipzig - Nurnberg 6-0. Gazdele au ratat și un penalty, oaspeții au avut un om eliminat în meciul transmis ÎN DIRECT de Digi Sport și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro

Video Napoli - Sassuolo 2-0. Gazdele rămân la 6 puncte în spatele liderului Juventus

Insigne

Nicio surpriză pe San Paolo în etapa a opta din Serie A. Napoli a rezolvat calm meciul cu Sassuolo. Adam Ounas a deschis repede scorul, în minutul 3, şi şi-a trecut in cont prima reuşită în campionatul italian.

Maxim a răbufnit la revenirea în România. ”Nu prea îmi explic de ce nu joc. Nu pot să cer explicații în fiecare zi”

Alexandru Maxim gol Mainz Bundesliga

Alexandru Maxim a marcat 3 goluri în acest sezon, dar nu a adunat foarte multe minute în tricoul lui Mainz.

Exclusiv "Nu are loc în prima echipă!" Anunțul făcut de legendele Stelei despre jucătorul dorit de Becali

balint duckadam

Prezenţi în studioul emisiunii "Fotbal Club", Gabi Balint şi Helmuth Duckadam au vorbit despre un posibil transfer al lui Darius Olaru la FCSB. În această săptămână, Gigi Becali a anunţat că a făcut o ofertă pentru Olaru, însă oficialii celor de la Mediaş i-au transmis că prioritatea jucătorului este să prindăp un transfer în străinătate.

Sepsi, înfrângere dramatică în fața lui Gaz Metan. Neagoe: "Greșeala se plătește!"

Eugen Neagoe

VIDEO| Sepsi - Gaz Metan Mediaș 1-2| Sepsi a suferit duminică seara prima înfrângere pe teren propriu, 1-2 împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș. Oaspeții au dat lovitura pe final, prin Caiado, pe contraatac, după ce Sepsi a ratat o oaczie uriașă prin Vașvari, la scorul de 1-1. Imediat după partidă, Eugen Neagoe, antrenorul celor de la Sepsi a oferit câteva declarații.

Liverpool - Manchester City 0-0. Mahrez a ratat un penalty pe final. 3 echipe la egalitate de puncte, în fruntea EPL

Manchester City

Liverpool - Manchester City a fost unul dintre cele mai așteptate meciuri din acest week-end, dar partida nu s-a ridicat la nivelul dorit de fani. Duelul s-a terminat la egalitate, 0-0.

Video Hoffenheim - Eintracht Frankfurt 1-2. A treia înfrângere consecutivă cu același scor

TSG 1899 Hoffenheim v Eintracht Frankfurt - Bundesliga

Meci spectaculos, ÎN DIRECT la Digi Sport, între două din reprezentantele Germaniei în cupele europene. Eintracht Frankfurt s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Hoffenheim.

Adevărata clauză de reziliere a lui Mourinho. Cât îi costă pe cei de la United demiterea portughezului

Jose Mourinho

După ce a fost dat afară de la Real Madrid și Chelsea, Jose Mourinho este presat de câteva luni bune să plece și de la Manchester United. În ciuda reacțiilor ostile ale fanilor, ale legendelor clubului și ale unor jucători cu influență în vestiar, portughezul nu se grăbește să plece de pe Old Trafford.

Reacţia lui Darius Olaru când a fost întrebat de un eventual transfer la FCSB. Ce obiectiv şi-a autoimpus

FOTBAL:SEPSI OSK-GAZ METAN MEDIAS, LIGA 1 BETANO (7.10.2018)

Video Sepsi - Gaz Metan 1-2 | Darius Olaru (20 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din Liga 1. Directorul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, insistă pentru un transfer al jucătorului, pe care îl vede unul de mare viitor. De altfel, în această săptămână, Gigi Becali a anunţat că a făcut o ofertă pentru Olaru. Întrebat despre un eventual transfer, jucătorul de la Gaz Metan Mediaş a răspuns promt.

Video WTA nu a uitat-o pe Simona Halep! Mesajul postat la fix un an după ce românca a devenit, în premieră, lider mondial

Simona Halep

Video Atletico Madrid - Betis 1-0. Echipa lui Simeone a trecut peste rivala Real Madrid în clasament

atletico

Atletico Madrid a trecut deja peste rivala Real in clasament, dupa victoria din meciul contra lui Betis. ÎN DIRECT la Digi Sport, formația lui Diego Simeone s-a impus la limită, 1-0.

Contra a avut la dispoziţie 14 jucători la primul antrenament al naţionalei dinaintea meciurilor din Liga Naţiunilor

contra conf

Lotul echipei naţionale de fotbal a României s-a reunit, duminică seara, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, în vederea pregătirii partidelor cu Lituania şi Serbia din Liga Naţiunilor. La primul antrenament condus de selecţionerul Cosmin Contra au participat 14 din cei 24 de jucători convocaţi. 

Video L-au arestat pe agresor! Decizia imediată luată de McGregor. Anunțul făcut de șeful UFC

McGregor

Finalul partidei McGregor - Khabib a adus un moment incredibil.

Video Milan - Chievo 3-1. Prima dublă a lui Higuain în tricoul rossonerilor

Gonzalo Higuain

VIDEO Milan - Chievo 3-1. ÎN DIRECT la Digi Sport, AC Milan a obținut a treia victorie la rând în Serie A. Formația lui Gattuso s-a impus cu 3-1 într-un meci în care argentinianul Gonzalo Higuain a reușit o dublă.

Video Revenire de senzaţie pentru Radu Ştefan. Românul a contribuit din plin la victoria lui Lazio contra Fiorentinei

SS Lazio v ACF Fiorentina - Serie A

Video Lazio - Fiorentina 1-0 | Lazio a câştigat la limită, scor 1-0, partida de pe teren propriu cu Fiorentina. La gazde, Radu Ştefan a fost titular şi a contribuit decisiv la golul marcat de Immobile ('37).

Ramos "a dat din casă"! Ce se întâmplă în vestiarul Realului, de când echipa a intrat în criză

Ramos

Real Madrid a ajuns la 6 ore şi 49 de minute fără gol marcat în toate competiţiile, iar căpitanul Sergio Ramos a oferit detalii despre starea vestiarului campioanei Europei.

Manchester City pregătește un transfer istoric! Jucătorul dorit cu orice preț de Guardiola

Ndombele

Manchester City ar putea da o nouă lovitură pe piața transferurilor. Clubul englez ar putea plăti nu mai puțin de 80 de milioane de euro în schimbul unui puști în vârstă de 21 de ani. 

Video Surpriză mare în finala de la Beijing. Basilashvili l-a învins pe Del Potro și a câștigat al doilea titlu din carieră

Nikoloz Basilashvili

ÎN DIRECT la Digi Sport, Nikoloz Basilashvili a reuşit surpriza în finala turneului de la Beijing. Georgianul, care nu câştigase niciun titlu până în acest an, l-a învins pe principalul favorit, Juan Martin del Potro.

Îl ”decapitează” pe Khabib! Scenariul dezastruos pentru rus. Anunțul făcut de americani

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov a avut un comportament incalificabil la finalul Galei UFC 229, unde l-a bătut pe Conor McGregor.

Lovitură pentru Contra. Budescu va rata "dubla" cu Lituania şi Serbia. Verdict dur al medicilor

Constantin Budescu

Cosmin Contra a primit o veste proastă înaintea dublei naţionalei din Liga Naţiunilor, cu Lituania şi Serbia. În urma unui control medical efectuat astăzi, Constantin Budescu a aflat că trebuie să urmeze un tratament timp de trei săptămâni, pentru a evita operaţia.

  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Digi Sport Special
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Liga Digi Sport
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Liga Digi Sport
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Uefa Champions League: FC Inter vs Salzburg FC Italy, Milan, october 24 2023: the digital score board with the logo of C

    FOTBAL: Champions League Magazine, 18:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult