Ultimele stiri

Copil l-a condus cu 5-1 pe Cilic, la US Open. Ce s-a întâmplat de la acest scor

cilic

Marius Copil a fost la un pas de un rezultat total neașteptat în primul set cu Marin Cilic, fost câștigător la US Open și cap de serie numărul 7. Românul a condus cu 5-1, dar a capotat incredibil.

Exclusiv Becali, forțat să parieze pe el cu Rapid Viena: "Mi-a zis Meme că toți înnebunesc la antrenamente când văd ce face"

Balgradean

Video Cu ce s-a întors Balint de la festivitatea care a marcat startul demolării Stadionului Ghencea

Balint certificat

CSA Steaua a organizat o festivitate care a marcat startul demolării Stadionului Ghencea, înaintea demolării acestuia în vederea EURO 2020. Pe lângă conducătorii clubului armatei, la eveniment au fost prezente mai multe foste glorii steliste. Printre acestea s-au regăsit și Gabi Balint, care a prezentat, în exclusivitate pentru Digi Sport, "suvenirurile" cu care s-a întors din Ghencea.

Mihaela Buzărnescu s-a retras de la US Open. Prima reacţie a sportivei noastre

Buzarnescu spital

Mihaela Buzărnescu s-a retras de la US Open.

Latovlevici și-a găsit echipă! A fost prezentat oficial și va fi coleg cu Bogdan Stancu

latovlevici bun

Iasmin Latovlevici s-a antrenat cu FCSB în această vară, iar Gigi Becali a intenționat chiar să îl legitimeze, oferindu-i un contract inedit, dar viitorul fundașului stânga este departe de București. Tocmai s-a înțeles cu Bursaspor și va continua în Turcia, acolo unde bifează a patra echipă.

Exclusiv Ce lovitură pentru Dică! Informații de ultimă oră: e în pericol să rateze meciul cu Rapid Viena

pufi

În minutul 64 al partidei Viitorul - FCSB, 1-4, portarul Cristi Bălgrădean a fost schimbat cu Andrei Vlad, din cauza unei probleme musculare. Accidentarea nu a părut una gravă, Pufi ieșind pe propriile picioare de pe teren, însă doctorii vor fi cu siguranță într-o cursă contra-cronometru pentru a-l recupera până la următorul meci oficial. În orice caz, Helmuth Duckadam nu are emoții în legătură cu numele celui care va apăra la returul cu Rapid Viena, din play-off-ul Europa League.

"Ne vom da viaţa pe teren!". Răzvan Lucescu anunţă că pe Benfica o aşteaptă un calvar în returul din play-off-ul UCL

bucurie paok

Răzvan Lucescu se află în faţa celui mai important meci de când e la cârma lui PAOK.

CSA Steaua a transferat un atacant brazilian

matheus csa steaua

CSA Steaua a anunțat transferul unui atacant brazilian de 21 de ani. Anunțul a fost făcut de clubul Sportiv al Armatei pe rețelele de socializare. "Suntem bucuroși să anunțăm transferul oficial al lui Matheus Madeiros!", se arată în anunțul CSA Steaua.

Două nume mari din naționala Angliei au decis să se retragă. Reacția lui Southgate

Cahill si Vardy

Jamie Vardy (31 de ani) şi-a anunţat retragerea din echipa naţională a Angliei, informație dezvaluită într-un interviu acordat pentru The Guardian. Atacantul lui Leicester City vrea să petreacă mai mult timp cu familia, astfel că a decis să mai evolueze doar pentru echipa de club.

OFICIAL Borussia Dortmund a transferat de la Barcelona. Toate detaliile mutării

Alcacer

E oficial. Paco Alcacer a fost împrumutat de Barcelona la Borussia Dortmund. Anunţul

Exclusiv "S-a terminat, eu iau pensie de la Dinamo!" Duckadam a dezvăluit motivul pentru care nu a mers în Ghencea, la ceremonia organizată de CSA

balint duckadam

CSA Steaua a organizat o festivitate care a marcat startul demolării Stadionului Ghencea. Pe lângă conducătorii clubului armatei, la eveniment al fost prezente mai multe foste glorii steliste. Printre acestea s-au regăsit Marius Lăcătuș, Gabi Balint, Anghel Iordănescu, Mirel Rădoi sau George Ogăraru.

Acuze incredibile din partea lui Dudelange: "Cei de la CFR au început să se comporte ca niște nebuni"

dudelange

O poveste extrem de neplăcută zguduie CFR-ul, înainte de partida retur din play-off-ul Europa League, cu Dudelange. Oficialii echipei din Luxemburg

Video Xavi a reușit o nouă "bijuterie" pe terenul de fotbal. Pasa de senzație pe care a "inventat-o" la ultimul meci

pasa xavi

Xavi Hernandez (38 de ani) continuă să uimească întreaga lume cu execuțiile sale pe terenul de fotbal. Fostul star al Barcelonei a reușit o pasă de gol fabuloasă în Liga Campionilor Asiei.  Cu Xavi în echipă, Al Sadd a câștigat cu 3-1 partida cu iranienii de la Esteghlal, din cadrul manșei tur a sferturilor de finală a Ligii Campionilor Asiei.

"Ultimul cartuș". Barcelona e într-o cursă contra-cronometru pentru transferul dorit de Valverde

valverde

Oficialii de pe Camp Nou încearcă să facă un transfer de ultimă oră, înainte ca fereastra de mercato să se închidă.

Reacţia sinceră a lui Sloane Stephens, după eliminarea Simonei Halep, la US Open

Stephens Halep

Simona Halep a înregistrat o înfrângere "grea" în primul tur de la US Open, acolo unde a fost eliminată de Kaia Kanepi (2-6, 4-6).

Exclusiv Dinamoviștii așteaptă finalul "telenovelei" Dan Nistor: "Nu vor fi probleme". Bratu mai vrea un transfer

FOTBAL:JUVENTUS BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (15.05.2018)

Armando Cooper (30 de ani), coechipier cu Penedo la naţionala statului Panama, a facut vizita medicală pentru Dinamo și va semna cu echipa din Stefan cel Mare, informatie confirmata de Ionel Danciulescu, directorul sportiv al "câinilor". Fotbalistul și-a reziliat contractul cu Universidad de Chile și va fi protagonistul unui come-back spectaculos în Liga 1, acolo unde a mai evoluat la Oțelul Galați. 

Se anunță un adevărat vulcan! Câte bilete s-au vândut pentru meciul FCSB - Rapid Viena

1947

FCSB va avea parte de un record de asistență în actualul sezon, în partida de joi, cu Rapid Viena, din play-off-ul Europa League. Până azi la prânz se vânduseră 17.000 de bilete și organizatorii speră ca în tribune să fie peste 30.000 de spectatori.

Video Exclusiv "Prima oară când am călcat pe gazon m-am descălţat". Amintirile lui Rădoi de pe "Ghencea"

Mirel Radoi

Mirel Rădoi, în prezent selecţioner al reprezentativei de tineret a României, a declarat, marţi, că prima oară când a călcat pe Stadionul Steaua s-a descălţat

Un olandez a semnat pe două sezoane cu Petrolul. United și City îl doreau în 2013!

Jeroen Lumu transfer Petrolul

Campania de achiziţii din această vară a echipei Petrolul Ploiești încă nu s-a încheiat. Echipa ploieşteană are ca obiectiv promovarea in Liga 1, iar pentru asta a bifat în această vară cel de-al 17 transfer. Un olandez a semnat, marți, un contract pe două sezoane. Jeroen Lumu poate evolua ca mijlocaş de bandă sau atacant, iar în cariera sa a trecut pe la echipe precum Wilem II Tilburg, Ludogorets, Heerenveen sau Samsunspor. Ultima dată a fost legitimat în India, la Delhi Dynamos.

PSG a vândut cel mai scump jucător din istoria clubului

al khelaifi

Valencia l-a cumpărat pe Gonçalo Guedes de la PSG pentru 40 de milioane de euro.

AC Milan, în pole-position pentru transferul lui Martial. Care sunt condițiile în care francezul va juca în Italia

Jose Mourinho si Martial

AC Milan este interesată de serviciile atacantului francez, Anthony Martial, se arată în presa franceză, iar transferul francezului de la Man. United are toate șansele să se realizeze în luna ianurie 2019.

FCSB - Botoşani nu se joacă pe Arena Naţională. Decizia luată de roş-albaştri

arena nationala

FCSB va fi exilată pentru următorul meci din Liga 1.

"De asta am venit la Bucureşti". Agentul lui Nistor face lumină în telenovela verii din fotbalul românesc

Gigi Becali i-a făcut mai multe oferte rivalei Dinamo pentru transferul lui Dan Nistor.

Ruptură între Halep și Cahill? "E o dispută între ei!"

cahill halep trofeu 1

Colaborarea dintre Halep și Cahill ar putea ajunge la un punct critic cât de curând. Cel puțin asta crede Sever Dron, fostul jucător de tenis şi actual antrenor.

România U18 are un nou selecționer! A fost secund la FCSB și la Petrolul. Obiectivul stabilit de FRF

Galca Laurentiu rosu DIca Mache FCSB

Antrenorul Laurenţiu Roşu (42 de ani) a fost numit, marţi, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale de fotbat Under 18 a României, formată din jucători născuţi începând cu 1 ianuarie 2001, informează site-ul oficial al FRF. 

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce golul cu Juventus a fost ales cel mai frumos al sezonului trecut

ronaldo

Golul din "foarfecă" marcat de Cristiano Ronaldo, sezonul trecut, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor împotriva actualei sale echipe, Juventus Torino, a fost ales cel mai frumos al sezonului în Europa. Atunci, portughezul juca la Real Madrid și a reușit o dublă.

Arbitrul care a provocat cel mai mare scandal din sezonul trecut al UCL va conduce FCSB - Rapid Viena

oliver

FCSB își joacă viitorul european în partida de joi, 30 august, de pe Arena Națională, pe care o va disputa împotriva celor de la Rapid Viena. Roș-albaștrii sunt obligați să câștige la cel puțin 2 goluri diferență, având în vedere că meciul tur a fost pierdut de elevii lui Dică cu scorul de 3-1.

S-a făcut transferul! Real a plătit 22 de milioane de euro pentru înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo

Mariano Diaz transfer Real Madrid

UPDATE ora 16:00: Mariano Diaz este, de marți, noul jucător al lui Real Madrid. Spaniolii de la postul de radio COPE anunță că este doar o chestiune de o ore până când transferul va fi anunțat oficial și au publicat și datele revenirii atacantului dominican pe Santiago Bernabeu.

Exclusiv ”Torje s-a convins cine e Dinamo!” Ipoteză-șoc, lansată de agentul jucătorului: ”Poate semna cu Steaua!”

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (18.02.2018)

Gabi Torje (28 de ani), rămas liber de contract după ce și-a încheiat socotelile cu Akhmat Groznii, este tentat să evolueze tot în străinătate, dar nu ar spune nu dacă ar primi vreo ofertă importantă din Liga 1. Agentul internaționalului român, Cristea Opria, a lansat chiar o ipoteză-șoc și a spus că Torje ar fi tentat acum să semneze cu FCSB, rivalii de-o viață ai celor de la Dinamo. Înainte de asta, același Opria a spus însă că Torje ar vrea să joace tot în străinătate și că așteaptă un răspuns ferm până joi.

Video Cristiano Ronaldo, deasupra tuturor! UEFA a decis: "foarfeca" perfectă cu Juve e cel mai frumos gol al sezonului trecut

Cristiano Ronaldo

UEFA a publicat, marți, pe site-ul oficial, rezultatele voturilor pentru golul sezonului 2017-2018 în Europa. Distincția îi revine lui Cristiano Ronaldo, cu reușita contra lui Juventus, din turul sferturilor de finală din Champions League. Atunci, portughezul juca la Real Madrid și a reușit o dublă; bijuteria premiată a fost al doilea gol: o foarfecă de zile mari, care a fost aplaudată la scenă deschisă de fanii italienilor.

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC ARGES-FC BOTOSANI, SUPERLIGA SUPERBET (29.01.2023)

    SuperLiga, baraj: Botoșani - Mioveni, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0774483276

    Serie A: Fiorentina - Napoli, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • super avancronica

    Media: Super Avancronica, 23:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult