Ultimele stiri

România U18 are un nou selecționer! A fost secund la FCSB și la Petrolul. Obiectivul stabilit de FRF

Galca Laurentiu rosu DIca Mache FCSB

Antrenorul Laurenţiu Roşu (42 de ani) a fost numit, marţi, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale de fotbat Under 18 a României, formată din jucători născuţi începând cu 1 ianuarie 2001, informează site-ul oficial al FRF. 

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce golul cu Juventus a fost ales cel mai frumos al sezonului trecut

ronaldo

Golul din "foarfecă" marcat de Cristiano Ronaldo, sezonul trecut, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor împotriva actualei sale echipe, Juventus Torino, a fost ales cel mai frumos al sezonului în Europa. Atunci, portughezul juca la Real Madrid și a reușit o dublă.

Arbitrul care a provocat cel mai mare scandal din sezonul trecut al UCL va conduce FCSB - Rapid Viena

oliver

FCSB își joacă viitorul european în partida de joi, 30 august, de pe Arena Națională, pe care o va disputa împotriva celor de la Rapid Viena. Roș-albaștrii sunt obligați să câștige la cel puțin 2 goluri diferență, având în vedere că meciul tur a fost pierdut de elevii lui Dică cu scorul de 3-1.

S-a făcut transferul! Real a plătit 22 de milioane de euro pentru înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo

Mariano Diaz transfer Real Madrid

UPDATE ora 16:00: Mariano Diaz este, de marți, noul jucător al lui Real Madrid. Spaniolii de la postul de radio COPE anunță că este doar o chestiune de o ore până când transferul va fi anunțat oficial și au publicat și datele revenirii atacantului dominican pe Santiago Bernabeu.

Exclusiv ”Torje s-a convins cine e Dinamo!” Ipoteză-șoc, lansată de agentul jucătorului: ”Poate semna cu Steaua!”

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (18.02.2018)

Gabi Torje (28 de ani), rămas liber de contract după ce și-a încheiat socotelile cu Akhmat Groznii, este tentat să evolueze tot în străinătate, dar nu ar spune nu dacă ar primi vreo ofertă importantă din Liga 1. Agentul internaționalului român, Cristea Opria, a lansat chiar o ipoteză-șoc și a spus că Torje ar fi tentat acum să semneze cu FCSB, rivalii de-o viață ai celor de la Dinamo. Înainte de asta, același Opria a spus însă că Torje ar vrea să joace tot în străinătate și că așteaptă un răspuns ferm până joi.

Video Cristiano Ronaldo, deasupra tuturor! UEFA a decis: "foarfeca" perfectă cu Juve e cel mai frumos gol al sezonului trecut

Cristiano Ronaldo

UEFA a publicat, marți, pe site-ul oficial, rezultatele voturilor pentru golul sezonului 2017-2018 în Europa. Distincția îi revine lui Cristiano Ronaldo, cu reușita contra lui Juventus, din turul sferturilor de finală din Champions League. Atunci, portughezul juca la Real Madrid și a reușit o dublă; bijuteria premiată a fost al doilea gol: o foarfecă de zile mari, care a fost aplaudată la scenă deschisă de fanii italienilor.

Galerie Foto Buldozerele ”au intrat” în Ghencea! Procesul de demolare a stadionului a fost demarat

colaj ghencea demolare

Stadionul Ghencea este deja istorie! După festivitatea organizată chiar pe gazonul pe care Steaua și echipa națională a României au înregistrat succese memorabile, festivitate la care au fost prezente multe glorii din istoria roș-albaștrilor, dar și câțiva suporteri, buldozerele și-au intrat deja în rol.

Comandantul CSA Steaua, ironizat de fanii din Peluza Sud în ziua în care a început demolarea stadionului

40224835-225820778114878-4639556001081589760-n

În ziua în care fostele glorii steliste și-au luat rămas bun de la Stadionul Steaua, fanii și-au continuat războiul cu conducerea clubului Sportiv al Armatei. Principala țintă a ultrașilor a fost chiar comandantul CSA Steaua, colonelul Cristian Petrea.

Naționala României va juca pe noul Stadion Steaua. Toate detaliile despre arena din Ghencea

steaua

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că echipa naţională a României va juca şi pe noul Stadion Steaua ce urmează a fi construit în vederea organizării la Bucureşti a Campionatului European din 2020

Valencia cumpără cu 40 de milioane de euro un jucător de la PSG

Gonçalo-Guedes

Valencia a ajuns la un acord pentru transferul internaţionalului portughez Gonçalo Guedes de la campioana Franţei, Paris Saint-Germain, în schimbul sumei de 40 milioane euro, informează agenţia Reuters.

Foto ”Fanii noștri sunt mereu la fel!” Mesajul lui MM Stoica înaintea returului cu Rapid Viena

mmgaleriesteaua

Partida de joi seară, de pe Arena Națională, este una capitală pentru FCSB, mai ales din punct de vedere financiar. Roș-albaștrii trebuie să-i elimine pe austriecii de la Rapid Viena pentru a avea loc în grupele Europa League, dar misiunea se anunță a fi una extrem de dificilă, după 1-3 la Viena. Oficialii vicecampioanei speră la un stadion arhiplin și la o atmosferă de mare meci mare. MM Stoica, directorul sportiv al clubului, a și postat un mesaj prin care vrea să-i mobilizeze pe susținătorii roș-albaștrilor.

Rădoi a ales! Lotul naționalei U21 pentru partidele cu Portugalia și Bosnia-Herțegovina

lot

Selecționerul reprezentativei sub 21 de ani a României, Mirel Rădoi, a anunțat lotul pentru următoarele două jocuri din preliminariile Campionatul European 2019, informează frf.ro.

Cum se pregătește Mihaela Buzărnescu pe strazile din New York înaintea primul meci de la US Open

Buzarnescu abandon

Mihaela Buzărnescu, ocupanta locului 21 WTA, nu vrea să rişte vreo recidivă dacă va intra pe teren la US Open fără a fi complet refăcută. Sportiva noastră a apelat la New York la doctorul Cristian Răchiţan pentru a ajunge în forma perfectă pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului.

A plecat din Germania și tocmai a semnat în Liga 2 din România! Lovitura de ultimă oră dată de un club de tradiție

Sepsi nationala Iordanescu

Universitatea Cluj se întărește serios, în încercarea de a reveni în Liga 1. Divizionara secundă tocmai l-a transferat pe Laszlo Sepsi (31 de ani, foto - în stânga), care a semnat marți contractul cu ardelenii.

Marcelo poate ajunge lângă Ronaldo. Suma pe care Juventus o va pune la bătaie pentru fundașul brazilian

marcelo deschidere

Juventus Torino l-a transferat în această vară pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid pentru suma de 117 milioane de euro (cu toate taxele incluse). Printre primele cerințe ale starului portughez pentru conducerea campioanei Italiei a fost și transferul bunului său prieten de la Real Madrid, brazilianul Marcelo.

Beckham nu recunoaște, deși dovezile sunt clare. Procesul a fost amânat, iar polițiștii se așteaptă să-i sfideze din nou

Beckham

Poliția din Marea Britanie a amânat judecata cazului lui David Beckham, care nu a fost prezent la prima înfățișare după ce a fost acuzat că a depășit limita de viteză, la volanul mașinii sale în valoare de peste 176.000 de euro. Fostul jucător de la Manchester United, Real Madrid, AC Milan și PSG a pledat "nevinovat" și nu recunoaște acuzațiile și dovezile oferite de polițiști.

Galerie Foto Fiul lui Cristiano Ronaldo se antrenează cu juniorii lui Juventus. ”E ca mine, detestă să piardă!”

cristiano jr.jpg MARE

Fiul mai mare al fotbalistului Cristiano Ronaldo, în vârstă de opt ani, a început să se antreneze la centrul de formare al lui Juventus Torino, club la care starul portughez s-a transferat în această vară. Micuţul Cristiano Jr, născut în iunie 2010, a fost fotografiat luni în timp ce participa la un antrenament cu echipa de copii sub 9 ani a clubului piemontez.

Serena nu îi va sărbători ziua de naștere fiicei sale: "Facem parte din Martorii lui Iehova"

serena fiica

Serena Williams, fostă numărul unu mondial, s-a calificat fără probleme în turul secund al Openului Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, învingând-o în două seturi, 6-4, 6-0, pe poloneza Magda Linette, într-o partidă disputată luni la New York.

Video Di Francesco a ajuns la spital cu fractură! Antrenorul Romei, extrem de furios după ratarea victoriei

di francesco

Eusebio Di Francesco (48 de ani), antrenorul celor de la AS Roma, a ajuns la spital cu fractură la mâna stângă după meciul echipei sale cu Atalanta Bergamo, scor 3-3, luni seara, în etapa a 2-a din Serie A. Furios după egalarea Atalantei în prima repriză, Di Francesco a dat cu pumnul în plexiglasul din jurul băncii tehnice şi şi-a fracturat al cincilea metatarsian de la mâna stângă.

Imaginile zilei! Gazonul de pe Ghencea, dat la caserole. Scaunele, cedate gratis

gazon certificat colaj

Acțiunea oficială de demolare a Stadionului Steaua va începe în câteva zile, dar momentul a fost marcat printr-un eveniment special care a avut loc marți dimineață pe arena din Ghencea. Mai multe foste glorii ale grupării roș-albastre, în frunte cu Marius Lăcătuș, Anghel Iordănescu și Gabi Balint, au călcat pentru ultima oară pe gazonul pe care au cunoscut cele mai mari satisfacții, atât ca jucători, cât și ca antrenori.

Tinerii sunt OUT! FCSB renunță la strategie și ultimele "ordine" ale lui Becali pentru Dică spun totul

becali dica

Gigi Becali s-a săturat de experimentele încercate cu proiectul de viitor de la FCSB! După victoria cu 4-1 pe terenul Viitorului, omul de afaceri a anunțat o sumedenie de schimbări în primul 11 pentru meciul retur cu Rapid Viena, din play-off-ul Europa League, care e decisiv pentru calificarea în grupele celei de-a doua competiții continentale.

”Sincer, m-am făcut de râs!” Un nume uriaș a pariat pe Simona, dar a eșuat lamentabil

simo halep

Eliminarea Simonei Halep (26 de ani) de la US Open nu doar că a intrat în istoria negativă a tenisului, dar a lăsat fără replică și mulți specialiști ai sportului alb. Fosta mare campioană Chris Evert a spus că s-a simțit foarte rău după înfrângerea româncei, mai ales că a mizat pe ea pentru cucerirea trofeului

Bolt întâmplină dificultăți la noua echipă. "Nu sunt obișnuit să fac asta"

usain

Legenda sprintului mondial, fostul atlet jamaican Usain Bolt, a recunoscut că are dificultăţi în a se adapta la ritmul fotbalului profesionist, dar munceşte din greu pentru a-şi îmbunătăţi condiţia fizică şi a ajunge la nivelul optim înaintea primului său meci test din această săptămână.

Kaia Kanepi "a intrat în capul" Simonei Halep. Motivele eliminării surprinzătoare

simo nou

Simona Halep, liderul mondial al tenisului feminin, a fost eliminată luni de jucătoarea estoniană Kaia Kanepi, în două seturi, 6-2, 6-4, în primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului. Adversara a știut cum să o scoată din ritm pe reprezentanta noastră, tot jocul desfășurându-se după coordonatele dorite de numărul 44 WTA.

Legendarul Ronaldo revine în fotbal! Când devine oficială afacerea de 30 de milioane de euro

Ronaldo spital mesaj fani

În prezent ambasador al lui Real Madrid, legendarul atacant brazilian Ronaldo revine în fotbal, ca investitor. Presa din Spania anunță că dublul câștigător al Balonului de Aur cumpără pachetul majoritar de acțiuni de la Real Valladolid, iar afacerea se va finaliza în cel mult 3 săptămâni.

Ultimele zile de mercato. Cele mai tari mutări așteptate pe piața transferurilor

mercato

Perioada de transferuri din această vară s-a încheiat în Anglia și în Italia, dar cluburile din Germania, Spania și Franța mai pot face achiziții până vineri, 31 august. Dintre marile campionate europene, doar în Portugalia se vor mai putea efectua mutări în septembrie - fereastra de mercato se închide pe 21.

Video Chiar se demolează Ghencea! | Balint: ”Puneam pătura pe gazon, învățam pentru BAC și visam la goluri decisive!”

alt colaj bunsi final ghencea

Ziua Z, cea dedicată startului demolării Stadionului Steaua, a venit! Oficialii celor de la CSA Steaua au pregătit un eveniment special, care va marca acest moment istoric. Mai întâi, pe gazonul ”Templului” fotbalului românesc, așa cum a fost botezată arena din Ghencea de-a lungul anilor, se va disputa un ”demonstrativ” între niște grupe de juniori, după care Marius Lăcătuș, legendarul fotbalist al Stelei, va călca pentru ultima oară pe gazonul pe care a avut cele mai mari satisfacții în tricoul roș-albaștrilor.

Exclusiv Iordănescu le-a dat răspunsul final celor de la Voluntari. Anunţul lui Ioan Andone

iordanescu multescu astra

Wilander a "disecat" înfrângerea Simonei: "Lui Nadal nu i se va întâmpla niciodată!" Marea problemă din jocul lui Halep

Mats Wilander Simona Halep US Open

HALEP US OPEN | Simona Halep - Kaia Kanepi 2-6, 4-6 | Eșecul istoric suferit de Simona Halep în primul tur de la US Open a mirat pe toată lumea. Legendarul Mats Wilander, care în trecut a criticat-o în dese rânduri pe jucătoarea din România, s-a arătat și el surprins de eliminarea numărul 1 WTA.

Nadal se raliază criticilor Serenei Williams. Reacția lui Rafa, după anunțul despre interdicțiile de la Roland Garros

Nadal Serena Williams

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, nr.1 mondial, a luat apărarea organizatorilor turneului de la Roland Garros, care au propus recent instituirea unui regulament vestimentar, ca reacţie la mult discutatul combinezon negru, denumit "Black Panther", purtat de americanca Serena Williams la ultima ediţie a competiţiei pariziene de Grand Slam.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC ARGES-FC BOTOSANI, SUPERLIGA SUPERBET (29.01.2023)

    SuperLiga, baraj: Botoșani - Mioveni, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0774483276

    Serie A: Fiorentina - Napoli, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • super avancronica

    Media: Super Avancronica, 23:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult