Ultimele stiri

Sterling, ultima țintă a Realului. Salariul cerut de jucătorul lui City

sterling

Real Madrid vrea să profite de pe urma faptului că Sterling nu și-a prelungit contractul cu Manchester City. Astfel, madrilenii l-au pus în capul listei de priorități pe englez pentru vara viitoare, conform Sky Sports. Oficialii de pe Bernabeu vor merge să-l urmărească pe atacant luna viitoare, la meciul dintre Anglia și Spania, din cadrul UEFA Nations League. 

Cea mai controversată poză cu Erdogan. A stârnit un cutremur care nu s-a oprit nici acum

erdogan

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, a negat orice formă de rasism în echipa naţională înainte sau în timpul Cupei Mondiale din Rusia, contrar afirmaţiilor lui Mesut Ozil, care şi-a anunţat retragerea în luna iulie.

Roger Federer este pentru al 13-lea an la rând cel mai bine plătit jucător de tenis din lume

2018 US Open - Day 2

Elveţianul Roger Federer este jucătorul de tenis cel mai bine plătit din lume în anul 2018. Fostul lider mondial se menţine pe această poziţie de 13 ani, conform datelor prezentate de revista economică americană Forbes, preluate de cotidianul L'Equipe.

”Cred că era și pentru mine acest eveniment!” Ienei, dezamăgit că CSA Steaua nu l-a invitat pe Ghencea

emeric ienei

Stadionul Steaua urmează să fie demolat cât de curând, motiv pentru cei de la CSA de a organiza marți un eveniment special pe arena din Ghencea. În frunte cu Anghel Iordănescu și cu Marius Lăcătuș, din generația care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, mai multe foste glorii de-ale roș-albaștrilor, printre care și Mirel Rădoi și George Ogăraru, au fost prezente la acțiune. A lipsit însă artizanul marii echipe a roș-albaștrilor din anii ’80, Emeric Ienei.

Galerie Foto O nouă ținută de excepție pentru Serena, după costumația "Catwoman"

serena

Serena Williams a avut o apariție spectaculoasă la US Open. În primul meci, disputat împotriva Magdei Linette (nr. 68 WTA) americanca și-a făcut intrarea într-o geacă de piele cu mai multe cusături, strâmtă în talie. În timpul partidei, Serena a avut un echipament de joc inedit.

Exclusiv "E mai greu pentru noi decât pentru Steaua!". Clujenii se tem de o mare ruşine, înaintea returului cu Dudelange

fcsb

FCSB şi CFR Cluj sunt singurele echipe din Liga 1 care mai au şanse să reprezinte România în grupele Europa League.

Dinamo a oficializat transferul lui Armando Cooper! Ce număr va purta mijlocașul panamez

Armando Cooper

"Yaya Toure a făcut vizita medicală în Londra". Ivorianul, aproape de un transfer de senzaţie

Yaya Toure

Cariera lui Yaya Toure va continua aproape sigur în Premier League. Ultimele dubii au dispărut după anunţul făcut pe Twitter de agentul său.

Mariano, concurent redutabil pentru Benzema. Cifrele care l-au recomandat la Real Madrid

mariano diaz-1

Real Madrid s-a întărit în segmentul ofensiv. De marți, Mariano Diaz a redevenit jucătorul madrilenilor. În vârstă de 25 de ani, atacantul a fost adus cu 22 de milioane de euro de la Lyon și a semnat un contract valabil pe 5 sezoane. La noua sa echipă îl va avea concurent direct pentru postul de titular pe Karim Benzema, cumpărat de la echipa franceză în 2009, pentru 35 de milioane de euro. Cât randament va da jucătorul dominican sub comanda lui Julen Lopetegui, rămâne de văzut. Până atunci însă, iată cifrele care l-au recomandat pe Bernabeu.

”Îmi place că plecăm cu șansa a doua!” Dică explică de ce crede în calificarea FCSB-ului

FOTBAL:FC VIITORUL-FCSB, LIGA 1 BETANO (26.08.2018)

Nicolae Dică (38 de ani) este convins că elevii săi vor face un meci mare pe Arena Națională, joi seară, de la ora 21:30, la finalul căruia vor tranșa calificarea în grupele Europa League.

Pe Dică l-au apucat nervii când a aflat ce au de gând să facă fanii Rapidului joi seară

nicolae dica

Probleme uriașe pentru Dică! Bălgrădean e out iar rezerva lui Vlad e un portar fără niciun minut la FCSB 2

vlad slabu steaua colaj portari

Nicolae Dică (38 de ani) are o problemă de lot pe care nu și-o dorea deloc la returul cu Rapid Viena. Titularul postului de portar, Cristi Bălgrădean (30 de ani), accidentat în meciul cu FC Viitorul, scor 1-4, a lipsit de la antrenamentul oficial, ceea ce înseamnă că a ieșit din calcule pentru partida de joi seară.

Foto Ilie Năstase și Ioana, apariție publică într-un cadru inedit. Cum arată noua cucerire a lui "Nasty"

ilie nastase

Ilie Năstase nu se ferește să se afișeze în locuri publice cu noua iubită, după despărțirea de Brigitte Sfăt. Fostul tenismen trăiește o poveste de dragoste cu Ioana Simion, o brunetă cunoscută în peisajul monden autohton. "Nasty" a ales un loc de întâlnire inedit pentru una dintre ultimele sale apariții publice, alături de noua cucerire. 

Florin Tănase: "Nu am exersat loviturile de la 11 metri, ne putem califica în 90 de minute"

florin tanase captura conf

FCSB mai are doar un pas până la grupele Europa League, însă are o misiune extrem de dificilă, după ce a pierdut meciul tur din play-off, 1-3, la Viena, cu Rapid. 

”Nu pot exista două echipe de fotbal Steaua București!”. Oficialii Armatei, răspuns definitiv pentru Becali

colaj gigi petrea

Lucrările de demolare ale Stadionului Ghencea au început deja, după cum digisport.ro v-a informat încă de marți, 28 august. A fost un nou prilej de a se redeschide discuția legată de diferendul dintre FCSB și CSA Steaua. Comandantul clubului Armatei, Cristian Petrea, a spus în ce condiții se va așeza la masa tratativelor cu Gigi Becali, dar a subliniat că subiectul legat de numele ”Steaua București” este închis definitiv.

"Mourinho challenge" pe internet, după ce antrenorul i-a scandalizat pe englezi cu reacția sa

Jose Mourinho, în timpul unui meci din Premier League

Jose Mourinho traversează momente dificile la Manchester United şi, pe lângă presiunea rezultatelor, trebuie să facă faţă şi valului de ironii lansate la adresa sa pe internet.

”Pariul” lui Becali pentru returul cu Rapid Viena! Este cel mai accidentat jucător din lotul FCSB

becali

Roș-albaștrii trebuie să marcheze minimum două goluri pentru a spera la o calificare în grupele Europa League, după eșecul suferit în tur, 1-3. Gigi Becali este cel mai optimist membru din tabăra vicecampioanei. Omul de afaceri se bazează pe faptul că echipa va arăta altfel în returul de pe Arena Națională, mai ales la mijloc unde va fi titularizat Lucian Filip (27 de ani), în detrimentul lui Ovidiu Popescu (24 de ani), care a dezamăgit în meciul tur.

Regulă introdusă în premieră la US Open. Djokovic: "Mă rugam să mă simt mai bine"

2018 US Open - Day 2

Temperaturile de peste 35 de grade Celsius şi umiditatea accentuată au perturbat meciurile de marţi de la US Open, ultimul turneu de tenis de Grand Slam al anului.

Cahill a identificat problema Simonei Halep în înfrângerea din primul tur de la US Open

halep racheta

Halep, US Open 2018 | Princiaplă favorită la New York, Simona Halep a părăsit susprinzător ultimul Grand Slam al anului încă din runda inaugurală. Românca a pierdut în faţa estonei Kaia Kanepi, scor 2-6, 4-6, şi a devenit primul lider mondial din era Open care părăseşte atât de devreme US Open.

Mourinho, pe ”făraș” după eșecul cu Spurs. Cine-i poate lua locul lui ”The Special One!” la United

pochettino

Manchester United a pierdut lamentabil meciul de pe ”Old Trafford”, în fața lui Tottenham, scor 0-3. iar acum zvonurile legate de o posibilă demitere a lui ”The Special One” se intensifică. Presa engleză a scris chiar dinaintea disputării acestui meci despre faptul că portughezul ar putea fi înlocuit chiar cu argentinianul Mauricio Pochettino, tehnicianul lui Tottenham, în cazul unui eșec luni seara.

Galerie Foto "O, Dumnezeule! Ce poartă Federer?" Nu doar ținuta Simonei a stârnit controverse la US Open

Echipament Federer US Open

Roger Federer a surprins pe toată lumea când a renunţat la colaborarea istorică pe care o avea cu Nike pentru a deveni imaginea Uniqlo. Iar surprizele nu s-au oprit aici.

”Ori are probleme de vedere, ori nu ar trebui să fie acolo!”. Rădoi, ”atacat” brutal de conducerea lui Dinamo

Mirel Rădoi

Lotul ales de Mirel Rădoi, selecționerul naționalei U21 a României, a iscat mulți nervi în tabăra celor de la Dinamo. Președintele clubului, Alexandru David, a lansat chiar un atac extrem de brutal la adresa lui Rădoi. Concret, oficialul roș-albilor îl acuză pe selecționer de faptul că nu vede bine din moment ce nu a chemat la lot niciun jucător de la Dinamo.

De Gea a șters tweet-ul, dar fanii l-au găsit. Ce a putut să posteze, după aroganța fără precedent a lui Mourinho

de gea mourinho

Jose Mourinho traversează cea mai dificilă perioadă de când o pregăteşte pe Manchester United, însă portughezul pare să se bucure în continuare de sprijinul vestiarului de pe Old Trafford. Este ceea ce lasă de înţeles un tweet al lui David De Gea, pe care portarul spaniol l-a şters ulterior.

Rapid a revenit la vechiul site oficial: "Mă bucur că îl folosesc, e ceva normal"

rapid

FC Rapid Bucureşti, grupare care a achiziţionat în luna iulie mărcile, culorile şi trofeele clubului aflat în faliment, foloseşte începând de marţi www.fcrapid.ro ca site oficial.

Video&Foto Şumudică şi Rednic şi-au prezentat noile achiziţii într-o ceremonie spectaculoasă

Transferuri Al Shabab

Românii s-au numărat printre protagoniştii spectaculoasei ceremonii de prezentare a noilor achiziţii din campionatul Arabiei Saudite, care a avut loc la Jeddah.

”Acasă suntem o adevărată forță!” Răzvan Lucescu este convins că PAOK poate trece de Benfica

colaj razvan lucescu

Răzvan Lucescu (49 de ani) este aproape de o mare lovitură sportivă ca antrenor. PAOK Salonic va evolua cu Benfica, în returul play-off-ului UEFA Champions League, după ce în duelul din Portugalia scorul a fost egal, 1-1. Antrenorul român anunţă că jucătorii săi îşi vor da viaţa pe teren pentru accederea în grupe.

Aceasta este Barcelona 2019! Știrea momentului în Spania: 3 transferuri de geniu, anunțate pe prima pagină

Suarez Messi Dembele

Oficialii celor de la FC Barcelona vor să domine iar Europa și pentru asta lucrează deja la o campanie de achiziții fără precedent în ultimii ani. Pentru că fotbaliștii vizați sunt greu sau aproape imposibil de adus în acest moment, șefii grupării catalane lucrează de zor la acest proiect cu termen de finalizare vara lui 2019. Potrivit jurnaliștilor de la ”Sport”, care au dedicat chiar deschiderea ziarului cu acest subiect, De Jong, Pogba și Rabiot sunt ”țintele” Barcelonei!

"Asta n-are cum să fie vreodată o rochie!" Reacția gigantului Nike, după ce ținuta Simonei a fost făcută praf

2018 US Open - Day 1

Simona Halep nu a apucat să-și etaleze costumația făcută special de cei de la Nike pentru US Open decât într-un meci. Sportiva noastră a fost eliminată încă din primul tur de către Kaia Kanepi, scor 2-6, 4-6.

”Când toată lumea ne dădea morți, am reușit să ne ridicăm!” Mesaj motivațional al FCSB înaintea returului cu Rapid

planic balasa momci

Roș-albaștrii au o misiune extrem de grea joi seară contra austriecilor, după eșecul de la Viena, 1-3. Calificarea în grupele Europa League reprezintă un obiectiv extrem de important pentru vicecampioana Ligii 1, mai ales din punct de vedere financiar. Elevii lui Nicolae Dică se simt pregătiți pentru această partidă și spun că sunt gata să demonstreze pe teren că au valoare pentru a întoarce soarta calificării în favoarea lor, chiar dacă multă lume nu mai crede în acest deziderat. Tocmai de aceea, Mihai Bălașa (23 de ani), căpitanul FCSB, a lansat un mesaj motivațional.

Întâlnire secretă la Paris! PSG pregăteşte o super-lovitură: ce star îi "suflă" Realului

psg

PSG pregăteşte un tun pe finalul perioadei de mercato.

  • 23:15 LIVE Super Avancronica
  • 23:00 LIVE Digi Sport Special
  • 23:00 LIVE Digi Sport Special
  • 23:15 LIVE Super Avancronica
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal European
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC ARGES-FC BOTOSANI, SUPERLIGA SUPERBET (29.01.2023)

    SuperLiga, baraj: Botoșani - Mioveni, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0774483276

    Serie A: Fiorentina - Napoli, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • super avancronica

    Media: Super Avancronica, 23:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult