Ultimele stiri

Englezii îl dau pe Courtois la Real, Lopetegui îi dă speranţe lui Navas

lopetegui

Thibaut Courtois este la un pas de a deveni jucătorul lui Real Madrid.

"Lewandowski a acceptat!" Anunțul de ultimă oră făcut de antrenorul lui Bayern

Lewandowski Real Bayern transfer

După ce a visat o vară întreagă să aducă un atacant important și cu nume, Real Madrid primește o veste cât se poate de neplăcută: Robert Lewandowski (29 de ani) și-a luat gândul de a pleca de la Bayern Munchen.

Grevă generală a salariaților din MTS. Ministrul Ioana Bran e în concediu

colaj ioana bran

Real Madrid vrea să-l readucă pe Cristiano Ronaldo pe Bernabeu, în 2019

Cristiano Ronaldo

Real Madrid vrea să-l readucă pe Cristiano Ronaldo anul viitor pe Santiago Bernabeu.

News Alert OFICIAL Transfer istoric! Chelsea a achitat clauza de reziliere a lui Kepa. Record mondial

kepa

Kepa Arrizabalaga este foarte aproape de Chelsea, anunţă la unison presa engleză. Spaniolul de 23 de ani va deveni cel mai scump portar din istorie, gruparea de pe Stamford Bridge urmând a plăti clauza de reziliere de 71 de milioane de lire.

Scene halucinante cu Ilie Năstase: i-a luat din casă fostei soţii gențile şi parfumurile cumpărate de el

ilie

Ilie Năstase (72 de ani) este din nou în atenție opiniei publice, într-un mod neplăcut. Acuzat de Brigitte Sfăt că ar fi intrat prin efracție în locuința ei și ar fi luat mai multe bunuri, printre care genți de firmă, parfumuri și tablouri, fostul mare jucător de tenis a avut o primă reacție după această ultimă "ispravă".

FCSB dă lovitura verii în fotbalul românesc: "Mi-a zis MM că nu are cu cine să-l compare. E prea valoros"

Becali

Gigi Becali e convins că va da lovitura verii în fotbalul românesc prin aducerea la FCSB a fundaşului portughezilor de la Arouca, Jubal.

Boateng a pus mâna la telefon și l-a sunat pe Mourinho. Adevărul din spatele deciziei

GettyImages-957840910

După ce Manchester United s-a interesat de Jerome Boateng, fundașul lui Bayern Munchen a decis să-și hotărască singur soarta. Internaționalul german l-a sunat personal pe Jose Mourinho, care îl dorea în mod special, și i-a spus că trebuie să refuze oferta

Și-a forțat plecarea la FCSB și a ajuns gratis la roș-albaștri. Detaliile mutării

Becali Stoica FCSB

În așteptarea oficializării transferului fundașului central Jubal Rocha Mendes Junior, FCSB își asigură și viitorul. Vicecampioana României a rezolvat o mutare pentru care încă nu achită niciun ban.

Presiuni din partea directorilor ca angajaţii să nu participe la greva generală a salariaţilor din Tineret şi Sport

greva

Becali: "Am o linişte, aşa. E ca o presimţire, nu îmi explic de ce. Ne vom califica încă de mâine"

gigi

Hajduk Split - FCSB | Delegaţia FCSB a plecat în Croaţia, acolo unde roş-albaştrii o vor întâlni mâine, de la 21:45, pe Hajduk Split, în prima manşă a turului 3 preliminar din Europa League. 

Patroni noi în Formula 1! Echipa care tocmai a fost preluată de un grup de investitori

Force India

Force India, echipa indiană de Formula 1 cu sediul la Silverstone (Anglia), plasată în redresare judiciară la finele lunii iulie, va fi preluată de un consorţiu de investitori din care face parte în special Lawrence Stroll, tatăl pilotului Lance Stroll, conform unui comunicat difuzat marţi seara.

Video Reacție unică a fanilor lui Liverpool la intrarea pe teren a "gafeurului" Karius

intrare karius

Liverpool a învins Torino cu 3-1, într-un meci amical, iar titularul din poarta "cormoranilor" a fost noul transfer, Alisson. În minutul 72 a fost introdus însă și "gafeurul de serviciu" Loris Karius, care l-a înlocuit pe cel mai scump portar al lumii

News Alert În sfârşit, se face! Chelsea şi Real Madrid au bătut palma pentru Courtois

Belgium v England: 3rd Place Playoff - 2018 FIFA World Cup Russia

Ziua marilor transferuri în Europa. Thibaut Courtois (26 de ani) îşi vede visul cu ochii şi semnează cu Real Madrid. Sky Sports anunţă că goalkeeperul va ajunge mâine la Madrid, unde va efectua vizita medicală şi va semna cu gruparea de pe Bernabeu. 

Îşi iau adio de la Hazard! Anunţul făcut după ultimul amical jucat de Chelsea

eden

Posibilul transfer al lui Eden Hazard (27 de ani) la Real Madrid a ţinut în această vară capul de afiş al presei din Spania. Cu toate acestea, mijlocaşul belgian va rămâne la Chelsea, conform spuselor noului antrenor al "albaştrilor", Maurizio Sarri.

Video Exclusiv Motivul pentru care Răzvan Marin a renunțat să bată un penalty cu Ajax

Razvan Marin

Cu Răzvan Marin integralist, Standard Liege a remizat cu Ajax, în prima manșă a turului 3 preliminar din Champions League, 2-2, iar românul a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. Mijlocașul de 22 de ani a explicat cum a trăit meciul cu vicecampioana Olandei și decizia de a renunța să bată penalty-ul din prelungiri

Chinul continuă pentru Muguruza! Forțată să se retragă de la Rogers Cup

Muguruza

Simona Halep se pregătește de primul meci la Rogers Cup, pe care îl joacă în turul 2 împotriva Anastasiei Pavlyuchenkova. Înaintea partidei, liderul WTA a scăpat de o adversară grea pe care ar fi putut-o întâlni la Montreal. Garbine Muguruza (24 de ani, Spania, locul 7 WTA) s-a retras, accidentată, înainte să joace cu Anastasija Sevastova.

Luka scoate asul din mânecă. Ultimul episod al telenovelei "Modric la Inter"

modric

Luka Modric (32 de ani) este unul dintre numele care au captat atenţia în această perioadă de mercato. Mijlocaşul croat al celor de la Real Madrid este dorit intens de Inter, iar presa din Italia acordă zilnic spaţii ample acestei "telenovele".

Oficial: George Pușcaș a semnat cu Palermo. Detaliile contractului

puscas

George Pușcaș a semnat cu Palermo. Conform site-ului oficial al italienilor, atacantul de 22 de ani a parafat un contract valabil până pe 30 iunie 2022 și va fi prezentat cu tricoul de joc oficial în cursul zilei de astăzi

Ce replică! Făcut praf de Becali, Bălașa i-a răspuns patronului

Balasa

Mihai Bălașa a fost unul dintre cei mai "tăvăliți" jucători de la FCSB în acest start de sezon. Tirada patronului a început după înfrângerea din prima etapă a Ligii 1 (1-0 pentru Astra, VIDEO) și nu se oprește nici după două victorii consecutive cu 4-0.

Cum a ajuns ministrul Ioana Bran ţinta ironiilor

ironii

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a ajuns ţinta ironiilor, după reacţia scandaloasă pe care a avut-o, atunci când a fost întrebată despre diurna ridicol de mică a sportivilor.

Ruptura e definitivă! Pogba își forțează plecarea la Barcelona, după ce ar fi ajuns și la un acord pentru salariul "extraterestru"

pogba barcelona

Ruptura dintre Manchester United se adâncește, după ce clubul britanic a refuzat prima ofertă pe numele proaspătului campion mondial. Barcelona insistă, încurajată și de dorința fotbalistului, iar ultima ofertă este una de nerefuzat.

Două surprize în delegația celor de la FCSB pentru Croaţia

rusescu

FCSB a plecat în Croația, pentru prima manșă a meciului cu Hajduk Split, din turul 3 preliminar al Europa League, însă în echipa lui Dică s-au "strecurat" și două surprize

A doua victorie a lui Sarri pe banca lui Chelsea. Real Madrid a învins-o pe AS Roma în ICC

colaj international champions cup

Real Madrid a învins AS Roma cu 2-1 , într-o partidă din cadrul turneului amical International Champions Cup, disputată marţi seara pe MetLife Stadium din East Rutherford (Statele Unite)

A jucat la Barcelona, acum e aproape de Real. Mutarea anunţată azi de AS

Thiago Barcelona Real

Oferta de la Internazionale Milano pentru Luka Modric a făcut-o pe Real Madrid să se gândească serios la posibilitatea de a-și pierde decarul. Proaspăt vicecampion mondial cu Croația, mijlocașul ar lăsa un gol imens în linia de mijloc a campioanei Europei din ultimii 3 ani, iar spaniolii de la As au anunțat și care sunt cele două variante ale "galacticilor" pentru a acoperi poziția.

"Am dat deja 200.000. N-ai cum să spui că e ură de rasă!" Becali a dat cărţile pe faţă, când a fost întrebat de Carlos Fortes

gigi fortes

Săritor din fire atunci când vine vorba să-și ajute conaționalii, patronul de la FCSB și-a lărgit acum orizonturile. Deși în general se ferește să vorbească în presă despre donațiile pe care le face, Becali a dezvăluit că de curând a început să finanțeze construirea mai multor orfelinate în Uganda.

Barcelona face orice pentru a-l transfera pe Pogba! Ultima ofertă e de nerefuzat

pogba transfer

Barcelona pare dispusă să facă orice pentru a-l transfera pe Pogba. După ce prima ofertă înaintată a fost refuzată de United, catalanii au venit cu o altă propunere.

Video Victorie entuziasmantă pentru Buzărnescu la Montreal. A salvat şapte mingi de set

Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu, locul 20 WTA, a obţinut o victorie entuziasmantă contra chinezoaicei Qiang Wang (53 WTA), venită din calificări, în turul de 1 de la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5 de la Montreal.

Video Avem trei românce în turul 2 de la Montreal. Alte trei au fost eliminate

cirstea

Zi plină de tenis la Digi Sport. Nu mai puţin de 5 sportive din România vor juca în primul tur al întrecerii de la Montreal. Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan şi Mihaela Buzărnescu vor putea fi urmărite azi, la Digi Sport.

Becali s-a gândit să mute urgent, când l-a auzit pe Ilie Dumitrescu. La ce concluzie a ajuns

becali ilie dumitrescu

Gigi Becali s-a interesat de modul în care lucrează Marian Lupu, preparatorul fizic de la FCSB, după ce Ilie Dumitrescu i-a recomandat să ia un om de mare valoare în staff, care să se ocupe de această latură. Patronul consideră că nu are nevoie de întăriri în staff, atât Lupu, cât şi fizioterapeutul Ovidiu Kurti, fiind specialişti de top.

  • 06:00 Euro Fotbal
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: CS Mioveni - Csikszereda, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Olympiacos - Barcelona, ora 19:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • London, England, 9th March 2024. John McGinn of Aston Villa with Radu Dragusin of Tottenham during the Premier League ma

    FOTBAL: Chelsea - Tottenham, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult