Ultimele stiri

Exemplu de profesionist desăvârşit! Ce a făcut Jubal, viitorul jucător al FCSB, când a sosit în Europa

jubal2

Jubal Rocha Mendes Júnior, cunoscut drept Jubal, este fotbalistul brazilian care va semna cu FCSB. Fundaşul de 24 de ani pare un adevărat profesionist, la sosirea în Europa el depunând un efort fantastic pentru a se adapta.

Video Sânmărtean l-a făcut pe Becali să plângă: "Acum am lacrimi în ochi"

becali lacrimi

Gigi Becali și-a adus aminte de una dintre cele mai dureroase înfrângeri suferite de FCSB (n.r. - fostă Steaua) în ultimii ani. Este vorba de partida pierdută în fața celor de la Ludogoret, în 2014, în playoff-ul Ligii Campionilor.

Craiova și-a prezentat noile achiziții: "Este obiectivul nostru. Universitatea are capacitatea să îl îndeplinească!"

meza colli craiova

Universitatea Craiova și-a prezentat, marți, noile achiziții. Este vorba de elveţianul Matteo Fedele şi de paraguayanul Cesar Meza Colli. Preşedintele Marcel Popescu a anunțat că este posibil să se mai realizeze transferuri și a explicat cum s-a ajuns ca oltenii să îi achiziționeze pe cei doi fotbaliști.

Un portar care a fost aproape de Real Madrid ar putea fi înlocuitorul lui Courtois la Chelsea

courtois

Thibaut Courtois forţează transferul la Real Madrid, astfel că oficialii lui Chelsea îşi iau măsuri de precauţie, pentru a nu fi prinşi nepregătiţi, în cazul în care belgianul nu va fi convins să rămână pe Stamford Bridge.

Moruțan: "Nea Gigi, eu mă distrez la FCSB!" Replica savuroasă a lui Becali

collage morutan becali

Olimpiu Moruțan este unul dintre jucătorii lăudați de Gigi Becali în ultima perioadă. FCSB l-a cumpărat pe Moruțan în decembrie 2017, pentru suma de 700.000 de euro. Olimpiu Moruțan a avut evoluții foarte bune în ultimele două partide ale roș-albaștrilor.

Usain Bolt și-a găsit echipă! "Va avea ocazia să-și îndeplinească dorința". Ce a declarat fostul sprinter

Bolt echipa Australia

Fostul sprinter jamaican, Usain Bolt, se va antrena cu australienii de la Central Coast Mariners pe o perioadă nedeterminată, a anunţat clubul din Australia. Bolt a declarat în repetate rânduri că și-ar dori să joace fotbal la un club profesionist, iar acum își vede visul cu ochii.

Liverpool cea mai ghinionistă echipă din Premier League, Manchester United cea mai norocoasă

Salah gol cu Manchester United

Liverpool a fost echipa cea mai "ghinionistă" în sezonul trecut al Premier League, iar Manchester United a fost cea mai "norocoasă", se arată într-un studiu de cercetare întocmit de ESPN, Intel și Universitatea din Bath, informează BBC. Şi campioana Manchester City a fost favorizată, dar dacă ar fi pierdut cele trei puncte câştigate "incorect" nu ar fi coborât de pe primul loc.

Noua forţă a Europei? Posibilul prim 11 al Interului cu Modric + cea mai nouă ţintă a nerazzurrilor

inter

Inter Milano a revenit în UEFA Champions League după o pauză de 7 ani, iar conducerea nerazzurrilor vrea să se asigure că echipa lui Luciano Spalletti va face o figură frumoasă în cea mai importantă competiţie la nivel de club.

"Nu credeam niciodată, a fost un miracol!" Confesiune emoționantă după victoria de la San Jose

Mubadala Silicon Valley Classic - Day 7

Mihaela Buzărnescu a reușit cea mai mare performanță a carierei: s-a impus la turneul Premier de la San Jose. Performanța realizată a propulsat-o pe "Miki" în primele 20 de jucătoare ale lumii.

O echipă din România vrea să joace meciurile de acasă în Bulgaria!

SSC Farul jucatori Liga 2

SSC Farul Constanţa a promovat în premieră, în această vară, în Liga 2, competiție transmisă de Digi Sport, însă datorită situaţiei dificile în care se află stadionul Farul, echipa suporterilor constănțeni ar putea să joace meciurile de acasă în Bulgaria, la Balcik. O variantă şocantă, pentru că ar fi prima echipă din România nevoită să iasă din ţară pentru partidele de pe teren propriu.

"Forțează" transferul la Real Madrid? A doua zi când Thibaut Courtois a lipsit de la antrenamentele lui Chelsea

thibaut courtois

Șansele ca Thibaut Courtois să se transfere la Real Madrid sunt din ce în ce mai mari. Cel mai bun portar de la Campionatul Mondial a lipsit a doua zi consecutiv de la antrenamentele lui Chelsea. De altfel, Courtois nu a jucat nici în Supercupa Anglia, pierdută de londonezi în fața campioanei Manchester City, scor 0-2.

News Alert El e fundaşul pe care Becali vrea să îl aducă la FCSB. A fost coleg cu Neymar, la Santos

jubal neymar

Gigi Becali a anunţat, azi, că a rezolvat transferul unui fundaş central brazilian, fără a oferi, însă, mai multe amănunte. Digi Sport a aflat că jucătorul care va ajunge sub comanda lui Nicolae Dică este Jubal Rocha Mendes Junior, pe scurt Jubal.

OFICIAL: Joe Hart este jucătorul lui Burnley. Suma de transfer, durata contractului și când va debuta

Hart la Burnley

Portarul Joe Hart a plecat de la Manchester City la Burnley, după ce în ultimele două sezoane a fost împrumutat la Torino si West Ham. Înțelegerea s-a parafat în schimbul sumei de 3,5 milioane de lire sterline (patru milioane de euro), informează presa engleză. La cei 31 de ani, Hart a semnat un contract pe doi ani cu Burnley.

Exclusiv "Va fi surpriza campionatului". Adrian Mutu a caracterizat cel mai recent transfer al Craiovei

Atalanta BC v AC Cesena - TIM Cup

Adrian Mutu este convins că cel mai recent transfer al Craiovei, paraguayanul Cesar Meza Colli, va impresiona în Liga 1. "Briliantul" îl cunoaşte pe sud-americanul de 27 de ani din perioada în care cei doi au fost colegi la Cesena.

Jucătorul care l-a făcut pe Becali să se răzgândească: "Mi-a plăcut cum a jucat până acum și nu-l mai dau"

FCSB bucurie Rudar

Gigi Becali a declarat ca a primit o oferta chiar ieri pentru croatul Antonio Jakolis, însă a refuzat propunerea. Mijlocașul în varsta de 26 de ani și-a câștigat locul în lotul lui Dică după prestațiile din acest debut de sezon.

Kaka se întoarce la AC Milan

Kaka bucurie

Fostul "Balon de Aur", brazilianul Ricardo Kaka, va reveni la gruparea italiană AC Milan, acolo unde ar urma să se formeze în meseria de conducător. Această mutare din face parte din strategia clubului AC Milan, trecut la începutul acestei luni sub controlul fondului american de investiţii Elliott şi care a anunţat o infuzie de 50 milioane euro pentru a "stabiliza finanţele" clubului lombard, controlat până atunci de investitori chinezi. conform L'Equipe.

10 super jucători din Premier League care trebuie să-și rezolve viitorul în doar două zile

jucatori premier league

În februarie, conducătorii a 14 cluburi din Premier League au cerut şi au votat schimbarea perioadei de transferuri din aceasta vară. Aceştia si-au dorit ca fereastra de mercator să se încheie în momentul în care începe prima etapă din prima ligă din Anglia. Prin urmare, FIFA a acceptat cererea, iar schimbarea a venit imediat. Două luni au avut la dispozitie cluburile din Premier League pentru a transfera jucători, 9 iunie-9 august, iar această perioadă se încheie peste numai două zile.

Elisabeta Lipă, replică pentru ministrul Ioana Bran: "Nu ştiu la ce s-a gândit"

ioana bran

Andrei Ivan a vorbit în presa austriacă despre eventualul duel cu FCSB: "Misiunea noastră nu e imposibilă"

ivan fcsb

FCSB va întâlni Rapid Viena sau Slovan Bratislava, în play-off-ul Europa League, dacă va reuşi să treacă de Hajduk Split, în turul 3 preliminar. La formaţia din capitala Austriei evoluează şi fostul craiovean Andrei Ivan, care este nerăbdător să îi înfrunte din nou pe roş-albaştri.

Halep, Rogers Cup | Reacția fanilor după ce Lucian Bute a postat o fotografie cu Simona pe rețelele de socializare

bute halep bun

Halep, Rogers Cup | Simona Halep este principala favorită a turneului de la Montreal și va juca direct în turul al doilea. Halep a mai cucerit acum 2 ani trofeul de la Montreal. Numărul 1 WTA va avea un suporter de lux la Rogers Cup. Lucian Bute, fostul mare campion mondial la box, a încurajat-o pe Halep înainte de turneu.

Serena Williams: "Am simţit că nu sunt o mamă bună"

serena

Fostul lider mondial al tenisului feminin, americanca Serena Williams, a împărtăşit pe reţelele de socializare trăirile sale de părinte şi faptul că a simţit că nu este "o mamă bună", la aproape 11 luni de la naşterea fiicei sale.

Man e tot mai greu de ţinut la FCSB. Becali: "Am refuzat 14 milioane de euro"

Dennis Man

Dennis Man putea deveni cel mai scump jucător care pleacă din Liga 1, depăşind recordul deţinut în prezent de Nicolae Stanciu, pe care FCSB l-a vândut la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro, bonusuri incluse.

Florin Andone, șanse mici să joace în prima etapă din Premier League

Florin Andone poza Brighton

Brighton și-a încheiat pregătirea din această vară și acum pregătește ultimele detalii pentru debutul în noul sezon din Premier League. Noua echipă a lui Florin Andone a obținut două victorii în cele șase meciuri amicale, cu Nice, 1-0, și Nantes, 2-1. Atacantul român a fost folosit doar la meciul contra lui Nice, în primele 45 de minute.

Acord pentru vânzarea lui Arsenal, care va fi deţinut 100% de un american

arsenal

Americanul Stan Kroenke, care deţine 67% din acţiunile clubului Arsenal Londra, a făcut o ofertă de cumpărare a părţii de capital pe care nu o deţine încă, între care şi cea a miliardarului rus Alişer Usmanov, scrie BBC.

Becali anunţă un alt transfer la FCSB: "E brazilian şi vine ca titular". Cine iese din echipă

Gigi Becali - FCSB

FCSB a rezolvat şi transferul unui fundaş central. Gigi Becali a anunţat că a luat un brazilian, care va veni ca titular în echipa lui Nicolae Dică.

Behrami, exclus din naţionala Elveţiei: "Sunt convins că e o decizie politică"

behrami

Mijlocaşul elveţian Valon Behrami a anunţat că a fost exclus din echipa naţională de către selecţionerul Vladimir Petkovic, la o lună după ce reprezentativa Elveţiei a fost eliminată în optimile de finală.

Răzvan Marin a prefațat duelul cu Ajax din preliminariile UCL: "Trebuie să ne asumăm riscuri"

Razvan Marin conferinta Standard

Internaţionalul român Răzvan Marin, mijlocaşul echipei belgiene Standard Liege, se aşteaptă la un meci dificil împotriva formaţiei olandeze Ajax Amsterdam, marţi seara, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. 

La Masia e istorie. Transformare incredibilă a Barcelonei în ultimii 6 ani

vidal barcelona

De la echipa capabilă să alinieze un prim 11 format doar din jucători crescuţi în academia clubului, celebra La Masia, FC Barcelona s-a transformat, azi, în formaţia cu cei mai mulţi străini din La Liga. Doar aproape 6 ani au trecut între cele două momente.

Mihaela Buzărnescu a vorbit pentru prima dată despre înjurăturile de pe teren

buza

La 30 de ani, Mihaela Buzărnescu se află la apogeul carierei. A câştigat primul titlu WTA şi a pătruns în Top 20. Dar dumul până aici a fost extrem de dificil. Mihaela a povestit într-un interviu acordat WTA despre situațiile pe care le-a trăit în ultimii ani și la finalul discuției a ținut să transmită un mesaj românilor.

Shakhtar Donetsk suspină după Moruţan. Ucrainenii s-au interesat de preţul "perlei" lui Becali

FOTBAL:FCSB-NK RUDAR VELENJE, LIGA EUROPA (2.08.2018)

Olimpiu Moruţan a impresionat în ultimele două meciuri la FCSB, cu Rudar Velenje şi Poli Iaşi, în care a marcat două goluri şi a oferit două pase decisive. Practic, mijlocaşul de 19 ani a contribuit la jumătate dintre golurile roş-albaştrilor în cele două succese identice, 4-0, obţinute în doar 3 zile.

  • 14:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 Etapa 8 Liga a 2-a: CS Mioveni-Csikszereda
  • 17:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:00 Etapa 8 Liga a 2-a: CS Mioveni-Csikszereda
  • 19:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:15 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: CS Mioveni - Csikszereda, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Olympiacos - Barcelona, ora 19:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • London, England, 9th March 2024. John McGinn of Aston Villa with Radu Dragusin of Tottenham during the Premier League ma

    FOTBAL: Chelsea - Tottenham, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult