Ultimele stiri

Dică a analizat jocul celor de la Rapid Viena: "E diferență mare între ei și Hajduk"

FOTBAL:FCSB-CS CORNU, AMICAL (21.06.2018)

Rapid Viena - FCSB | Roș-albaștrii se află în fața celei mai importante duble manșă din acest sezon. Dacă trece de Rapid Viena, formația pregătită de Nicolae Dică ajunge în grupele UEFA Europa League și în conturile clubului bucureștean vor intra cel puțin 10 milioane de euro.

Un fotbalist legendar al Italiei e convins: "Juventus e mai puternică decât Real Madrid"

Juventus v Juventus U19 - Pre-Season Friendly

Dino Zoff, legendarul portar al lui Juventus, Napoli și al naționalei Italiei, cu care a și câștigat o Cupă Mondială în 1982, crede că bianconerii au în momentul de față un lot mai puternic decât cei de la Real Madrid, câștigătoarea ultimelor 3 ediții UEFA Champions League. Italianul crede că echipa lui Allegri este superioară celei pregătite de Lopetegui, prin două mai atuuri.

”Mama e moartă, a fost sacrificată!”. Declarații șocante făcute de un fost jucător din Ligue 1

shiva n'zigou

Shiva N'Zigou, fost jucător în Ligue 1, a mărturisit mai multe aspecte șocante legate de viața personală. Fostul fotbalist de la Nantes a povestit în cadrul unei slujbe a bisericii evanghelice faptul că mama sa a fost victima unui ritual care să-l ajute să evolueze pe plan profesional, notează AS. 

Dică a luat foc la conferința de presă de la Viena. Întrebarea care l-a iritat pe antrenorul de la FCSB

captura dica

Rapid Viena - FCSB | Aflați la un pas de eliminare în turul precedent, roș-albaștrii simt presiunea duelului cu Rapid Viena din play-off-ul UEFA Europa League. Antrenorul Nicoale Dică a răbufnit la finalul conferinței de presă de la Viena a celor de la FCSB.

Exclusiv ”E posibil să îl aduc la națională!”. Contra îl vrea pe Gnohere în atacul României. Singura condiție pusă

gnohere

Harlem Gnohere l-a convins pe Cosmin Contra.

”Ești jucător la FCSB și fiecare meci se joacă la victorie!”. Discursul lui Moruțan, înainte de duelul cu Rapid

morutan

Asta ar fi surpriza anului! Real, pregătită de super-transferul lui Morata

morata

Real Madrid simte absența unei piese de rezistență în ofensivă, după plecarea lui Cristiano Ronaldo. Madrilenii încearcă să-i găsească înlocuitor fostului golgheter, pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri. Ei s-au interesat deja de Rodrigo, de la Valencia, dar clubul nu este dispus să-l cedeze prea ușor. Astfel, singura soluție pentru transferul lui Rodrigo pe Bernabeu rămâne pentru Perez achitarea clauzei de 120 de milioane de euro. În aceste condiții, Realul s-a reorientat. Alvaro Morata este noul nume de pe lista echipei lui Julen Lopetegui.

Exclusiv Contra i-a închis ușa în nas lui Nistor! ”Am alți jucători care dau randament pe postul lui”

Dan Nistor este unul dintre cei mai în formă mijlocași români ai momentului, dar Cosmin Contra a anunțat că nu se va baza pe mijlocașul de 30 de ani la echipa națională a României.

Surprize mari în lotul Serbiei pentru dubla cu România și Lituania din Liga Națiunilor

Serbia v Switzerland: Group E - 2018 FIFA World Cup Russia

Selecţionerul Serbiei, Mladen Krstajic, a renunţat la câţiva fotbalişti cunoscuţi când a alcătuit lotul pentru primele meciuri din Liga Naţiunilor, împotriva Lituaniei şi a României, informează Reuters. Printre jucătorii neconvocaţi de Krstajic este Luka Milivojevic, mijlocaşul echipei engleze Crystal Palace, care l-a criticat în public pe tehnician. Portarul Vladimir Stojkovic şi fundaşii Branislav Ivanovic şi Dusko Tosic sunt alţi jucători la care Krstajic a renunţat după ce Serbia nu a reuşit să treacă de faza grupelor la Mondialul din Rusia.

Simona Halep poate da lovitura. Se vor acorda cele mai mari premii din istorie la US Open

Simona Halep

Simona Halep poate da lovitura la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, în contextul în care ediția din acest an va fi cea mai bogată din istorie.  Astfel, Asociația de Tenis din Statele Unite ale Americii (USTA) a hotărât ca valoarea premiilor din acest an să fie mai mare cu 6%. Totalul premiilor de la US Open 2018 va fi de 53 de milioane de euro.

Galerie Foto Nemec semnează! Anunțul de ultimă oră făcut de agentul atacantului. ”Totul e pus la punct”

nemec

Adam Nemec va semna cu FC Pafos. Anunțul a fost făcut chiar de agentul atacantului de 32 de ani, Karol Csont.

Exclusiv Giani Kiriță, pus de Cornel Dinu să-și scoată tatuajele. Reacție senzațională a antrenorului

giani kirita

Giani Kiriță, invitat la Digi Sport Special, a rememorat alături de Claudiu Niculescu momentele de pomină din perioada în care au evoluat împreună la Dinamo. Fostul mijlocaș defensiv al "câinilor" a povestit un episod comic în care a fost implicat, alături de fostul său antrenor, Cornel Dinu.

Exclusiv ”Dacă pleca și Nistor, se alegea praful!”. Un fost mare dinamovist rupe tăcerea după oferta lui Becali

FOTBAL:JUVENTUS BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (15.05.2018)

Gheorghe Mihali a vorbit despre plecarea lui May Mahlangu de la Dinamo și a ținut să specifice faptul că Ionuț Negoiță nu și-a permis să se despartă și de Dan Nistor

Exclusiv Andrei Ivan a dezvăluit care e principalul atu al austriecilor în disputa cu FCSB

captura andrei ivan

Rapid Viena - FCSB | Echipa lui Nicoale Dică mai are de trecut un ultim test în drumul spre grupele UEFA Europa League: dubla cu Rapid Viena, formație la care evoluează și românul Andrei Ivan. Fostul atacant al Craiovei a precizat într-un interviu acordat ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport care este principalul atu al austriecilor în prima manșă a dublei cu roș-albaștrii.

”M-am trezit pe patul de spital! Credeam că am cancer”. Brigitte Sfăt, dezvăluiri neașteptate din relația cu Ilie Năstase

Ilie Năstase

Ultimele scandaluri dintre Ilie Năstase și Briggite Sfăt au dus la ruptura totală dintre cei doi.

Nu e glumă! Un covor, sursă de inspirație pentru echipamentul unui club din Rusia

rostov

Cea mai comică fază a zilei din fotbal, vine din campionatul Rusiei. FC Rostov, echipă din prima ligă rusească și-a anunțat noul echipament pentru sezonul 2017/2018. Mai exact, este vorba despre cel de-al patrulea echipament, care are un design absolut inedit. Acesta va avea imprimat un covor rusesc, ce conține diverse culori și motive tradiționale.

Foto Așa arată echipamentul Simonei Halep de la US Open. Surpriza pregătită de Nike

Simona Halep - Kiki Bertens finala WTA Cincinnati 2018

Simona Halep e cap de serie numărul unu la US Open, iar echipamentul în care va evolua la Flushing Meadows e unul pe măsură.

Video Tensiuni la New Haven. Garcia a încasat o minge în plin, Sasnovich s-a certat cu arbitrul

garcia

Caroline Garcia a avut de suferit pentru calificarea în sferturi la New Haven. A doua favorită a turneului a încasat în plin o minge trimisă de adversară.

"Decizia asta e aur pentru mine!". Becali anunță că ia numele și palmaresul înapoi

becali rade

Curtea de Apel Timișoara a anunțat, marți, prin intermediul unei decizii judecătorești, că U Craiova, echipa din Liga 1, nu deține palmaresul de dinainte de 1991. În decizia dată în privința palmaresului oltenilor, Becali a identificat un paragraf care îl va ajuta lupta cu CSA Steaua. Mai exact, finanțatorul FCSB va profita de paragraful în care se arată că s-a respins ca nefondat argumentul prin care CS U Craiova susținea că nu trebuie să ai continuitate pentru a avea palmaresul.

Programul etapei a 7-a din Liga 1. Când se joacă U Craiova - Dinamo și CFR - Viitorul

craiova dinamo

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial programul etapei a 7-a din Liga 1. Aceasta se va disputa în perioada 31 august - 3 septembrie, toate cele 7 meciuri urmând a fi transmise ÎN DIRECT de Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro

Video Spectaculos! Video slow motion cu forehandul Simonei Halep

simona halep slow motion

"Los Halepenos", unul dintre conturile de Twitter prin intermediul căruia fanii Simonei Halep schimbă opinii, distribuie conținut multimedia și ultimele noutăți în legătură cu activitatea sportivei, a distribuit un video inedit realizat pentru Wilson, unul dintre cele mai importante brand-uri sportive. 

Talpan, lovit într-o ședință! A plecat cu cămașa ruptă. Momente incredibile cu juristul CSA Steaua

talpan singureni rapid

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, ar fi fost agresat într-una dintre ședințele clubului chiar de către un alt angajat. Primul care a semnalat acest fapt este fostul poloist Petru Ianc, care a dezvăluit acest incident.

Exclusiv Pierdere importantă pentru Dică! Un om de bază nu face parte din lotul pentru meciul cu Rapid Viena

dica ganditor

Lucian Filip nu va face parte din lotul FCSB pentru meciul cu Rapid Viena.

Obiectivul lui Dudelange în dubla cu CFR: "Vrem să facem toată ţara să plângă de fericire"

dudelange cfr

Fundaşul stânga al lui F91 Dudelange, Aniss El Hriti, îşi doreşte ca întregul Luxemburg "să plângă de fericire" după meciurile cu CFR Cluj, din play-off-ul Europa League.

"Nu putem face nimic!" Valencia a anunțat prețul corect pentru Rodrigo, atacantul dorit de Real Madrid

rodrigo

Una dintre țintele celor de la Real Madrid în ultimele zile ale perioadei de transferuri este atacantul celor de la Valencia, Rodrigo Moreno. Vârful de 27 de ani este unul dintre jucătorii pe care Julen Lopetegui îi vrea sub comanda sa.

Exclusiv Telenovela Nistor la FCSB s-a încheiat! Becali a pus pe masă 1 milion € și răspunsul lui Dinamo a venit pe loc

nistor gigi

Gigi Becali a anunțat o a treia ofertă pentru căpitanul celor de la Dinamo, Dan Nistor. Finanțatorul FCSB a declarat că este dispus, pe lângă cei 750.000 de euro, să îl ofere clubului din Ștefan cel mare și pe Kamer Qaka.

A doua sportivă din România care cere sprijin pe net pentru a mai juca tenis

alexandra cadantzu

Tenisul este un sport care generează foarte mulți bani, dar, în egală măsură, este și sportul în care trebuie să investești masiv până la a ajunge la un nivel la care să trăiești numai din premii. Așa se face că sunt jucătoare din România care au mari probleme financiare și care au simțit nevoia să ceară ajutor public pentru a nu renunța la pasiunea de-o viață. Astfel, după Elena Bogdan și Alexandra Cadanțu (28 de ani) a ales această cale pentru a face rost de bani necesari pentru participarea la turnee.

Barcelona a pus ochii pe un alt talent din America de Sud. Suma pe care catalanii sunt gata să o ofere

balerdi messi

FC Barcelona a pus ochii pe un nou talent din America de Sud. Este vorba despre Leonardo Balerdi, un fundaş de 19 de ani, care nu a apucat încă să debuteze pentru echipa mare a celor de la Boca Juniors.

Galerie Foto Au dat autografe și la Viena! Cum s-au relaxat roș-albaștrii înaintea meciului cu Rapid

colaj BUN Steaua viena

Delegația roș-albaștrilor a ajuns de marți seară la Viena pentru meciul cu austriecii de la Rapid din prima manșă a play-off-ului Europa League. Cu o zi înaintea disputării partidei, Nicolae Dică și-a scos jucătorii la o plimbare de relaxare, timp de o oră, prin centrul orașului.

Video Prima pedeapsă pentru Alibec, după eliminarea din meciul cu Dunărea. Ce a decis Comisia de Disciplină

alibec eliminare bun

Denis Alibec (27 de ani) a reușit, într-un timp foarte scurt, să-i supere și pe cei din conducerea giurgiuvenilor din cauza comportamentului pe care l-a avut pe teren la meciul cu gruparea antrenată de către Dan Alexa. Eliminat, după ce a primit două cartonașe galbene într-un interval de 10 minute, atacantul și-a aflat deja prima pedeapsă. Oficialii Comisiei de Disciplină a FRF au decis ca fotbalistul să fie suspendat cu o etapă și amendat cu suma de 740 de lei.

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC ARGES-FC BOTOSANI, SUPERLIGA SUPERBET (29.01.2023)

    SuperLiga, baraj: Botoșani - Mioveni, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0774483276

    Serie A: Fiorentina - Napoli, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • super avancronica

    Media: Super Avancronica, 23:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult