Ultimele stiri

Video Primele imagini cu roș-albaștrii la Viena. Probleme cu care se confruntă Dică

FOTBAL:ASTRA GIURGIU-FCSB, LIGA 1 BETANO (21.07.2018)

Roș-albaștrii au ajuns marți seară la Viena și s-au cazat la Hotel Intercontinental, acolo unde și-au stabilit cartierul general pentru manșa tur din play-off-ul Europa League. Delegația vicecampioanei a ajuns în capitala Austriei spre seară, starea de spirit a jucătorilor fiind diferită. În timp ce Bălgrădean și nou-venitul Mihai Roman păreau deja conectați la miza partidei, în schimb Teixeira era mai relaxat.

Foto Anunțul oficial al lui Juve. Noul echipament în care va juca Ronaldo, în partidele din deplasare

ronaldo

Cristiano Ronaldo, transferat în această vară de la Real Madrid la Juventus pentru 117 milioane de euro, a debutat pentru noua sa echipă sâmbătă, contra celor de la Chievo. Încă nu a reușit să înscrie, dar mutarea portughezului la Torino reprezintă în primul rând o puternică lovitură de imagine pentru clubul italian. Asfel, portughezul a fost desemnat alături de alți colegi ai săi pentru prezentarea noului echipament destinat meciurilor deplasare.

Exclusiv "Toată lumea vrea să îl salveze pe MM!". Stoica, criticat în direct, după ratarea transferului lui Nistor

Mihai Stoica Gigi Becali

Mihai Stoica a fost criticat în direct de preşedintele lui Dinamo, Alexandru David.

Exclusiv Becali visează la transferul lui Ianis Hagi: "Zic mai încet, să nu audă Gică"

Gigi Becali a spus că FCSB va cuceri titlul și dacă va pune un cal antrenor

Gigi Becali a încercat o ultimă lovitură în actuala perioadă de mercato. După ce a luat căpitanii de la FC Botoșani (Mihai Roman) și Astra Giurgiu (Alexandru Stan), Becali a încercat să-l ia și pe cel al lui Dinamo (Dan Nistor). Finanțatorul FCSB-ului a fost refuzat, dar mai are pe listă un căpitan la transferul căruia visează: Ianis Hagi.

Video BATE Borisov - PSV Eindhoven 2-3. Meci nebun, olandezii sunt cu un pas în grupe

Bate Borisov v PSV - UEFA Champions League

Meci senzațional în direct la Digi Sport, în play-off-ul UEFA Champions League: PSV s-a impus în deplasarea cu Bate Borisov și e ca și calificată în grupe.

Un milion de like-uri în 10 minute. Fotografia cu care Cristiano Ronaldo și-a încântat fanii

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a fost primit ca un zeu la Juventus, iar fanii clublui torinez sunt mereu la curent cu activitatea atacantului, în special prin intermediul rețelelor sociale. Marți seara, starul portughez a postat pe contul de Instagram o fotografie care a stârnit nu mai puțin de un milion de like-uri, în doar 10 minute. 

Ce se întâmplă cu Qaka, care anul trecut era "Pirlo de Iaşi"? De ce a vrut Becali să îl dea la Dinamo

qaka

Kamer Qaka pare marea dezamăgire din campania de transferuri din această vară a FCSB-ului. Fotbalistul a fost oferit la schimb cu Nistor

Video Benfica - PAOK 1-1. Calificarea în grupele UCL se decide în returul din Grecia

benfica paok

Benfica - PAOK este fără îndoială meciul serii în play-off-ul UEFA Champions League. Prima manșă a duelului între vulturi și echipa lui Răzvan Lucescu este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 22:00.

Transferul lui Nistor a picat, dar Becali nu se lasă: "Le dau atât, poftim! Ofertă în direct!"

nistor

Transferul lui Nistor la FCSB a picat, însă Becali a făcut o ultimă ofertă pentru mijlocașul lui Dinamo. Patronul vicecampioanei e dispus să dea 750.000 de euro pentru mijlocașul central al "câinilor". Dinamo l-a transferat azi pe Mahla

S-a întors acasă! Nicolae Grigore, noul antrenor al Rapidului U17

FOTBAL:RAPID BUCURESTI-SLIEMA WANDERERS 5-0,CUPA UEFA(13.07.2006)

Nicolae Grigore (35 de ani) s-a întors în Giuleşti, dar din postura de tehnician. Fostul mijlocaş central va antrena echipa de juniori U17, acolo unde, potrivit site-ului oficial al Rapidului, va face echipă cu David Tudor.

Paulo Dybala, dorit de o super-putere a fotbalului european

dybala goluri prelungiri

Perioada de transferuri se apropie de final, iar granzii Europei își fac deja planul de achiziții pentru anul viitor. Printre aceste cluburi se numără și Bayern Munchen, care plănuiește să-l aducă pe Paulo Dybala.

Video Poza devenită virală în toată lumea. Cum au ajuns această mamă şi fiică în ipostaza asta

femei iran stadion

Problema prezenţei femeilor pe stadioane rămâne una sensibilă în Iran. Deși la două dintre meciurile Iranului de la Cupa Mondială femeile au fost lăsate să intre pe arenele de fotbal pentru a urmări partidele pe ecrane gigant amplasate și toată suflarea fotbalului a salutat acest lucru ca pe o mare victoriile, lucrurile au revenit "la normal" odată începerea competiției interne.

Mutarea incredibilă gândită de Dică, la Viena! Becali a făcut anunţul: "Cred că va fi titular!"

Becali

Nicolae Dică pregătește o mutare surpriză pentru partida cu Rapid Viena. Mihai Roman, care tocmai a fost transferat de la Botoșani, are șanse mari să fie titular în Austria.

OFICIAL: Dinamo l-a vândut pe Mahlangu. Președintele "câinilor" a anunțat noua strategie a clubului

bratu mahlangu dinamo

Dinamo a anunțat pe site-ul oficial că s-a înțeles cu Ludogorets pentru transferul sud-africanului May Mhalangu. Informația a fost confirmată și de site-ul oficial al campioanei Bulgariei. Dinamoviștii vor primi în schimbul mijlocașului 500.000 de euro.

Exclusiv Transferul lui Nistor la FCSB a picat! Anunţul de ultimă oră făcut de Becali

becali lacrimi

Transferul lui Dan Nistor la FCSB a picat. Anunţul a fost făcut de Gigi Becali la Digi Sport

Sunt zilele lui Mourinho numărate? Anunțul făcut de Manchester United

mou

Vicecampioana Angliei la fotbal, Manchester United, îl susţine pe antrenorul Jose Mourinho şi nu ia în calcul înlocuirea acestuia cu Zinedine Zidane, a indicat o sursă din cadrul clubului, al cărei nume nu a fost dezvăluit de BBC.

S-au anunțat capii de serie la US Open. Halep e principala favorită, decizie surprinzătoare în privința Serenei

halep nou

Organizatorii de la US Open au anunțat lista capilor de serie pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului. Simona Halep este principala favorită, iar Serena este surprinzător a 17-a pe lista capilor de serie deși ocupă doar locul 26 în clasamentul WTA.

OFICIAL Miralem Pjanic şi-a prelungit contractul cu Juventus! Ce salariu va avea

pjanic

Juventus Torino a mai dat o lovitură de imagine, după transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Dorit în această vară și de Real Madrid, spaniolii fiind dispuși să plătească 60 de milioane de euro pe mijlocașul bosniac, Miralem Pjanic a decis să își prelungească contractul cu campioana Italiei.

FCSB a decolat spre Austria. Ce a spus Mihai Stoica despre venirea lui Nistor, pe aeroport

captura mihai stoica

FCSB a plecat în această seară spre Austria, acolo unde joi va avea cel mai important meci de până acum în acest sezon, turul play-off-ului Europa League, cu Rapid Viena. Mihai Stoica a vorbit pe aeroport despre oferta "de nerefuzat" făcută de Becali pentru Nistor.

Veste bună pentru Dică, înainte de play-off-ul Europa League. Jucătorul-cheie de la Rapid Viena s-a accidentat

dica

Nicolae Dică primește o veste bună înainte de meciul tur din play-off-ul UEFA Europa League, cu Rapid Viena. Căpitanul austriecilor, Stefan Schwab s-a accidentat în urmă cu aproape o săptămână, în partida retur cu Slovan Bratislava. Astfel, mijlocașul este incert pentru partida de joi, cu FCSB.

Exclusiv "Vom lupta cu Becali!". Detalii de ultimă oră despre situaţia lui Nistor

nistor

Gigi Becali a făcut o ofertă clară pentru Dan Nistor, dar Dinamo a refuzat din start ideea de a-şi ceda căpitanul la rivala FCSB.

Exclusiv Situație incredibilă: lui Vâtcă i s-a cerut să se "dea lovit" cu Dinamo. Ce s-a întâmplat

Cosmin Vâtcă

Situație incredibilă la Cluj. Lui Cosmin Vâtcă i s-a cerut să se dea lovit înainte de partida cu Dinamo. Goalkeeper-ul a mers la antrenor și i-a spus totul, iar oficialii au decis astăzi trimiterea lui la echipa secundă.

Foto OFICIAL U Craiova nu are palmaresul istoric! Motivarea Curţii de Apel Timişoara

craiova 222

U Craiova, echipa din Liga 1, nu deţine palmaresul istoric.

Transfer total neașteptat: Hamroun, împrumutat

hamroun

Hamroun va evolua din acest sezon la Al Kharaitiyat, ocupanta ultimului loc în Qatar.

Becali a făcut lista pentru Contra. Propunerea-surpriză a patronului FCSB pentru naționala României

Cosmin Contra

Gigi Becali a făcut propunerile pentru naționala pregătită de către Cosmin Contra. Pentru dubla cu Muntenegru și Serbia (7, 10 septembrie), din cadrul UEFA Nations League, finanțatorul FCSB e de părere că cel puțin 4 jucători de la echipa sa n-ar trebui să lipsească din lotul României. 

Video "Niciodată nu îl vei uita pe primul!". Surpriză de la Nike. Cum arată încălţările personalizate ale Simonei de la US Open

halep deschidere

Simona Halep a avut parte de o surpriză din partea sponsorului tehnic. Cea mai bună jucătoare a lumii va evolua la US Open într-o pereche de pantofi sport personalizaţi Nike

Trei absenți pentru FCSB. O singură dilemă pentru Dică înainte de turul cu Rapid Viena

FCSB Morutan

Nicolae Dică a intrat pe ultima sută de metri în pregătirea partidei cu Rapid Viena, din play-off-ul Champions League. În acest moment, tehnicianul vicecampioanei are o singură dilemă în privința alcătuirii primului "11": trebuie să aleagă între Moruțan și Coman pe postul lăsat liber de Florin Tănase.

"Nu fac tumbe, o să schimb coregrafia!". Ivan a pregătit o bucurie specială pentru un gol marcat cu FCSB

Andrei Ivan Rapid Viena

Rapid Viena este ultimul adversar al FCSB în calea spre grupele Europa League.

PSG pregătește lovitura pe finalul verii. Khedira, în vizorul campioanei din Ligue 1

khedira

PSG a pus ochii pe Sami Khedira, de la Juventus Torino, informează Tottosport. Francezii sunt dispuși să-l aducă pe jucătorul german, în condițiile în care Rabiot, intens curtat de echipa lui Ernesto Valverde, ar putea pleca pe Camp Nou.

Daniel Oprița e deja istorie la Voluntari. Cu cine negociază ilfovenii

oprita

După înfrângerea la scor în fața celor de la Hermannstadt, despărțirea lui Daniel Oprița de la FC Voluntari părea doar o chestiune de timp. Fostul atacant și-a anunțat plecarea, iar oficialii ilfovenilor caută acum un înlocuitor.

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC ARGES-FC BOTOSANI, SUPERLIGA SUPERBET (29.01.2023)

    SuperLiga, baraj: Botoșani - Mioveni, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0774483276

    Serie A: Fiorentina - Napoli, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • super avancronica

    Media: Super Avancronica, 23:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult