Ultimele stiri

Gestul prin care Iker Casillas a intrat definitiv în inima suporterilor lui FC Porto

FC Porto v Desportivo das Aves - Portuguese Super Cup

Iker Casillas a uitat de rivalitatea "iberică" pe care ar putea-o avea cu Vitor Baia și a făcut un gest care a rămas în inimile suporterilor lui FC Porto. La inițiativa unui grup de fani ai portughezilor, Superportistas1893, care au lansat un sondaj pentru desemnarea celui mai bun portar din istoria clubului, spaniolul l-a votat pe Vitor Baia. Casillas a postat și un comentariu pe pagina creată de suporteri: "Vitor Baia pentru totdeauna"

Exclusiv Cum s-a trezit Lăcătuş cu obiectivul de promovare scos din contract + suma enormă pe care o primea

Marius Lacatus

Anunțul oficial al Craiovei din Liga 1 în privința palmaresului și a mărcii, după sentința Curții de Apel Timișoara

U Craiova

Clubul Universitatea Craiova care evoluează în Liga 1 susţine, într-un comunicat publicat pe site-ul său oficial, că deţine palmaresul istoric al Ştiinţei, după ce Adrian Mititelu, finanţatorul echipei aflate în liga a treia, a anunţat recent că gruparea sa ar deţine palmaresul.

Video Are doar 6 ani și uimește prin viteza sa. În cât timp aleargă suta de metri

pusti minune sua

Un puşti de numai şase ani este noua senzaţie a SUA.

Colegul care a făcut cea mai neașteptată declarație despre Julio Baptista! "E fermecător, te pierzi în ochii lui"

Julio Baptista CFR Cluj

Transferul lui Julio Baptista (36 de ani) la CFR Cluj a creat o emulație în jurul campioanei României. Colegii sunt cuceriți de apariția brazilianului care a mai jucat, de-a lungul carierei, la Real Madrid, AS Roma sau Arsenal.

Decizie de urgență luată de Manchester City după accidentarea lui Claudio Bravo

Muric

Manchester City a decis să-l readucă în lot pe tânărul său portar Arijanet Muric, care era împrumutat la echipa olandeză NAC Breda, pentru a compensa absenţa lui Claudio Bravo, victima unei rupturi la tendonul lui Ahile de la glezna stângă, a anunţat, miercuri, clubul englez de fotbal

După ce l-a ratat pe Rodrigo, Real Madrid "se răzbună" pe Valencia. El este jucătorul ales

Celta de Vigo v Barcelona - Copa Del Rey

După ce a ratat pe rând nume importante pentru a-și întări ofensiva după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, Real Madrid s-a reorientat. Refuzați și de Valencia, care a decis să nu scadă niciun cent sub valoarea clauzei de 120 de milioane de euro a lui Rodrigo, madrilenii au pus ochii pe Iago Aspas

Scandal la Craiova. Suporterii au anunţat că vor boicota meciurile echipei "bufonului" Mititelu

fani peluza sud craiova

Adrian Mititelu e din nou în conflict cu suporterii după decizia de a muta la Drobeta Turnu Severin meciurile de pe teren propriu ale U Craiova 1948, formaţie înfiinţată anul trecut de Mititelu şi care a promovat în această vară în Liga 3.

FCSB vrea să umple Arena Națională la returul cu Rapid Viena! S-au pus în vânzare biletele. Prețurile tichetelor

fcsb fani

În preziua meciului tur cu Rapid Viena, din play-off-ul pentru accederea în grupele Europa League, FCSB a pus în vânzare biletele pentru întâlnirea din manșa a doua, care se va disputa săptămâna viitoare. Vicecampionii României vor să umple Arena Națională.

Kompany a făcut anunțul la 10 ani de la venirea sa la Manchester City: "Suntem legați pe viață"

Villarreal CF v Manchester City FC - UEFA Champions League

Pe 22 august s-au împlinit 10 ani de când Vincent Kompany a semnat cu Manchester City. Fundașul belgian s-a îndrăgostit de echipa antrenată de Josep Guardiola și anunță că nici nu se gândește să părăsească clubul. Contractul său e scadent la finalul acestui sezon, însă jucătorul de 32 de ani e gata să semneze pe viață cu City, chiar dacă nu neapărat din postura de jucător

Contra: "Mă așteptam să-l lase să plece!" Oferta refuzată de Ancelotti pentru Chiricheș

chiriches ancelotti

Selecționerul României, Cosmin Contra, a avut cuvinte de laudă la adresa fundașului celor de la FCSB, Mihai Bălașa. Făcut praf de Becali înainte de meciul tur cu Hajduk, din turul trei preliminar al Europa League, Bălașa a redevenit unul dintre favoriții patronului, după evoluția din dubla cu croații. Mai mult, în perioada când Bălașa nu se afla în grațiile patronului, lui Mihai Bălașa i se căuta înlocuitor.

PSG a pregătit o nouă ofertă pentru Rakitic

Rakitic

Paris Saint Germain n-a renunţat la ideea transferului lui Ivan Rakitic.

Foto Ce apariție! Simona Halep și-a impresionat fanii cu pictorialul din paginile prestigioasei reviste Vogue

Simona Halep

După două săptămâni epuizante la Rogers Cup și la Cincinnati, Simona Halep a lăsat terenul de tenis pentru studioul foto. Cea mai bună jucătoare a lumii va fi protagonista unui pictorial în prestigioasa revistă Vogue.

Sindicatul fotbaliştilor din Spania refuză programarea unor meciuri în SUA şi ameninţă cu greva

Messi Barcelona Real Madrid

Sindicatul fotbaliştilor din campionatul Spaniei (AFE) a ameninţat Liga spaniolă (LaLiga) că va declanşa o grevă dacă aceasta nu revine asupra proiectului său de a programa un meci oficial în SUA, anunţ făcut săptămâna trecută.

Talpan a rupt tăcerea, după ce a fost agresat chiar de ziua lui. Cere daune imense și își acuză superiorii

Florin Talpan

Florin Talpan a confirmat conflictul din luna mai, când a fost agresat fizic de Petre Ducu, antrenorul de floretă de la CSA, care este mai mic în grad decât el în Armata Română. Episodul abia capătă amploare și rămâne de văzut cum se va finaliza, având în vedere că juristul Stelei și-a reclamat agresorul și cere daune imense.

"El mi-a spus asta". Ronaldo dezvăluie secretul învățat de la marele Sir Alex Ferguson

Juventus v Real Madrid - UEFA Champions League Final

Sir Alex Ferguson este omul care a influențat cel mai mult cariera lui Cristiano Ronaldo. O spune chiar starul portughez, care a povestit cum l-a sfătuit antrenorul a cărui carieră se confundă cu Manchester United. Ajuns la Juventus în această vară, după 9 ani petrecuți la Real Madrid, Ronaldo nu uită nici acum de omul care a fost un punt de referință în cariera sa

Contract nou pentru Valverde. Antrenorul i-a convins pe şefii Barcelonei

valverde

Ernesto Valverde i-a convins în numai un an pe conducătorii Barcelonei.

Răsturnare incredibilă de situație! AS anunță pe prima pagină cum rezolvă Realul transferul GALACTIC al lui Mbappe

Mbappe Real Madrid PSG

Kylian Mbappe (19 ani) a strălucit în această vară la Cupa Mondială, pe care a cucerit-o alături de Franța, iar veștile despre un posibil transfer al său la Real Madrid nu au dispărut. Cele mai multe se bazează și pe faptul că PSG ar putea fi forțată să renunțe la el din cauza regulilor Fair Play-ului financiar de la UEFA.

Serena amenință, înainte de US Open: "Nu mă comparați cu nimeni, vă fac knockout!"

Western & Southern Open - Day 3

Serena Williams încă nu a reușit să revină la forma de dinainte de a deveni mamă, dar trage tare la antrenamente și e gata să mai scrie o pagină de istorie la US Open. De 6 ori campioană la ultimul turneu de Grand Slam al anului, americanca a postat un clip motivațional pe rețelele de socializare

Navratilova a prevăzut gafa istorică făcută de Adidas cu Simona Halep: "Sper că regretă acum!"

halep

Simona Halep este cap de serie numărul unu la US Open și așteaptă să își cunoască traseul la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Tragerea la sorți va avea loc vineri, iar digisport.ro te va ține la curent cu toate detaliile. Specialiștii au anunțat și motivele pentru care sportiva noastră este principala favorită.

"E greu să reziști psihic!" Ce le transmite Niculescu dinamoviștilor, după ce Becali a încercat să îl ia pe Nistor

FOTBAL:FC VOLUNTARI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (13.04.2018)

Fostul mare atacant al celor de la Dinamo, Claudiu Niculescu, a vorbit despre situația în care se află Dan Nistor, după ce a fost ofertat de Gigi Becali de a juca la FCSB.  Conform ultimelor informații obținute de Digi Sport, Gigi Becali a făcut azi o ultimă ofertă pentru transferul lui Dan Nistor, în speranța că suma oferită îi va convinge pe oficialii din Ștefan cel Mare să îl cedeze. Finanțatorul celor de la FCSB a pus pe masă un milion de euro, fără a-l mai include în afacere și pe Qaka.

"Niște penibili!". Mourinho și United, făcuți praf de o legendă a clubului

Jose Mourinho

Jose Mourinho a bifat un start de sezon dezamăgitor în Premier League. Manchester United a fost învinsă cu scorul de 3-2 în a doua etapă de campionat de Brighton, iar criticile la adresa antrenorului portughez au început să apară din toate părțile. Printre cei care nu se feresc să analizeze situația nefericită de la Manchester United se numără Paul Ince, fostul star al "diavolilor" și al naționalei Angliei.

Video Ajax Amsterdam - Dinamo Kiev 3-1. "Lăncierii" sunt cu un pas în grupele UEFA Champions League

ajax dinamo kiev

Ajax Amsterdam este favorită la calificarea în grupele UEFA Champions League, după 3-1 cu Dinamo Kiev, scor stabilit încă de la pauză. Returul este marţi seara, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Video Young Boys - Dinamo Zagreb 1-1. Calificarea în grupele UCL se decide în returul din Croația

young boys dinamo zagreb

Dinamo Zagreb este favorită la calificarea în grupele UEFA Champions League după prima manşă a dublei cu Young Boys din playoff. Duelul din Elveţia s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1. Românul Alexandru Mățel nu se află în lotul trimis de croați, la UEFA, pentru această fază a competiției.

Video MOL Vidi - AEK Atena 1-2. Grecii speră la calificarea în grupele UEFA Champions League

aek atena

AEK Atena este aproape de calificarea în grupele UEFA Champions League. ÎN DIRECT la Digi Sport, campioana Greciei a învins Vidi Mol cu 2-1 în deplasare, în prima manşă a dublei din play-off.

Video Rezultatele și marcatorii din manșa tur a play-off-ului UCL. Meciurile retur sunt ÎN DIRECT la Digi Sport

champions league

Faza play-off-ului din UEFA Champions League începe astăzi, cu trei partide tari, iar cap de afiș este meciul echipei lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, care se va duela cu Benfica. Grecii au ajuns în play-off după ce au trecut de Spartak Moscova (3-2 și 0-0), iar acum se deplasează pe Da Luz pentru prima manșă cu "vulturii", locul 2 în sezonul trecut din Portugalia

”O să rămân `câine roșu`!”. Mesajul emoționant al lui Mahlangu pentru fanii lui Dinamo

May Mahlangu

May Mahlangu s-a transferat de la Dinamo la Ludogorets în schimbul sumei de 500.000 de euro.

Încă mai pot fi luați gratis. Top 10 jucători liberi de contract

Marchisio

Perioada de transferuri se apropie de final, iar cluburile încă mai pot profita de acest scurt interval, pentru a-și întări loturile. Deși s-au cheltuit sume uriașe pentru transferuri în această vară, cluburile puternice de pe continent încă mai pot semna cu jucători de calitate, liberi de contract. Printre aceștia, se numără foști fotbaliști de la Manchester City, Juventus și West Ham.

Motivele pentru care Simona Halep este principala favorită la câștigarea US Open

Simona Halep - Aryna Sabalenka Cincinnati WTA

Simona Halep este cap de serie numărul unu la US Open.

Video Makarova s-a calificat în sferturi la New Haven. Turneul este ÎN DIRECT la Digi Sport

makarova

Ekaterina Makarova este în sferturi la New Haven după un succes în trei seturi cu Magdalena Rybarikova, finalista de acum patru ani. După ce a pierdut primul set, rusoaica a revenit cu un dublu 6-3 şi va lupta pentru calificarea în semifinale cu Julia Goerges. Pentru Rybarikova, a fost înfrângerea cu numărul 200 în circuitul WTA.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC ARGES-FC BOTOSANI, SUPERLIGA SUPERBET (29.01.2023)

    SuperLiga, baraj: Botoșani - Mioveni, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0774483276

    Serie A: Fiorentina - Napoli, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • super avancronica

    Media: Super Avancronica, 23:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult