Ultimele stiri

Galerie Foto Arabii i-au făcut lui Şumudică un mijloc de vis. Lângă Budescu au venit doi brazilieni de la Chapecoense

marius sumudica beleste ochii

Băluță, vândut pe mulți bani, dar cu puține minute de joc la Slavia: "Mi-a fost foarte greu"

baluta slavia

În 3 meciuri oficiale pentru Slavia Praga, Alexandru Băluță a bifat până acum doar 43 de minute în teren. El a vorbit la Digi Sport Matinal despre fotbalul din Cehia și mai ales, despre rolul său în cadrul echipei.

Andrei Ivan: "I-am dat gol Stelei la debutul în Liga 1 şi sper să dau şi la debutul în Europa League"

ivan

Andrei Ivan le-a pus gând rău roș-albaștrilor. În perioada în care a îmbrăcat tricoul Universității, Ivan a jucat 7 meciuri contra celor de la FCSB, reușind să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă. Din păcate pentru atacantul legitimat acum la Rapid Viena, oltenii au pierdut toate cele 7 întâlniri cu FCSB.

FCSB are 24 de jucători pe lista trimisă la UEFA. Cum poate intra şi Rusescu acolo

FOTBAL:FCSB-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 BETANO (5.08.2018)

Ioniţă nu mai are nicio şansă să ajungă la Craiova. Anunţul categoric făcut de Mureşan

FOTBAL:CFR CLUJ-MALMO FF, LIGA CAMPIONILOR (24.07.2018)

Alex Ioniţă nu a făcut un secret din faptul că i-ar plăcea să joace la Universitatea Craiova, dar speranţele mijlocaşului de 23 de ani de a evolua în Bănie au fost spulberate de directorul general al campioanei CFR Cluj, Iuliu Mureşan.

Play-off Europa League: Adversar de calibru pentru CFR, dacă trece de Alashkert

legia varsovia 2

CFR Cluj şi-a aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League (23/30 august). Astfel, dacă echipa din Gruia va trece de Alashkert Erevan în turul 3 preliminar (9/16 august), va întâlni câștigătoarea din duelul Legia Varșovia - F91 Dudelange.

Cu una dintre ele poate juca FCSB în play-off-ul UEL. Cine sunt Rapid Viena și Slovan Bratislava

FOTBAL:FCSB-NK RUDAR VELENJE, LIGA EUROPA (2.08.2018)

Echipele românești și-au aflat în acestă după-amiază posibilele adversare din play-off-ul UEFA Europa League. Dacă va trece de turul trei, acolo unde va întâlni în dublă manșă pe Hajduk Split, FCSB evolua pentru un loc în grupe în compania învingătoarei dintre Slovan Bratislava (Slovacia) şi Rapid Viena (Austria).

Dacă trece de Leipzig, Craiova poate întâlni o fostă finalistă din Europa League. Prezentarea adversarilor

tragere la sorti craiova

O fostă finalistă din Europa League, Braga, sau o fostă campioană a Uniunii Sovietice, Zorya Luhansk, din Ucraina, va fi adversara Universităţii Craiova, în play-off-ul UEL, în cazul în care oltenii vor trece de Leipzig, în turul 3 preliminar.

News Alert OFICIAL: Raul Rusescu a revenit la FCSB. Detaliile contractului şi primele declaraţii ale jucătorului

Raul Rusescu

Raul Rusescu a redevenit jucătorul celor de la FCSB. Atacantul de 30 de ani a semnat un contract pe două sezoane şi va îmbrăca pentru a treia oară tricoul roş-albastru.

News Alert FCSB, CFR Cluj şi Craiova şi-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League. Tabloul complet

UEL Draw cards and balls

Luni, 6 august, de la ora 14:30, va avea loc la Nyon tragerea la sorţi a play-off-ului Europa League. 3 reprezentante are România în această competiţie, în turul 3, care se va desfăşura pe 9 şi 16 august. FCSB, CFR Cluj şi Craiova ştiu deja care pot fi adversarele din play-off-ul competiţiei, UEFA făcând în această dimineaţă un anunţ în acest sens

Valencia i-a setat prețul lui Rodrigo. Câți bani vrea pentru atacantul dorit de Real Madrid

rodrigo

Curtat de Real Madrid, internaţionalul spaniol Rodrigo, atacantul echipei FC Valencia, nu va fi cedat la gruparea madrilenă decât dacă va fi plătită clauza sa de reziliere în valoare de 120 milioane euro, informează cotidianul L'Equipe.

Pogba, între Barcelona și Juventus. Ultimele detalii despre transferul mijlocașului francez

Pogba

Viitorul lui Paul Pogba se va decide în zilele următoare. Pe 9 august se încheie perioada de mercato în Premier League și agentul mijlocașului francez forțează un transfer pe ultima sută de metri. Barcelona și Juventus sunt formațiile care se luptă pentru semnătura lui Pogba, dar presa catalană scrie că gruparea torineză are un ușor avantaj.

Video&Foto Prima ieşire la shopping a lui Ronaldo în Italia a fost un calvar. Ce au păţit portughezul şi logodnica sa

ronaldo milano

Trecerea lui Cristiano Ronaldo la Juventus reprezintă lovitura verii pe piaţa transferurilor, iar prezenţa portughezului în Italia nu avea cum să treacă neobservată, chiar dacă este vorba despre Milano, oraşul rivalelor Inter şi AC Milan.

Video Exclusiv Echipa imigranților români din Marea Britanie, gata de noul sezon. Ce buget are FC România

fc romania

FC România este o echipă de fotbal formată dintr-un grup imigranți români, plecați la muncă în Marea Britanie. Lotul este format din 22 de jucători, dintre care 19 români, 2 englezi și un columbian. Pentru noul sezon, are de bifat în calendar 45 de jocuri în 4 competiții.

China, tărâmul făgăduinţei! Cum încearcă Inter să-l atragă pe Modric în Italia

France v Croatia - 2018 FIFA World Cup Russia Final

Inter Milano încearcă să dea lovitura în această perioadă de mercato şi să-l transfere pe cel mai bun fotbalist de la Cupa Mondială din Rusia, Luka Modric. Pentru a-l convinge pe croat să plece de la Real Madrid, conducerea nerazzurrilor îi propune un contract important în China, la finalul carierei.

Avem două românce în TOP 20 WTA. Simona, a 40-a săptămână ca lider. Miki vine tare din urmă

buza halep

News Alert Meciurile din play-off-ul UEFA Champions League + echipele calificate deja în grupe

ucl

Tragere la sorţi UEFA Champions League | Azi, de la ora 13:00, în direct pe Digi Sport 1, va avea loc la Nyon tragerea la sorţi a play-off-ului din UEFA Champions League. În urma acestor partide se vor decide ultimele 6 formaţii care vor ajunge în faza grupelor. Următoarele 3 sezoane din UEFA Champions League şi Europa League se văd la Digi Sport!

Video Frustrare maximă pentru antrenorul FCSB-ului. Dică, făcut praf tocmai la meciul în care a spulberat Poli Iaşi

dica fani

Segărceanu: "Următoarea oprire pentru Buzărnescu e Top 10". Cum vede un posibil duel cu Halep

Mubadala Silicon Valley Classic - Day 7

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, este convins că Mihaela Buzărnescu, proaspătă campioană la San Jose, primul titlu WTA al carierei, poate ajunge curând în Top 10 mondial.

Înlocuitor pentru Luka Modric. 3 nume mari pe lista Realului

Luka Modric

Aventura lui Luka Modric (32 de ani) la Real Madrid se apropie de final. Presa din Italia a scris că mijlocaşul croat s-a înţeles deja cu Inter pentru un contract pe 4 ani şi că în zilele următoare va avea o discuţie decisivă cu Florentino Perez, căruia îi va cere să-l lase să plece.

Încă un transfer la Craiova! Mangia a adus un atacant cu meciuri în Serie A

meza colli

Universitatea Craiova a oficializat transferul lui Meza Colli. În vârstă de 27 de ani, sportivul a semnat un contract valabil pe 3 sezoane cu oltenii. Colli are dublă cetățenie, paraguayană și italiană și a mai jucat până acum la Cesena, Deportivo Alaves, Inter Baku, FK Gabala, Neftchi Baku, Atromitos Atena. El a jucat 73 de meciuri în prima ligă din Azerbaidjan, două în Serie A, iar în preliminariile Europa League, a marcat două goluri în dubla din primul tur preliminar, pentru ultima lui echipă, FK Keshla.

Video Mesaj special al Mihaelei Buzărnescu, după primul titlu WTA din carieră

Mubadala Silicon Valley Classic - Day 7

VIDEO Buzărnescu - Sakkari 6-1, 6-0.  Învingătoare în turneul de la San Jose, Mihaela Buzărnescu a transmis un mesaj special prin intermediul celor de la WTA. Jucătoarea de 30 de ani a ținut să le mulțumească fanilor pentru modul în care aceștia o susțin.

Mourinho, reacție-surpriză după înfrângerea cu Bayern

Jose Mourinho, în timpul unui meci din Premier League

Manchester United a pierdut partida pe care a disputat-o în amicalul de duminică seara, contra celor de la Bayern Munchen. Deși bavarezii au trimfat cu 1-0, asta nu l-a întristat pe Jose Mourinho, ba din contra. Antrenorul echipei engleze s-a arătat încântat de evoluția echipei sale, compusă din mulți fotbaliști tineri, veniți de la acadamie. 

Foto Ibrahimovic l-a ironizat pe Mino Raiola. Fotografia care a devenit virală pe internet

Germany v Mexico: Group F - 2018 FIFA World Cup Russia

Relaţia dintre Zlatan Ibrahimovic şi Mino Raiola este una dintre cele mai vechi din lumea fotbalului, iar cei doi sunt şi prieteni apropiaţi, pe lângă faptul că au o colaborare care durează de foarte mulţi ani.

Exclusiv "La Steaua nu mai există jucători cu personalitate". Excepția e un fotbalist de care Becali a vrut să scape

FOTBAL:FCSB-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 BETANO (5.08.2018)

VIDEO FCSB - Poli Iași 4-0. Formația pregătită de Nicolae Dică a reușit prima victorie în noul sezon din Liga 1, la capătul unui duel în care au strălucit tinerii fotbaliști din lotul roș-albaștrilor. Fost fundaș și căpitan în echipa bucureșteană, Valeriu Răchită e de părere însă că din echipa lui Becali lipsesc jucătorii cu personalitate.

Presa italiană anunţă noul obiectiv al FCSB. Roş-albaştrii îl vor pe puştiul suspectat că ar avea peste 40 de ani

minala fcsb

Premieră în România: 1.200 de victorii pentru Steaua-FCSB. Prima izbândă "rotundă" sub noua denumire

FOTBAL:FCSB-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 BETANO (5.08.2018)

Video Dublă de efect a lui Stoian în Italia. Lob de la 16 metri și o "torpilă" din afara careului

stoian

Start fulminant de sezon pentru Adrian Stoian. Internaționalul român de 27 de ani a reușit o dublă în primul meci oficial al stagiunii. Crotone a câștigat cu 4-0 duelul cu Giana Erminio din Cupa Italiei.

Real Madrid și-a găsit un nou atacant. Soluție surpriză găsită de Lopetegui

julen lopetegui

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de pe Santiago Bernabeu nu este văzută drept o problemă de către Julen Lopetegui, ci ca pe o oportunitate. Spaniolul a declarat deja că ar fi mulțumit dacă lotul pe care-l conduce ar rămâne intact, fără veniri sau plecări. Astfel, fără portughez, în lotul lui Real există mai mult spațiu pentru alți jucători ofensivi să se exprime. Unul dintre aceștia este mijlocașul ofensiv Marco Asensio. 

Video Halep, Rogers Cup | Simona: "Pentru mine e mai bine la Montreal, aici am câştigat"

Simona Halep

Halep, Rogers Cup | Simona Halep se pregăteşte de startul sezonului de hard, la Montreal, acolo unde, în urmă cu 2 ani, a cucerit titlul. Acum, românca merge în Canada din postura de lider mondial şi campioană de Grand Slam.

  • 10:15 Euro Fotbal
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Sport Special
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:30 Euro Fotbal
  • 14:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: CS Mioveni - Csikszereda, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Olympiacos - Barcelona, ora 19:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • London, England, 9th March 2024. John McGinn of Aston Villa with Radu Dragusin of Tottenham during the Premier League ma

    FOTBAL: Chelsea - Tottenham, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult