Ultimele stiri

Dudelange - CFR Cluj 2-0. Rușine imensă pentru fotbalul românesc! Campioana, K.O. în Luxemburg

bucurie luxemburg

După victoria categorică obținută cu Dinamo, scor 3-1, CFR Cluj se deplasează în Luxemburg pentru meciul cu Dudelange. Echipa lui Tom Schnell vine după ce a reușit una dintre cele mai mari surprize din preliminariile Europa League, eliminându-i pe polonezii de la Legia Varșovia, o performanță de-a dreptul incredibilă (2-1 și 2-2)

Foto Dominaţi pe teren, umiliţi în tribune. Mesajul afişat de fanii austrieci, la meciul Rapid Viena-FCSB

coregrafie rapid viena

FCSB a avut parte de o primă repriză de coşmar la Viena, în turul cu Rapid, din play-off-ul Europa League. Nu doar pe teren, cât şi în tribune, unde fanii austrieci s-au alăturat celor care susţin că echipa patronată de Gigi Becali nu este Steaua.

Dică n-a scăpat de ce s-a temut. FCSB a primit gol de la ”killerul” vienezilor

dica ganditor

La conferința de presă de dinainte de meci, cea oficială, Nicolae Dică (38 de ani), tehnicianul roș-albaștrilor, a spus care sunt punctele forte ale vienezilor: rapiditatea fazelor și Knasmullner.

Veste bună pentru toți microbiștii! Returul dintre CFR Cluj și Dudelange va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1

CFR Cluj

Meciul care va decide echipa calificată în grupele UEFA Europa League, din ”dubla” CFR Cluj - Dudelange, este vorba despre manșa a doua, cea de la Cluj, programată joi, 30 august, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:00. Întâlnirea va putea fi urmărită și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet al RCS-RDS.

Tot ce trebuie să știi despre MP de Formula 1 al Belgiei. Cursa e duminică, ÎN DIRECT la Digi Sport

Hamilton final Ungaria

Tablou incendiar pentru Simona Halep la US Open. Serena o așteaptă în optimi. Posibil duel cu Stephens, în semifinale

Western & Southern Open - Day 7

Simona Halep are parte de un traseu foarte dificil la US Open.

Foto "Cea mai bună fotografie". Poza cu Halep şi Federer care a devenit rapid virală

halep fed

Halep, US Open 2018 | Simona Halep şi Roger Federer au oferit una dintre imaginile zilei la New York, acolo unde cei doi fac ultimele pregătiri înainte de US Open.

Halep și-a aflat adversara din primul tur la US Open! Serena e pe partea ei de tablou. Programul româncelor

Simona Halep

Simona Halep este principala favorită şi la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, care îşi va stabili în această seară partidele de pe tabloul principal.

Video Exclusiv Zlatinski a semnat cu FCSB! Oltenii au confirmat despărțirea de mijlocaș

zlatinski

FCSB continuă tranferurile căpitanilor din Liga 1. Formația patronată de Gigi Becali l-a adus pe Hristo Zlatinski. Informația a fost furnizată de patronul roș-albaștrilor, ÎN DIRECT la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Exclusiv Becali a dezvăluit ce a cerut Dinamo în schimbul lui Nistor: "N-am acceptat!"

Gigi Becali

După ce a anunțat ÎN DIRECT la Digi Sport, la emisiunea Fotbal Club, transferul lui Zlatinski la FCSB, Gigi Becali a recunoscut că a renunțat la intenția de a-l aduce și pe Nistor la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a precizat și care ar fi fost condițiile în care ar fi Dinamo ar fi acceptat să se despartă de căpitanul lor.

Edi Iordănescu, aproape de o revenire de senzație în Liga 1! Clubul cu care se află în negocieri avansate. ”Au planuri mari”

Edi Iordanescu

Gigi Becali a făcut o dezvăluire spectaculoasă legată de viitorul lui Edi Iordănescu.

Exclusiv FCSB se desparte de cel mai vechi jucător din lot. Anunţul făcut în direct de Becali

FOTBAL:FCSB-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 BETANO (5.08.2018)

Lucian Filip, cel mai vechi jucător din lotul celor de la FCSB, s-ar putea despărţi de roş-albaştri, după ce Gigi Becali a anunţat transfersul lui Hristo Zlatinski.

”Ne întreabă unde să antreneze echipa. Mă îndoiesc că putem plăti salariile!” Farul, la un pas de un nou faliment!

antrenament farul

Situația celor de la Farul Constanța este de domeniul SF! Echipa are șanse reale pentru a falimenta a doua oară. După ce nu s-au înțeles cu Ciprian Marica, cel care a câștigat în urma unei licitații brandul Farul, șefii grupării constănțene se zbat acum să supraviețuiască, după cum spune Marcel Lică, președintele echipei.

Exclusiv ”Are curaj!” Mihai Roman l-a scos din primul 11 pe Dennis Man! Mutarea surprinzătoare a lui Dică

man roman steauaviena

Nicolae Dică (38 de ani) a decis să facă o mutare extrem de surprinzătoare pentru prima partidă cu Rapid Viena. Tehnicianul l-a trimis în formula de start pe nou-venitul Mihai Roman (33 de ani), care astfel va debuta în tricoul roș-albaștrilor. Roman va evolua în linia de trei din spatele lui Gnohere, în banda dreaptă, astfel că Dennis Man (19 ani), omul pe care Becali visează să încaseze zeci de milioane de euro, a rămas pe bancă.

Video Halep, US Open 2018 | Simona s-a antrenat azi cu una dintre rivalele sale tradiţionale

antrenament halep

Halep, US Open 2018 | Simona Halep a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, care va începe pe 27 august. Azi, liderul mondial s-a antrenat pe arena Arthur Ashe cu una dintre rivalele sale tradiţionale.

Exclusiv Arlauskis revine în forță la CFR! E titular cu Dudelange. Ce se întâmplă cu Jesus Fernandez

arlauskis

CFR Cluj trebuie să-i elimine pe luxemburghezii de la Dudelange pentru a se califica în grupele Europa League, competiție care va fi transmisă în următorii trei ani pe canalele Digi Sport. Pentru partida tur, care va începe la ora 21:00, Antonio Conceicao,

Video ”Nu l-aș sancționa!” / ”Lipsă totală de responsabilitate”. Păreri împărțite la Astra, după eliminarea lui Alibec

alibec

Denis Alibec i-a supărat pe cei din conducerea Astrei, dar antrenorul Marius Măldărășanu e de partea atacantului de 27 de ani.

OFICIAL: Șeicii de la Al Shabab i-au mai adus un jucător lui Șumudică

Sumudica Shabab 1

Campania de achiziții a lui Al Shabab, formație antrenată de Marius Șumudică și la care evoluează Valerică Găman și Constantin Budescu, s-a încheiat. Saudiții au semnat și al 8-lea jucător străin, pe brazilianul Somalia. Mutarea a fost confirmată de Toulouse, clubul pentru care sud-americanul evolua din 2014.

Video Exclusiv Talpan lasă de înţeles că Armata nu vrea să câştige procesele cu Becali: "Se poate pierde totul"

talpan procese becali

Florin Talpan nu continuă doar războiul cu FCSB, ci şi pe cel intern, cu oficialii CSA Steaua, pe care îi acuză că nu îl sprijină suficient în încercarea de a-l învinge definitiv în instanţă pe Gigi Becali.

Super-transfer făcut de Craiova lui Mititelu! A semnat Florin Costea!

florin costea craiova

Oficialii celor de la FC U Craiova 1948, echipa finanțată de către Adrian Mititelu și care activează în Liga 3, a ajuns la un acord cu Florin Costea (33 de ani), fostul ”decar” al Universității Craiova. 

Halep le-a pus la respect pe rivalele din circuit! Ce a declarat Muguruza, înainte de US Open

halep muguruza

Evoluțiile Simonei Halep din 2018 i-au adus respectul rivalelor din circuitul WTA.

Abia transferat de Barça, Vidal atacă deja Realul: "Cu VAR, Bayern avea două Ligi ale Campionilor în plus"

Real Madrid CF v FC Bayern Muenchen - UEFA Champions League Quarter Final: Second Leg

Proaspăt transferat la FC Barcelona, Arturo Vidal se pune bine cu fanii catalanilor şi îi atacă pe rivalii de la Real Madrid. Chilianul acuză clubul din capitala Spaniei că a cucerit ultimele două trofee UEFA Champions League cu ajutorul arbitrilor.

”Cea mai bună echipă pe care o va întâlni Steaua!” Rădoi, într-o poziția ingrată față de Dică

LIGA I - STEAUA - FC VOLUNTARI

Dubla cu austriecii este extrem de importantă pentru gruparea roș-albastră, mai ales din punct de vedere financiar. Nicolae Dică (38 de ani) este conștient de asta și tocmai de aceea a pregătit foarte bine acest duel. Gigi Becali (60 de ani) a simțit că lotul are ”găuri” și i-a adus pe ultima sută de metri pe Alexandru Stan (29 de ani) și pe Mihai Roman (33 de ani). Jucătorii sunt deja conectați la meci, planul general fiind acela că vicecampioana se află în fața unui test dificil. De acest lucru este conștient și Mirel Rădoi. Selecționerul naționalei U21 a României i-a avertizat în mod public pe foștii săi colegi de la FCSB în legătură cu forța pe care o au cei de la Rapid Viena.

Foto ”Mândru că pot servi țara!”. Reacția de milioane a lui Gnohere, după ce Contra a vorbit de naturalizarea lui

Gnohere - FCSB

Ipoteza potrivit căreia Eddy Harlem Gnohere (30 de ani) ar putea fi naturalizat și mai apoi selecționat de către Cosmin Contra (41 de ani) la echipa națională a României prinde contur. După ce selecționerul a spus că ia în calcul foarte serios posibilitatea de a se baza pe atacant în aceste preliminarii, Gnohere a reacționat, printr-o postare pe care publicat-o pe contul său de Instagram

Antrenorul Barcelonei așteaptă reacția lui Perez pe piața transferurilor, după plecarea lui Ronaldo

cristiano ronaldo -0 sport.ro

Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid la Juventus, în această vară, o mutare care a surprins lumea fotbalului din La Liga.

Exclusiv ”Există șansa ca eu să plec!” Contra a dezvăluit cum se poate despărți de națională

contra digisport

Cosmin Contra (41 de ani) a dezvăluit, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1, cum se poate despărți de echipa națională. ”Eu am contract până după Campionatul European. Nu înseamnă că dacă noi vom ajunge în play-off-ul Ligii Națiunilor, atunci suntem deja calificați. Important va fi ca anul viitor să ne clasăm pe unul dintre primele două locuri din preliminariile pentru Euro. Momentan, din acest punct de vedere, noi n-am realizat nimic.

Video Exclusiv În conflict cu propriul club, Talpan continuă şi războiul cu Becali. A cerut anularea mărcii FCSB

talpan marca fcsb

Aflat în mijlocul unor noi controverse, după un conflict în cadrul CSA Steaua, Florin Talpan îşi continuă războiul cu echipa lui Gigi Becali. Juristul Armatei nu renunţă la ideea de a anula marca FCSB, considerând că aceasta poate crea confuzie printre fani.

45 de ani de când România a marcat debutul tenisului profesionist. Ilie Năstase, omul cu care începe istoria ATP

Ilie Năstase

Ilie Năstase (72 de ani) a fost primul lider din istoria clasamentului ATP. Pe 23 august 1973, asociația tenisului profesionist publica primul clasament mondial din circuitul masculin, iar legendarul jucător român era locul 1.

”Schumacher e un capitol încheiat pentru mine!”. Nu a mai suportat drama trăita după accidentul lui Michael

schumacher

Fostul manager al lui Michael Schumacher a ajuns la capătul puterilor, la aproape cinci ani după accidentul suferit de fostul campion mondial de Formula 1.

Fericirea jucătorilor e și a antrenorului. Sarri impune noi reguli la Chelsea

Manchester City v Chelsea - FA Community Shield

Maurizio Sarri a fost numit antrenor la Chelsea în această vară, însă nici bine nu a fost instalat că a și primit "instrucțiuni" de la patronul Roman Abramovich. Astfel, italianul nu are voie să fumeze nici în timpul meciurilor, nici măcar la antrenamente. Cu toate acestea, antrenorul nu s-a supărat. Ba mai mult, a decis să se gândească la binele jucătorilor săi

  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Manuel Neuer 1 (FC Bayern Muenchen), Real Madrid vs. FC Bayern Muenchen, Fussball, Champions League, Halbfinale, 08.05.2

    FOTBAL: Hoffenheim - Bayern, 16:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Transylvanian Open WTA250 2023 - Day 2, Cluj-Napoca, Romania - 17 Oct 2023

    TENIS: Gabriela Ruse - Emma Navarro, 17:00, ÎN DIRECT pe DIgi Sport 4

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: CFR Cluj - Farul, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • craiova

    FOTBAL: Univ. Craiova - Sepsi, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • ianis

    FOTBAL: Alaves - Getafe, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • AC Milan vs AC Monza - Serie A 2023/24 - 17/12/2023 Tommaso Pobega of AC Milan (2L) injured seen with Mike Maignan of AC

    FOTBAL: Torino - Milan, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult