Ultimele stiri

Video Gata de Galata! Alba Blaj e pregătită să ajungă în finala Ligii Campionilor

volei-blaj-targoviste-finala-17-sport-pictures

Pregătirile pentru Final Four au intrat în linie dreaptă! Adversarele fetelor de la Alba Blaj au ajuns la Bucureşti cu toate temele făcute. Duelul cu Galatasaray va fi la Digi Sport 2 sâmbătă, de la ora 19:00.

Koscielny s-a rupt! Prim verdict teribil pentru căpitanul lui Arsenal

koscielny-collage

Arsenal avea o misiune la Madrid, pentru a se califica în finala Europa League, după 1-1 la Londra. "Tunarii" şi-au îngreunat-o şi mai mult din cauza accidentării căpitanului Koscielny.

Video CSM Oradea - BCMU Pitești 62-66. Surpriză în debutul playoff-ului

baschet oradea pitesti

Baschetbaliştii de la BCMU Piteşti au făcut o demonstraţie de forţă din spatele liniei de trei puncte şi au dat lovitura în primul meci de la Oradea, din sferturile Ligii Naţionale

Becali a anunţat că s-a înţeles cu un nou sponsor, care îi oferă o sumă importantă! Regulamentul interzice deal-ul

gol budescu viitorul - fcsb

Gigi Becali a dezvăluit că ratează un sponsor care i-ar aduce un milion de euro/an din cauza regulamentelor FRF. Betano, casa de pariuri care sponsorizează Liga 1, vrea să îşi asocieze imaginea cu FCSB, doar că acest lucru nu e posibil, în condiţiile în care acelaşi brand sponsorizează şi Craiova.

Video&Foto Simona a participat la un eveniment caritabil! Echipă de vis, alături de Del Potro, Navarro şi Sock

Halep Madrid

Simona Halep se află la Madrid, acolo unde este cap de serie numărul 1 la turneul patronat de Ion Ţiriac. Cea mai bună jucătoare a lumii a participat la un eveniment caritabil, alături de mai multe nume cunoscute din tenisul mondial.

Marea provocare pentru Barcelona, umilința maximă pentru Real. Ce le pregătesc catalanii rivalilor

clasico colaj

Deși e deja campioană, din punct de vedere matematic, încă de etapa trecută, Barcelona mai are un obiectiv în campionat. Catalanii vor întâlni Real Madrid duminică, în El Clasico, și vor să stabilească o nouă "bornă a umilinței" împotriva rivalei tradiționale

Exclusiv Stoican, înaintea meciului cu FCSB: "Știu eu ce am de făcut". Care este situația lui Qaka

Qaka

Exclusiv "De mâine, suntem "Steaua"! S-a terminat cu FCSB!". Becali îşi clamează victoria

becali bun

Gigi Becali e convins că de mâine FCSB va redeveni Steaua. Vineri are loc recursul privind marca, iar patronul roş-albaştrilor e extrem de optimist că va avea câştig de cauză.

Exclusiv Becali, convins că jucătorul dorit de CFR şi Craiova va alege FCSB. "Hai să vedem unde se duce!"

becali telefon

Interesul lui FCSB pentru Kamer Qaka (23 de ani) a fost încă o dată confirmat de Gigi Becali. Patronul vicecampioanei a dat de înţeles că el are un atu important în transferul mijlocaşului albanez al lui Poli Iaşi.

Exclusiv "Da, îl vreau pe Adi Popa"! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali

Adi Popa

Mijlocașul a fost transferat de Reading în iarna anului trecut, iar FCSB a primit în schimbul său 600.000 de euro, când mijlocașul intrase în ultimele 6 luni de contract.

Potaissa Turda - Dinamo 25-26. Victorie dramatică. Gazdele au ratat o lovitură de la 7 metri, la ultima fază

Dinamo Handbal

Campioana din ultimii doi ani în handbalul românesc, Dinamo, are speranţe la un nou trofeu, după un meci incredibil la Turda.

"Dacă aș putea, l-aș face să dispară pe Ronaldo". Declarația surprinzătoare a unui jucător de la Liverpool

colaj ronaldo moreno

Liverpool s-a calificat în finala Champions League, după o semifinală dramatică împotriva Romei. În ultimul act, Salah și compania vor da însă peste galacticii de la Real Madrid, deținătoarea ultimelor două trofee și a recordului de Cupe, 12

Video Astra, fară licența UEFA. Reacția lui Burleanu: "Trebuia de la bun început să rezolve problema"

FOTBAL: CFR 1907 CLUJ - ASTRA GIURGIU, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (8

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a comentat situaţia Astrei Giurgiu, care nu a primit licenţa UEFA din cauza unei datorii, şi spune că are încredere totală în deciziile luate de comisiile FRF. Șeful de la Casa Fotbalului este de părere că oficialii clubului giurgiuvean puteau evita fără probleme această situație in care se află clubul acum, dacă făceau o plată la indicatiile UEFA.

Exclusiv CFR vrea să îi "fure" un jucător lui Becali. Ofertă de ultimă oră

Becali Muresan

Interesul lui Gigi Becali pentru Kamer Qaka (23 de ani) este cunoscut. Aflată în luptă directă cu FCSB pentru titlu, CFR Cluj a intrat pe fir pentru a-l achiziţiona pe mijlocaşul albanez.

Câți bani e gata să dea Mourinho pentru transferul lui Alex Sandro

alex sandro

După PSG, care și-a arătat intențiile încă din luna martie, a venit rândul lui Manchester United să intre în cursa pentru achiziționarea fundaşului stânga al echipei Juventus Torino, Alex Sandro, informează Marca. "Cred că o echipă fără un brazilian nu se poate numi echipă", a spus recent managerul portughez. Conform sursei, aproximativ 75 de milioane de euro ar costa Alex Sandro.

"Mi-au oferit salariu de 100 de milioane de euro! Nu e de ajuns!". Ibrahimovic, încă o declaraţie memorabilă

ibra bun

Zlatan Ibrahimovic a refuzat un salariu de 80 de ori mai mare din China, pentru a merge în MLS, la LA Galaxy. Suedezul are un salariu foarte mic în SUA, dar compensează cu bonusurile şi sponsorizările obţinute.

Ne-am oprit în sferturi, la Mondiale. România, învinsă clar de Hong Kong

Bernadette

România s-a oprit în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de tenis de masă. Tricolorele conduse de Viorel Filimon au pierdut fără drept de apel întâlnirea cu Hong Kong (0-3) şi au ratat şansa să câştige prima medalie a României, după 18 ani.

PSG intră în cursa pentru Eriksen și e gata să ofere peste 100 de milioane de euro

Christian Eriksen, una dintre vedetele lui Tottenham

PSG, campioana Franței, a început să-şi creioneze lista de transferuri pentru această vară, iar trupa de pe "Parc des Princes" e gata să facă o ofertă pentru una dintre vedetele lui Tottenham. Thomas Tuchel va fi noul tehnician al echipei, iar şeicii sunt gata să i-l aducă acestuia pe danezul Christian Eriksen.

Atac la adresa lui Cornel Dinu: "Şi-a turnat colegii la Securitate". Reacţia "Procurorului" e jignitoare

dinu

În contextul în care PCH vrea ca noul stadion al lui Dinamo să poarte numele "Cornel Dinu", Mihaela Nunweiller, fiica lui Lică Nunweiller, l-a criticat dur, pe contul de Facebook, pe "Procuror". Răspunsul fostei legende a lui Dinamo nu s-a lăsat aşteptat.

Exclusiv Primă importantă pentru ieşeni, dacă vor încurca FCSB. De unde vin banii

Iasi FCSB

"Trebuie să înțeleagă". Cavani, lecție pentru Neymar: "Am avut o problemă cu el. Sunt muncitor, nu vedetă"

Mbappe Neymar Cavani

Edinson Cavani a recunoscut că a avut o problemă cu Neymar. Într-un interviu pentru ESPN, uruguayanul a spus că a durat ceva timp pentru ca răceala dintre cei doi atacanși să se "vindece"

Simona Halep, analizată de o prestigioasă revistă: "O bună parte din această greutate o reprezintă inima"

Simona Madrid

Simona Halep se află la Madrid, unde va participa zilele următoare la Mutua Madrid Open, acolo unde va încerca să-și apere trofeul câștigat în ultimii doi ani. Turneul din capitala Spaniei este penultima repetiție înainte de Roland Garros (21 mai - 10 iunie), al doilea Grand Slam al anului, la care liderul mondial va încerca să se impună după două finale pierdute (2014, 2017).

News Alert A venit verdictul TAS în cazul "PAOK". Ce a decis în timp record Tribunalul de Arbitraj Sportiv

collage PAOK

AEK Atena este oficial noua campioană a Greciei. Lui PAOK i-a fost respins apelul şi la TAS, astfel că sancţiunea iniţială, dată de Comisia de Disciplină, rămâne în vigoare. Echipa lui Lucescu atacase hotărârea mai întâi pe plan intern, pentru ca apoi să meargă la Lausanne pentru a-şi găsi dreptatea.

"Viaţa la această vârstă e un gunoi fără bani! Am nevoie de o slujbă!". Povestea fantastică a unui finalist al Ligii

salah robertson

Fotbalul e atât de iubit şi pentru poveştile lui fantastice, iar protagonistul uneia dintre cele mai impresionante transformări e Andrew Robertson. Acum 6 ani, fundaşul stânga terminase liceul şi căuta de lucru, crezând că nu are un viitor în fotbal. Acum, a fost printre cei mai buni oameni ai lui Liverpool în dubla cu Roma şi aşteaptă cu nerăbdare finala Ligii Campionilor de la Kiev.

Video "Poate vei fi rezervă în finală. Nu ai marcat de două meciuri". Răspunsul războinic dat de Mo Salah

Salah

Roma - Liverpool 4-2. "Cormoranii" s-au calificat în a opta finală din istoria clubului, iar un aport important a avut Mohamed Salah. Chiar dacă nu a marcat în returul cu Roma, mijlocaşul de 25 de ani e unul dintre favoriţii la câştigarea Balonului de Aur.

Video Belo a asistat la o tragedie pentru Bayern mai mare decât la meciul cu Real. Iar el era pe teren

Miodrag Belodedici şi Fabio Capello

Prezent la Cupa Timbark, Miodrag Belodedici, singurul fotbalist român care are în palmares două Cupe ale Campionilor Europeni la fotbal, a povestit o întâmplare pe care probabil că foarte puţini oameni îşi amintesc. Dar pe care fanii de vârsta a doua a lui Bayern n-o vor uita niciodată. Era în 1991, şi se petrecea în semifinala Cupei Campionilor la disputa dintre Steaua Roşie Belgrad şi Bayern Munchen. Iar coşmarul lui Bayern de marţi seară seamănă aproape identic cu cel din urmă cu 27 de ani, în aceeaşi fază a competiţiei. Când au fost aceleaşi scoruri, iar pe banca celor de la Munchen era Jupp Heynckes.

Video Cum intervine FRF în scandalurile dintre echipele din Liga I. Când se va înființa noua comisie

Burleanu Cupa Tymbark 2018

Scandalurile de la distanţă iscate în ultima vreme între FCSB şi CFR l-au determinat pe Răzvan Burleanu, prezent la Cupa Tymbark, să anunțe că la una dintre Adunarile Generale ale FRF s-a propus și aprobat înfiinţarea unei noi comisii care va monitoriza ieşirile în decor ale oficialilor din Liga 1 si Liga 2. 

Video Scandalul FCSB - CSA l-a zăpăcit pe Belodedici: "E o dezbinare. Eu sunt şi FCSB-ist şi cu CSA"

belodedici

Pe 7 mai, Steaua sărbătorește, conform tradiției, câștigarea Cupei Campionilor din 1986. De această dată însă, Miodrag Belodedici spune nu știe nimic de vreun eveniment și că nu a fost anunțat de nimeni despre vreo petrecere

Moment istoric! Coreea de Nord şi Coreea de Sud s-au opus unui duel la CM. Joacă împreună în semifinale

Coreea

Joi a avut loc un nou episod care poate fi considerat istoric. Coreea de Sud şi Coreea de Nord au refuzat să se dueleze în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de tenis de masă din Suedia. Cerinţa celor două delegaţii a fost una clară: o echipă unită a Coreei să evolueze direct în semifinală.

Becali l-a ratat pe "Ibrahimovic"! "Are ofertă din străinătate? Să se ducă acolo!". Pe lângă ce mutare a trecut

becali suparat

Adrian Petre a tras lozul câştigător când a ales să refuze FCSB pentru a merge în Danemarca, la Esbjerg. Becali l-a dorit intens, însă tânărul de 20 de ani a preferat un campionat unde scandalurile sunt o necunoscută.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:30 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 11:30 Etapa 7 Liga a 2-a: Csikszereda-Unirea Slobozia
  • 12:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Liverpool v West Ham United, Premier League, Football, Anfield, Liverpool, UK - 19 Oct 2022

    FOTBAL: West Ham - Liverpool, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU Craiova - U. Cluj, 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815854146

    FOTBAL: Juventus - AC Milan, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • sut

    FOTBAL: FCSB - Farul Constanța, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Chelsea v Aston Villa - Premier League - Stamford Bridge

    FOTBAL: Aston Villa - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult