Ultimele stiri

Lovitură pentru Klopp. Bosniacii îl anunţă pe mâna sa dreaptă noul manager al rivalei Arsenal

Buvac

Jurgen Klopp a rămas fără secundul Zeljko Buvac chiar înaintea returului semifinalelor Ligii Campionilor, cu AS Roma, iar bosniacul i-ar putea fi rival din vară managerului lui Liverpool.

Salah a scăpat de suspendare. Poate lupta pentru "Gheata de Aur" şi recordul din Premier League

Salah Stoke

Mohamed Salah a scăpat de suspendarea pe care ar fi putut-o primi pentru că l-ar fi lovit pe Bruno Martins Indi, în timpul meciului de sâmbătă, dintre Liverpool şi Stoke City.

Fanii dinamoviști nu știu când vor avea un nou stadion, dar i-au ales numele. ”E o icoană pentru noi!”

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (18.02.2018)

Stadionul Dinamo nu va fi gata la timp pentru Euro 2020, de fapt nici nu se știe când se va finaliza lucrarea, dar fanii ”câinilor” și-au ales deja numele pe care ar dori să-l aibă noua arenă. Reprezentanții ”Peluzei Cătălin Hîldan”

Exclusiv ”Este urât că s-a ajuns la asta” Balint i-a luat apărarea lui Deac, după FCSB - CFR

FOTBAL: FC STEAUA BUCURESTI - CFR CLUJ, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (

Ciprian Deac (32 de ani) a evoluat slab contra roș-albaștrilor, astfel că după meci mijlocașul și-a atras tot felul de critici, mai ales că el a fost cel care a pierdut și mingea în faza care a precedat golul lui Planic

Roberto Mancini va fi noul selecţioner al Italiei

mancini-1

Roberto Mancini va fi noul selecţioner al Italiei.

Exclusiv Gata, aşa nu se mai poate! Gazonul de pe Oblemenco va fi schimbat. Accidentarea lui Gardoş a fost decisivă

Gazon Craiova

Din păcate, în ciuda unei investiţii de circa 60 de milioane de euro, "bijuteria din Bănie" nu a avut parte până acum şi un gazon pe măsură. Toată lumea a criticat calitatea terenului şi chiar se punea problema să nu se mai joace acolo primul meci internaţional interţări organizat de noul stadion din Craiova, cel cu Suedia (scor 1-0). Iar accidentarea suferită de Florn Gardoş etapa trecută a fost decisivă. Primăria Craiovei nu va face pe 7 mai recepţia suprafeţei de joc, iar decizia luată de administraţia locală este înlocuirea sa.

Gafă de proporții a clubului din Spania care a stricat momentul prin care voia să îl omagieze pe Iniesta

iniesta numancia

Clubul Numacia a vrut să marcheze momentul în care Andres Iniesta a cucerit ultimul titlu de campion al Spaniei cu Barcelona, înaintea transferului în China, dar gafa comisă pe contul de Twitter a devenit virală și i-a obligat pe oficialii formației, din a doua ligă spaniolă, să își ceară scuze pentru imaginea nefericită care a însoțit mesajul.

Mourinho, înaintea meciului sezonului. Un singur sezon întreg încheiat fără trofeu în cariera de antrenor

Mourinho

Finala Cupei Angliei, dintre Manchester United şi Chelsea, este meciul sezonului pentru Jose Mourinho.

Video Variantă incredibilă: "Dinamovistul a intrat pe gazon în scaun cu rotile". Gazdele infirmă versiunea

captura fan steag ungaria 3

VIDEO Sepsi - Dinamo 2-0. Rezultatul partidei de la Sfântu Gheorghe a rămas oarecum în plan secund din cauza incidentelor provocate de câţiva fani dinamovişti. Unul dintre suporterii gazdelor susține că fanul ”câinilor” care a intrat pe teren și a smuls steagul Ungariei de pe gardul peluzei celor de la Sepsi s-a prefăcut că are un handicap locomotor şi a intrat în scaun cu rotile.

Galerie Foto ”Cine nu crede, să vină la Giurgiu!” Flavius Stoican, în ”război” cu țânțarii de la Giurgiu

stoican tantari colaj

La finalul partidei de la Giurgiu, Flavius Stoican (41 de ani), antrenorul moldovenilor, a fost extrem de nemulțumit de tot ce s-a întâmplat pe teren, dar iritarea sa principală a fost cauzată de țânțarii care le-au creat probleme jucătorilor

Ronaldo nu-l vede pe Neymar transferat în vară de Real Madrid: "Acum e imposibil"

Neymar

Ronaldo nu-l vede pe compatriotul său, Neymar, la Real Madrid în această vară.

Foto Iubita lui "Mbappe" Coman a atras toate privirile la Mamaia

Ioana, prietena lui Florinel Coman 4

Antrenorul de la FCSB, Nicolae Dică, le-a dat o scurtă vacanță jucătorilor săi, după meciul de duminică împotriva lui CFR Cluj, încheiat la egalitate, 1-1 (VIDEO), rezultat care îi păstrează pe bucureșteni favoriți la câștigarea titlului de campioni în Liga 1. În escapadă de luni, Florinel Coman, unul dintre tinerii în care roș-albaștrii își pun mari speranțe, a petrecut la Mamaia, alături de iubita lui.

Printre sfaturi, Serena Williams i-a dat și o veste proastă lui Meghan Markle, înaintea nunții cu Prințul Harry

serena williams meghan markle

Serena Williams (36 de ani) i-a oferit sfaturi prețioase bunei sale prietene, actrița Meghan Markle (36 de ani), cu puțin timp înainte de nunta acesteia cu Prințul Harry al Marii Britanii. Cu toate acestea, sportiva nu este sigură că va putea participa la eveniment.

Galerie Foto Simona Halep s-a distrat la ziua unuia dintre membrii echipei sale. S-a costumat în Bjorn Borg

Simona Halep

Simona Halep a profitat din plin de perioada de pauză de după participarea la turneul de la Stuttgart. Liderul mondial s-a distrat pe cinste la aniversarea unuia dintre membrii echipei sale, Cosmin Hodor.

Propunerea revoluționară a lui Duckadam! Așa ar fi posibil să se joace FCSB - Steaua în Liga 1

bun

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, nu mai are niciun fel de animozități la adresa celor de la CSA Steaua. Fostul mare portar nu numai că a fost alături de ”militari” la meciul lor cu Academia Rapid

Neymar revine la Paris! Momente decisive în privința participării la Cupa Mondială

neymar1

Neymar va mai prinde câteva minute oficiale pe gazon înainte de Cupa Mondială din Rusia.

O nouă gafă memorabilă a premierului Dăncilă: "Se vor face Giuleştiul, Dinamo, Rapid şi Giuleşti"

Plenary Session - Review Of The Romanian Council Presidency

Premierul Viorica Dăncilă le-a dat o veste bună iubitorilor fotbalului. A anunţat că trei stadioane vor fi finalizate pentru Euro 2020. Totuşi, aceasta a făcut o nouă gafă: a specificat că arenele Dinamo, Rapid şi Giuleşti vor fi gata. După ce i s-a atras atenţia că Rapid şi Giuleşti înseamnă acelaşi lucru, Dăncilă a rectificat şi a numit şi Arcul de Triumf.

Clujenii anunţă care este singura condiţie ca titlul să ajungă la CFR: "Avem o şansă mai mare"

CFR FCSB

FCSB a evitat dramatic un eşec pe teren propriu cu CFR Cluj şi rămâne principala favorită la câştigarea unui titlu pe care îl aşteaptă din 2015. Şi antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu, a dat senzaţia că s-a resemnat, după cel de-al patrulea 1-1 din acest sezon între cele două rivale.

Suma importantă încasată de Simona Halep din tenis, în 2018. Pe ce loc e în topul Forbes

Simona Halep

Simona Halep este cea mai bună jucătoare a lumii, dar se află pe locul secund în topul câştigurilor din tenis, din 2018, anunţă Forbes. Potrivit topului publicat, românca de 26 de ani a adunat 2.260.298 de dolari, în primele patru luni ale anului.

Video Mulţescu, după un alt 3-0 cu CSM Poli Iaşi: "Rezultatele sunt nedrepte". Ce spune de golul lui Stan

Astra

Astra Giurgiu a învins-o pentru a doua oară în patru zile pe CSM Poli Iaşi cu scorul de 3-0, însă antrenorul fostei campioane consideră că ambele rezultate sunt prea dure pentru moldoveni.

Stoican o avertizează pe FCSB: "Vor avea de suferit la Iaşi. Nu vor veni în plimbare"

Flavius Stoican

Echipa lui Flavius Stoican a pierdut fără drept de apel în faţa Astrei (0-3). Totuşi, antrenorul moldovenilor îl contrazice pe Dan Petrescu, cel care a anunţat că FCSB va merge în plimbare la Iaşi, şi promite că jocul va fi mult mai bun cu FCSB.

Video Suarez i-a luat pantofii lui Valverde și i-a aruncat în mulțime. Barcelona a sărbătorit pe străzi titlul 25

colaj varverde

Barcelona a sărbătorit pe străzi câștigarea celui de-al 25-lea titlu din istorie, însă Ernesto Valverde a avut de suferit. Prins în toiul petrecerii antrenorul catalanilor a fost descălțat de Luis Suarez, care i-a aruncat adidașii în mulțime

Bayern se teme de arbitraj, înaintea returului cu Real: "Sper că va fi obiectiv şi jucătorii vor decide meciul"

Jupp Heynckes

Bayern Munchen se teme de arbitraj, înaintea meciului retur din semifinalele UEFA Champions League cu Real Madrid. Bavarezii au pierdut pe teren propriu (1-2) şi speră ca următorul duel să nu fie influenţat de evoluţia "centralului" Cuneyt Cakir.

Video Astra - CSM Poli Iași 3-0. Giurgiuvenii urcă pe locul 4, după a treia victorie consecutivă fără gol primit

captura astra iasi

Astra Giurgiu este de neoprit cu Gigi Mulţescu pe bancă. Fosta campioană a obţinut a treia victorie consecutivă fără gol primit, 3-0 cu CSM Poli Iaşi, şi a urcat pe locul 4 în play-off, depăşind-o pe actuala deţinătoare a titlului, Viitorul.

Video Exclusiv Avem imaginile! Motivul real care a dus la incidentele reprobabile de la Sfântu Gheorghe

Suporter Dinamo

Video "Avem cei mai frumoşi fani"! Reacţia antrenorului lui Sepsi, după incidentele de la Sfântu Gheorghe

Sepsi

Incidente reprobabile au avut loc la finalul meciului de la Sfântu Gheorghe, dintre Sepsi şi Dinamo (2-0). Un ultras al oaspeţilor a furat un steag al Ungariei şi lucrurile au degenerat.

Video&Foto Nebunie pe străzile Barcelonei. Sute de mii de fani au sărbătorit titlul 25 alături de favoriți. Mesajul rivalilor de la Real

Barcelona sarbatoare

Barcelona a câștigat în deplasarea de la La Coruna cu 4-2 și și-a adjudecat al 25-lea titlu din istorie, în timp ce echipa lui Florin Andone și-a luat adio de la prima ligă

Video Româncele merg ceas la Praga. Buzărnescu şi Ruse s-au impus fără probleme. Turneul e la Digi Sport

colaj ruse buzarnescu

Mihaela Buzărnescu şi Lidziya Marozava au ajuns în sferturile de finală ale turneului de dublu de la Praga. Românca şi bielorusa au câştigat cu 6-1, 6-3 meciul contra perechii formate din Gabriela Dabrowski şi Ellen Perez. În sferturi, Buzărnescu și Marozava vor întâlni perechea Desirae Krawczyk/Giuliana Olmos (SUA/Mexic)

"Are nişte treburi neterminate aici". Mesajul organizatorilor de la Roma pentru Simona Halep

The Internazionali BNL d'Italia 2017 - Day Eight

Simona Halep se pregăteşte de turneul de la Madrid, care va începe în weekend şi care va fi transmis ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport. După competiţia din capitala Spaniei, liderul mondial va juca la Roma, iar italienii sunt nerăbdători să o vadă la lucru pe campioana noastră.

Video&Foto Incidente la finalul meciului Sepsi - Dinamo. Un fan al alb-roşiilor a furat steagul Ungariei

captura fan steag ungaria 2

  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 LIVE Fotbal Club
  • 20:00 Etapa 7 Superliga: Dinamo-Voluntari
  • 20:45 LIVE Fotbal Club
  • 21:00 Etapa 7 Superliga: Dinamo-Voluntari
  • 22:00 LIVE Fotbal Club
  • 23:15 LIVE Super Avancronica
  • 18:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult