Ultimele stiri

Firmino şi-a prelungit contractul cu Liverpool. "A fost o decizie uşoară!"

salah firmino

Video Nadal a câștigat trofeul la Barcelona și a bifat noi recorduri. "Regele zgurii" a egalat și o performanță a lui McEnroe

nadal barcelona

Rafael Nadal (31 de ani, locul 1 ATP) a cucerit pentru a 11-a oară turneul de la Barcelona, după o finală câștigată cu 6-2, 6-1 în fața lui Stefanos Tsitsipas (19 ani, locul 63 ATP), ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Video Bologna - AC Milan 1-2. Milanezii se mențin în cursa pentru un loc de Europa League

Bologna FC v AC Milan - Serie A

Milan a câştigat chinuit în deplasarea de la Bologna și a pus capăt seriei de șase meciuri fără victorie în Serie A. La Bologna, rossonerii au deschis scorul prin Calhanoglu în minutul 34

Video Exclusiv "Îmi pariez casa pe victoria ei"! Pliskova a uitat de eşecul cu Halep, de la Roland Garros

Halep Pliskova

Karolina Pliskova ar vrea să uite meciurile disputate până acum cu Simona Halep. Sportiva din Cehia a crezut, pentru moment, că nu a întâlnit-o niciodată pe zgură pe cea mai bună jucătoare a lumii. Totuşi, ea şi-a adus aminte repede de înfrângerea suferită anul trecut în semifinalele de la Roland Garros (4-6, 6-3, 3-6).

Video Egal cu scandal între SCM Craiova și Măgura Cisnădie. "M-aș simți jenat să arbitrez așa"

arbitraj scm craiova - magura cisnadie

Lupta pentru locul al doilea în Liga Florilor nu a fost tranşată după disputa dintre SCM Craiova şi Măgura Cisnădie. Cele două formații au remizat, 19-19, iar disputa rămâne deschisă. Oltencele au un punct avans şi nu îşi mai permit paşi greşiţi în cele 3 etape rămase de disputat din Liga Florilor.

Alexandru Maxim a marcat după 6 luni și jumătate în Germania! Victorie la scor cu revelația Leipzig

maxim gol mainz

Alexandru Maxim a marcat duminică în victoria cu 3-0 a lui Mainz în fața lui RB Leipzig, în etapa a 32-a din Bundesliga. A fost a doua reușită a mijlocașului ofensiv al naționalei României în tricoul echipei la care s-a transferat la începutul sezonului și totodată primul după 6 luni și jumătate.

Video "Există o singură pedeapsă pentru așa ceva". Ce a făcut un arbitru din Olanda

cartonas arbitru

Moment amuzant în meciul Vitesse - Twente, din penultima etapă a primei ligi olandeze. La scorul de 2-0, la un duel de la mijlocul terenului, dintre Dylan George, de la Twente, și Navarone Foor, de la Vitesse, arbitrul Jochem Kamphuis a fost prins la mijloc

Video Fiesta la Dinamo, după calificarea în semifinalele Ligii Zimbrilor. Victorie în meciul decisiv cu Dobrogea Sud

dinamo handbal semifinale liga zimbrilor

Dinamo este ultima echipă calificată în semifinalele Ligii Zimbrilor. În direct la Digi Sport, campioana en titre a învins Dobrogea Sud cu 31-28 şi s-a calificat în penultimul act cu 2-1 la general.

"Vă spun o poveste pe care nu am zis-o până acum". Dezvăluirea făcută de Halep despre Ţiriac

ion tiriac simona halep

Simona Halep are o relaţie apropiată cu Ion Ţiriac, un lucru pe care l-a recunoscut în mai multe rânduri. Cea mai bună jucătoare a lumii a dezvăluit că tot miliardarul român i-a dat încrederea că va ajunge în top.

Video "Brazilianul" Botoșaniului. Moment de magie al lui Moruțan la Mediaș. Le-a înnodat picioarele adversarilor

captura morutan

Gaz Metan Mediaș - FC Botoșani / Olimpiu Moruțan a avut un moment de magie în meciul Gaz Metan Mediaș - FC Botoșani, din etapa a șaptea a play-out-ului, când a reușit o super fază

"Copilul" lui Zidane a picat examenul. El e alesul antrenorului de la Real pentru returul cu Bayern

real madrid lucas cristiano

VIDEO Real Madrid - Leganes 2-1. Meciul de sâmbătă cu Leganes a fost ocazia ideală pentru Zidane să facă o serie de încercări în vederea meciului retur cu Bayern, din semifinalele Ligii Campionilor. Achraf a fost integralist, dar nu l-a convins pe tehnicianul Realului, care cel mai probabil va apela la o improvizație la meciul de marți.

Getafe - Girona 1-1. Gazdele au ajuns la 6 lovituri de la 11 metri ratate în acest sezon

captura getafe girona

Când echipa lor primește un penalty, fanii lui Getafe nici nu se mai bucură! Formația de lângă Madrid a ajuns la 6 lovituri de la 11 metri ratate în acest sezon la capătul duelului cu Girona, terminat 1-1

Video A fost deţinut în coproprietate de Steaua şi acum a reuşit o dublă superbă în Olanda

Andreas Calcan

Steaua a avut în coproprietate un jucător care acum face spectacol, în liga a doua olandeză. Andreas Calcan (24 de ani) a ajuns la Dordercht.

Cine îl blochează pe Vieira să preia pe Arsenal. În aceeaşi situaţie se află şi Arteta

wenger vieira henry

Video Pliskova a învins-o pe Vandeweghe în finala de la Stuttgart și a cucerit primul său titlu în 2018!

pliskova stuttgart

Karolina Pliskova a câștigat turneul de la Stuttgart, după o finală foarte disputată împotriva lui Coco Vaneweghe, cea care o eliminase pe Simona Halep în faza sferturilor de finală pe zgura germană. 7-6(2), 6-4 a fost scorul în favoarea jucătoarei din Cehia, care a cucerit, astfel, primul trofeu în 2018.

Torje, OUT din nou din lotul lui Dinamo! Discuţie surprinzătoare cu Bratu

Gabriel Torje

Gabriel Torje rămâne un jucător problemă la Dinamo. Mijlocaşul de 28 de ani a avut o discuţie mai aprinsă cu Florin Bratu. Internaţionalul i-a cerut antrenorului să îl folosească titular cu Sepsi, avertizând că în caz contrar nu face deplasarea la Sfântu Gheorghe.

Din 40.000 de voturi, cei mai mulţi au mers pe FCSB. Curios, foarte puţini au mizat pe un egal

FOTBAL: CFR 1907 CLUJ - STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1

Cine câştigă meciul din această seară, FCSB-CFR Cluj, de pe Arena Naţională, este aproape campioană. Chiar dacă mai sunt trei etape în afara acesteia, va fi greu pentru echipa care pierde să revină. A spus-o inclusiv Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, chiar dacă echipa antrenată de Nicolae Dică este cea care are în acest moment două puncte avans. Iar suporterii mizează pe o victorie a roş-albaştrilor. În sondajul iniţiat de digisport.ro, bucureştenii au adunat 50 la sută din voturi, în timp ce pe o victorie a clujenilor au mizat aproape 33 la sută dintre votanţi.

Video Gaz Metan Mediaș - FC Botoșani 2-1. Gazdele au reuşit a doua victorie consecutivă în play-out

captura gol constantin

În această seară, începând cu ora 17:30, ÎN DIRECT LA Digi Sport 1, Gaz Metan Mediaș va juca pe teren propriu cu FC Botoșani, într-un meci ce va conta pentru etapa cu numărul 7 din play-out-ul Ligii 1. În sezonul regulat, ambele echipe și-au împărțit punctele, 1-0 fiind scorul înregistrat în ambele partide.  

Video Crotone - Sassuolo 4-1. Succes vital pentru Stoian şi Zenga

crotone

Festival de goluri pe Stadio Ezio Scida, în direct la Digi Sport, într-un meci care a oferit cinci goluri, dar şi momente de îngrijorare: unul dintre arbitrii asistenţi a avut nevoie de intervenţia medicilor după ce s-a ciocnit de un jucător aflat la încălzire.

Video Celtic - Rangers 5-0. Al şaptelea titlu consecutiv pentru "catolici", care şi-au zdrobit rivala în Old Firm

titlu celtic

Celtic Glasgow continuă să scrie istorie în Scoţia.

”Mi-aș dori să conducem noi de data asta!”. Ardelenii au doar trei victorii pe terenul roș-albaștrilor

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-CFR CLUJ, LIGA 1 BETANO (10.02.2018)

Partida de diseară, dintre FCSB și CFR Cluj, este extrem de importantă pentru configurația la vârf a ierarhiei din Liga 1.

Dorit de Liverpool și Arsenal, Thomas Lemar a fost ţinta atacurilor rasiste ale fanilor monegasci!

Lemar

Thomas Lemar (22 de ani) este unul dintre jucătorii pe care AS Monaco poate lua chiar si 100 de milioane de euro, însă fotbalistul a fost, recent, ţinta unor atacuri rasiste. Vinovaţii ar fi fost chiar suporterii formaţiei din Principat, nemulţumiţi de rezultatele echipei.

Două dileme pentru Dică. Ce îi pregăteşte lui Dan Petrescu

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-CONCORDIA CHIAJNA, LIGA 1 BETANO (5.11.2017)

Nicolae Dică are mici dileme înainte de confruntarea cu CFR, adevărata finală a campionatului. Tehnicianul şi-a creionat în proporţie de 90% formula de start, însă are mici dubii privind zona centrală a mijlocului şi atacantul care va conduce ofensiva.

”Să ne susțină ca la meciul cu Lazio!” Fotbaliștii FCSB mizează pe o atmosferă de vis

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-SS LAZIO ROMA, LIGA EUROPA (15.02.201

”O să vin să vă antrenez odată!” Anunțul lui Hagi, după ce a fost întrebat ce a vorbit cu finanțatorul Craiovei

FOTBAL:FC VIITORUL-FC STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (21.04.2018)

Gică Hagi (53 de ani) a fost extrem de mulțumit de modul în care s-a comportat echipa sa în Bănie, dar a avut aceleași cuvinte de laudă și la adresa gazdelor.

Simona Halep a vorbit despre turneul de la Madrid. De ce spune "Mi-ar plăcea să fiu ca Serena"

Halep la Madrid

Simona Halep, locul 1 WTA, se pregătește pentru turneul de la Madrid, pe care l-a câștigat în 2016 și 2017. Românca, eliminată în sferturi la Stuttgart, a acordat un interviu pentru site-ul turneului patronat de Ion Țiriac și a vorbit despre importanța acestuia în cariera ei.

Corina Schumacher are controlul total în ceea ce îl priveşte pe Michael

corina

Corina Schumacher, soţia multiplului campion mondial, este extrem de strictă cu privire la starea lui Michael. Ea ia toate deciziile importante în ceea ce îl priveşte, stabilind inclusiv cine are voie să îl viziteze şi cine nu.

Video Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Azerbaidjanului graţie abandonului coechipierului Bottas

Hamilton

Video Românii au trăit la cote maxime Derby d'Italia

inter juve

Pasiune, tradiţie şi orgolii uriaşe sunt cele trei ingrediente care fac din Derby D'Italia una dintre cele mai frumoase întâlniri din fotbalul european.

Video&Foto Babacar l-a făcut KO pe arbitrul asistent! Fază inedită la Crotone - Sassuolo

asistent crotone2

Partida de pe ”Stadio Ezio Scida”, din Crotone, dintre Crotone, echipa lui Walter Zenga, și Sassuolo, a avut parte de un moment care a stârnit zâmbete din partea spectatorilor, dar și a unora dintre jucători.

  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Fotbal Club
  • 15:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:45 Etapa 6 Superliga: Rezumatele Etapei
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 LIVE Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult