Ultimele stiri

Aguero a anunțat când pleacă de la Manchester City și echipa la care se va transfera

aguero manchester city transfer

Sergio Kun Aguero (29 de ani) a anunțat care va fi următorul club. Contractul lui cu Manchester City expiră peste doi ani, iar atacantul argentinian este gata să revină în țara natală, la Independiente, clubul care l-a crescut de la vârsta de 9 ani și la care a debutat în fotbalul mare.

Video Daniel Chiriță, după retragerea de vis pe care a avut-o: "Cea mai frumoasă zi de naștere din viața mea!"

colaj retragere Chirita

Daniel Chiriță, fostul mare jucător al Petrolului, a avut parte de o retragere de gală, într-un turneu de old-boys la care au participat Steaua, Dinamo, Rapid, FC Argeș și Naționala Artiștilor, pe lângă gruparea din Ploiești.

Video Exclusiv Mouratoglou e convins că WTA va schimba regula capilor de serie, ca urmare a "cazului Serena": "E ceva nou"

Serena Williams

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, este convins că WTA va lua în considerare schimbarea regulamentului, pentru a le permite jucătoarelor de top care devin mame în timpul carierei să fie protejate la revenirea în turnee şi să evite duelurile cu favoritele.

Exclusiv Scenariul de film care poate duce România U19 la Euro. Boingiu: "Să conducem tot meciul și să fim egalați"

romania u19 victorie

Naționala U19 a României este la un singur egal de calificarea la Campionatul European din această vară. Va juca marți meciul decisiv cu Ucraina, iar selecționerul Adrian Boingiu a glumit pe seama desfășurării meciului, care va veni după două victorii entuziasmante: 4-0 cu Serbia și 2-1 cu Suedia, ultima obținută după ce tricolorii au fost conduși și au întors rezultatul.

Prestaţia din Israel l-a convins pe Piţurcă: "Am jucat la cel mai înalt nivel". Unde a câştigat Contra meciul

28947158_956405691203708_7382590974429735122_o

Deşi a fost vorba doar despre un meci amical, prestaţia României în Israel l-a convins pe fostul selecţioner Victor Piţurcă. Tehnicianul de 61 de ani a fost încântat de ceea ce au arătat "tricolorii" în victoria cu 2-1 şi consideră că este o diferenţă evidentă faţă de perioada în care naţionala era pregătită de Christoph Daum.

"Revoluție" la Real Madrid! Șapte jucători vor pleca de pe Bernabeu, în frunte cu Bale și Benzema

benzema cristiano ronaldo bale

Deși Real Madrid este în cursă pentru cucerirea Champions League, parcursul sub așteptări din La Liga nu a fost trecut cu vederea de Florentino Perez. Real se va despărți la finalul sezonului de nu mai puțin de șapte jucători.

Denisa Dedu, "îngerul păzitor" al României. "M-am simțit minunat când toată sala mi-a scandat numele"

Denisa Dedu, bucuroasă după o victorie a naționalei României de handbal feminin

FOTO România - Rusia 26-25. Victoria mare obținută de România în fața Rusiei, care aduce naționala tricoloră foarte aproape de calificarea la Campionatul European din acest an, i se datorează în mare parte și portarului Denisa Dedu (23 de ani). Paradele sale au fost decisive pentru succesul împotriva deținătoarei titlului olimpic.

Video Răzvan Lucescu e și el alături de Ionuț Lupescu: "Avem nevoie de o schimbare radicală! Să fim alături de el"

razvan lucescu

Încă un nume mare este alături de Ionuț Lupescu în cursa pentru alegerile FRF! Într-un mesaj video, Răzvan Lucescu crede că fotbalul românesc "are nevoie de o schimbare radicală" și explică de ce Lupescu este varianta ideală pentru șefia FRF.

"Messi are un revolver la cap! Dacă nu va face asta, va fi împuşcat şi ucis!" Fanii Argentinei, la capătul răbdării

messi argentina-1

Argentina nu a mai cucerit vreun titlu din 1993, când s-a impus la Copa America, iar cu trecerea anilor presiunea asupra "pumelor" a devenit din ce în ce mai mare. Nimeni nu simte asta mai mult decât Leo Messi.

Ostapenko și Kvitova, în optimile de la Miami! Programul transmisiunilor zilei, pe Digi Sport

Kvitova Miami

Favoritele s-au impus în turul al treilea de la Miami: Ostapenko, Svitolina şi Kvitova s-au calificat in optimile turneului transmis de Digi Sport.

Video Simona şi-a pierdut din nou cumpătul: a certat-o pe Irina chiar pe teren

simo reproseaza

Video Simona Halep a tresărit, apoi s-a amuzat cu Irina Begu. Faza care le-a făcut să râdă

halep begu miami WTA dublu

Simona Halep/Irina Begu - Raquel Atawo/Anna-Lena Groenefeld 7-6(3), 2-6, 8-10. Eliminate din proba de dublu de la turneul WTA de la Miami, Simona Halep și Irina Begu au oferit un nou moment care spune totul despre relația bună pe care o au.

"Dacă îl pui să facă un sprint de 7 metri, are probleme cu respiraţia". Ironii la adresa "grasului" din Israel

levy

România a câştigat primul amical disputat în 2018, 2-1 cu Israel, naţională la care şi-a făcut debutul Eran Levi. Atacantul de 32 de ani de Maccabi Netanya a atras atenţia prin tehnica foarte bună, dar, mai ales, prin kilogramele în plus, gabaritul său fiind neobişnuit pentru acest nivel.

Ultrașii Stelei, în război cu șefii clubului: "Nimeni la Chiajna! Nedemni de Steaua"

mesaje galerie Steaua

Suporterii Stelei nu cedează și n-au de gând să fie prezenți la derby-ul cu Academia Rapid, care se va disputa, cel mai probabil, la Chiajna. Ultrașii au continuat "războiul" cu șefii de la CSA, afișând mesaje dure lângă stadionul din Ghencea.

De asta s-a ajuns la divorţul momentului? Ar fi avut o aventură, dar altul e motivul

poza deschidere

Scandal de proporţii în SUA, acolo unde Donald Trump Jr, cel mai mare fiu al preşedintelui, divorţează de Vanessa Haydon.

Video Simona Halep şi Irina Begu au ratat calificarea în sferturile probei de dublu de la Miami

Halep Begu Miami

Halep a pierdut în turul trei la Miami, contra Agnieszkăi Radwanska, dar nu şi-a încheiat încă aventura la Miami. Românca se întoarce pe teren în această noapte, în direct pe Digi Sport, pentru un meci din optimile probei de dublu, în care va evolua alături d

Sărbătoare în familia lui Sergio Ramos. Fundașul Realului a devenit din nou tată

ramos pilar

Sărbătoarea în familia lui Sergio Ramos, care a devenit tată pentru a treia oară. Pilar Rubio a născut al treilea băiat al cuplului. Acesta se va numi Alejandro Ramos Rubio.

Viitorul e acum! Cinci jucători care pot deveni soluţii sigure pentru naţionala lui Cosmin Contra

5 tineri nationala

Începutul lui 2018 oferă motive de optimism în privinţa viitorului echipei naţionale. Victoria "tricolorilor" din Israel, scor 2-1, precum şi prestaţiile solide ale puştilor de la U21 şi, mai ales, U19 au arătat că fotbalul românesc încă are resurse.

Video Cilic, victorie în două seturi cu Pospisil. Sousa s-a calificat și el în optimi la Miami

Marin Cilic

ÎN DIRECT la Digi Sport, Marin Cilic s-a impus în două seturi în fața lui Vasek Pospisil și s-a califiat în optimele turneului ATP de la Miami. Tot acolo a ajuns și Joao Sousa.

Video "Thriller" pentru Venus Williams! A salvat 3 mingi de meci și s-a calificat în optimi la Miami după un joc-maraton

Venus Williams Miami

Ziua a şasea a turneului WTA de la Miami a debutat fără surprize. În direct la Digi Sport, Johanna Konta şi Venus Williams s-au calificat în turul 3, după ce au trecut de Elise Mertens, respectiv Kiki Bertens.

Becali amână mișcarea anunțată de luni întregi. Situația celui mai lăudat stelist e în ceață

gigi

Filipe Teixeira a fost unul dintre cei mai constanți jucători de la FCSB în acest sezon, primul petrecut la formația bucureșteană, care în vara lui 2017 l-a adus gratis de la Astra. Patronul Gigi Becali a anunțat în mai multe rânduri că este gata să îi ofere un nou contract, pentru a-l păstra și în stagiunea următoare, dar situația mijlocașului ofensiv rămâne "în ceață".

Ronnie O'Sullivan, la al cincilea turneu de puncte câștigat în acest sezon!

O'Sullivan Players Championship

Pentru cvintuplul campion mondial, Ronnie O'Sullivan (42 de ani) finala disputată, duminică, la Players Championship, în Țara Galilor, contra conaționalului Shaun Murphy, (35 de ani), a fost un simplu antrenament.

Galerie Foto Antrenament printre nămeți pentru naționala lui Cosmin Contra. Cine i-a vizitat pe tricolori

Nationala antrenament Craiova

Naționala mare a României a ajuns duminică la prânz la Craiova, acolo unde va disputa, marți, 27 martie, un amical împotriva Suediei.

Neuer revine cu teamă la antrenamente. O nouă accidentare i-ar putea încheia cariera

Neuer Bayern incalzire

Manuel Neuer s-a accidentat la un antrenament, în septembrie 2017, iar verdictul medicilor a fost dur: fractură de os metatarsian, la piciorul stâng. De atunci portarul lui Bayern Munchen stă pe bară și se recuperează.

Video Exclusiv Antrenorul Serenei e convins că Halep va câştiga în curând un Grand Slam. Sfatul pentru Simona

halep dodin revenire

Patrick Mouratoglou este convins că momentul în care Simona Halep va câştiga un turneu de Grand Slam se apropie. Într-un interviu acordat ÎN EXCLUSIVITATE corespondentului Digi Sport la Miami, Gabriel Morariu, antrenorul Serenei Williams a sfătuit-o pe campioana noastră să continue să facă ceea ce face în prezent, iar mult aşteptatul succes va veni de la sine.

Ilie Balaci s-a despărțit de Al-Suwaiq, după o serie de meciuri fără victorie

Ilie Balaci Oman

Ilie Balaci, fostul mare jucător al Universității Craiova, s-a despărțit de formația pe care o antrena în țările arabe, deși era lider în prima ligă. Balaci o antrena Al-Suwaiq, echipa care avea un avans de 4 puncte fata de Al-Shabab, principala urmaritoare în prima liga a Omanului.

"Dedu a făcut un meci fantastic!" Vasile Stângă a lăudat naționala României pentru victoria mare cu Rusia

Romania - Rusia 26-25

România - Rusia 26-25. Naționala feminină de handbal a României a obținut o victorie extrem de importantă duminică în fața Rusiei, campioana olimpică en-titre și tricolorele au făcut un pas mare pentru calificarea la Campionatul European din Franța (29 noiembrie - 16 decembrie 2018). Fostul mare handbalist român Vasile Stângă a salutat victoria mare a naționalei conduse de Ambros Martin.

Eliza Buceschi, decisivă în victoria dramatică împotriva Rusiei: "Asta a fost sarcina mea"

eliza buceschi

Naţionala feminină de handbal a României a făcut un pas mare spre calificarea la Campionatul European, după ce a câştigat dramatic în faţa Rusiei, scor 26-25, la Cluj-Napoca.

Exclusiv Defensiva "scârțâie", atacul e promițător. Analiza lui Ilie Dumitrescu: "Aici trebuie să lucreze foarte mult Contra"

ilie dumitrescu

România s-a impus în Israel, scor 2-1, într-un meci amical în care golurile tricolorilor au fost marcate în repriza secundă de către rezervele Nicolae Stanciu și George Țucudean. Prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special, Ilie Dumitrescu a făcut o scurtă analiză a formației pregătite de Cosmin Contra.

Exclusiv Pe cine a remarcat Emil Săndoi, după victoria României cu Israel: "E clar că poate fi un jucător de bază"

Mitrita Stanciu amical Israel

  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 LIVE Fotbal Club
  • 20:00 Etapa 7 Superliga: Dinamo-Voluntari
  • 20:45 LIVE Fotbal Club
  • 21:00 Etapa 7 Superliga: Dinamo-Voluntari
  • 22:00 LIVE Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult