Ultimele stiri

Exclusiv Dorinel Munteanu nu uită momentul din urmă cu 24 de ani: "Am fost foarte dezamăgiți"

Dejection for Romania

România și Suedia se vor întâlni, marți seară, la Craiova, într-un amical, pe "Ion Oblemenco", începând cu ora 21:30. Selecționata nordică este una dintre echipele calificate la Campionatul Mondial din Rusia, după o dublă cu Italia în baraj, turneu la care România a ratat calificarea. Este primul meci dintre cele două echipe de la CM din 1994.

Campioana de la Miami, eliminată în optimi. Rezultatele și programul sferturilor, ÎN DIRECT la Digi Sport

colaj miami

Jucătoarea britanică Johanna Konta, deţinătoarea titlului, a fost eliminată în optimile de finală ale turneului WTA de la Miami (SUA), dotat cu premii în valoare de 7,972 milioane dolari, fiind învinsă în trei seturi, 5-7, 6-1, 6-2, de americanca Venus Williams, într-o partidă disputată luni

Video Portugalia, umilită! Faza serii: un fan a intrat pe teren şi s-a dus direct la Ronaldo

Portugal v Netherlands - International Friendly

Portugalia a fost învinsă de Olanda la scor de neprezentare, într-un meci amical, însă tot Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției. Dacă rezultatul a fost unul care poate fi dat uitării, un fan portughez a vrut, totuși, să rămână cu o amintire de la această partidă

Galerie Foto Simona Halep și Irina Begu, așa cum nu le-ați mai văzut vreodată

halepbegumontaj

Simona Halep (26 de ani, numărul 1 mondial) și Irina-Camelia Begu (27 de ani, numărul 37 în lume) au intrat în vacanță după ce pentru ele sezonul de hard s-a terminat. Până când vor începe pregătirea pentru competițiile pe zgură

Video Spania - Argentina 6-1. Dezastru istoric pentru naționala lui Messi. Remiză între Anglia și Italia

isco

Messi ar putea fi din nou adversarul României la un amical de gală cu Argentina. Totuşi, astăzi el va lipsi în super amicalul cu Spania, transmis de Digi Sport 2, de la ora 22:00. Înaintea partidei, selecționerul "pumelor" a avut un avertisment șocant pentru el.

Video Lupescu i-a răspuns lui Burleanu: "Asta a învățat la școala pe care a făcut-o. Diversiuni, minciuni"

lupescu andone chivu

Ionuţ Lupescu nu este impresionat de atacurile lui Răzvan Burleanu. Prezent la Arad, fostul vicepreşedinte al Federaţiei vrea să câştige pe teren alegerile, dar a avut un răspuns și pentru actualul președinte al Federației Române de Fotbal.

Turneul carierei pentru Messi: "Cupa Mondială e ultima noastră șansă"

Russia vs Argentina - International Friendly

Campionatul Mondial din această vară, din Rusia, este ultima șansă pentru Argentina lui Messi de a mai câștiga un trofeu suprem. O spune chiar starul Barcelonei, într-un interviu acordat pentru Fox Sports

"Neamțul" Dorinel nu crede în varianta Christoph Daum la Bayern: "Sunt alții pe listă"

dorinel daum

Christoph Daum este în continuare apreciat în Germania, iar o bună parte din fanii lui Bayern îl doresc antrenor din vara viitoare, atunci când Jupp Heynckes își va încheia mandatul. Apropiat al lui Daum și bun cunoscător al fotbalului german, Dorinel Munteanu nu crede însă că fostul selecționer al României va ajunge la cea mai tare echipă din Germania.

Video Muguruza, eliminată în optimi. Rezultatele zilei la Miami

muguruza

Garbine Muguruza rămâne fără trofeu în 2018. Jucătoarea din Spania a fost eliminată de Sloane Stephens în optimile de la Miami. Alte două jucătoare care au condus topul WTA s-au calificat în optimi.

Video Exclusiv Ce urmează pentru Tecău, după sezonul de hard ratat. Ce spune despre duelul din Cupa Davis

Horia Tecău

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au fost eliminaţi în optimile turneului de la Miami, unul transmis în direct de Digi Sport.

Andone știe cum se salvează Depor de la retrogradare: "Poate Dumnezeu va coborî din cer și ne va atinge cu o baghetă magică"

florin andone

Aflat pe penultimul loc în La Liga cu Deportivo, Florin Andone cere ajutorul divinității pentru ca echipa galiciană să se poată salva de la retrogradare. Neconvocat la națională pentru dubla cu Israel și Suedia din cauza unei accidentări, internaționalul român are șanse mari să fie titular în partida din weekend pe care Deportivo o va juca la Madrid, cu Atletico.

Lucescu vrea să se implice în preluarea lui Dinamo: "Dorește să participe. Vom discuta și cu Țiriac"

mircea lucescu turcia

Cornel Dinu vrea să se implice serios în preluarea clubului Dinamo şi îşi doreşte să-i atragă lângă el pe Mircea Lucescu şi Ion Ţiriac, nume care ar oferi garanţii importante proiectului. Într-o intervenție telefonică la Digi Sport Special, Dinu a precizat că proiectul a fost deja pornit și sunt șanse mari ca Mircea Lucescu să-l sprijine. Este vorba despre un ONG al fanilor alb-roşii care ar urma să preia clubul de la Ionuț Negoiță.

Debut perfect pentru România, cu trei medalii de aur și două de bronz la CE de haltere, de la Izvorani

Elena Andries

Elena Andrieş a câştigat prima medalie a României la Campionatele Europene de haltere pentru seniori de la Izvorani.

Lista Barcelonei. 10 tineri monitorizați de catalani în marile campionate ale Europei

colaj jucatori doriti de barcelona

Barcelona nu lasă niciun detaliu la voia întâmplării. Catalanii vor să-și asigure viitorul chiar și mai departe de sezonul viitor, așa că au pus ochii pe unii dintre cei mai talentați tineri de perspectivă, aflați sub contract cu echipe din marile campionate ale Europei și pe care îi ține sub observație de ceva timp. Barca are pe listă nu mai puțin de 10 nume, conform publicației spaniole El Mundo Deportivo

Islanda "boicotează diplomatic" Mondialul din Rusia

Islanda

Islanda va "boicota diplomatic" Mondialul din Rusia. Decizia vine în contextul scandalului posibilei otrăviri a unui presupus spion rus, Sergei Skripal.

Foto Halep nu a părăsit încă Miami. Numărul unu mondial, pe ski jet

halep miami

Eliminată şi din proba de dublu de la Miami, Halep se bucură de câteva zile de relaxare. Astăzi, ea a făcut o plimbare cu ski jetul, alături de echipa sa.

"Dybala joacă pe postul meu. Am vorbit cu el despre asta"! Messi a clarificat relaţia de pe teren cu starul lui Juve

Messi Dybala

Lionel Messi a ţinut să dea asigurări că nu există tensiuni între el şi starul lui Juventus, Paulo Dybala. "La Joya" afirmase că îi este dificil să joace alături de căpitanul "Albiceleste", ţinând cont că ocupă poziţii similare pe teren.

Dragomir nu crede în varianta venirii lui Ţiriac la Dinamo

tiriac-2

Dumitru Dragomir a comentat posibilitatea ca Lucescu şi Ţiriac să vină împreună la Dinamo, dar şi varianta ca suporterii să preia clubul de la Negoiţă.

United pune pe masă 230 milioane de euro pentru doi super-jucători. Pogba va fi "sacrificat"

colaj nou

Șefii de pe Old Trafford și-au pierdut răbdarea cu Paul Pogba, pe care au plătit 105 milioane de euro, o sumă record pentru ei. Conform presei britanice, mijlocașul readus de la Juventus în august 2016 e preocupat mai mult de imaginea sa decât de fotbal, iar diriguitorii de pe Old Trafford chiar i-u atras atenția în acest sens

Video Fază incredibilă la Miami! Verdasco: "Scoate-l afară din tribună!" / Kokkinakis: "Ăla e tatăl meu"

verdasco kokkinakis

Video Handbalistele de la CSM Bucureşti s-au relaxat la volei înaintea Final Four-ului Cupei României

CSM Bucuresti

Fără antrenorul Per Johansson şi handbalistele plecate la loturile naţionale, CSM Bucureşti a avut doar şapte jucătoare la antrenament.

Selecţionerul Suediei, surprins că nu a putut să se antreneze pe "Oblemenco": "Nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva"

janne

Janne Andersson, antrenorul Suediei, s-a declarat surprins de faptul că a trebuit să facă antrenamentul oficial pe alt teren decât cel pe care se va disputa partida contra României. Totuşi, selecţionerul nordicilor a fost mulţumit că gazonul terenului de antrenament a fost unul bun.

Wenger se simte discriminat după sezonul ratat cu Arsenal: "Nu pot accepta asta"

Arsene Wenger

Arsene Wenger e tot mai contestat de fanii lui Arsenal în acest sezon şi a găsit unul dintre motivele pentru care suporterii "tunarilor" îl vor plecat: se simte discriminat din cauza vârstei.

Trenul direct Gara de Nord - Aeroport, pentru Euro 2020, abandonat. Soluţie de urgenţă găsită de autorităţi

CFR

Trenul direct Gara de Nord - Aeroport nu va circula în 2020, atunci când România va găzdui 4 meciuri ale Campionatului European. CFR a anunţat că traseul direct nu va fi gata "în niciun caz" în 2020. O bilă neagră, ţinând cont că una din cerinţele impuse este de a avea un mijloc de transport rapid între "Henri Coandă" şi Capitală.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au oprit în optimile de finală ale turneului de la Miami

tecau rojer

Perechea formată din Horia Tecău şi cel olandez Jean-Julien Rojer a fost învinsă de cuplul japonezo-german Ben McLachlan/Jan-Lennard Struff, cu 6-7 (5), 6-4, 10-7, luni, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis ATP World Tour Masters 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari.

Messi, Ronaldo, Salah. Cei mai buni 10 jucători pe fiecare poziție, în 2018

Barcelona v Espanyol - La Liga

CIES Football Observatory a realizat un studiu în primele trei luni ale anului 2018 și a anunțat care sunt cei mai buni jucători din Top 5 Ligi pe fiecare poziție. Nu lipsesc Messi, Ronaldo, Salah, iar starul Barcelonei este jucătorul cu cel mai bun rating.

Chelsea a cumpărat un atacant de 16 ani pentru suma de 300.000 de lire sterline

morata conte

Clubul de fotbal Chelsea l-a achiziţionat cu 300.000 lire sterline pe atacantul George Nunn, de doar 16 ani, de la echipa Crewe Alexandra, scrie BBC.

România - Suedia, duelul loturilor. Titularii tricolori nu fac cât un singur jucător de la ei

romania israel primul 11

Meciul amical România - Suedia, de marți, scoate în evidență și valoarea celor două loturi. Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, dacă analizăm titularii celor două reprezentative din ultimele meciuri amicale, valoarea totală a tricolorilor trimiși în teren de Contra în amicalul cu Israel este de 18,7 milioane de euro

Paraschiv a explicat performanţa României Under 19. Cum crede că trebuie jucat meciul decisiv cu Ucraina

Romania Suedia

Sorin Paraschiv e impresionat de evoluţiile naţionalei Under 19 a României din Turul de Elită, de la Ploieşti, şi e convins că regula introducerii obligatorii a unui jucător Under 21 în Liga 1 a contribuit la performanţa "tricolorilor" mici.

Galerie Foto Unde s-au antrenat tricolorii înaintea meciului cu Suedia. Au protejat gazonul de pe "Oblemenco"

Romania Suedia

România va întâlni Suedia în al doilea amical disputat în 2018. Tricolorii nu s-au antrenat pe noua arenă "Ion Oblemenco" pentru a proteja gazonul, unul cu probleme.

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult