Ultimele stiri

L-a cucerit pe Al-Khelaifi. Care e principala variantă pentru înlocuirea lui Unai Emery la PSG

nasser-al-khelaifi

Preşedintele lui Paris St. Germain, Nasser Al-Khelaifi, a fost cucerit de Massimiliano Allegri şi e decis să facă tot posibilul pentru a-l aduce pe tehnicianul italian în capitala Franţei.

Video Suarez a înscris golul cu numărul 50 pentru naţionala Uruguayului

Suarez Uruguay

Luis Suarez e în formă şi la echipa naţională.

Video Exclusiv Ronald Gavril își dă afară antrenorul după al doilea eșec în meci de titlu mondial. "Nu și-a făcut treaba"

colaj gavril

Ronald Gavril vrea să ia măsuri drastice după ce a fost învins, pe 17 februarie, și în cel de-al doilea meci de titlu mondial la categoria supermijlocie împotriva aceluiași David Benavidez

Video Exclusiv Cum s-a "răsfăţat" Simona după victoria cu Dodin şi ce îi aminteşte de Constanţa la Miami

halep miami

Simona Halep spune că se simte aproape ca acasă la Miami, lucru care se vede şi în rezultatele obţinute în ultimii ani la turneul din Florida. Liderul mondial a ajuns de fiecare dată cel puţin în sferturi la ultimele trei ediţii, iar la cea actuală este deja în turul 3, după o victorie cu emoţii în faţa franţuzoaicei Oceane Dodin, scor 3-6, 6-3, 7-5.

AC Milan şi-ar putea schimba din nou patronul. Cine vrea să cumpere clubul de la chinezi

Milan

Milan şi-ar putea schimba din nou patronii, la numai an după venirea investitorilor chinezi.

Video "Mă întreb ce făceam dacă eram antrenorul fiului meu?" Ce spune Cristi Dulca despre România Under 19

colaj dulca

Marco Dulca a impresionat pe toată lumea de când a plecat în Anglia, la echipele de tineret ale lui Swansea. Devenit om de bază și la naționala Under 19 a României, Dulca junior a făcut un meci perfect și împotriva Serbiei, pe care tricolorii au învins-o cu 4-0, într-un meci istoric din cadrul Turului de Elită. Deși are doar 18 ani, Marco se află deja și în vizorul naționalei mai mari, Under 21, acolo unde tatăl său a fost selecționer

Simona Halep, de partea Serenei Williams. E de acord cu schimbarea regulamentului WTA

Halep Serena

Simona Halep crede că Serena Williams merita un alt tratament la revenirea după peste un an în circuitul WTA.

Foto Ibrahimovic schimbă continentul, dar nu renunţă la stilul său. Cum şi-a anunţat sosirea

ibrahimovic galaxy

Nu mai există dubii. După ce s-a despărţit de Manchester United, Zlatan Ibrahimovic va juca în Major League Soccer, la Los Angeles Galaxy. Suedezul a confirmat mutarea, în stilul său caracteristic.

Messi, pus să spele vasele și să facă ordine. "Se crede la el acasă. El e șeful"

Argentina Training Session

Naționala Argentinei se pregătește pentru amicalul cu Italia în cantonamentul lui Manchester City, la Academia "cetățenilor". Fotbaliștii argentinieni au fost ținuți departe de ochii presei și ai fanilor, fiind practic izolați în Academia lui City

Becali îşi doreşte investitori străini la Dinamo: "Nu mă tem. Eu vreau să concurez, să mă lupt"

gigi becali

Gigi Becali nu se teme de o posibilă preluare a lui Dinamo de un grup de investitori străini din zona Golfului. Ba mai mult, patronul roş-albaştrilor spune că este stimulat de o eventuală concurenţă, din care ar avea de câştigat tot fotbalul românesc.

Galerie Foto Italia, tricouri în memoria lui Astori la amicalul contra Argentinei

astori tricou

Italia va purta tricouri speciale la amicalul de lux din această seară, cu Argentina, programat pe Etihad Stadium din Manchester.

Video Fulgerul Bolt a lovit și la fotbal. Primul gol marcat de cel mai rapid om al planetei

captura bolt

După ce și-a îndeplinit visul de a deveni fotbalist și a semnat un contract de profesioniști cu Mamelodi Sundowns, Usain Bolt  a mai avut o dorință, aceea de a da probe la Borussia Dortmund

Foto Radwanska, goală! Imaginile care au generat un scandal uriaş: "E o ruşine! Va trebui să ascundă aceste poze"

goala

SIMONA HALEP MIAMI 2018 / Simona Halep s-a calificat cu emoţii în turul III al turneului de la Miami. În direct la Digi Sport 2, liderul mondial a trecut cu 3-6, 6-3, 7-5 de Oceane Dodin (Franţa, locul 98 WTA).

Noua achiziţie a Barcelonei abia aşteaptă să ajungă pe Camp Nou: "Număr zilele până atunci"

Camp Nou - Barcelona

FC Barcelona a ajuns la un acord cu Gremio Porto Alegre pentru transferul lui Arthur, iar mijlocaşul brazilian este nerăbdător să îmbrace tricoul blaugrana.

Revoluție la Manchester United. Pleacă șapte jucători. Lista lui Mourinho

mourinho titlu

Jose Mourinho nu este dispus să mai rateze un sezon și vrea să facă revoluție în lotul lui Manchester United. Opt jucători vor pleca la finalul sezonului, iar managerul portughez l-a informat deja pe vicepreședintele Ed Woodward

Halep a scăpat de Wozniacki la debutul sezonului de zgură. Daneza s-a înscris la un alt turneu

wozniacki halep

Simona Halep a evitat o confruntare cu principala contracandidată la locul 1 WTA, Caroline Wozniacki, în debutul sezonului de zgură.

Cristina Neagu, înaintea returului cu Rusia: "Mi-aş dori o victorie în special pentru fani"

neagu romania rusia

Căpitanul echipei naţionale de handbal feminin a României, Cristina Neagu, a declarat, vineri, că îşi doreşte foarte mult o revanşă în returul cu Rusia, în special pentru fani.

Dulca n-are amintiri plăcute cu Israelul: "Spectatorii ne-au înjurat, nu aveam o stare prea bună"

dulca romania

Cristian Dulca nu-şi aminteşte cu prea multă plăcere de adversara României din amicalul de sâmbătă, Israel.

Becali infirmă oferta pentru Rednic. Ce a spus despre viitorul lui Dică

Becali

Gigi Becali a negat informaţia potrivit căreia i-a oferit lui Mircea Rednic postul de antrenor la FCSB şi dă asigurări că Nicolae Dică va rămâne pe banca roş-albaştrilor dacă va reuşi să câştige titlu.

Cristiano Ronaldo joacă astăzi meciul cu numărul 900 din carieră. Cifrele portughezului

Cristiano Ronaldo

Amicalul Portugaliei din această seară cu Egiptul, de la Zurich, va fi cu totul special pentru Cristiano Ronaldo.

4 echipe din Grecia refuză reluarea campionatului, după incidentele de la PAOK - AEK

paok

Patru cluburi, între care campioana en titre Olympiacos Pireu, au respins propunerile făcute de guvern pentru reluarea campionatului elen de fotbal, suspendat după întreruperea meciului dintre PAOK Salonic şi AEK, pe 11 martie, după ce preşedintele clubului din Salonic, Ivan Savvidis, a intrat pe teren înarmat.

Video Ce ai face dacă ai primi oferta de a antrena FCSB? Răspunsul rapidistului Dulca

colaj dulca gigi

Vestea că Gigi Becali l-ar fi ofertat pe Mircea Rednic pentru a antrena FCSB nu l-a surprins pe Cristian Dulca. Fostul selecționer al lotului României Under 21 e sigur că Rednic ar face treabă bună pe banca roș-albaștrilor, deși e adversar declarat al lor. În cariera sa, atât ca jucător, dar și ca antrenor, Rednic a fost la Dinamo și Rapid. Întrebat dacă îl vede pe Rednic în locul lui Dică, Dulca a răspuns

Video Exclusiv Halep îşi întâlneşte una dintre adversarele tradiţionale, în turul 3 la Miami: "E o jucătoare inteligentă"

Simona Halep declaratii

Simona Halep s-a calificat greu în turul 3 la Miami şi se pregăteşte de un nou duel cu una dintre adversarele sale tradiţionale, Agnieszka Radwanska. Liderul mondial a întâlnit-o de 10 ori pe poloneza care ocupă locul 32 în clasamentul WTA, iar bilanţul este egal, 5-5.

Muguruza şi Pliskova, în turul 3 la Miami. Rezultatele zilei

muguruza

Iberica Garbine Muguruza s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Miami, profitând de forfaitul adversarei sale din turul secund, americanca Amanda Anisimova.

Luis Enrique, deturnat din drumul spre PSG. Variantele pentru banca parizienilor

colaj psg

Eliminată în optimile Champions League de Real Madrid, PSG își face deja calculele pierderilor financiare și se gândește la o revoluție atât în ceea ce privește lotul, dar mai ales banca tehnică, acolo unde șefii vor să aducă pe cineva cu un stil total diferit de cel al lui Unai Emery, care va pleca în iulie

Decizia luată de Nottingham în privinţa lui Costel Pantilimon

pantilimon

Nottingham Forest va încerca să-l transfere definitiv în vară pe Costel Pantilimon, foarte mulţumită de evoluţiile portarului român, a anunţat presa engleză.

"A aruncat prosopul". Un star de la Real Madrid s-a resemnat cu gândul plecării

bale plecare real madrid

Gareth Bale "a aruncat prosopul" şi s-a resemnat cu gândul că va pleca de la Real Madrid la finalul acestui sezon, scrie Marca. Jurnaliştii spanioli notează şi că fotbalistul galez s-a izolat aproape complet de colegii săi.

Video Simona Halep, amendată după ce a dat cu racheta de pământ. "A fost o reacţie de moment, dar mi-a prins bine"

simo

SIMONA HALEP MIAMI 2018 / În direct la Digi Sport 2, Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Miami, după ce a trecut în trei seturi de Oceane Dodin (3-6, 6-3, 7-5). Partida a avut parte de mai multe momente tensionate, în care sportiva noastră a părut că nu-şi poate gestiona emoţiile. 

"Afacerea" Alexis Sanchez. Câștigă 100.000 de euro pe zi, dar a dat un singur gol în 10 meciuri

alexis

Alexis Sanchez a fost adus cu surle și trâmbițe la Manchester United, iar Mourinho și compania își puneau toate speranțele în el. Cu toate acestea, atacantul de 29 de ani nu a dat randamentul scontat, neadaptându-se complet

Video Exclusiv Secretul revenirii Simonei: "Am avut multe meciuri grele în 2018 şi am câştigat 90% dintre ele"

halep dodin revenire

Simona Halep s-a calificat cu mari emoţii în turul 3 la Miami, după ce a învins-o pe franţuzoaica Oceane Dodin cu 3-6, 6-3, 7-5, la capătul unui meci de peste două ore. Nu a fost prima oară în 2018 când liderul mondial a trebuit să revină după ce a pierdut primul set.

  • 06:15 Digi Gol
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult