Ultimele stiri

Mișcare de forță la Alba Blaj. Două campioane europene aduse înainte de Final Four-ul Ligii Campionilor

colaj volei

CSM Volei Alba Blaj, campioana României la volei feminin, a transferat două jucătoare din Serbia, care au în palmares titlul de campioanei continentale, în perspectiva turneului Final Four al Ligii Campionilor, pe care gruparea ardeleană îl va organiza la Bucureşti, pe 5 şi 6 mai. Competiția va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport.

FCSB, dată exemplu pentru revitalizarea fotbalului românesc: "M-am uitat la ei, e un început bun"

lupescu fcsb

Exemplul FCSB, care se bazează în special pe jucători români, ar trebui urmat de cât mai multe echipe din fotbalul autohton, crede Ionuţ Lupescu, candidat la funcţia de preşedinte al FRF.

Pogba, fan declarat al lui Neymar: "Ar fi o plăcere pentru mine să fim coechipieri"

Pogba Neymar

Cel mai scump fotbalist din istoria Premier League, Paul Pogba, îl admiră pe cel mai scump jucător din istoria fotbalului, Neymar.

Cum a ratat Real Madrid singurul transfer pe care şi l-a dorit în această iarnă

zidane perez 1

Transferul lui Kepa Arrizabalaga de la Athletic Bilbao la Real Madrid părea iminent, însă, în ultimul moment, portarul bascilor a decis să semneze un nou contract cu echipa la care s-a format.

Gigi Becali a pierdut încă o ”bătălie” în procesul cu Florin Talpan

becalitalpan

Gigi Becali (59 de ani) a mai pierdut o ”bătălie” din procesul pe care Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, i l-a intentat pentru calomnie. Curtea de Apel București a respins, în ședința de marți, 20 martie,

Foto "Noul" Gascoigne a reacționat după ce a ajuns ținta ironiilor: "E plin de luptători de tastatură"

gascoigne

Paul Gascoigne pare să fi trecut peste problememe cu alcoolul și a uimit la ultima apariție publică. Deși a primit nenumărate laude, fostul internațional englez a fost și ținta criticilor, care privesc cu scepticism reabilitatea lui Gazza.

Hermannstadt îşi face şi stadion de Liga 1. Cât vor costa lucrările de modernizare ale arenei

HERMANNSTADT

FC Hermannstadt, una dintre favoritele la promovarea în prima ligă, va juca de anul viitor pe un stadion modernizat cu 17 milioane de euro.

Transferul pregătit de Liverpool pentru a-l convinge pe Salah să rămână

Liverpool

Liverpool e gata de orice sacrificiu pentru a-l păstra pe Mohamed Salah, curtat de echipe precum PSG, Real Madrid şi Barcelona.

Când schimbă Dică se schimbă şi rezultatul. Statistica în care antrenorul lui FCSB e lider detaşat

Nicolae Dica

Schimbările făcute de Nicolae Dică au ajutat-o pe FCSB să câştige nu mai puţin de 15 puncte în actuala ediţie de campionat, potrivit unei statistici publicate de site-ul LPF.

Star la 14 ani. Noua senzaţie din La Masia are propriul brand, contract cu Nike şi un milion de urmăritori pe Instagram

xavi simons

Xavi Simons este cea mai mare promisiune din La Masia, iar puştiul-minune care va împlini 15 ani luna viitoare duce deja o viaţă de adevărat star, deşi nu a jucat încă vreun meci ca profesionist.

Galerie Foto Ostapenko și Svitolina, ajutoare de bucătar înainte de turneul de la Miami. Sorana, prezentă și ea

colaj svitolina ostapenko

Turneul WTA de la Miami începe azi, ÎN DIRECT la Digi Sport, iar prima jucătoare din România care va intra în competiție este Mihaela Buzărnescu. Până la startul turneului, mai multe jucătoare din circuit au participat la Taste of Tennis, iar unele dintre ele au fost chiar adevărate ajutoare pentru bucătarii cei mai renumiți din Miami.

"E şocant! E aceeaşi reţea a bărbaţilor!" Navratilova a aflat ce salariu are colegul ei de trust, McEnroe

john martina

Când va fi judecat arbitrul român de la meciul de rugby Belgia-Spania

iodachescu belgia spania

Vlad Iordăchescu, arbitrul meciului Belgia-Spania 18-10, în urma căruia România a obţinut calificarea la Cupa Mondială de rugby din 2019, a fost suspendat temporar, până la clarificarea situaţiei în scandalul al cărui protagonist este.

Super transferul lui Becali, făcut praf: "A ajuns la FCSB, e la capătul maxim al speranţei lui"

moru

Cumpărat de FCSB în finalul lui 2017 și considerat "noua perlă" a lui Gigi Becali, Olimpiu Moruțan traversează o perioadă slabă de formă. Finanțatorul celor de la Botoșani a susținut că de vină pentru randamentul scăzut al mijlocașului ar fi fost iubita fotbalistului, dar și faptul că a fost lăudat prea mult odată cu transferul la formația bucureșteană.

Becali nu vrea să-l piardă pe Budescu! Ce propuneri vrea să-i facă fotbalistului

FOTBAL: CFR 1907 CLUJ - STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO

Constantin Budescu (29 de ani) nu a marcat în Gruia, dar a fost protagonistul unui moment ce putea fi memorabil. A șutat, de la aproximativ 25 de metri, cu stângul, dar mingea a zguduit transversala porții lui Giedrius Arlauskis.

Galerie Foto Wanda Nara a vorbit despre viitorul lui Icardi: "Cu fiecare zi care trece, valorează mai mult"

wanda icardi 4 - Copy

A fost de ajuns un singur meci pentru ca viitorul lui Mauro Icardi la Inter Milano să fie din nou pus sub semnul întrebării.

Exclusiv ”Ne stresează!” Probleme din cauza ninsorii pentru naționala U19. Unde se vor juca meciurile?

rom u19

Oficialii Federației Române de Fotbal întâmpină probleme cu vremea fix cu o zi înaintea startului Turului de Elită care va stabili naționala U19 ce va merge la turneul final din Finlanda și la care vor participa, alături de România, reprezentativele Serbiei, Suediei și Ucrainei

Foto Burleanu vrea să-l ”elimine” pe Lupescu din lupta pentru șefia FRF. Ce va propune Comitetului Executiv

lupecuburleanu

Răzvan Burleanu (33 de ani) este sigur că tot el se va afla în fruntea fotbalului românesc și după alegerile programate pe 18 aprilie, dar nici nu stă cu mâînile în sân până atunci. Și cum cea mai la îndemână metodă de a scăpa de un adversar este să-l elimini din joc

Exclusiv Bombă cu ceas la Craiova. Echipa a ajuns în semifinalele Cupei EHF, dar e aproape de dezintegrare

craiova

Tricolorii mici, încurajați de seniori înaintea Turneului de Elită. Mesajul selecționerului Contra

colaj nationale

Jucătorii naționalei Under 19 a României au luat masa la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia alături de fotbaliștii primei reprezentative. Selecționerul Cosmin Contra i-a întâmpinat pe juniori și i-a invitat pe aceștia să se așeze alături de seniori. Jucătorii naționalei i-au ajutat pe tinerii tricolori să scape de emoțiile acestei întâlniri și au intrat rapid în dialog cu aceștia, oferindu-le chiar și sfaturi pentru următoarele partide.

Real Madrid a pus ochii pe portarul Romei. Oferta uriaşă pregătită de Florentino Perez

alisson real madrid

Real Madrid este de mult în căutarea unui portar, iar pe lista lui Florentino Perez a apărut un nou nume. Este vorba despre Alisson Becker, brazilianul care a impresionat la AS Roma în acest sezon, primul al său ca titular indiscutabil.

Dybala, nu Neymar! Spaniolii au "demascat" transferul anului: unde a fost surprins argentinianul, alături de agent

dybala

JUVENTUS - REAL MADRID UEFA CHAMPIONS LEAGUE / Cu două săptămâni înaintea duelului din UEFA Champions League dintre Juventus şi Real Madrid, Paulo Dybala a revenit în centrul atenţiei, scrie AS. Sursa citată menţionează

Marius Copil și-a aflat adversarul din primul tur de la Miami. Turneul e ÎN DIRECT la Digi Sport

copil

Marius Copil îl va întâlni pe kazahul Mikhail Kukushkin în prima rundă a turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, care va debuta miercuri. Turneul va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport.

După Cahill, directorul turneului de la Miami sare și el în apărarea Serenei: "Regulile ar trebui să o ajute"

AP SERENA WILLIAMS PREGNANT TENNIS S TEN FILE AUS

Revenită în circuitul WTA la turneul de la Indian Wells, pe care l-a părăsit în turul al treilea, după un duel cu sora ei, Venus, Serena Williams va avea parte de un meci extrem de dificil în primul tur de la Miami. Americanca o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka, învingătoarea de la Indian Wells.

Galerie Foto Primele imagini cu Simona Halep la Miami. Când va juca primul meci numărul 1 mondial

mare halep

Simona Halep (26 de ani) a trecut rapid peste eșecul de la Indian Wells, acolo unde a ratat calificarea în ultimul act al competiției, după o semifinală de coșmar cu Naomi Osaka, iar acum se pregătește

Messi a dezvăluit motivul pentru care vomita pe teren: "S-au spus multe lucruri"

messi vomitat

Alimentaţia greşită a fost motivul pentru care Leo Messi a vomitat de mai multe ori pe teren în trecut. Argentinianul a depăşit, însă, acele probleme, iar acum are un stil de viaţă mai sănătos.

Planuri uriașe la Dinamo! ”Vor fi investiții mai mari decât a făcut până acum Gigi Becali!”

dinamobecali

Dinamo trăiește una dintre cele mai negre perioade din istorie, după ce a ratat calificarea în play-off și a ajuns să lupte pentru evitarea retrogradării. Mai mult, la vară se vor împlini 11 ani fără titlu în Ștefan cel Mare

"Cei de la CFR mint de îngheaţă Someşul". Mihai Stoica i-a răspuns lui Iuliu Mureşan

mihai stoica fcsb

Lupta pentru titlu dintre CFR Cluj şi FCSB se duce nu doar pe teren, acolo unde cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 1-1, ci şi în afara lui. Sau mai ales în afara lui.

Cristiano Ronaldo a fost desemnat pentru a doua oară consecutiv fotbalistul anului în Portugalia

cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo a fost marele protagonist al galei premiilor "Quinas de Oro", desfăşurată luni la Lisabona, în cadrul căreia a fost desemnat cel mai bun fotbalist portughez al anului 2017, informează agenţia EFE.

Marele Scolari l-a dat de gol pe Cristiano Ronaldo: "M-a întrebat cum e viața din China". Sfatul a fost clar

cristiano ronaldo real madrid transfer

Posibilitatea unui transfer al lui Cristiano Ronaldo nu mai este doar un simplu zvon. În Spania și în statul asiatic s-a scris de mai multe ori în ultima vreme despre faptul că ar fi dorit la cluburi din noul "El Dorado" al fotbalului, cum ar fi Tianjin Quanjian. Acum, Luiz Felipe Scolari a spus că starul de la Real Madrid l-a întrebat despre cum este viața din China, iar el l-a sfătuit să meargă acolo, dacă are această posibilitate.

  • 06:15 Digi Gol
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult