Ultimele stiri

Video Ultrașii englezi au făcut ravagii la Amsterdam. S-au bătut cu cei olandezi și cu polițiștii

colaj bataie fani olanda anglia

Meciul amical Olanda Anglia, scor 0-1, s-a lăsat cu un mare scandal. Înaintea partidei de pe stadionul lui Ajax, suporterii Angliei și-au făcut de cap pe străzile din Amsterdam. Totul a început cu mai multe ore înaintea confruntării, când englezii "au dat tonul". Aflați pe un pod, aceștia au turnat bere peste cei olandezi, în timp ce batavii treceau cu o barcă pe unul dintre canalele navigabile ale orașului

Posibilul transfer al lui Bale la Manchester United e pus în pericol de comportamentul lui Jose Mourinho

josemourinho

Modul în care Jose Mourinho îl tratează pe Luke Shaw pune în pericol un posibil transfer al lui Gareth Bale la Manchester United, susţine Daily Mail. Agenţia de impresariat a fundaşului stânga este aceeaşi care îl reprezintă şi pe galezul de la Real Madrid.

Video Exclusiv Tecău şi Rojer se simt bine la Miami! Cei doi s-au amuzat la microfonul Digi Sport

Cei doi au început să joace împreună din 2014

Radwanska a rupt tăcerea la scurt timp după ce pozele controversate cu ea au produs un scandal uriaş

aga23

SIMONA HALEP MIAMI 2018 / Simona Halep şi Agnieszka Radwanska se vor întâlni în această seară, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 2, în turul 3 al turneului de la Miami. 

Video Lucescu a început 2018 cu o victorie. Turcia a câştigat şi a convins în amicalul cu Irlanda

mircea lucescu-2

Naţionala Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, a pus capăt unei serii de patru meciuri fără victorie şi a câştigat primul meci disputat în 2018, amicalul de pe teren propriu cu Irlanda, scor 1-0.

Se știu datele semifinalelor Cupei României. Meciurile vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport

cupa romaniei-3

Meciurile tur din semifinalele Cupei României au fost programate pe 17 și 19 aprilie, așa cum a anunțat FRF

Exclusiv Mitică Dragomir a făcut calculele! Cine câștigă alegerile FRF

Dragomir Becali

Meciul anului, suspendat din cauza dopajului. "Să meargă la detectorul de minciuni!"

Canelo Alvarez v Gennady Golovkin Press Conference - Los Angeles

Saul ''Canelo'' Alvarez a fost depistat pozitiv la clenbuterol, după ce a picat un test antidoping, în urma prelevării a două probe, pe 17 și pe 20 februarie. Astfel, Comisa Atletică a statului Nevada a luat decizia de a suspenda "meciul anului", Canelo - Golovkin, programat inițial pentru data de 5 mai, în care kazahul își pune în joc toate cele 4 centuri mondiale la categoria mijlocie, IBF, IBO, WBA, WBC

Un jucător al lui PSG a anunţat plecarea lui Unai Emery: "Se vor schimba multe lucruri, inclusiv antrenorul"

unai emery-1

Aventura lui Unai Emery la Paris St. Germain se va încheia la finalul acestui sezon, deşi formaţia din capitala Franţei este foarte aproape de câştigarea titlului. Despărţirea de tehnicianul basc a fost confirmată chiar de unul dintre jucătorii parizienilor, Thomas Meunier.

Galerie Foto Mutu s-a întors pe teren. Ce a făcut "Briliantul" în cantonamentul naționalei, din Israel

mutu 2

Adrian Mutu s-a retras din activitate în mai 2016, însă are, în continuare, poftă de joc. Fostul atacant, ajuns la 38 de ani, s-a echipat și s-a antrenat cot la cot cu jucătorii lui Contra, în cantonamentul echipei naționale din Israel, acolo unde tricolorii întâlnesc naționala locală în primul meci amical al anului. Pe stadionul din Netanya, "Briliantul" chiar s-a băgat serios la joc, fără a se menaja în dueluri

Exclusiv 5 milioane euro, prea puțin! ”Dinamo se va vinde la valoarea a zece garsoniere”

Negoita

Ce trio pentru Dinamo! Cornel Dinu vrea să-i atragă pe Mircea Lucescu şi Ion Ţiriac în preluarea clubului

dinu vanzare dinamo

Cornel Dinu vrea să se implice serios în preluarea clubului Dinamo şi îşi doreşte să-i atragă lângă el pe Mircea Lucescu şi Ion Ţiriac, nume care ar oferi garanţii importante proiectului.

SIMONA HALEP MIAMI 2018 / Toate calculele din fruntea ierarhiei WTA, după ce Wozniacki a fost eliminată

simo caro

SIMONA HALEP MIAMI 2018 / Simona Halep joacă în această seară, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 2, în turul 3 al turneului de la Miami, împotriva numărul 32 WTA, Agnieszka Radwanska. În această dimineaţă, sportiva noastră a primit o veste bună: marea rivală, Caroline Wozniacki, numărul 2 WTA, a fost eliminată de la Miami, astfel că Simo se va detaşa în fruntea ierarhiei.

Video Exclusiv Cum sună cântecul în lingala pentru Simona înaintea jocului cu Radwanska. "Tati, de ce ţii cu Halep?"

colaj halep yila

Invitat la emisiunea Digi Sport Matinal, Victor Yila a lăsat mască pe toată lumea cu cunoștințele sale despre sportul românesc. Congolezul, membru al grupului umoristic "Vouă", s-a declarat fan al Simonei Halep, însă a dat de rivali chiar în propria familie, unde fetițele sale o au ca favorită pe Naomi Osaka, japoneza de origine haitiană care a spulberat-o pe Simona Halep în semifinalele turneului WTA de la Indian Wells. Yila a comparat-o pe Halep cu marele Ilie Năstase

Federaţia spaniolă de rugby vrea ca o comisie independentă să analizeze ce s-a întâmplat la meciul cu Belgia

Belgia Spania rugby scandal arbitru roman

Grupul de WhatsApp al jucătorilor de la Barca și Real: Ne înjurăm, e haios, suntem ca niște copii

collage

Foto Un nou look pentru Wozniacki! Cum a apărut daneza la Miami. Nu o recunoşti

caro

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Caroline Wozniacki, numărul 2 mondial, a fost eliminată în turul secund al turneului WTA de la Miami (SUA), dotat cu premii totale de 7,972 milioane dolari, fiind învinsă în trei seturi, 6-0, 4-6, 4-6, de portoricana Monica Puig. Puig, campioana olimpică de la Rio, a pierdut fără drept de apel primul set (0-6), însă apoi a revenit şi le-a câştigat pe următoarele două cu acelaşi scor (6-4), impunându-se după o oră şi 54 minute de joc, în faţa finalistei de anul trecut a competiţiei din Florida.

Video Usain Bolt, bun la alergat, slab la fotbal. "Bine măcar că s-a distrat"

Usain Bolt Trains At Borussia Dortmund

Usain Bolt nu s-a lăsat până nu și-a văzut visul cu ochii, acela de a deveni fotbalist. Cel mai rapid om al planetei a semnat deja cu sud-africanii de la Mamelodi Sundowns la finalul lunii ianuarie, însă a mai avut o dorință

Becali a refuzat o ofertă importantă pentru Gnohere. Patronul FCSB vrea să obţină dublu

gol gnohere olimpico

Gigi Becali a refuzat o ofertă de 2,5 milioane de euro pentru Harlem Gnohere, sperând să obţină cu 500.000 de euro mai mult. Între timp, patronul celor de la FCSB i-a stabilit un preţ de 5 milioane de euro atacantului francez.

În vară, li se părea că Lucescu nu are cotă. Acum, nu ştiu cum să-i prelungească înţelegerea

savvidis

După trei ani la Xanthi, Răzvan Lucescu a avut mai multe discuţii în vară pentru preluarea unui dintre granzii vechii Elade. Primii interesaţi au fost cei de la AEK, apoi cu Olympiacos a picat pentru că Răzvan s-a ţinut tare a refuzat să accepte toate solicitările lui Marinakis, patronul alb-roşiilor, iar PAOK nu era convinsă sută la sută că e o mutare inspirată. Şi aşa patronul Ivan Savidiss a început sezonul cu alt antrenor. Acum însă nu ştie cum să-l convingă pe românul de 49 de ani să semneze până în 2021!

Mourinho vrea să ia jucătorul de 57 de milioane de euro pe care l-a avut la Real Madrid

Real Madrid

Dimitrov, Del Potro și Cilic merg mai departe la Miami. Rezultatele zilei

colaj tenis

Bulgarul Grigor Dimitrov, favoritul numărul 3 al turneului ATP Masters 1.000 de la Miami (SUA), a debutat cu dreptul la această competiţie, dotată cu premii totale de 7,972 milioane dolari, învingându-l în trei seturi, 4-6, 6-2, 6-1, pe germanul Maximilioan Marterer, într-o partidă din turul secund, disputată vineri

Anunţul zilei: aşa se împart milioanele din Champions League din noul sezon! Cât ia campioana din Liga 1

champions league-1

Lupta pentru titlu în Liga 1 ar putea deveni şi mai tensionată, după ce Mundo Deportivo a anunţat cum vor fi împărţiţi banii începând cu ediţia viitoare a Ligii Campionilor.

Video Prima etapă, primul accident. Cum a început noul sezon de Formula 1, transmis în direct de Digi Sport

captura accident

Nici bine nu a început noul sezon de Formula 1, că a și apărut primul accident. Din fericire, unul fără victime. S-a întâmplat chiar înaintea Marelui Premiu al Australiei, în cea de-a treia sesiune de calificări, când Valtteri Bottas a pierdut controlul și și-a făcut praf bolidul

Video Wozniacki, eliminată în turul 2 la Miami. Ce înseamnă înfrângerea danezei pentru Simona Halep

Wozniacki

Caroline Wozniacki a fost eliminată de la Miami, iar înfrângerea danezei îi asigură Simonei Halep păstrarea primului loc în clasamentul WTA pentru o perioadă mai lungă.

Alarmă la Juventus! Al doilea jucător ”rupt” pentru meciul tur cu Real Madrid

2018032322330648020

Argentina - Italia 2-0. Victoria pe Etihad a venit în ultimul sfert de oră

Argentina amical Italia 2018

Video Franța - Columbia 2-3. "Cocoșii" au condus la două goluri, dar sud-americanii au dat lovitura pe final

Columbia amical Franta

Galerie Foto Tamaș, vizită surpriză la antrenamentul României din Israel. Lângă cine a urmărit pregătirea

tamas contra mutu

România - Israel. Naționala României a ajuns cu întârziere în Israel, din cauza ninsorii care a dat peste cap orarul plecărilor de la Aeroportul Otopeni, dar selecționerul Cosmin Contra și-a ajustat programul de pregătire și antrenamentul de la Netanya s-a desfășurat fără probleme.

Incredibilul Ronaldo. Salah a punctat pentru Egipt, dar Portugalia s-a impus cu o dublă a lui CR7 în prelungiri

cr71

Cristiano Ronaldo e pur şi simplu magic. Portugalia a revenit incredibil în disputa cu Egiptul lui Salah, impunându-se cu 2-1, într-un amical. Golurile au fost marcate de starul lui Real Madrid, care a punctat în minutele 90+3 şi 90+6.

  • 06:15 Digi Sport Special
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: GLORIA BUZĂU - CAMPIONII FC ARGEȘ, LIGA 2 CASA PARIURILOR, (29.10.2023)

    FOTBAL: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Dobre-George_avatar_1503041741

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: PSG - Dortmund, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult