Ultimele stiri

Cât va cheltui CSA Steaua cu organizarea derby-ului cu Academia Rapid. "Ne putem asigura bugetul pe sezonul viitor"

Lacatus conferinta

CSA Steaua va cheltui peste 50.000 de euro cu organizarea meciului cu Academia Rapid, care se va disputa pe 14 aprilie şi va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport, însă mare parte din această sumă va fi obţinută din sponsorizări, a anunţat conducerea roş-albaştrilor.

FCSB a recuperat un titular, pentru confruntarea contra Craiovei. Veste excelentă pentru Dică

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-FC LUGANO, LIGA EUROPA (7.12.2017)

Florin Tănase va fi apt pentru cofruntarea de luni, contra Craiovei, transmisă în direct de Digi Sport 1, de la 20:45.

S-a stabilit prețul biletelor pentru meciul CSA Steaua - Academia Rapid!

csa academia

Oficialii celor de la CSA Steaua au stabilit prețurile biletelor pentru meciul cu Academia Rapid, din etapa a 23-a din Liga 4, zona București. Conducerea Armatei spune că toate costurile legate de organizarea acestui meci vor fi acoperite

Tiki taka e istorie! Noua faţă a Barcelonei a surprins până şi ziarul de casă al Realului

barcelona

Barcelona are ca şi acontat titlul în Spania şi e ca şi calificată în semifinalele Ligii Campionilor, după 4-1 în manşa tur, contra Romei. Marca, ziarul de casă al Realului, vorbeşte astăzi despe schimbările făcute de Valverde în jocul catalanilor.

Lăcătuș, la 54 de ani! Marele derby dintre Steaua și Rapid este ÎN DIRECT la Digi Sport

FOTBAL:CSA STEAUA BUCURESTI-PROGRESUL BUCURESTI, LIGA 4 (15.09.2017)

Joi, 5 aprilie, Marius Lăcătuș împlinește vârsta de 54 de ani, iar jucătorii Stelei vor să-i facă cadou o victorie în derby-ul cu Academia Rapid, transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport 1, sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 19:45.

Dezastru complet! Man. City nu a tras pe poartă în meciul cu Liverpool

pep liverpool

Manchester City şi-a compromis şansele de calificare în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a pierdut clar meciul tur cu Liverpool, scor 0-3, la capătul unui joc în care echipa lui Pep Guardiola a fost de nerecunoscut.

”Cu tot respectul, dar Serena are 36 de ani și 90 de kilograme!” Critici dure din partea lui Țiriac

tiriac serena

Ion Țiriac (78 de ani) nu se dezminte. Omul de afaceri nu este de acord cu faptul că premiile din circuitul feminin sunt de multe ori egale cu cele din circuitul masculin. Patronul turneului de la Madrid

Marele pariu al lui Ferguson, la United, a ajuns la 29 de ani de nerecunoscut. Ce s-a întâmplat cu el

<> at Old Trafford on May 12, 2013 in Manchester, England.

Alexander Buttner, marele pariu al lui Alex Ferguson în ultimul său sezon la United, a ajuns într-o situaţie extrem de complicată. El nu a jucat vreun meci anul acesta, la modesta Vitesse Arnhem, fiind cu mult peste greutatea ideală.

Încă un indiciu că Umtiti o refuză pe Man. United: "Am vrut să-mi arăt dragostea faţă de Barça"

Samuel Umtiti

Samuel Umtiti a dat un alt semnal că nu îşi doreşte să plece de la FC Barcelona. Francezul, dorit insistent de Jose Mourinho la Manchester United, a ţinut să-şi arate dragostea faţă de actuala sa echipă, după ce a contribuit la unul dintre golurile catalanilor, în victoria cu 4-1 în faţa celor de la AS Roma, în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Exclusiv ”El este una dintre marile mele dezamăgiri!” Adus ca un campion la FCSB, căzut în dizgrație acum

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-CFR CLUJ, LIGA 1 BETANO (10.02.2018)

FCSB a câștigat cu emoții meciul cu CSM Poli Iași, scor 1-0 și a revenit pe primul loc al Ligii 1, dar cei din conducerea clubului s-au alarmat din cauza evoluției elevilor lui Nicolae Dică.

"Cahill, declaraţie şocantă despre Djokovic". Ce anunţă Tennis World USA

cahill

Presa din SUA e surprinsă de declaraţia lui Darren Cahill, care l-a criticat pe Djokovic pentru decizia de a se despărţi de Andre Agassi.

Andrei Ivan nu mai scapă de ghinioane. Ce a pățit atacantul după meciului naționalei U21

Ivan capt 3

Andrei Ivan (21 de ani) pare a nu mai scăpa de probleme la Kuban Krasnodar. Atacantul s-a accidentat iar după ce a revenit în Rusia de la acțiunea echipei naționale U21. La un banal antrenament, internaționalul

Popescu și Hagi, pe Camp Nou! Mesajul fostului mare fundaș al României după victoria clară a Barcelonei

Popescu Hagi

Gică Popescu și Gică Hagi nu au ratat șansa de a merge pe Camp Nou, la meciul dintre Barcelona și AS Roma, din sferturile Ligii Campionilor. Catalanii s-au impus fără dubii, scor 4-1, iar Barcelona este ca și calificată în semifinale.

Probleme mari pentru Daniella Westbrook, vedeta din ”EastEnders”

Danniella Westbrook

Danniella Westbrook a admis că fața ei și alte părți ale corpului sunt slăbite și se dezintegrează. Totul vine în urma complicațiilor aduse de marile probleme cu drogurile, avute în trecut.

Klopp îi linişteşte pe fanii lui Liverpool în privinţa lui Salah. Ce i-a spus egipteanul după meciul cu City

klopp salah

Mohamed Salah a confirmat forma foarte bună din acest sezon şi a deschis drumul lui Liverpool spre spectaculoasa victorie cu 3-0 în faţa lui Manchester City, din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Egipteanul a părăsit, însă, terenul accidentat, după mai puţin de o oră de joc, iar starea sa reprezintă un motiv de îngrijorare pentru staff-ul şi fanii "cormoranilor".

Klopp e coșmarul lui Guardiola! Germanul, singurul care e capabil de așa ceva

Jurgen Klopp

După ce Liverpool a făcut instrucție cu Manchester City și s-a impus clar, scor 3-0, în prima manșă a sferturilor UCL, Jurgen Klopp a ajuns la 7 victorii în fața lui Pep Guardiola. De altfel, tehnicianul lui Liverpool este singurul care are palmares pozitiv în duelurile directe cu fostul antrenor al Barcelonei.

Ronaldo dă lovitura! Ce i-a pregătit Perez, după "bijuteria" de la Torino: salariu "galactic"

cristiano ronaldo florentino perez salariu real madrid

Numele lui Cristiano Ronaldo este pe buzele tuturor, după golul antologic marcat marți seară pentru Real Madrid împotriva lui Juventus Torino, în turul sferturilor de finală din Liga Campionilor.

Exclusiv Concluzia șefilor FCSB! ”Vor să facă două-trei meciuri bune și să plece afară!”

steaua

Conducerea FCSB nu este de acord cu cei care spun că jucătorii aduși de la Viitorul nu sunt bine antrenați sub comanda lui Nicolae Dică (37 de ani) sau nu sunt folosiți pe posturile pe care trebuie. Dimpotrivă

Pep şi-a găsit cu greu cuvintele după umilinţa în faţa lui Liverpool. Ce a anunţat la conferinţă

pep1

Manchester City a pierdut la scor, 3-0, pe Anfield şi rămâne cu şanse mici de a se califica în semifinalele Ligii. Pep Guardiola a fost extrem de supărat la conferinţa de presă, menţionând că diferenţa din teren nu a fost atât de mare încât echipa sa să piardă la scor de neprezentare.

Exclusiv Doar doi jucători o țin pe FCSB în spate. "E foarte puțin! Fără ei, nu mai putem aspira la titlu"

fcsb budescu pintilii

Președintele de imagine de la FCSB, Helmut Duckadam, a revenit în emisiunea "Fotbal Club" și a avut un discurs destul de dur la adresa echipei. În opinia oficialului roș-albaștrilor, echipa lui Dică stă în doar doi jucători: Pintilii și Budescu. De asemenea, fostul portar de legendă al Stelei a remarcat scăderi alarmante de formă la doi dintre favoriții săi: Man și Planic.

Cristiano Ronaldo a vorbit despre "foarfeca" din sferturile UCL: "Probabil cel mai frumos gol din carieră"

Juventus v Real Madrid

Cristiano Ronaldo a vorbit despre golul spectaculos marcat în partida de la Torino, pe care Real Madrid a câștigat-o cu 3-0 împotriva lui Juventus, în manșa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, și despre momentul emoționant de după, când un întreg stadion l-a aplaudat la scenă deschisă. 

Dacă nu a marcat Messi, realizarea serii i-a aparținut lui Pique. L-a depășit pe Sergio Ramos!

Gerard Pique

Gerard Pique a marcat miercuri seară în victoria cu 4-1 obținută de Barcelona în fața Romei, în turul sferturilor de finală din Liga Campionilor și a ajuns la 12 goluri în UCL. A urcat pe locul al treilea în topul fundașilor cu cele mai multe reușite în istoria acestei competiții în actualul format.

Liverpool a făcut instrucție cu City. Barcelona a învins clar Roma, dar Messi n-a marcat

champions league

Liga Campionilor a ajuns în faza sferturilor de finală și revine în această săptămână, după pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale. Cea mai așteptată întâlnire este cea dintre Juventus Torino și Real Madrid, finala din sezonul trecut și totodată un adevărat clasic al fotbalului european.

Video Autocarul lui Man. City, atacat înainte de meciul cu Liverpool! Reacția oficialilor de pe Anfield

Autocar Man. City

Protest al fanilor Barcelonei la meciul cu Roma. Ce bannere au afişat catalanii

fani barca 2

Suporterii Barcelonei au găsit un nou prilej de a demonstra pentru independenţa Cataloniei la meciul din sferturile Ligii Campionilor, dintre Barca şi AS Roma.

"MESS100", moment special înainte de Barcelona - Roma! Messi a primit un premiu superb

messi puyol 100 ucl

Lionel Messi a avut parte de un moment special, înaintea meciului dintre Barcelona și AS Roma, din turul sferturilor de finală din Liga Campionilor. Clubul și oficialii competiției i-au oferit un premiu special pentru cele 100 de goluri marcate până acum în UCL.

Exclusiv Mulțescu, după primul antrenament cu Astra: "Nu avem timp de vaicăreli". Ce obiectiv are

FOTBAL:ASTRA GIURGIU-GAZ METAN MEDIAS, LIGA 1 BETANO (9.02.2018)

Așa cum Digi Sport te-a anunțat în exclusivitate încă de luni, Gheorghe Mulțescu este noul antrenor al Astrei. Tehnicianul de 66 de ani a bătut palma marți seară, târziu, cu oficialii din Giurgiu, iar miercuri a semnat contractul. 

Rennes - Monaco 1-1. Bretonii au trecut pe lângă victorie în prelungiri

Rennes Monaco

Monaco a vrut să uite eşecul usturător din finala Cupei Ligii Franţei, dar a scos doar un egal în deplasare, la Rennes.

Exclusiv Duckadam a refuzat toate invitațiile de la CSA Steaua: "Nu pot ține cu Talpan, dar voi ține cu Lăcătuș"

CSA Steaua - Victoria București

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB-ului, a vorbit despre derby-ul dintre CSA Steaua și Academia Rapid, din Liga a 4-a, care va fi televizat ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport 2! Oficialul spune că nu va fi prezent la meci, dar îi va ține pumnii strânși lui Marius Lăcătuș, directorul tehnic al celor de la CSA Steaua.

Video Franţuzoaicele se tem de Cristina Neagu: "E poate cea mai bună din lume"

Cristina Neagu

Desemnată de patru ori cea mai valoroasă handbalistă a lumii, ultima dată chiar anul trecut, jucătoarea lui CSM Bucureşti, Cristina Neagu le provoacă insomnii celor de la Metz înaintea partidei de vineri, din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

  • 10:00 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:00 Digi Sport Special
  • 13:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • 14:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 14:30 LIVE Baraj Superliga
  • 14:30 LIVE Baraj Superliga
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • arsenal

    FOTBAL: Arsenal - Everton, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Liverpool, EFL Carabao Cup Final, Football, Wembley Stadium, London, UK - 25 Feb 2024

    FOTBAL: Liverpool - Wolves, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)

    FOTBAL: Manchester City - West Ham, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)

    FOTBAL: Rapid - FCSB, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Spain: REAL MADRID v FC BARCELONA. LA LIGA 2023/2024. ROUND 32.

    FOTBAL: Barcelona - Rayo Vallecano, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult