Ultimele stiri

România U19 - Ucraina U19: cum se prezintă gazonul de pe Ilie Oană

gazon Ploiesti

România U19 - Ucraina U19 LIVE VIDEO. Gazonul de pe Ilie Oană nu se prezintă în stare perfectă înainte de România - Ucraina.

Vinicius își face un nume la Real Madrid: "Nu vreau să fiu un alt Neymar"

oo7DRClK

Agentul lui Pogba crede că Man. United a plătit puţin pentru francez în 2016

Pogba

Paul Pogba a devenit cel mai scump fotbalist din istoria Premier League după transferul de la Juventus la Manchester United, însă agentul mijlocaşului francez susţine că United a plătit puţin pentru readucerea mijlocaşului francez.

"La alegeri va conta foarte mult factorul politic"! Dragomir anunţă pe cine susţine Dragnea

Liviu Dragnea

Dumitru Dragomir a făcut declaraţii de ultimă oră, în legătură cu alegerile de la FRF. Fostul şef de la Ligă susţine că politicul va avea un cuvânt greu de spus şi că Liviu Dragnea îl va susţine pe Ionuţ Lupescu.

Ambasadorul FIFA World Cup 2018 i-ar fi intrat în graţii lui Vladimir Putin

victoria deschidere

Victoria Lopyreva (34 de ani) nu este doar ambasadorul FIFA World Cup 2018. Potrivit Page Six, vedeta de televiziune ar fi în relaţii apropiate cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

Arthur e fan Messi. Ce întrebare îi va pune după sosirea la Barcelona

messi

Ultima achiziţie a Barcelonei, Arthur, arde de nerăbdare să fie coechipier cu Lionel Messi.

Messi nu joacă împotriva Spaniei! Anunț de ultimă oră înaintea super amicalului transmis de Digi Sport 2

Messi suparat

Lovitură pentru Jorge Sampaoli înaintea super amicalului cu Spania, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2, de la ora 22:30. Argentina nu se va putea baza pe cel mai important jucător al ei, Leo Messi.

Puig a vorbit pentru prima dată despre ce a păţit Wozniacki în meciul direct de la Miami

caro

Monica Puig a vorbit pentru prima oară despre episodul petrecut la Miami, în duelul cu Wozniacki. După partida pierdută în faţa americancei Collins, medaliata cu aur de la Rio a fost chestionată în legătură cu subiectul. Puig a dezvăluit că nu a auzit vreo insultă la adresa Carolinei.

Șumudică depășește toate obstacolele pentru derby-ul cu Fener. "E un motiv de mândrie pentru mine!"

Șumudică

Marius Șumudică are probleme serioase de lot la Kayserispor, înaintea derby-ului cu Fenerbahce, unde este obligat să joace cu un portar în vârstă de 20 de ani, care nu a jucat niciun minut la seniori. Silviu Lung e suspendat și indisponibilitățile din apărare nu se opresc aici: nu îi are la dispoziție nici pe fundașii Cristian Săpunaru și Tiago Lopes.

Liverpool e gata să cumpere un atacant de 100 de milioane de euro. Anunțul zilei în Germania

Werner Lepzig bucurie

Timo Werner, atacantul lui RB Leipzig, locul 6 în Bundesliga, după 27 de etape, este unul dintre cei mai buni atacanți la acest moment în Europa, foarte multe cluburi importante dorind să se intereseze de situația vârfului născut în Stuttgart. Presa din Germania notează că Jurgen Kloop, managerul lui Liverpool, ar fi dispus să-l aibă în lot pe fotbalistul 22 de ani.

Intrare liberă! Oficialii FRF mizează pe o atmosferă superbă la meciul naționalei U19

colaj atmosfera suporteri

Reprezentativa antrenată de Adrian Boingiu joacă azi, de la ora 19:00, meciul decisiv contra selecționatei similare a Ucrainei, pentru calificarea la Campionatul European din acest an.

Real Madrid pregătește "restructurările" de vară. Trei staruri, pe făraș

perez zidane

După ce a rămas în cursă doar pentru un singur trofeu în acest sezon, Liga Campionilor, Real Madrid e gata să revoluționeze lotul pentru a nu mai repeta "eșecul" și în sezonul viitor. Conform publicației spaniole As, pe lista de cumpărături a madrilenilor se află un fundaș stânga, un mijlocaș și doi atacanți, însă Florentino Perez se pregătește să se și despartă de doi sau trei jucători

Exclusiv Suma "imensă" pe care Negoiţă o pune la bătaie ca să transfere jucători la Dinamo

negoita

Dinamo, una dintre cele două nume mari din sportul românesc, alături de Steaua, este într-un picaj incredibil la fotbal. Nu a reuşit să prindă primele 6 locuri, ca să joace în play-off, iar patronul Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu mai vrea să investească în echipă. Aşa că bugetul va fi unul de avarie. Din informaţiile Digi Sport, preşedintele David, Ionel Dănciulescu şi Florin Bratu se vor baza pe 3 milioane de euro de-a lungul sezonului, după ce pentru 2017-2018 suma totală se ridică la 7 milioane de euro. 

Simona Halep se luptă cu topurile. E departe de Serena Williams și Maria Sharapova, dar peste idolul ei

Halep si Justine

Probleme de securitate în hotelul naționalei Angliei. Un fan confundat cu un frizer a ajuns în camera lui Lingard

lingard anglia

Un suporter britanic a profitat de pe urma unei breșe în securitatea aspră de la hotelul naționalei Angliei înaintea meciului cu Italia, care se joacă marți, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 4. Fanul a fost dus chiar de agenții de securitate la camera lui Jesse Lingard, după ce a fost confundat cu frizerul fotbalistului de la Manchester United.

Exclusiv Mutu este gata de plecare de la FRF. A purtat deja discuţii cu o echipă din Liga 1

adrian mutu

Adrian Mutu nu a făcut un secret din faptul că e mai atras de antrenorat decât de munca de birou. Iar prezenţa sa în conducerea lui Dinamo a fost mai mult o haltă în cariera de după agăţarea ghetelor în cui. Acum sunt şanse foarte mari ca el să preia Concordia Chiajna, una dintre puţinele echipe din Liga 1 care i-ar oferi şansa să pună în practică, fără vreo influenţă din tribună sau birou, ceea ce ştie.

România riscă excluderea de la Cupa Mondială de rugby! Motivul și urmările ce pot fi crunte pentru ”stejari”

Sione Fakaosilea

Federaţia Română de Rugby aşteaptă clarificări în privinţa eligibilităţii jucătorului de origine tongană Sione Fakaosilea (30 de ani) pentru echipa naţională a României, după ce presa internaţională a relatat că jucătorul naturalizat recent ar fi jucat pentru echipa de rugby în şapte a statului Tonga, în 2013, fapt care contravine regulamentelor.

Barcelona ar fi vrut încă de acum noua regulă UEFA! Din sezonul viitor, nu ar mai avea o asemenea problemă

Coutinho Barcelona Pique Champions League

Jucătorii care vor schimba cluburile în timpul sezonului vor putea evolua pentru ambele echipe în aceeaşi ediţie din Liga Campionilor, conform noilor reguli anunţate marţi de UEFA.

Etapa din Liga 2 amânată la începutul lunii se joacă azi și mâine. Două meciuri, ÎN DIRECT la Digi Sport

Dunarea Calarasi faza de joc

Foto "Guardiola, un Che Guevara al fotbalului". Messi nu e cea mai mare creație a lui

guardiola

Pep Guardiola a profitat de pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale și a făcut o vizită în Argentina, acolo unde a mers împreună cu șeful departamentului de scouting al lui Manchester City, pentru a pune ochii pe noi tinere talente

Premiu după premiu pentru Florin Andone! Performanța unică a atacantului în acest an

florin andone

Florin Andone lipsește de la naționala României din cauza unei accidentări, dar are parte de momente speciale la echipa de club. Atacantul tocmai a bifat o premieră în acest sezon la Deportivo: a primit pentru a doua oară la rând premiul pentru fotbalistul lunii la formața de pe El Riazor, pe baza votului fanilor.

Video Mesaj emoționant al lui Rădoi pentru naționala U19

radoi mesaj

Mirel Rădoi, managerul sportiv al naționalei U21, le ține pumnii strânși elevilor lui Adrian Boingiu, care au nevoie azi de un egal, din disputa cu ucrainenii, ora 19:00. pentru a merge la turneul final din Finlanda, din această vară.

Campanie fără precedent a jurnalistelor sportive din Brazilia, împotriva agresiunilor sexuale

jurnaliste

Jurnalistele sportive din Brazilia s-au unit şi au lansat o campanie împotriva agresiunilor sexuale la care au fost supuse în timpul muncii. Acest demers a fost demarat cu un videoclip în care imaginile arată cum femeile sunt sărutate sau bruscate în timpul intervenţiilor LIVE.

Serial documentar despre viața Serenei Williams, după ce a devenit mamă

Serena Williams serial HBO

Fostul lider mondial, Serena Williams, va fi protagonista unui serial documentar cu cinci episoade, care va fi difuzat de HBO Sports şi grupul IMG. „Being Serena” se va numi producția care va scoate în evidență detalii despre sarcina sportivei, naşterea fiicei ei (Alexis Olympia Ohanian Jr), căsnicia cu Alexis Ohanian şi întoarcerea ei pe teren, după 14 luni de pauză, informează Variety.com. Premiera serialului este programată pentru data de 2 mai.

Vom avea VAR din sezonul următor al Ligii 1? Oficialii LPF au plecat la specializare

lpf VAR

Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal sunt tot mai tentați să introducă sistemul de arbitraj video, cunoscut mai ușor sub denumirea VAR, din sezonul viitor al Ligii 1. Dorința celor care conduc prima ligă din România se bazează pe faptul că acest sistem a fost deja adoptat

Cum arată piciorul lui Neymar după operația la metatarsiene? Pozele au fost postate chiar de către jucător

neymar twitter

Aflat în plină recuperare după fisura suferită la metatarsienele drepte, Neymar abia așteaptă să revină pe teren. Atacantul lui PSG a postat pe rețelele de socializare niște poze în care se vede cum arată piciorul său după intervenția chirurgicală de pe 3 martie, efectuată în Brazilia, la Belo Horizonte

Liga Campionilor și Europa League nu vor mai fi niciodată la fel. Modificările de ultimă oră anunțate de UEFA

ucl uel

UEFA a adus noi modificări în regulamentul pentru meciurile din Liga Campionilor, Europa League și Supercupa Europei, care vor intra în vigoare încă din această toamnă, odată cu startul noului sezon, 2018-2019. Una dintre cele mai importante este introducerea celei de-a patra schimbări.

Foto ”Te vom iubi toată viața, nea Nae!” Nicolae Tilihoi, condus pe ultimul drum de toate ”gloriile” Craiovei

tilihoi12

Ziua amicalului naționalei României cu Suedia a fost umbrită de procesiunea funerară a celui care a fost Nicolae Tilihoi, decedat duminică la vârsta de 61 de ani, după o grea suferință. În jurul prânzului,

Cum vede Roberto Carlos accidentarea lui Neymar: "Nu a fost o întâmplare!"

neymar

Fostul fundaş al Realului, Roberto Carlos, retras în 2012, a vorbit pentru France Football despre echipa naționala a Braziliei, prima echipă calificată la Mondial din această vară, dar și despre accidentarea lui Neymar, despre care a spus ca "nu a venit întâmplător".

"Îți sparg fața! O să-ți sară ochii din cap!" Arda Turan a amenințat un jurnalist

colaj turan

Arda Turan a fost protagonistul unui moment șocant. Aflat alături de fratele său și de proaspăta soție la un restaurant din Istanbul, unde lua cina, fostul jucător al Barcelonei și-a descărcat nervii pe un jurnalist

  • 19:00 LIVE Digi Sport Special
  • 20:00 LIVE Baraj Superliga: Dinamo-Csikszereda
  • 20:45 LIVE Digi Sport Special
  • 21:00 LIVE Baraj Superliga: Dinamo-Csikszereda
  • 22:00 LIVE Digi Sport Special
  • 23:15 LIVE Super Avancronica
  • 19:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:30 LIVE Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • Porsche Tennis Grand Prix 2024 in Stuttgart, 16.04.2024 Sorana Cirstea (ROU) Porsche Tennis Grand Prix 2024 *** Porsche

    TENIS: Sorana Cirstea - Magda Linette, 11:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Turin, Italy. 12th May, 2024. 13/05/2024 Serie A, 35 day, Torino, Allianz Stadium, in the photo: team Salernitana during Juventus FC vs US Salernitana, Italian soccer Serie A match in Turin, Italy, May 12 2024 Credit: Independent Photo Agency/Alamy Live N

    FOTBAL: Salernitana - Verona, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (18.02.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Csikszereda, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Torino Vs Juventus - Serie A Tim 2023/2024, Italy, Turin - 13 Apr 2024

    FOTBAL: Bologna - Juventus, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult