Ultimele stiri

Video Halep e as și în fotbal: "i-a tras fermoarul" lui Cahill. Driblingul care amintește de idolul Hagi

halep cahil

Simona Halep n-a mințit când a spus că Gică Hagi este idolul ei. Daren Cahil a simțit-o pe pielea lui într-un mic meci de fotbal dintre cei doi. WTA a postat pe contul de Instagram un scurt clip în care Simona îl dribleză pe Cahil, îi trece mingea printre picioare și apoi marcheză un gol. Totul cu o minge de dimensiuni reduse.

Bonetti nu a uitat-o pe Dinamo! Italianul a fost la primul meci din play-out al "câinilor"

bonetti

Dario Bonetti a rămas cu sufletul alături de Dinamo, iar italianul a profitat de vizita în România și a fost prezent la meciul cu Gaz Metan (3-0), transmis de Digi Sport 1.

Foto Al-Khelaifi s-a dus după Neymar, în Brazilia

15209449891397 (1)

Preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, şi directorul sportiv al clubului, Antero Henrique, au ajuns în Brazilia, unde îl vor vizita pe Neymar, aflat în recuperare după operaţia de la piciorul drept, scrie presa franceză.

"Uită de orice altceva!" Zidane l-a băgat în şedinţă pe Ronaldo şi l-a liniştit

Cristiano Ronaldo - Zinedine Zidane Real Madrid

Evoluțiile lui Cristiano Ronaldo de la începutul anului 2018 l-au convins pe Florentino Perez, care va avea o întâlnire cu starul portughez pentru prelungirea contractului, care ar veni și cu o creștere salarială. Președintele de la Real Madrid încă nu a făcut vreo mișcare în acest sens, dar Zidane a avut o discuție personală cu starul portughez.

Video Scene greu de imaginat la Indian Wells. Şi-a ieșit din minți şi a înjurat ca la uşa cortului

fognini

Italianul Fabio Fognini nu se dezminte. Recunoscut în circuit în special pentru ieșirile necontrolate, jucătorul italian și-a ieșit din minți la meciul cu francezul Jeremy Chardy. Fognini a aruncat o ploaie de înjurături la adresa adversarului său, care a fost însă de neclintit.

A murit Alexandra Rouă, o fostă jucătoare a Oltchimului! A jucat cu Baia Mare în Europa

Roua

La doar 32 de ani, handbalista Alexandra Rouă, fostă jucătoare la Oltchim Râmnicu Vâlcea, Mureșul Târgu Mureș și HCM Baia Mare, a încetat din viață!

Real Madrid i-a stabilit preţul lui Bale şi vrea un alt "galactic" în locul său

FBL-ESP-LIGA-CELTA-REAL MADRID

Real nu mai vrea să-l păstreze pe Gareth Bale, însă madrilenii sunt deciși să obțină peste 100 de milioane de euro pentru starul galez, aflat încă la mare căutare pe piața transferurilor, în ciuda accidentărilor repetate din ultimii ani.

Video Cel mai frumos gol care nu s-a pus! Torje a făcut spectacol în Ștefan cel Mare

torje

VIDEO Dinamo - Gaz Metan Mediaș 3-0. La primul meci din istoria câinilor în "play-out" Gabi Torje a făcut spectacol pentru echipa lui Florin Bratu, debutant în Liga 1 ca principal. Torje a marcat cel mai frumos gol al serii, însă acesta a fost anulat de central.

Anunțul zilei în Franța: transferul lui De Gea. "Banii nu sunt o problemă!"

David De Gea

PSG este în căutarea unui portar de top, iar campioana Franței și-a stabilit ținta pentru sezonul viitor: David de Gea. Spaniolul este dorit în mod special chiar de Nasser Al Khelaifi, președintele celor de la PSG.

Video Fan înfocat! Mesajul Simonei Halep din tribune, la meciul dintre Serena și Venus Williams

halep surorile williams

Simona Halep a urmărit din tribune duelul surorilor Williams din turul al treilea al turneului WTA de la Indian Wells, încheiat cu victoria lui Venus în fața Serenei, scor 6-3, 6-4.

Manchester City, la două victorii de titlu în Anglia

city

Manchester City a câştigat cu 2-0 pe terenul lui Stoke City, luni seara, în ultimul meci al etapei a 30-a din Premier League şi mai are nevoie de doar trei victorii pentru a-şi asigura matematic titlul de campioană a Angliei la fotbal în acest sezon.

Exclusiv Divorţ la Giurgiu! Iordănescu cere rezilierea contractului cu Astra după evenimentele de la Craiova

edward iordanescu

Video Serena Williams, eliminată de la Indian Wells de sora ei, Venus. "Sunt dezamăgită"

Venus Serena Williams Indian Wells

Serena Williams, revenită în competiţie după o pauză de 14 luni, a fost învinsă în două seturi, 6-3, 6-4, de sora sa mai mare, Venus Williams, într-o partidă din turul al treilea al turneului WTA de la Indian Wells, disputată luni noapte.

Wozniacki nu vrea să o depășească pe Simona Halep cu orice preț și anunță: "Doar asta am în cap!"

Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki nu vrea să ajungă cât mai repede pe primul loc și mărturisește că acest obiectiv este cu adevărat important la finalul anului. Acum, rivala Simonei Halep promite să facă totul pentru a se impune la Indian Wells.

Grecia, afară din Europa? Amenințarea primită de la FIFA, după incidentele de la PAOK - AEK

colaj paok

INCIDENTE PAOK - AEK // Incidentele de la meciul PAOK Salonic - AEK Atena nu au fost trecute cu vederea de FIFA. Oficialii forului mondial au luat foc după ce au văzut ce s-a întâmplat și au transmis un comunicat Federației Elene de Fotbal pentru ca aceasta din urmă "să ia măsuri urgente cu privire la această situație de neconceput", unde limitele au fost mult depășite atunci când președintele echipei antrenate de Răzvan Lucescu, Ivan Savidis, a intrat pe teren cu un pistol și l-a intimidat pe arbitru

George Puscas, gol in victoria Novarei cu Brescia!

puscas novara

Bihoreanul George Puşcas, 21 de ani, traversează o perioadă excelentă la Novara, unde evoluează sub formă de împrumut de la Benevento: în şapte partide a marcat şase goluri, ultimul, luni seară, în etapa a 29-a, în victoria echipei sale, 2-1, împotriva Bresciei.

Video Caroline Wozniacki, calificare cu emoții în optimile de la Indian Wells

wozniacki

Principala rivală a Simonei Halep (26 de ani) la primul loc mondial continuă si ea ”aventura” la Indian Wells, turneu transmis pe canalele Digi Sport. Caroline Wozniacki a învins-o pe Aliaksandra Sasnovic şi s-a calificat în optimile turneului californian.

Exclusiv Se strânge și mai mult ”șurubul” la Dinamo! ”Va exista o rectificare bugetară!”

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-GAZ METAN MEDIAS, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (12.03.2018)

Roș-albii au început cu dreptul play-out-ul, dar nu prea au motive să zâmbească mai mult, dacă vor continua tot în administrația lui Ionuț Negoiță. Bugetul roș-albilor,

Cristi Pustai: "Mă aşteptam la o replică mai bună a noastră. Din păcate, pauzele nu ne-au făcut bine"

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-GAZ METAN MEDIAS, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (12.03.2018)

Gaz Metan Mediaş a pierdut la scor de neprezentare in prima etapă din play-out-ul Ligii 1, în "Ştefan cel Mare", iar tehnicianul Cristi Pustai s-a declarat dezamăgit la finalul partidei, în special din cauza faptului că punctele din această fază a campionatul nu se mai împart.

Video Bratu, prima victorie de când antrenează Dinamo. Sfat pentru Torje: "Poate mai mult"

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-GAZ METAN MEDIAS, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (12.03.2018)

Dinamoviștii au obținut prima victorie de la venirea lui Florin Bratu ca antrenor. După ce au fost eliminați în sferturile Cupei României, de CS U Craiova,"câinii roșii" s-au impus în fața lui Gaz Metan Mediaș, pe care au bătut-o la scor de neprezentare

Fanii lui Dinamo: "Campionii, campionii!". Reacţia lui Bratu

bratu1

Atmosfera dezolantă din tribunele din Ştefan cel Mare a fost compensată de ironiile fanilor la adresa jucătorilor şi a conducerii. Florin Bratu a făcut la final un apel la fani, pentru că doar împreună Dinamo poate renaşte.

Primul gol al lui Moldoveanu pentru Dinamo. ”Nu s-au schimbat multe!”

moldoveanu

Robert Moldoveanu (19 ani) a profitat din plin de șansa pe care a primit-o din partea lui Florin Bratu și a reușit să marcheze primul său gol pentru gruparea roș-albilor.

Miriuţă rupe tăcerea. Ce a spus despre perioada "Dinamo": "Vă zic în premieră asta!"

miriuta dinamo

Fostul antrenor al lui Dinamo, Vasile Miriută, şi-a făcut pentru prima dată apariţia într-o emisune TV, după despărţirea de echipa din "Ştefan cel Mare". Acesta a dezvăluit că ar fi plecat din "Groapă" chiar dacă ar fi reuşit să califice echipa în play-off şi nu are nimic ce să le reproşeze jucătorilor.

Video Ratări uimitoare ale lui Torje, în doar 10 secunde! A nimerit transversala, din ”foarfecă”, după care a sărit pe lângă minge

Gabriel Torje

Gabi Torje (28 de ani) a aflat cu doar câteva minute înainte de start că va juca. Inițial, Florin Bratu i-a spus internaționalului român că va fi rezervă în acest meci, dar problemele de sănătate ale lui Hanca

700.000.000 euro pentru un transfer? Ce articol a apărut luni seară, pe As

messi bun1

As, ziar apropiat Realului, vorbeşte în ediţia online de luni despre posibilitatea ca Messi să părăsească în cele din urmă Barcelona. Ziariştii iberici au identificat patru posibile destinaţii pentru fotbalistul care are în vitrină cinci Baloane de Aur.

Exclusiv ”Motivele înfrângerii nu sunt sportive!” Acuze grave ale antrenorului de la BC Timișoara

costescu

BC SCM Timișoara a pierdut surprinzător, 73-79, meciul cu Phoenix Galați și a rata șansa de a obține cel de-al cincilea succes consecutiv în campionat. Eșecul suferit în fața moldovenilor a scos la iveală probleme financiare grave ale grupării alb-violete.

Video Halep, implicată într-o campanie umanitară, alături de Chivu, Contra, Craioveanu şi Marica

Halep Jeans4Dreams

Liderul mondial WTA, Simona Halep, alaturi de fostii fotbalisti, Cristian Chivu, Cosmin Contra, Gică Craioveanu și Ciprian Marica, s-au implicat pentru a le oferi şansa la tratament şi îngrijire celor peste 100 de copii ai Fundaţiei Copii în Dificultate.

Becali nu exclude să îl ia pe Dan Petrescu. Ce clauză i-ar pune în contract

petrescu becali

Gigi Becali a găsit metoda să îi închidă gura lui Dan Petrescu. Acuzat că îşi înjură jucătorii, "Bursucul" nu şi-ar permite aceeaşi atitudine şi la FCSB. Patronul roş-albaştrilor i-ar pune clauză în contract pentru astfel de ieşiri necontrolate.

Exclusiv ”Până nu văd buldozerele la velodrom nu mai cred!” Dinamoviștii, nemulțumiți de situația stadionului

danciulescu

Noul stadion Dinamo are șanse infime de a fi construit până în 2020, când se va derula Campionatul European, după cum susțin reprezentanții CNI. Mai mult, aceștia susțin că lucrările se vor termina

Reghecampf, prima victorie în Liga Campionilor Asiei. Echipa sa e codașa grupei

reghecampf-3

Al Wahda, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a obținut prima victorie în Liga Campionilor Asiei, 3-0 cu Zob Ahan, din Iran. A fost primul succes pentru echipa din Emiratele Arabe Unite, după ce a pierdut toate celelalte trei meciuri

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Irina Bara Australian Open Qualifikation - Melbourne Park - Melbourne - Victoria - Australia - 10/01/2024. *** Irina Bar

    TENIS: WTA Roma, de la 12:00, pe Digi Sport 2 și Digi Sport 4

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Sepsi - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian soccer Serie A match - AC Milan vs Inter - FC Internazionale

    FOTBAL: Frosinone - Inter, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult