Ultimele stiri

Video Un gol antologic al lui Cutrone a deschis drumul spre a cincea victorie consecutivă a lui AC Milan

roma milan cutrone

AC Milan îşi continuă seria pozitivă. Echipa lui Gennaro Gattuso a ajuns la 12 meciuri consecutive fără înfrângere şi a obţinut a cincea victorie la rând în toate competiţiile, 2-0 cu AS Roma, în deplasare.

Video Dică, nemulțumit după victoria cu Sepsi. "Nu trebuie să mai arătăm ca în această seară"

Nicolae Dica

Dinamo a bătut palma cu noul antrenor și azi îl anunță oficial. Mutu: "E tânăr și ambițios"

bratu antrenor dinamo campion

Ratarea calificării în play-off i-a pecetluit soarta lui Vasile Miriuţă, care nu va mai rămâne pe banca lui Dinamo. Contraperformanţa istorică a alb-roşiilor a pus lucrurile în mişcare în Ştefan cel Mare, iar oficialii "câinilor" l-au contactat deja pe Gheorghe Mulţescu.

Video Neymar s-a accidentat la meciul cu Marseille și a fost scos pe targă, în lacrimi

accidentare neymar

Alarmă la PSG cu mai puțin de două săptămâni înaintea returului cu Real Madrid din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Brazilianul Neymar s-a accidentat în meciul cu Marseille și a părăsit terenul în lacrimi, fiind scos pe targă.

Video Sevilla - Atletico Madrid 2-5. Madrilenii, în formă maximă după un festival de goluri

Sevilla v Atletico Madrid 2-5

Sevilla s-a bătut singură în derby-ul cu Atletico Madrid. Andaluzii au greșit enorm în apărare și Diego Costa a profitat de prima eroare in minutul 29

Video Mutu nu mai așteaptă oferte, le caută singur. A anunțat când ar putea pleca de la FRF

mutu frf dinamo antrenor

Mesaj emoțonant al lui Torje către fanii lui Dinamo: "Fără voi nu putem merge mai departe"

torje mesaj fani

Gabriel Torje face un apel la suporteri, după ce Dinamo a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1. Mijlocaşul revenit în Ştefan cel Mare în această iarnă, spune că înţelegere dezamăgirea suporterilor, însă speră că aceştia vor rămâne uniţi, aşa cum au făcut de fiecare dată.

Clasamentul înainte de play-off și tintarul! CFR - FCSB, în etapa a 2-a! Toate mecurile sunt ÎN DIRECT la Digi Sport

Echipele calificate in play-off

Drama a fost totală în ultima rundă a sezonului regulat! Trei echipe s-au luptat pentru ultimele două locuri care duceau în play-off, iar beneficiare au fost Viitorul şi CSM Poli Iaşi.

Video Roş-albaştrii recunosc că au tratat superficial meciul cu Sepsi: "Am crezut că vom intra şi vom câştiga"

fesc sepsi

FCSB a terminat sezonul regulat cu o victorie, 2-0 cu Sepsi, dar roş-albaştrii au trecut prin mari emoţii, mai ales în prima repriză, când nou-promovata a irosit câteva ocazii mari.

Video Lyon - St. Etienne 1-1. Oaspeții au reușit egalarea în ultimul minut

lyon st etienne

A fost spectacol în tribune şi pe teren la Lyon- St Etienne, partidă transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport și încheiată la egalitate, 1-1. Gazdele au ratat victoria în ultimul minut.

Video Coregrafie spectaculoasă la derby-ul PSG - Marseille. Ce au putut să facă suporterii

psg marseille fani 2

Derby-ul etapei a 27-a din Ligue 1, PSG - Lyon, a început cu spectacolul din tribune. Fanii gazdelor au pus la cale o coregrafie impresionantă, în stil de mare campioană

Video&Foto PAOK - Olympiacos, meciul pentru titlu din Grecia, amânat. Incidente grave, antrenorul oaspeților a fost lovit

oscar garcia

Meci extrem de important pentru Răzvan Lucescu în Grecia.

Video FCSB - Sepsi 2-0. Roş-albaştrii au suferit, dar au terminat sezonul regulat cu o victorie

bucurie fcsb

FCSB a încheiat sezonul regulat cu o victorie. La capătul unui meci în care au suferit teribil, mai ales în prima repriză, roş-albaştrii s-au impus cu 2-0 pe Arena Naţională, în faţa lui Sepsi. Autogolul lui Viera şi reuşita lui Dennis Man au decis rezultatul partidei. 

Video Alarmă la FCSB. S-a accidentat Cristi Tănase în ultimul meci din sezonul regulat

tanase accidentat

Cristian Tănase a avut ghinion la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, disputat pe un teren acoperit de zăpadă. În minutul 22 al partidei, mijlocașul de 31 de ani a călcat strâmb, după un duel cu Sato la mijlocul terenului, fără însă să fie accidentat de nimeni

Exclusiv Filosofia lui Șumudică: ”Mie asta îmi arată șmecheria străzii: știu să îmi câștig jucătorii”

sumudica pe cal

Video&Foto Tragi-comedie la FCSB - Sepsi. Doi jucători s-au ciocnit violent, ambulanțele au stârnit râsul

accidentare sepsi

VIDEO FCSB - Sepsi. Colegi la Sepsi, Petrovikj și Kuku s-au lovit cap în cap într-un duel aerian pentru minge și a fost nevoie de intervenția de urgență a ambelor ambulanțe prezente pe Arena Națională.

Video Lingard și Pogba și-au pus fanii pe gânduri cu noul salut, inspirat dintr-o producție de sute de milioane de dolari

lingard pogba

Jesse Lingard a marcat golul victoriei lui Manchester United în fața lui Chelsea (2-1), din cel mai tare meci al weekend-ului în Anglia. S-a bucurat, alături de Pogba, într-un mod special după reușita din minutul 75, iar gesturile lor au pus multă lume pe gânduri, însă explicația este una foarte clară: semnul este inspirat din filmul cu cele mai mari încasări din primele două luni ale anului 2018.

Foto FCSB a sărbătorit ratarea play-off-ului de către Dinamo. Bannerele afișate de rivali

Dinamo

Suporterii de la FCSB continuă să-i ia peste picior pe dinamoviști după ratarea play-off-ului. La meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din ultima etapă a sezonului regulat, fanii roș-albaștrilor au afișat un banner pe care scria: "Fie vreme bună...rea, Astra...este viața mea...Îți mulțumim Teixeira"

Man. City - Arsenal 3-0. Pep Guardiola a câştigat primul trofeu în Anglia, după o finală fără istoric

manchester city cupa ligii

Pep Guardiola a câştigat primul trofeu de când antrenează în Anglia. Manchester City s-a impus în finala Cupei Ligii cu Arsenal, scor 3-0.

Galerie Foto Refuz pentru FCSB din partea Primăriei! Motivul pentru care nu a putut fi închis acoperișul Arenei Naționale

arena nationala 11

VIDEO FCSB - Sepsi. Ninsoarea a cauzat neplăceri și în Liga 1, nu doar în Serie A TIM, acolo unde meciul dintre Juventus și Atalanta din cauza unei furtuni de zăpadă. FCSB a solicitat închidere copertinei Arenei Naționale la meciul cu Sepsi, dar cererea nu a avut succes.

Foto Momentul așteptat de toată lumea la duelul Mourinho - Conte. Cum au apărut după atacurile din ultima vreme

Jose Mourinho Antonio Conte Manchester United- Chelsea 2-1

Manchester United a învins-o pe Chelsea cu 2-1 în cel mai așteptat meci al etapei din Anglia, însă meciul a fost anticipat și pentru întâlnirea dintre Jose Mourinho și Antonio Conte, care s-au duelat serios în ultimele luni la nivel declarativ.

Video Sassuolo - Lazio 0-3. Fosta adversară a FCSB-ului a revenit pe podium în Serie A

sassuolo lazio

După ce a câștigat la scor returul cu FCSB din returul șaisprezecimilor de finală din Europa League, Lazio a încheiat săptămâna cu o nouă victorie. Formația lui Inzaghi a câștigat la scor de neprezentare pe terenul lui Sassuolo.

Video Mesajul lui Dan Petrescu pentru jucătorii săi: "Ați făcut un campionat bun, dar nu valorează nimic"

petrescu-1

CFR Cluj și-a mărit avansul în fruntea clasamentului după ce a trecut cu 2-0 de Juventus București, în deplasare. Cu toate acestea, antrenorul Dan Petrescu se gândește cu emoții la play-off, acolo unde punctele se înjumătățesc. Petrescu a criticat, în mai multe rânduri, sistemul de disputare a play-off-ului

Video&Foto Meciul Juventus - Atalanta, reprogramat din cauza ninsorii. Când s-ar putea juca

Meciul Juventus-Atalanta a fost amânat din cauza ninsorii

Meciul Juventus - Atalanta, care ar fi trebuit să se dispute în această seară, de la ora 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, a fost reprogramat.

Mourinho l-a învins pe Conte și Man. United a revenit pe locul 2 în Anglia. Gol special pentru Lukaku

lukaku chelsea manchester united

Manchester United a învins-o pe Chelsea cu 2-1 duminică, în etapa a 28-a din campionatul Angliei și cel mai lăudat om al lui Mourinho este Romelu Lukaku. Cu reușita în poarta campioanei, atacantul belgian a reușit o premieră în acest sezon, pentru că în tricoul lui United nu mai marcase contra vreunei echipe din primele 8 în Premier League.

Video Anderlecht - Mouscron 5-3. Rotariu a dat două assist-uri, dar campioana a obţinut prima victorie în şase meciuri

rotariu anderlecht

Dorin Rotariu a dat două pase de gol în meciul pe care Mouscron l-a pierdut pe terenul lui Anderlecht, scor 3-5. Alex Chipciu a intrat in repriza a doua la campioana Belgiei, fără a reuşi ceva notabil.

Video Corona Braşov - HC Zalău 30-26. Eliza Buceschi și Ana Maria Drăguț au marcat câte 11 goluri

corona zalau

ÎN DIRECT la Digi Sport, Corona a câştigat unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului din Liga Florilor, în fața lui HC Zalău. S-a terminat 30-26 pentru formația brașoveană.

Rezultatele complete ale sportivilor români la PyeongChang. Strămăturaru, cea mai bună performanță

Stramaturaru

Rezultatele complete ale sportivilor români la PyeongChang. Raluca Strămăturaru a reuşit, pe 13 februarie, cea mai bună performanţă a României la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang (Coreea de Sud), locul 7 în proba feminină de sanie.

Video De aia îl vor Man. United şi Real Madrid! Milinkovic-Savic a marcat unul dintre golurile weekend-ului în Europa

milinkovic savic sassuolo

Sergej Milinkovic-Savic nu a ajuns întâmplător pe lista lui Real Madrid sau pe cea a lui Manchester United. Mijlocaşul sârb a marcat unul dintre golurile weekend-ului, în meciul pe care Lazio l-a câştigat cu 3-0 pe terenul lui Sassuolo.

Gabriel Enache a debutat deja pentru noua sa echipă. Antrenorul l-a folosit titular

enache rubin

La o zi după ce FCSB a oficializat despărțirea de Gabriel Enache, mijlocașul de 27 de ani a debutat deja la noua sa formație, Rubin Kazan. Fostul jucător al roș-albaștrilor a evoluat o repriză în amicalul jucat de ruși în compania norvegienilor de la Rosenborg.

  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 Stirile Digi Sport
  • 22:00 Etapa 7 Superliga: CFR Cluj-Sepsi Sfantu Gheorghe
  • 23:00 LIVE Fotbal Club
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Bayern Munchen-Real Madrid
  • Vezi tot programul
  • Liverpool v West Ham United, Premier League, Football, Anfield, Liverpool, UK - 19 Oct 2022

    FOTBAL: West Ham - Liverpool, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU Craiova - U. Cluj, 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815854146

    FOTBAL: Juventus - AC Milan, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • sut

    FOTBAL: FCSB - Farul Constanța, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Chelsea v Aston Villa - Premier League - Stamford Bridge

    FOTBAL: Aston Villa - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult