Ultimele stiri

Președintele UEFA vrea să revoluționeze fotbalul: "Nu promit că Steaua va câștiga Liga Campionilor"

ceferim

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a anunţat luni că doreşte să restabilească echilibrul în cupele europene, pentru a avea o Ligă a Campionilor mai echilibrată, în care ţările din Europa de Est să aibă şanse să câştige trofeul la fel ca şi cele din Vestul continentului, fără să promită însă că o echipă "precum Steaua Bucureşti" ar putea câştiga în viitorul apropiat cea mai prestigioasă competiţie din fotbalul continental.

FRF a anunțat despărțirea de Florin Bratu. Mesajul noului antrenor al lui Dinamo

florin bratu frf

Până să ajungă pe banca lui Dinamo, Florin Bratu era selecționerul reprezentativei Under 18 a României, funcție în care fusese instalat în vara lui 2017. FRF a anunțat pe site-ul oficial despărțirea de Bratu.

Mircea Sandu l-a atacat pe Burleanu la lansarea lui Lupescu. "Stai cu mingea la subraţ, ca să nu te accidentezi"

mircea sandu si burleanu

Ionuţ Lupescu şi-a anunţat oficial candidatura la conducerea Federaţiei Române de Fotbal. I-au fost alături colegii din "Generaţia de Aur", iar Mircea Lucescu şi Alex Ferguson au transmis mesaje video de susţinere. La conferinţă s-a aflat şi Mircea Sandu. Fostul preşedinte al federaţiei a spus că îl susţine pe Ionuţ Lupescu şi l-a atacat pe actualul şef, Răzvan Burleanu.

Video Lupescu merge pe mâna lui Hagi: "Aș fi cel mai mare prost dacă nu aş face asta"

captura lupescu2

Ionuţ Lupescu şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, mesajul său de campanie fiind: "Din nou pentru România". "Kaiserul" are de gând să schimbe fotbalul românesc din temelii și vrea să mizeze, printre altele și pe planul de dezvoltare al lui Gică Hagi.

Video Lupescu şi-a dezvăluit planul: strategie pe 10 ani. "Savicevic mi-a spus că nu mai avem nimic"

captura lupescu1

Ionuţ Lupescu (49 de ani) şi-a prezentat azi oficial candidatura la preşedinţia FRF. Fostul mare fotbalist al lui Dinamo şi al echipei naţionale a avut alături de el nume mari ale fotbalului românesc. Primii care au luat cuvântul au fost Florin Răducioiu şi Cristi Chivu, iar apoi au urmat mesajele video transmise de doi dintre cei mai cunoscuţi antrenori din lume, Mircea Lucescu şi Alex Ferguson.

Ionuţ Lupescu şi-a anunţat oficial candidatura la şefia FRF. Colegii din "Generaţia de Aur" i-au fost aproape

captura lupescu

Ionuţ Lupescu şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Mesajul său de campanie este următorul: "Din nou pentru România".

România poate pierde organizarea Euro 2020. ”Presiuni de la UEFA!”

romania euro 2020

România ar putea pierde organizarea celor patru partide de la Euro 2020 dacă nu va termina la timp cele patru stadioane alese pentru a găzdui antrenamentele reprezentativelor calificate.

Becali nu "l-a iertat" pe Borcea după ce Dinamo a ratat play-off-ul: "Finule, aveți meci greu în prima etapă?"

gigi becali isi strange cravata

Învinsă la Giurgiu în ultima etapă a sezonului regulat, Dinamo a ratat accederea în play-off și a terminat campionatul pe poziția a opta. După ce dinamoviștii au făcut glume pe seama rivalilior roș-albaștri în urma înfrângerii la scor de la Roma, 1-5 cu Lazio, acum a venit rândul celor de la FCSB să-i ironizeze pe "câini". Gigi Becali a avut un "client" special: finul Cristi Borcea

Exclusiv S-a stabilit programul primei etape din play-off-ul Ligii 1

OFICIAL: Florin Bratu este noul antrenor al lui Dinamo

bratone

Aşa cum digisport.ro a anunţat în EXCLUSIVITATE, Florin Bratu este noul antrenor al lui Dinamo. Tehnicianul de 38 de ani îi ia astfel locul lui Vasile Miriuţă pe banca formaţiei din Ştefan cel Mare. Prezentarea oficială a lui "Bratone" va avea loc azi, de la ora 15:30, la Săftica.

Mircea Lucescu, aşteptat în fotbalul românesc. Totul depinde de alegerile de la FRF

MIRCEA LUCESCU

Mircea Lucescu este aproape de o revenire de senzaţie în fotbalul românesc. Totul depinde de rezulatul alegerilor de la Federaţia Română de Fotbal. Ionuţ Lupescu este convins că dacă va câştiga scrutinul îl poate convinge pe Mircea Lucescu să se întoarcă în fotbalul românesc după 18 ani de absenţă.

Video Dică a fost obligat să-l scoată pe Bălașa! Reacția antrenorului

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, LIGA 1 BETANO (25.02.2018)

Minutul 57 al partidei de pe Arena Națională putea fi unul delicat pentru roș-albaștri. Romario Benzar a fost aproape de o accidentare horror și a fost la un pas de a nu mai continua partida. Nicolae Dică (37 de ani)

Rami: "Îmi pare rău pentru Neymar. Ghinionul unora este însă norocul altora"

rami neymar

Adil Rami, a ținut să-și exprime sprijinul pentru jucătorul brazilian, însă a recunoscut că formația sa va avea un mare plus în duelul de miercuri, când PSG și Marseille se vor întâlni din nou, de această dată în sferturile de finală ale Cupei Franței.

Galerie Foto Răzvan Lucescu, prima reacţie după scandalul de la meciul cu Olympiacos. "Au fost laşi"

razvan deschidere

A fost scandal la meciul PAOK-Olympiacos. Jucătorul oaspeţilor, Mirralas, a incitat publicul, iar o rolă de hârtie aruncată din tribune l-a lovit pe antrenorul lui Olympiacos. Oscar Garcia a spus că a acuzat lovitura, iar fotbaliştii echipei vizitatatoare au refuzat să mai intre pe teren. Arbitrul nici nu a apucat să fluiere startul partidei. "Au fost laşi", au fost singurele vorbe pe care Răzvan Lucescu le-a spus ziariştilor greci.

Exclusiv El e noul pariu al lui MM Stoica: "Va fi un jucător important în fotbalul românesc"

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (18.02.2018)

Aspru criticat în ultima perioadă pentru gafele făcute în partidele cu Gaz Metan, CFR Cluj și Dinamo, tânărul Andrei Vlad este noul pariu al lui Mihai Stoica. Directorul sportiv al roș-albaștrilor are în continuare încredere în "Messi al portarilor", căruia îi prevede un viitor mare în fotbalul românesc.

Exclusiv ”Cum să fii sclavul fanilor? Au ascuns fanioane ca să întârzie startul!” MM Stoica, nou atac la Dinamo

mmgalerie

MM Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, a lansat un nou atac la adresa rivalilor de la Dinamo prin care și-a explicat și postrările ironice pe care le-a făcut în social-media, după ce roș-albii au ratat calificarea în play-off.

Foto Majoretele din Coreea de Nord, "sclave sexuale" ale oamenilor din regimul Kim Jong Un

OLY-2018-PYEONGCHANG-SKOREA-NKOREA-DIPLOMACY

Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang au fost declarate închise duminică, la finalul ceremoniei găzduite de Stadionul Olimpic din localitatea sud-coreeană. Majoretele din Coreea de Nord au uimit întreaga lume la JO, sincronizarea lor fiind perfectă

Un fost jucător al Barcelonei, responsabil pentru porecla lui Sergio Ramos

sergio ramos

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid este cunoscut în vestiarul "galacticilor" drept Churu, însă puțină lume știe originea poreclei primite de apărătorul iberic. Responsabil pentru ea este Javier Saviola, unul din puținii jucători care au evoluat atât la Real Madrid cât și la Barcelona.

Video Viera, zâmbitor după autogolul cu FCSB. "M-a lovit mingea în mijlocul capului"

viera

Echipa lui Nicolae Dică a avut emoţii 52 de minute pe Arena Naţională. Intrarea lui Constantin Budescu a dezgheţat jocul roş-albaştrilor. Centrarea cu efect a mijocaşului a fost reluată cu capul de Viera, Rîmniceanu era puţin ieşit din poartă, iar mingea s-a oprit în plasă. Viera şi-a pus mâinile în cap şi apoi a început să zâmbească ironic.

Exclusiv CSA Steaua - Academia Rapid, pe Arena Națională! ”Ne așteptăm la 30.000 de spectatori!”

csasteauaacademiarapidarenannationala

Derby-ul Ligii 4 din România, dintre CSA Steaua și Academia Rapid, programat în etapa a 23-a, se va disputa, cel mai probabil pe Arena Națională

Video Şi-a îndeplinit visul de a deveni fotbalist. Usain Bolt anunţă că a semnat!

bolt

Usain Bolt, starul mondial al atletismului, retras din activitate în vara anului trecut, a anunţat prin intermediul unei postări pe contul său de Facebook, că a semnat cu un club de fotbal, al cărui nume îl va dezvălui marţi.

Video&Foto Iarna nu-i ca vara. Cum s-au protejat de frig jucătorii de la Sepsi în duelul cu FCSB

jambiere sepsi1

Se pare că jucătorii de la Sepsi nu s-au uitat la progonza meteo cu prea mare atenţie. La ora meciului cu FCSB temperatura a fost -10 grade Celsius, dar cei mai mulţi jucători de la Sepsi au intrat pe teren cu tricouri cu mânecă scurtă.

Galerie Foto Prima reacție a lui Bouchard după ce a câștigat procesul cu organizatorii de la US Open

bouchard

Eugenie Bouchard a câştigat procesul pe care l-a intentat Federaţiei Americane de Tenis (USTA), după ce a a alunecat şi a căzut în vestiar la ediţia din 2015 a US Open. Canadianca a ajuns deja la o înțelegere cu americanii și presa internațională scrii că în conturile fostei finaliste de la Wimbledon va intra o sumă de ordinul milioanelor de dolari.

FCSB a scăpat de el, rușii sunt încântați: ”Seamănă cu Dani Carvajal!”

enache carvajal

Gabi Enache (27 de ani) a debutat deja pentru noua sa echipă Rubin Kazhan, asta după ce mijlocașul și-a reziliat contractul cu FCSB zilele trecute. În timp ce oficialii roș-albaștrilor au făcut tot posibilul pentru a se despărți de fotbalist, rușii sunt foarte încântați de transfer.

Video Schwartzman a câștigat turneul de la Rio de Janeiro și a intrat în premieră în Top 20 ATP

Diego Schwartzman

ÎN DIRECT la Digi Sport, Diego Schwartzman a câştigat duminică turneul ATP de la Rio de Janeiro, dotat cu premii totale în valoare de 1.695.825 dolari, în finala căruia l-a învins în două seturi, 6-2, 6-3, pe spaniolul Fernando Verdasco.

Video Florin Tănase, optimist după victoria cu Sepsi. "Trebuie să tratăm fiecare meci ca pe o finală"

FLORIN TANASE

Echipa lui Nicolae Dică a tremurat mai bine de o repriză în meciul de pe terenul îngheţat de pe "Arena Naţională". Intrarea lui Constantin Budescu a trezit jocul roş-albaştrilor. Viera şi-a învins propriul portar, din centrarea lui Budescu, iar Man a stabilit scorul final.

Video Patrick Petre a explicat de ce nu i-a dat gol lui Vlad. Declarația serii, după FCSB - Sepsi!

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, LIGA 1 BETANO (25.02.2018)

Formația din Sfântu Gheorghe a crezut în șansa ei și chiar a reușit să aibă cele mai multe ocazii în primele 45 de minute. De altfel, elevii lui Eugen Neagoe puteau intra la cabine, după primele 45 de minute

Video Cum l-au surprins camerele TV pe Al-Khelaifi, în timp ce Neymar plângea de durere pe teren

nasser neymar

PSG a învins-o pe Marseille cu un categoric 3-0, însă un eveniment petrecut pe finalul partidei a umbrit seara parizienilor. Neymar s-a accidentat în minutul 77 al derby-ului şi ulterior a fost scos pe targă, în lacrimi. 

Video PSG - Marseille 3-0. Parizienii s-au distrat cu rivalii în "clasicul Franței", dar au rămas fără Neymar

psg 1

Pe un stadion plin ochi, și cu o coregrafie superbă a fanilor, Mbappe a deschis scorul după numai 10 minute de joc, devenind, la 19 ani, cel mai tânăr marcator în "clasicul Franței"

Oficial: Simona Halep a redevenit numărul 1 în lume! WTA a publicat noul clasament

halep wta lider

Simona Halep a revenit pe primul loc în topul WTA. Începând de luni, 26 februarie, clasamentul mondial din tenisul feminin este dominat din nou de sportiva din România, care s-a întors în frunte după o lună de la pierderea primei poziții în favoarea lui Caroline Wozniacki, cea care o detronase în urma victoriei în meciul direct din finala de la Australian Open.

  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 Stirile Digi Sport
  • 22:00 Etapa 7 Superliga: CFR Cluj-Sepsi Sfantu Gheorghe
  • 23:00 LIVE Fotbal Club
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Bayern Munchen-Real Madrid
  • Vezi tot programul
  • Liverpool v West Ham United, Premier League, Football, Anfield, Liverpool, UK - 19 Oct 2022

    FOTBAL: West Ham - Liverpool, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU Craiova - U. Cluj, 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815854146

    FOTBAL: Juventus - AC Milan, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • sut

    FOTBAL: FCSB - Farul Constanța, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Chelsea v Aston Villa - Premier League - Stamford Bridge

    FOTBAL: Aston Villa - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult