Ultimele stiri

Un singur jucător de la FCSB în echipa ideală a primei etape din 2018. Liderul CFR are 3 reprezentanți

FOTBAL: CFR 1907 CLUJ – CONCORDIA CHIAJNA, LIGA 1 BETANO (5.02

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat cel mai bun "11" al etapei cu numărul 23, prima disputată în Liga 1 în 2018. Învingătoare la Mediaș după un joc slab, FCSB are un singur reprezentant, în timp ce liderul CFR Cluj are 3 jucători.

Alarmă la Barcelona! Noi probleme pentru Dembele, la ultimul antrenament al catalanilor

captura dembele pe jos

Ousmane Dembele a părăsit antrenamentul de luni al echipei de fotbal FC Barcelona, de la baza sportivă Joan Gamper, din cauza unor probleme gastrice, relatează agenţia EFE.

Exclusiv Câți spectatori vor fi prezenți la meciul cu Lazio. Detalii de ultim moment

suporteri fcsb

Video MM Stoica a spus cine e specialistul care îi corectează erorile lui Andrei Vlad

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-CFR CLUJ, LIGA 1 BETANO (10.02.2018)

Andrei Vlad este titularul de drept după această mutare și a primit gol în ambele meciuri oficiale jucate în acest an, dar conducătorii au în continuare foarte multă încredere în el și sunt foarte atenți să îi corecteze fiecare scăpare.

Foto I-au "curăţat" de bani. Cele mai costisitoare divorţuri din lumea sportului

elin

Spaniolii de la AS au făcut topul celor mai cunoscute şi celor mai costisitoare divorţuri din lumea sportului.

Video&Foto Neagu, ”sufocată” de fani după meci! N-a mai contat ratarea din finalul meciului cu Rostov

neagu fani2

Cristina Neagu (29 de ani) a ratat șansa de a aduce victoria ”tigroaicelor” în chiar ultima secundă a meciului cu rusoaicele, dar asta nu i-a împiedicat pe cei 5.000 de spectatori prezenți în tribunele Sălii Polivalente

Video Exclusiv ”Mi-a pus baza de pregătire la dispoziție!” Cine l-a ajutat pe Ioniță, înainte să semneze cu CFR

ionita cfr cluj

Alexandru Ioniță (23 de ani), noul mijlocaș al celor de la CFR Cluj, a explicat, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport cine a fost persoana care l-a ajutat să se antreneze când se afla în litigiu cu cei de la Astra

Becali îl susține pe Lupescu: "Dacă nu-l votăm, suntem oameni de nimic!" Mesaj pentru Burleanu și votanți

Gigi Becali

Anunțul candidaturii lui Ionuț Lupescu la alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal este primit cu bucurie de oamenii din fotbal, în frunte cu finanțatorul de la FCSB, Gigi Becali.

Video MM Stoica, după sms-ul primit de Gigi Becali: "Am rămas siderat! E incredibil! Aşa ceva nu se face"

mm gigi

Florin Niţă s-a despărţit de FCSB în această iarnă. Goalkeeper-ul de 30 de ani a semnat cu Sparta Praga, iar roş-albaştrii au încasat două milioane de euro în contul transferului. Titular în poarta vicecampioanei a devenit tânărul Andrei Vlad (18 ani), sosit în vară de la Craiova.

Video "Sunt foarte mulțumită!" Simona Halep a vorbit pentru prima dată după ce a semnat cu noul sponsor

halep

Simona Halep a anunțat în această dimineață că a semnat contractul cu Nike, care astfel a devenit oficial noul său sponsor tehnic, la 43 de zile de la expirarea parteneriatului cu Adidas, celălalt producător gigant de echipament sportiv.

Video MM Stoica atacă dur arbitrajul din derby. Replică pentru Dan Petrescu

fcsb cfr

VIDEO FCSB - CFR Cluj 1-1. Derby-ul disputat la finalul săptămânii trecute a fost unul încins, cu multe faze controversate, iar la final ambele tabere au acuzat arbitrajul centralului Marcel Bîrsan. Contactat telefonic în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, Mihai Stoica a precizat care au fost fazele care i-au nemulțumit pe roș-albaștri.

Poveste spusă de Balint: "Ne-au bătut cu 4-0. Nici n-am atins mingea" + Confirmarea unui golgheter

balint danalache

Cristian Dănălache, 35 de ani, s-a aflat printre jucătorii care au câştigat titlul cu Unirea Urziceni în 2010, iar de atunci joacă în Asia. Dacă Gabi Balint a povestit în această dimineaţă de lecţia primită în 1978 de la Coreea de Nord, Dănălache a povestit, tot la Digi Sport Matinal, că i-a luat două luni până s-a obişnuit cu viteza şi cu stilul sud coreenilor.

Ziua anunțurilor despre noii sponsori. Schimbare istorică: părăsită tot de Adidas, Milan a semnat cu Puma

donnarumma

Ziua de luni abundă în anunțurile despre parteneriate cu sponsori tehnici. După ce Simona Halep a anunțat că s-a înțeles cu Nike, italienii de la AC Milan au publicat oficial informația cu privire la semnarea contractului cu Puma, după ce clubul s-a despărțit tot de Adidas, la fel ca sportiva din România.

Exclusiv Verdictul lui Balint: ”Dacă alegerile ar avea loc azi, Lupescu n-ar avea șanse în fața lui Burleanu!”

balintburleanulupescu

Decizia lui Ionuț Lupescu de a candida la președinția FRF a fost primită cu mult entuziasm de către mulți oameni din fotbalul românesc, mai ales din rândul foștilor săi colegi din ”Generația de Aur”. Unul dintre aceștia este și Gabi Balint.

Marius Copil, salt de 19 locuri în clasamentul mondial, după prima sa finală ATP

marius copil

Marius Copil a reuşit un salt de 19 locuri şi a urcat pe poziţia a 74-a în clasamentul mondial al jucătorilor profesionişti (ATP), dat publicităţii luni, după prima sa finală ATP. Copil îşi egalează astfel cea mai bună clasare din carieră, reuşită prima oară în data de 16 octombrie 2017.

Decizia luată de Darren Cahill, imediat după ce Simona a anunţat că are un nou sponsor

cahill simona

Simona Halep a anunţat în această dimineaţă, pe reţelele de socializare, că a ajuns un numitor comun cu cei de la Nike. Gigantul american devine astfel noul sponsor tehnic al sportivei noastre. Numărul 2 WTA se despărţise de Adidas la finalul lui 2017 şi de atunci a evoluat fără logo pe echipament. La Cluj-Napoca, acolo unde a fost să le susţină pe fetele noastre în duelul contra Canadei, Simona a purtat echipament Nike, iar azi a făcut marele anunţ: "I just did it!". 

Hagi chiar e hotărât să plece din țară: "Vă doresc numai bine". Dezamăgirea imensă a "Regelui"

hagi pleaca din romania

La mai mult de o săptămână de când și-a anunțat decizia de a pleca din România, Gheorghe Hagi nu a revenit la sentimente mai bune și este în continuare hotărât să își urmeze impulsul. A vorbit pe larg despre motivele care îl fac să își părăsească țara și amenințările repetate par să pună presiune pe autorități pentru a-și schimba viziunea față de sport.

Lupescu ar fi renunțat la 17.000 de euro pentru a candida la președinția FRF. La federaţie ar lua de aproape 4 ori mai puţin

Lupescu captura

Ionuţ Lupescu şi-a anunţat la finalul săptămânii trecute candidatura la preşedinţia FRF. "Kaiserul" și-a încheiat socotelile cu cei de la UEFA, acolo unde era directorul Comisiei Tehnice și încasa un salariu mult peste ce ar urma să primeacă dacă va câștiga alegerile pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal.

Video Jucătorul roș-albaștrilor cel mai fericit de revenirea lui Alibec. ”Sunt mereu cu spatele la poartă!”

Florin Tănase, Alibec, Budescu

Roș-albaștrii nu au reușit să se impună în fața liderului iar una dintre cauze a fost reprezentată și de faptul că aceștia nu au putut beneficia de serviciile niciunuia dintre atacanți, Denis Alibec și Harlem Gnohere, ambii suspendați.

Messi, meciul 300 pe Camp Nou. Cifre impresionante pentru starul Barcelonei

messi 1

VIDEO Barcelona - Getafe 0-0. Partida transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport a consemnat apariția cu numărul 300 a lui Messi pe Camp Nou, în tricoul grupării catalane. Deși nu a reușit să înscrie și a rămas la cota 20 în La Liga, în acest sezon, argentinianul are cifre impresionante în cele 300 de partide jucate pe stadionul Barcelonei.

Două mari pierderi pentru FCSB după remiza cu CFR Cluj. Ce spera Dică!

FCSB luptă cu CFR Cluj pentru titlu în Liga 1

Roș-albaștrii n-au prea avut motive de bucurie la finalul partidei de sâmbătă seară, din Liga 1, din două motive. Primul este legat de faptul că FCSB a ratat șansa de a urca pe primul loc și de a fi într-un ușor avantaj față de CFR

Galerie Foto Iubita lui Neymar a făcut senzaţie şi la carnavalul de la Rio. Cum a apărut îmbrăcată

principala

Iubita lui Neymar, modelul brazilian Bruna Reis Maia (22 de ani), cunoscută drept Bruna Marquezine, continuă să atragă atenţia. După ce a fost "sufletul" petrecerii la aniversarea partenerului său, în urmă cu o săptămână, acum tânăra a atras din nou toate privirile. 

Remiza cu Getafe l-a scos pe Messi de pe podium, în lupta pentru "Gheata de Aur"

messi ratare penalty barcelona

VIDEO Barcelona - Getafe 0-0. A fost primul meci fără gol marcat al formației catalane în acest sezon din La Liga și odată cu această remiză, Lionel Messi a căzut în afara podiumului din clasamentul pentru Gheata de Aur.

Spaniolii anunță momentul plecării lui Ronaldo de la Real. Florentino Perez s-ar putea zbate degeaba

Real Madrid v Real Sociedad - La Liga

VIDEO Real Madrid - Real Sociedad 5-2. Cristiano Ronaldo tocmai a marcat un hat-trick în campionat pentru Real și pare să revină la o formă apropiată de cea cu care i-a obișnuit în anii precedenți pe fanii madrileni, dar în continuare nu este prea mulțumit de situația sa și se gândește tot mai serios la un transfer. El Confidencial a anunțat și care e ultimul lucru înainte să plece de pe Santiago Bernabeu.

”Vreau să știu ce mănâncă, cum se antrenează! E incredibil! M-a uluit!” Ilie Dumitrescu a găsit "perla" lui Gigi Becali

cross sport

Roș-albaștrii nu au reușit să-și îndeplinească obiectivul propus pentru acest meci, acela de a reveni pe primul loc al Ligii 1, asta deși au trimis pe teren aproape tot ce au avut mai bun, cu excepțiile Alibec și Gnohere, suspendați și Bălașa

News Alert Simona, despre legătura de milioane cu noul sponsor: ”Tocmai am făcut-o!”

halep nike

Simona Halep (26 de ani) tocmai a lăsat de înțeles că a ajuns la un numitor comun cu oficialii celor de la Nike, printr-un mesaj postat de ea pe contul de twitter. Pentru acest contract, numărul doi mondial va încasa aproximativ două milioane de dolari.

Calculele finalului de sezon regulat! CFR, FCSB și Craiova pot termina la egalitate de puncte. Toate detaliile

CFR FCSB Craiova

CFR este favorită la câștigarea sezonului regulat.

Video Valencia - Levante 3-1. Oaspeții s-au plâns de arbitraj în derby-ul local

valencia

Valencia a pus capăt unei serii de trei înfrângeri și a câștigat derby-ul cu Levante. Santi Mina a avut nevoie de 17 minute pentru a marca în poarta concitadinei. Gazdele de pe Mestalla s-au bucurat doar un minut, după ce Postigo a reluat în plasă centrarea lui Campana

"N-am crezut până astăzi". Ilie Dumitrescu, surprins de candidatura lui Lupescu la alegerile FRF

colaj lupescu

Deși și-a exprimat de multă vreme susținerea pentru Ionuț Lupescu pentru candidatura la șefia FRF, Ilie Dumitrescu a rămas surprins când a auzit că acesta a făcut anunțul

Video Roma - Benevento 5-2. Giallorossii au depăşit-o pe rivala Lazio şi au revenit pe loc de UCL

roma benevento

Roma dă semne de revenire. A obţinut a doua victorie la rând în Serie A TIM, 5-2 cu ultima clasată Benevento, şi a urcat pe loc de Champions League.

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:30 LIVE Digi Sport Matinal
  • 11:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 11:30 Etapa 7 Liga a 2-a: Csikszereda-Unirea Slobozia
  • 12:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 12:30 Etapa 7 Liga a 2-a: Csikszereda-Unirea Slobozia
  • 13:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 13:45 LIVE Fotbal European
  • Vezi tot programul
  • Liverpool v West Ham United, Premier League, Football, Anfield, Liverpool, UK - 19 Oct 2022

    FOTBAL: West Ham - Liverpool, 14:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU Craiova - U. Cluj, 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815854146

    FOTBAL: Juventus - AC Milan, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • sut

    FOTBAL: FCSB - Farul Constanța, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Chelsea v Aston Villa - Premier League - Stamford Bridge

    FOTBAL: Aston Villa - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult