Ultimele stiri

Cel mai sincer şofer din România! Ce a scris în procesul verbal când a fost întrebat de ce a depăşit viteza

collage radar

Un şofer a găsit cea mai nostimă explicaţie pentru faptul că a depăşit viteza legală. Acesta i-a explicat poliţistului care l-a oprit că se grăbea să vadă un meci al Simonei Halep.

Zverev nu confirmă în Grand Slam-uri. Surprize mari la US Open, Sharapova s-a salvat in-extremis

alexander zverev

Alexander Zverev, numărul 6 mondial, a fost eliminat surprinzător în turul secund de la US Open de croatul Borna Coric, care s-a impus în patru seturi, scor 3-6, 7-5, 7-6 (7/1), 7-6 (7/4).

Rădoi și Olăroiu, aproape să o preia pe Juventus! Antrenor va fi tot un stelist

radoi dica-1

Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu sunt în discuții pentru a prelua nou-promovata Juventus București. Tranzacția ar fi rezolvată în mare măsură, iar pe banca ar urma să stea tot un stelist.

"De 160 de milioane de ori nu!". Barcelona spera să facă transferul verii în ultima zi de mercato! Ofertă uriaşă

messi112

Barcelona a sperat că va da lovitura pe piaţa transferurilor în ultima zi de mercato. Catalanii au făcut o ultimă ofertă pentru Paulo Dybala, însă Juventus nici n

Video Arta care îi lipsește lui Daum putea fi vitală în "cazul Alibec". Lecția de tact a lui Ilie Dumitrescu pentru selecționer

alibec daum ilie dumitrescu

România este pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru dubla cu Armenia și Muntenegru, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, dar fără Denis Alibec, lăsat în afara lotului de Christoph Daum. Selecționerul pare să aibă de gând să nu îl mai cheme vreodată pe parcursul mandatului său, iar situația a dat naștere multor controverse. Unul dintre cei care contestă decizia tehnicianului german este Ilie Dumitrescu, fost atacant la echipa națională și, la rândul său, antrenor.

Video&Foto Gestul admirabil al lui Messi pentru un tânăr fan din Uruguay a devenit viral

messi lucianioo

Lionel Messi a dat dovadă încă o dată că are un suflet mare, printr-un gest făcut la adresa unui tânăr fan care voia doar o poză cu idolul său. Totul s-a petrecut la Montevideo, imediat după ce delegația Argentinei a ajuns acolo pentru meciul cu Uruguay, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Exclusiv Prima reacție a lui Dani Coman în calitate de membru CEx: ”Am rămas dezgustat de convocările făcute”

daum badea

Dani Coman, președintele Astrei și unul dintre membrii Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, a criticat selecția făcută de antrenorul german înaintea meciurilor pe care ”tricolorii” le vor juca cu Armenia și Muntenegru, spunând că este ”dezgustat” de acesta.

Încă o surpriză la US Open. Nick Kyrgios, eliminat de un conațional aflat pe locul 235 în lume

nick kyrgios

După eliminările lui Richard Gasquet, Jack Sock și Fabio Fognini, și Nick Kyrgios a părăsit turneul după primul tur. Eliminarea australianului este de departe cea mai puțin așteptată, având în vedere adversarul pe care l-a avut în față

Surpriza imensă de care au avut parte două fane ale Borussiei. Starurile lui Dortmund au impresionat pe toată lumea

fete tricou BVB

Borussia Dortmund are o relație excelentă cu fanii, iar suporterii fac spectacol meci de meci la partidele de pe Signal Iduna Park, în care se strâng de fiecare dată în număr foarte mare (peste 80.000 de oameni). De altfel, Borussia are an de an cea mai mare asistență din Europa, depășindu-le pe Real Madrid sau Barcelona.

Exclusiv Amenințarea există! Sponsorii sunt pregătiți, dar eforturile noului Rapid ar putea fi inutile

rapid proiect

Patrimoniul Rapidului va fi scos la licitație la începutul lunii octombrie, cu suma de pornire stabilită la 406.800 de euro, în urma evaluării finalizate la începutul acestei săptămâni.

După Mayweather - McGregor, Phelps îl provoacă pe irlandez pentru o cursă în bazin

phelps mcgregor

Având în vedere că McGregor a ales să schimbe practic disciplina pentru a se duela cu Mayweather, fostul înotător american îl provoacă acum pe primul dintre aceștia să intre în bazin pentru o întrecere.

Dică nu a trecut peste eșecul cu Sporting și a dezvăluit marele regret: "Mi-aș fi dorit să jucăm cu Barcelona"

Barcelona buc

Nicolae Dică nu a trecut încă peste eșecul cu Sporting (1-5), de pe Arena Națională. Roș-albaștrii au visat timp de trei reprize la grupele Champions League, iar tehnicianul Stelei a dezvăluit la "Fotbal Club", pe Digi Sport 1, marele său regret.

Vin în sprijinul suporterilor. Decizie importantă luată de FRF înaintea meciului cu Armenia

Romania fani steag

Federația Română de Fotbal își dorește cât mai mulți spectatori la partida cu Armenia de pe Arena Națională, din preliminariile Mondialului din 2018, iar forul condus de Răzvan Burleanu a luat o decizie importantă înaintea meciului de vineri seara.

Exclusiv Motivul pentru care Lăcătuș și antrenorul Ion Ion s-ar putea despărți de Steaua

lacatus ion

Directorul tehnic al CSA Steaua, Marius Lăcătuș, a anunțat că atât el, cât și antrenorul Ion Ion au contracte valabile până în 2019, cu obiective clare: promovarea în fiecare sezon.

Ana Bogdan, în turul al doilea de la US Open. Urmează un duel cu repetiție, 100% românesc

Ana Bogdan

Intrată direct pe tabloul principal la US Open, Ana Bogdan s-a calificat în turul al doilea, după ce a eliminat-o pe Taylor Townsend.

Dică a confirmat plecarea primului jucător pe care l-a adus la FCSB

grecu-1

Nicolae Dică a confirmat plecarea de la FCSB a lui Robert Grecu, primul jucător pe care el l-a adus, după numirea sa ca antrenor, în această vară.

Marseille a ratat un super-transfer pe ultima sută de metri

Mitroglou

La 29 de ani, Konstantinos Mitroglou e aproape de un super-transfer: fostul coșmar al României din barajul pentru Mondialele din 2014 e la un pas să ajungă în campionatul Franței, la Olympique Marseille.

Exclusiv Alibec, interzis la națională sub comanda lui Daum! Selecționerul nu i-a spus nici lui Dică

alibec romania nationala

Christoph Daum a surprins prin faptul că nu l-a convocat pe Denis Alibec pentru dubla cu Armenia și Muntenegru, din preliminariile pentru Mondialul din 2018.

Exclusiv Marius Lăcătuș a anunțat numărul de abonamente vândute de Steaua înainte de noul sezon

Marius Lăcătuș

Noul sezon din Liga 4 va debuta la finalul acestei săptămâni. Înainte de meciul din prima etapă, cu AFC Venus 1914, Marius Lăcătuș a anunțat, ÎN DIRECT la Digi Sport, că Steaua a vândut aproape 1000 de abonamente.

Exclusiv Derby-urile Steaua - Rapid din Liga a 4-a s-ar putea disputa pe Arena Naţională

steaua rapid-1

Marius Lăcătuş nu exclude posibilitatea unui derby CSA Steaua - Academia Rapid pe Arena Naţională din Capitală.

Transferul la care nimeni nu s-a așteptat. Curg glumele după ce a lăsat Bayern pentru o echipă modestă

Sanches buc Bayern

Renato Sanches este considerat o mare promisiune a fotbalului european, însă cariera sa, la cei 20 de ani pe care i-a împlinit recent, pe 18 august, a luat-o pe o pantă descendentă.

Miguel Angel Lopez, la prima victorie într-un mare tur. Froome rămâne lider în Vuelta

lopez froome nibali

Columbianul Miguel Angel Lopez (Astana) a câştigat miercuri etapa a 11-a a Turului Spaniei, după un atacat dat pe ultima parte a cățărării de la Calar Alto, în timp ce britanicul Chris Froome (Sky), al doilea în etapă, şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general.

Exclusiv Motivul pentru care De Amorim nu-i mai aduce Stelei niciun ban: Gigi l-a enervat pe "Becali de Cipru"

de amorim-2

În ciuda asigurărilor date de Gigi Becali că William De Amorim va pleca împrumut în Cipru, la APOEL, în schimbul a 200.000 de euro, afacerea a picat, în cele din urmă. De fapt, patronul de la FCSB anunţase de două ori că brazilianul este ca şi plecat de la echipa lui Dică, dar jucătorul a rămas pe loc, chiar dacă şansele ca el să mai joace pentru bucureşteni sunt minime.

Liverpool a bătut palma cu Arsenal pentru Oxlade-Chamberlain

oxlade klopp

Conform Melissei Reddy de la Goal.com, ”cormoranii” s-au înțeles cu Arsenal în privința sumei de 35 de milioane de lire sterline (37,9 milioane de euro).

Campioana continentală a sosit la Cluj, pentru Eurobasket 2017

pau gasol spania

Pau Gasol, dublu campion NBA cu Los Angeles Lakers, a sosit la Cluj. Starul lui San Antonio Spurs va evolua cu naţionala Spaniei în Grupa C a Eurobasket 2017.

Video Răzvan Marin și Hanca, duel cu Niță. Cum s-a descurcat portarul Stelei într-o întrecere inedită

Nita Hanca Marin

Duel inedit în cantonamentul echipei naţionale: Florin Niţă a intrat în poartă, iar Răzvan Marin şi Hanca s-au întrecut de la 11 metri.

Transfer important pentru Thereau. A treia echipă din Serie A pentru fostul atacant al Stelei

thereau udinese

Cyril Thereau realizează încă un transfer important, deşi se află aproape de finalul carierei. Fostul atacant al Stelei a fost cedat definitiv de Udinese la Fiorentina.

Diego Costa revine la Madrid! Oficialii lui Atletico s-au întâlnit cu cei ai lui Chelsea pentru a finaliza transferul

diego costa-2

Diego Costa este foarte aproape să se întoarcă la Atletico Madrid până la închiderea acestei ferestre de transferuri. Potrivit As, reprezentanții ”Los Colchoneros” și cei ai lui Chelsea s-au întâlnit miercuri pentru a finaliza mutarea.

Victorie superbă a Monicăi Niculescu, pentru calificarea în turul secund la US Open

monica niculescu-1

Monica Niculescu a încheiat în forţă partida din turul 1 contra Kristinei Mladenovic, întreruptă din cauza ploii marţi seară, la scorul de 1-1 în setul secund.

Interes ridicat pentru meciul România - Armenia. Se va deschide și al treilea inel al Arenei Naționale?

Romania fani

Deși România mai are doar șanse teoretice să ajungă la barajul pentru Mondialul din 2018, interesul pentru duelul cu Armenia, de pe Arena Națională, este unul destul de mare.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult