Ultimele stiri

Video Nu doar Dembele s-a făcut de râs! Cele mai penibile momente de la prezentările fotbaliștilor de milioane

dembele barcelona-2

Ousmane Dembele nu este primul star transferat pe bani mulți care s-a făcut de râs la prezentarea oficială, atunci când a încercat să facă o demonstrație a calităților sale tehnice. Vara anului 2017 a adus mai multe cazuri și a amintit și de altele mai vechi.

Nadal e sincer înainte de debutul de la US Open: ”Nu vreau să-l întâlnesc pe Federer în semifinale”

nadal-2

Înainte de primul său meci de la US Open, Rafael Nadal este sincer. Dacă Roger Federer a spus că ar fi încântat să-l întâlnească pe marele său rival în semifinalele turneului, spaniolul recunoaște că nu și-ar dori ca acest lucru să se întâmple.

Video Reușite de excepție în partidele de sâmbătă. Franța și Spania au câștigat categoric cele mai tari dueluri ale etapei

rusia

17 meciuri din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din Rusia 2018 vor fi transmise live pe canalele Digi Sport, în timp ce alte șapte partide vor avea loc la începutul săptămânii viitoare.

Un alt star al lui Monaco e aproape de plecare. Ofertă uriașă făcută de Liverpool: 80 de milioane € + Origi

lemar eriksen

După Kylian Mbappe, AS Monaco este foarte aproape să se despartă și de Thomas Lemar în aceste ultime zile de mercato.

"Tentativă de omor!" Principalul suspect al atentatului asupra autocarului Borussiei Dortmund, pus sub acuzare

borussia dortmund

Procuratura din Dortmund l-a acuzat de tentativă de omor pe Sergej W., principalul suspect pentru atacul care a avut ca țintă autocarul Borussiei, în luna aprilie. Anunțul a fost făcut marți, 29 august, iar ancheta continuă.

Halep păstrează șanse să ajungă lider după US Open, dar, în același timp, riscă să coboare trei locuri

halep-10

Chiar dacă a fost eliminată în primul tur de la US Open, Simona Halep păstrează în continuare șanse să treacă pe primul loc în clasamentul WTA, la finalul ultimului turneu de Grand Slam din acest an.

Exclusiv Astra cedează fotbalişti, deşi stă prost cu lotul. După Nicoară, încă un jucător a plecat azi, în Cipru

juc astra

Andrei Piţian a fost cedat sub formă de împrumut pentru un an în Cipru, la Apollon, unde va juca în grupele Europa League, alături de Everton, Arsenal şi Lyon.

Laude peste laude de la Maria Sharapova pentru Simona Halep: "M-ar fi bătut de multe ori!"

sharapova laude halep

Sharapova - Halep 6-4, 4-6, 6-3. Maria Sharapova a revenit cu succes la un turneu de Grand Slam. După victoria din primul tur în fața Simonei Halep, sportiva din Rusia a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătoarei din România, care nu o dată i-a creat mari probleme.

Cadou de Crăciun pentru Mourinho. Zlatan ar putea reveni pe teren chiar de Boxing Day

zlatan

Data revenirii pe teren a lui Zlatan Ibrahimovic rămâne o necunoscută. Chiar dacă clubul intenționează să-l treacă pe lista UEFA, nici oficialii lui Manchester United nu sunt convinși că atacantul ar putea juca încă din toamnă și, astfel, să prindă unul sau două meciuri din Champions League.

Manchester City continuă asaltul: Sterling plus 21,6 milioane de euro pentru transferul lui Sanchez

sanchez

”Cetățenii” încearcă să-i convingă pe cei de la Arsenal să-l cedeze pe Alexis Sanchez și pentru asta au propus un schimb cu Raheem Sterling

Halep își sărbătorește ziua de naștere în China. Ce urmează după eliminarea de la US Open

halep china

Sharapova - Halep 6-4, 4-6, 6-3. Simona Halep a părăsit rapid turneul US Open, învinsă în primul tur de Maria Sharapova, prezentă în premieră la o întrecere de Grand Slam de la revenirea în circuit după suspendarea de 15 luni primită pentru consumul de substanțe interzise. Pentru jucătoarea din România urmează o pauză de aproape o lună până la următoarea competiție la care și-a anunțat participarea.

Ilie Năstase critică revenirea Mariei Sharapova în circuit: "I-au dat dreptul să joace uneia care s-a drogat"

nastase-1

Sharapova - Halep 6-4, 4-6, 6-3. Revenirea Mariei Sharapova la un turneu de Grand Slam, cu o victorie tocmai împotriva Simonei Halep, a atras critici aspre din partea lui Ilie Năstase, atât la adresa jucătoarei din Rusia, cât și a Fedeației Internaționale de Tenis.

Video Splendoarea oltenilor! Pentru prima oară când s-a aprins nocturna pe noul stadion al Craiovei

noct

Momentul în care Craiova va juca primul meci pe noul stadion este tot mai aproape. Montarea gazonului pe arena din Bănie s-a încheiat, iar jucătorii lui Mang

Neymar îi pune piedică Barcelonei. Când juca acolo îl voia pe Coutinho lângă el, acum îl sfătuiește să refuze oferta

neymar coutinho

Barcelona încearcă din răsputeri să îl cumpere pe Philippe Coutinho de la Liverpool. A făcut a 4-a ofertă pentru brazilianul de la Liverpool, în speranța că acesta ar putea fi un înlocuitor demn al lui Neymar, dar are parte de piedici de unde se aștepta cel mai puțin: tocmai din partea fostului său star.

Exclusiv S-a ales stadionul pe care se va disputa meciul Lugano - FCSB

stadion luzern

Arena pe care Lugano își desfășoare meciurile de pe teren propriu nu este omologată pentru competiții europene, iar partida cu FCSB se va juca la Lucerne

Galerie Foto România va avea încă un stadion de top! CNI a acordat aviz favorabil demarării construcţiei

stadion targoviste 2

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a acordat aviz favorabil demarării construcţiei unei noi arene în Municipiul Târgovişte

News Alert Cosmin Contra a decis să plece de la Dinamo. Două nume pe lista înlocuitorilor

contra-4

Situaţie explizivă la Dinamo. După o discuţie aprinsă între Cosmin Contra şi Ionuţ Negoiţă,

Motivul pentru care Asensio a ales Realul și nu Barcelona sau Athletic

default

Acea credință pe care a avut-o mama lui, joi urmând să se împlinească șase ani de la decesul ei, l-a convins pe Asensio să-și atingă țelul în viață.

Gigi Becali chiar este în pericol. Riscă o pedeapsă de până la 5 ani de închisoare pentru "ameninţări şi şantaj"

gigi becali-1

Gigi Becali chiar se află în pericol pentru că solicitarea sindicatului din Penitenciare va fi trimisă mai departe către Parchet. În urmă cu o săptămână, Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a cerut conducerii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor să ia măsuri în urma ameninţărilor pe care omul de afaceri le-ar fi adresat directorului Penitenciarului Jilava.

A fost propusă schimbarea regulamentului din tenis după ce a făcut Sharapova în meciul cu Simona

simo suparata

Sharapova - Halep 6-4, 4-6, 6-3. Maria Sharapova a revenit la un turneu de Grand Slam cu o victorie în fața numărului 2 mondial, dar și-a atras și critici, după momentul petrecut chiar înaintea setului decisiv, când a cerut o pauză pentru a merge la toaletă. Comportamentul jucătoarei din Rusia a atras chiar și cereri pentru schimbarea regulamentului.

Video În vestiarul Realului a fost spectacol, în timp ce Dembele s-a făcut de râs la Barcelona

collage-15

Foarte multe cluburi au obiceiul să-şi prezinte pe gazon achiziţiile, în faţa publicului, iar jucătorii fac şi ei câteva "figuri" cu mingea pentru a arăta calităţile pe care le-ar avea.

Sharapova nu se dezminte! A lăsat-o iar pe Halep să o aștepte pe teren. "Așa face mereu, m-am obișnuit!"

halep - sharapova

Sharapova - Halep 6-4, 4-6, 6-3. Meciul revenirii Maria Sharapova la un turneu de Grand Slam, câștigat în fața Simonei Halep, nu a fost lipsit de momente controveraste. Înaintea setului decisiv, fostul lider mondial a luat o pauză de aproape 10 minute pentru a merge la baie. La final, Simona a comentat mișcarea devenită deja o obișnuință pentru jucătoarae din Rusia.

Becali i-a dat replica lui Hagi, după ce a cumpărat 3 jucători de la Viitorul în această vară

gigi gica

Florinel Coman (19 ani) este cel de-al treilea fotbalist transferat de FCSB de la Viitorul în această vară

Bakayoko face lumină în cazul lui Mbappe: ”Visa să ajungă într-o zi la PSG”

mbappe-9

Tiemoue Bakayoko, ajuns și el între timp la Chelsea, a scos la iveală faptul că Mbappe a visat întotdeauna să evolueze pentru clubul parizian.

Simona Halep, după a 7-a înfrângere cu Maria Sharapova: "Sunt sigură că din acest motiv am pierdut"

halep sharapova-4

Sharapova - Halep 6-4, 4-6, 6-3. Simona Halep a părăsit US Open încă din primul tur, după un meci de aproape 3 ore în fața Mariei Sharapova, pe care nu a reușit să o învingă nici în al 7-lea meci direct. La final, numărul 2 mondial a încercat să explice înfrângerea și consideră că serviciul său "foarte slab" a avut un rol important.

Presa internațională, tranșantă după ce Sharapova a învins-o pe Halep în "7 din 7"

halep-9

După ce Simona Halep nu a reușit să o învingă pe Maria Sharapova nici în al șaptelea meci direct, reacțiile în presa internațională nu au întârziat să apară.

Video Șiroaie de lacrimi pentru Sharapova, după aproape 3 ore de tenis cu Simona Halep: "E extraordinar!"

sharapova re

Sharapova - Halep 6-4, 4-6, 6-3. Victoria în fața Simonei Halep este cea mai importantă obținută de Maria Sharapova de la revenirea în circuit, la primul meci într-un turneu de Grand Slam după suspendarea de 15 luni cauzată de consumul de substanțe interzise (Meldonium). Finalul meciului de la US Open a surprins-o în lacrimi pe jucătoarea din Rusia, extrem de emoționată după succesul de pe hardul american.

Video Ieșenii sunt nemulțumiți: "Fotbalul este nedrept uneori. Eram departe dacă nu aveam așa multe ratări"

cristea herea

Trupa din Copou a pierdut surprinzător pe propriul teren în fața nou-promovatei într-o partidă a cărei final l-a prins în tribune pe Flavius Stoican.

Konta, eliminată din primul tur la US Open

konta

Prima mare surpriză de la US Open s-a consumat încă din această seară. Johanna Konta, cap de serie numărul 7, a fost eliminată de sportiva din Serbia Aleksandra Krunic, scor 6-4, 3-6, 4-6. Britanica se afla pe aceeaşi jumătate de tablo

Video Sepsi a produs una dintre surprizele etapei a opta din Liga 1: "Am avut foarte multă şansă"

iasi sepsi-1

Valentin Suciu e fericit după prima victorie în deplasare a lui Sepsi Sfântu Gheorghe din istorie în Liga 1, însă recunoaşte că a avut noroc în victoria cu 2-0 contra lui CSM Poli Iaşi.

  • 15:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:45 Etapa 6 Superliga: Rezumatele Etapei
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 LIVE Fotbal Club
  • 20:00 Etapa 7 Superliga: Dinamo-Voluntari
  • 20:45 LIVE Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult