Ultimele stiri

Video Primele trei favorite continuă cursa către trofeul de la Rabat

pavlyuchenkova

Turneul WTA de la Rabat a oferit meciuri spectaculoase, in direct la Digi Sport. Competiția va continua miercuri cu un duel al rusoaicelor - Anastasia Pavlyuchenkova o înfruntă pe Ekaterina Makarova.

Tricolorii se gândesc deja la jocul cu Polonia! ”Dacă nu câștigăm, va fi imposibil să ne mai calificăm” 

tricolori

Cu o singură victorie în cinci meciuri disputate în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, România are şanse mici să se califice la turneul final

Exclusiv Răspunsul lui Hagi pentru Reghe: ”E atât de urât cuvântul folosit, încât nu are rost...”

reghe reghecampf

Gheorghe Hagi a refuzat să comenteze, menționând că el și echipa sa se concetrează doar asupra a ceea ce se petrece pe teren.

Video&Foto Rapidiștii acuză, după spectacolul de la Dinamo - FCSB: "Copia nu are valoare!"

rapid papelitos dinamo

VIDEO Dinamo - FCSB 2-1. Spectacolul grandios făcut de fanii dinamoviști la începutul derby-ului de luni a făcut deliciul iubitorilor fotbalului, dar suporterii "câinilor" au stârnit și reacții adverse, din partea altor rivali. Rapidiștii îi acuză că au "furat" ideea de la ei, chiar de la un meci direct, disputat în urmă cu 6 ani.

Exclusiv Verdictul lui Pițurcă după "Eternul Derby": "E cel mai valoros jucător dintre cei aflați aseară pe teren"

bucurie dinamo-2

Prima dintre ele a fost obținută de slovacul Adam Nemec, cel care în opinia lui Victor Pițurcă a fost cel mai bun jucător de pe teren.

Horia Tecău și-a lansat cartea. Învățături pentru copii de la vicecampionul olimpic

tecau carte

Horia Tecău şi-a lansat cartea - "Viața în ritm de tenis" - în orașul natal, Constanța. Volumul prezintă momente importante din viaţa autorului şi este totodată şi un ghid pentru copiii pasionaţi de tenis.

Foto Petra Kvitova a reluat antrenamentele! ”Sper că sunteți la fel de fericiți ca mine”

kvitova

Petra Kvitova, operată la sfârşitul lunii decembrie la mâna stângă, după ce a fost tăiată cu un cuţit de un hoţ pe care l-a surprins în locuinţa ei, a anunţat marţi că poate folosi din nou racheta, dar nu a precizat când va reveni în circuit.

Fără emoții la Final Four! Experiența starurilor de la CSM București e secretul succesului

oana manea csm

Alexandru Dedu are încredere deplină în handbalistele CSM-ului. Nici măcar atmosfera din tribune nu le va da bătăi de cap reprezentantelor României. "La ce experienţă internaţională au, nu vor avea emoţii", a declarat preşedintele Federaţiei.

Video Exclusiv Daum, out de la națională? Oferta primită de german din țările arabe

daum

Christoph Daum ar putea renunța la funcția sa pentru a pleca în Arabia Saudită, țară în care ar putea încasa un salariu de patru ori mai mare decât cel pe care i-l oferă FRF în acest moment.

Exclusiv Reacția lui Pițurcă la oferta lui Reghe și o dezvăluire surprinzătoare: "Azi am primit un mesaj vizavi de acest club"

piturca reghecampf

Laurențiu Reghecampf se află în discuții avansate cu Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite, formație care ar fi interesată și de serviciile lui Victor Pițurcă, după cum a dezvăluit fostul selecționer, invitat în emisiunea "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

Exclusiv Pițurcă, noi înțepături la adresa lui Reghe: ”Echipa a căzut fizic. Lui Gigi i s-a aruncat praf în ochi”

reghe dinamo fcsb

După ce ”roș-albaștrii” au pierdut, în prelungiri, derby-ul de luni seara, Victor Pițurcă l-a atacat subtil pe Laurențiu Reghecampf

Video Spectacol în turneul de la Praga. Favoritele au avansat în turul secund

wozniacki

Turneul WTA de la Praga continuă în forţă, ÎN DIRECT la Digi Sport. Favoritele 2 şi 3, Caroline Wozniacki şi Barbora Strycova, au avansat în turul secund.

Ultima ţintă a FCSB-ului pe piaţa transferurilor! Becali l-a găsit pe noul "Varela"

img 7336 copy

Becali caută cu nerăbdare soluţii pentru campania de transferuri din vară, fiind extrem de nemulţumit de mai mulţi jucători ai FCSB-ului. Ultimul intrat pe lista finanţatorului este, potrivit informaţiilor Digi Sport, Kevin Boli, de la Viitorul.

Barcelona caută în continuare un fundaș dreapta. Ultimele două nume vehiculate de presa catalană

azpi henrichs

Alternativele Barcelonei pentru Hector Bellerin sunt, conform Sport.es, Cesar Azpilicueta, de la Chelsea și Benjamin Henrichs, de la Bayer Leverkusen.

Super veste pentru CSM București! Fanii români iau cu asalt Final Four-ul de la Budapesta

csm bucuresti fani

Susţinere uriaşă pentru campioanele Europei la Budapesta! Dacă în sezonul trecut CSM Bucureşti a avut aproximativ 500 de susţinători, de această dată numărul suporterilor români care vor asista la Final Four va fi triplu.

Gardoş, ADIO Southampton! Ce se întâmplă cu cel mai ghinionist fotbalist român, din vară

ga

Florin Gardoş are şanse minime să mai rămână la Southampton din vară. Presa engleză anunţă că oficialii clubului vor să îl pună pe lista de transferuri. Absent de pe gazon un an şi jumătate din cauza accidentărilor, fundaşul român a revenit pe teren în octombrie, însă a jucat până acum doar la echipa secundă, cu o singură excepţie: partida din 28 ianuarie a lui Southampton cu Arsenal din Cupa Angliei, scor 0-5, în care a fost "integralist".Deşi Fonte a fost vândut la West Ham, iar Van Dijk e accidentat, Claude Puel abia l-a trecut pe foaia de joc la câteva meciuri de Premier League. Ca atare, sfârşitul mariajului dintre părţi e aproape, notează southamptonrumours.co.uk, care anunţă că, pe lângă român, îi vor mai părăsi pe "sfinţi" şi Martina, respectiv Long. Ideal pentru clubul din sudul Angliei este să îl vândă, evident pe o sumă sub preţul plătit pentru transferul de la FCSB, însă board-ul lui Southampton ia în calcul şi varianta unui împrumut, în speranţa că Gardoş se va pune pe picioare.În vârstă de 28 de ani, românul cu siguranţă nu este un fotbalist care şi-a spus ultimul cuvânt în fotbal, însă o "renaştere" a sa depinde în mare măsură de cum îi vor rezista picioarele.Apărătorul care a strâns 13 meciuri şi pentru naţionala României a fost transferat de Southampton în 2014, de la Steaua, pentru 6,8 milioane de euro.

Video Gata cu spectacolul ca în Argentina! Decizie istorică: LPF a interzis rolele de hârtie după Dinamo - FCSB

dinamo spectacol

VIDEO Dinamo - FCSB 2-1. LPF a luat primele măsuri, după spectacolul pus în scenă de fanii dinamoviști la Eternul Derby. Ploaia de role de hârtie care a amintit de marile meciuri din Argentina s-a văzut pentru ultima dată la un meci de Liga 1,

Exclusiv Reghecampf, aproape de Al Wahda. Ce salariu va avea

reghecampf

Laurenţiu Reghecampf nu va mai fi aproae sigur din vară antrenorul FCSB-ului. Tehnicianul s-a înţeles verbal cu Al Wahda, conform informaţiilor colegilor de la Fotbal Club, emisiune difuzată pe Digi Sport 1.

Exclusiv Meciul cu Dinamo l-a convins pe Becali. Finanțatorul a anunțat ce transferuri va face în vară

becali-1

Contactat telefonic în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, finanțatorul FCSB-ului a anunțat că va transfera nu mai puțin de 6 jucători în pauza competițională, toți urmând a fi titulari.

Dictatura lui Mourinho. ”The Special One” nu-i mai lasă pe jucători să posteze pe rețelele de socializare

jose mourinho stramba

După ce Manchester United a pierdut foarte multe puncte în acest sezon din Premier League în meciuri în care puțini se așteptau la acest lucru, Jose Mourinho vrea să le restricționeze jucătorilor săi accesul la rețelele de socializare.

Încă o lovitură! Dinamo i-a luat fața FCSB-ului și în cursa pentru transferul celui pe care Becali îl urmărea de anul trecut

larie deac gnohere

FCSB l-a urmărit cu insistență pe Ionuț Larie, dar transferul fundașului central de la CFR Cluj nu s-a mai realizat și sunt șanse foarte ca Becali să revină pe urmele sale.

Video Jucătorul arestat pe teren după ce a lovit violent un arbitru a primit o pedeapsă uriașă

arbitru batut

Marco Goncalves, atacantul echipei portugheze Canelas ce a agresat un arbitru la începutul lui aprilie, a primit o suspendare de 4 ani şi 5 luni

Video Iulian Teodosiu, din nou campion național la sabie

teodosiu

Iulian Teodosiu a obţinut un nou titlu de campion naţional la sabie individual, dupa ce în urmă cu două săptămâni obținea medalia de bronz la Campionatele Europene U23.

Liderii PSD au luat atitudine în cazul reconstrucției stadionului lui Dinamo: ”Se face!”

dinamo stadion nou

Dinamo va avea un nou stadion până în 2020. Cel puțin asta susțin doi dintre oamenii importanți ai partidului de guvernare, PSD, Șerban Nicolae și Sevil Shhaideh.

Cel mai spectaculos final de campionat din ultimii 39 de ani! Atunci, roș-albaștrii au ieșit învingători

istorie titlu

Cu două etape înainte de final, diferenţa dintre primele trei clasate este de doar două puncte. Este pentru prima dată în ultimii 39 de ani când se întâmplă asta, anunță site-ul

Video Cele mai tari 10 momente din Dinamo - FCSB. Imagini INEDITE

collage din fc

Dinamo a câștigat atât pe teren, cât și în tribune, acolo unde au impresionat prin coregrafia 3D. Derby-ul a fost considerat unul cu grad ridicat de risc, iar securitatea a fost asigurată de 1.500 de forțe de ordine.

Video FC Brașov - Dacia Unirea Brăila 1-2. Rezultatele etapei a 32-a din Liga 2 și clasamentul

captura meci b

Runda cu numărul 32 din Liga 2 începe ÎN DIRECT la Digi Sport 1, cu partida dintre CS Mioveni și Metalul Reșita. Digi Sport mai transmite încă două meciuri din această etapă.

Video Irina Begu, eliminată în primul tur de la Rabat, după ce a câștigat doar patru game-uri în fața Tatjanei Maria

begu rabat

În cadrul turneului de la Rabat (Maroc), dotat cu premii totale de 226.750 dolari,

Kim Kardashian a fost taxată dur după ultimele fotografii apărute cu ea

Marnie Simpson

Kim Kardashian pare să-și fi din formă, după ce a apărut în costum de baie pe o plajă din Mexic, iar recent a fost taxata de o alta vedeta intr-o revista de profil.

Neagu, un mentor, un model, un motiv de inspirație! Elogiu adus celei mai bune handbaliste din lume de EHF

cristina neagu buducnost

În urmă cu patru ani, cariera Cristinei Neagu părea terminată, din cauza unor probleme medicale

  • 06:00 Euro Fotbal
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: CS Mioveni - Csikszereda, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Olympiacos - Barcelona, ora 19:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • London, England, 9th March 2024. John McGinn of Aston Villa with Radu Dragusin of Tottenham during the Premier League ma

    FOTBAL: Chelsea - Tottenham, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult