Ultimele stiri

A învins Barcelona cu 3-0, dar vrea să se bată cu Mourinho, Guardiola, Klopp și Conte, în Premier League

allegri

În ciuda afirmațiilor făcute de Max Allegri, care exclude, cel puțin pentru moment, o plecare de la Juventus, presa din Marea Britanie continuă să insiste pe ideea unei treceri la Arsenal a antrenorului torinezilor.

Cristiano și Realul campionilor

ronaldo-1

De la acest Bayern-Real Madrid, o primă manșă a ”sferturilor” ce ar fi putut deveni la fel de bine o finală, și zău că ar fi fost o finală pe cinste

Nicio dovadă care să facă legătura între suspectul arestat şi exploziile de la Dortmund

suspect dortmund

Anchetatorii germani au anunţat, joi, că nu au găsit nicio dovadă care să facă legătura între suspectul arestat şi exploziile care au avariat autocarul Borussiei Dortmund, informează L'Equipe.

Cristina Neagu e jucătoarea săptămânii în Liga Campionilor, după prestaţia spectaculoasă cu Larvik

neagu jucatoarea saptamanii

Cristina Neagu va reveni în sezonul viitor în România, la CSM Bucureşti, dar până atunci continuă să fie starul lui Buducnost Podgorica, echipă aflată la un pas de o nouă prezenţă în Final Four-ul Ligii Campionilor datorită celei mai bune jucătoare din lume în ultimii noi ani.

Ponturi și predicții la pariuri pentru meciurile din Liga 1

main-2

Etapa a 6-a a Play-Off-ului Ligii 1, prima din retur, programează 3 meciuri interesante. Casa de pariuri MaxBet.ro oferă cote mărite zilnic.

Chelsea a început asaltul pentru transferul lui Belotti. ”Albaștrii” au făcut o primă ofertă

andrea belotti

Chelsea a început ofensiva pentru transferul lui Andrea Belotti de la Torino și a făcut deja o ofertă oficială pentru atacantul italian de 23 de ani.

Noaptea minții la ASA! Variantă incredibilă pentru banca mureșenilor după demiterea lui Chirilă

asa tg mures

Deși pare de necrezut, cei de la ASA s-au gândit la Ilie Stan, antrenorul care a pregătit echipa înainte de venirea lui Ionuț Chirilă și care a lansat niște acuze grave la adresa mureșenilor.

”Apar accidentări peste noapte”. Şumi dă de înţeles că jucătorii nu vor să se mai antreneze la Astra 

sumudica-5

Marius Șumudică a anunțat că va pleca cu siguranță de la Astra, la finalul acestui sezon, după meciul cu Dinamo (1-2), a patra înfrângere consecutivă a campioanei, în Liga 1.

Stanciu şi Chipciu încă visează la semifinalele EL, după un egal in-extremis cu United. Lyon a întors uimitor partida cu Beşiktaş

collage el

În această seară sunt programate partidele tur din sferturile de finală ale Europa League. Cele 4 întâlniri vor începe la ora 22:05 și România va fi reprezentată de Chipciu și Stanciu.

Video Geraldo, apărat de FCSB! ”Astra îl acuză de blat ca să scape de el”

geraldo

Dani Coman a dezvăluit că a intrat în vestiarul echipei, la pauza meciului cu FCSB (0-3) și că l-a certat pe Geraldo Alves pentru penalty-ul comis în prima repriză de pe Arena Națională.

UPDATE: Becali în alertă! Coman anunţă că Junior Morais nu se mai duce la FCSB

tanase morais

Deși Gigi Becali s-a lăudat că Junior Morais, intrat în ultimele șase luni de contract cu Astra, a semnat deja cu FCSB și se va alătura ”roș-albaștrilor” din vară, președintele giurgiuvenilor, Dani Coman, susține că mutarea ar putea pica.

UEFA a răspuns acuzațiilor aduse de Borussia Dortmund și AS Monaco

dortmund monaco-1

UEFA a răspuns joi, oficial, acuzelor aduse de către Borussia Dortmund și AS Monaco, în urma programării meciului din prima manșă a sferturilor de finală a Ligii Campionilor

Video Declarațiile etapei :) ”Umflă-mă și tu că te-am umflat și eu”, ”Tălpinică, te dau pe mâna lui Șumudică”, ”pâș, pâș, pâc, pâc”

collage declaratii

Cele mai amuzante vorbe de duh ale săptămânii au fost strânse de colegii de la Digi Sport Matinal, într-un montaj cu Reghecampf, Contra sau Şumudică.

Pe 17 aprilie e Ziua Înghețatei doar la McDonald’s (P)

inghetata

Luni, 17 APRILIE 2017, McDonald’s sărbătorește, pentru al cincilea an consecutiv, Ziua Înghețatei și face cinste cu câte o ÎNGHEȚATĂ LA CORNET pentru toți clienții.

Szczesny a explicat rolul lui Lobonț la AS Roma: "Petrec mult timp cu el. Avem discuții profunde"

lobont

Portarul polonez al echipei AS Roma, Wojciech Szczesny avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Bogdan Lobont într-un interviu acordat pentru presa din Italia.

De neoprit! Ajuns la 39 de ani, Drogba a semnat un nou contract

drogba

Fostul internaţional ivorian Didier Drogba a semnat, miercuri, un contract cu clubul american Phoenix Rising, din United Soccer League, pentru a-l ajuta să ajungă în Major League Soccer.

Video Leo Grozavu și-a aflat pedeapsa după incidentul cu Golofca

grozavu golofca-1

Leo Grozavu, a fost suspendat două etape şi a fost amendat cu 7.500 de lei, în urma incidentelor din meciul cu Astra Giurgiu, când l-a agresat pe atacantul Cătălin Golofca.

Aroganța lui Ronaldo: "Oamenii care îl iubesc pe Cristiano nu au niciodată dubii"

ronaldo arogant

Cristiano Ronaldo a adus victoria albilor cu o dublă iar la finalul partidei lusinatul a făcut o declarație în stilul caracteristic, răspunzând celor care l-au contestat

Sărut în văzul tuturor! Ce a putut să facă în autobuz cel mai surprinzător cuplu al momentului

holly hagan

Momente de uluială în transportul în comun londonez, miercuri seară, când starleta Holly Hagan (24 de ani) s-a dat în spectacol împreună cu noul său partener, Rogan O'Connor, despre care, în ciuda aparențelor, spune că este "doar un prieten".

Leonardo Jardim: ”Ceea ce va rămâne în istorie nu va fi rezultatul, ci exploziile”

jardim

Leonardo Jardim a declarat, după meciul câștigat cu 3-2 în fața Borussiei Dortmund, că ceea ce va rămâne în istorie nu va fi rezultatul, ci exploziile din apropierea autocarului formaţiei germane.

Florin Mergea, calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Marrakech

mergea

Florin Mergea şi pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Marrakech (Maroc)

Exclusiv Coman a confirmat că a intrat în vestiar la pauza meciului cu FCSB! ”Nu mai suportam umilința”

coman

În ultimele zile s-a zvonit faptul că Dani Coman ar fi intrat peste jucători în vestiar, la pauza meciului cu FCSB (0-3), pentru a-l acuza de blat pe Geraldo.

Ancelotti invocă lipsa de noroc, după înfrângerea în fața lui Real Madrid

ancelotti zidane

Carlo Ancelotti a dat vina și pe ghinion, amintind de penalty-ul ratat de Arturo Vidal și de primul gol al lui Cristiano Ronaldo, înscris la două minute după pauză.

Revenirea la Barcelona, marcată de o ”tăcere apăsătoare”. Ce s-a întâmplat în ziua de după ”măcelul” de la Torino

enrique staff juventus

După a doua umilință suferită în fazele eliminatorii ale acestui sezon din UEFA Champions League, apar noi dezvăluiri din sânul echipei lui Luis Enrique.

Dybala şi-a prelungit contractul cu Juve până în 2022: salariu de 7 milioane €

dybala messi-1

Presa din Italia a făcut anunțul pe care toți fanii lui Juventus îl așteptau: Paulo Dybala a ajuns la un acord cu oficialii liderului din Serie A TIM prentru prelungirea contractului.

Alarmă la Madrid. Ronaldo și Bale au acuzat probleme musculare după meciul cu Bayern

bale ronaldo-1

Ronaldo s-a accidentat chiar la ultima fază a meciului când, încercând să ajungă la o centrare a lui Carvajal, a căzut în careul lui Bayern fără să fie atins de niciun adversar

Oficialii FCSB iau peste picior CSA: ”O să pună brandul pe TAB-urile din Afganistan”

csa fcsb

Războiul dintre Clubul Sportiv al Armatei și FCSB-ul lui Gigi Becali pare a nu avea sfârșit. Unul dintre oficialii ”roș-albaștrilor”, Helmuth Duckadam, a luat peste picior CSA, anunțând că nu a reușit să facă decât 10.000 de euro din brand, într-un an de zile.

A fost suspendat de club după o poză postată pe Instagram. Mesaj pentru Trump

pistol

Jucătorul franco-canadian Wandrille Lefevre a fost suspendat de clubul său Montreal Impact din liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS), din cauza unei fotografii postate pe Instagram în care ţine o armă în mână

Galerie Foto La 45 de ani, Thalia și-a impresionat fanii cu calitățile ei fizice

thalia 16 1

La 45 de ani, Thalia nu încetează să se reinventeze și le-a oferit admiratorilor ei o poză în care apare în costum de baie.

Stanciu, lăudat de cel mai scump jucător din istorie, înainte de meciul direct

pogba

Nicolae Stanciu nu este cel mai lăudat jucător de către presa și oamenii de fotbal din Belgia, dar fostul mijlocaș al Stelei a primit niște cuvinte mari din partea celui mai mare transfer din istorie, Paul Pogba.

  • 19:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:30 LIVE Fotbal Club
  • 20:30 LIVE Cupa Romaniei: Corvinul Hunedoara-Otelul Galati
  • 21:15 LIVE Fotbal Club
  • 21:30 LIVE Cupa Romaniei: Corvinul Hunedoara-Otelul Galati
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 Stirile Digi Sport
  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Screenshot 2024-04-27 at 21.31.30

    LIGA DE TINERET, Cupa României, finala: U Cluj - Farul, 12:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Arsenal v Chelsea - Premier League - Emirates Stadium

    Premier League: Brighton - Chelsea, 23:59, Premieră, Digi Sport 2

  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI BETANO - SEMIFINALA (17.04.2024)

    Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Sevilla FC v RC Lens, UEFA Champions League match, Group B, Football, Ramon Sanchez Pizjuan Stadium, Sevilla, Spain - 20 Sept 2023

    La Liga: Sevilla - Cadiz, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Antoine Griezmann of Atletico de Madrid celebrating his goal with his teammates during the LaLiga EA Sports match betwee

    La Liga: Getafe - Atletico Madrid, 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult