Ultimele stiri

Super-agentul Mino Raiola i-a stabilit viitorul lui Donnarumma: "O echipă măreață!"

donnarumma milan

Gianluigi Donnarumma este pe lista granzilor Europei, printre care se numără Real Madrid sau Chelsea, dar numai agentul său, Mino Raiola, va stabili care dacă viitorul îl va găsi tot pe San Siro sau, după cum spune el, la "o echipă măreață".

Liga spaniolă a stabilit data și ora disputării celui de-al doilea El Clasico al sezonului

ronaldo messi-1

Liga spaniolă a anunțat programul etapei a 33-a din prima divizie spaniolă, în care va avea loc și cel de-al doilea El Clasico al sezonului.

FIFA a decis ce brigadă ne va arbitra la meciul cu Danemarca

Martin Atkinson

Arbitrul englez Martin Atkinson va conduce la centru partida dintre echipa naţională a României şi reprezentativa Danemarcei, din etapa a cincea a Grupei E

Premieră în ultimii 46 de ani: Fără eliminări și fără penalty-uri împotriva Barcelonei

barcelona arbitru

Deși jucătorii și fanii ”blau-grana” se plâng de arbitraj, FC Barcelona a devenit prima echip din ultimii 46 de ani, împotriva căreia, în primele 28 de etape ale unui sezon din La Liga, nu a fost acordat niciun cartonaș roșu și nicio lovitură de pedeapsă.

Video "Stați cuminți, că e rezolvat". Șumudică, atac pentru Colțescu și amintiri cu Steaua: "Nu e întâmplător!"

sumudica coltescu astra

VIDEO CFR Cluj - Astra Giurgiu 3-2. Prima înfrângere suferită de Astra în campionat în 2017 l-a supărat la culme pe antrenorul campionilor, Marius Șumudică, eliminat de pe bancă pentru prima dată în actualul sezon. Tehnicianul i-a reproșat mai multe decizii arbitrului Sebastian Colțescu, despre care spune că speră să nu fi rămas cu gândul la greșelile comise acum un an și jumătate în favoarea giurgiuvenilor.

Galerie Foto Gareth Bale s-a săturat să ascundă începutul de calviție. Decizia luată de starul lui Real Madrid

bale chel

După transferul de la Tottenham la Real Madrid, Gareth Bale și-a schimbat complet înfățișarea. Pe lângă faptul că a devenit mult mai puternic din punct de vedere fizic, acesta și-a schimbat și frizura.

Exclusiv Șumudică a explicat episodul ”șorturilor întoarse pe dos”. De unde a provenit echipamentul

jucatori astra start

Meciul dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu a oferit un nou episod incredibil în fotbalul românesc: campioana României a jucat cu echipament cumpărat pe ultima sută de metri.

Coentrao a plătit 4.000 de euro ca să trișeze la obținerea permisului auto. Ce se va întâmpla acum

coentrao

Fundașul lui Real Madrid, Fabio Coentrao, a plătit un bărbat cu suma de 4.000 de euro care să-l ajute să trișeze la proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere.

Video Pandurii - CSM Poli Iași 0-0. Meciul 400 în Liga 1 nu a fost cu noroc pentru gorjeni, care rămân pe loc retrogradabil

pandurii iasi-1

Pandurii și CSM Poli Iași se vor întâlni, luni, la Severin, în închiderea etapei a doua din play-out-ul Ligii 1. Meciul va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:30.

Grevă de proporții a angajaților din Ministerul Tineretului și Sportului

ministru dunca mts

Angajaţii din cluburi sportive, direcţii pentru sport şi tineret şi case de cultură ale studenţilor aflate în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului (condus de ministrul Marius Dunca - foto) protestează luni, sub forma unei greve japoneze, cerând recalcularea drepturilor salariale şi aprobarea unui regulament de sporuri.

Simona a coborât pe locul 5 WTA, Kerber a revenit pe prima poziţie. 5 românce în TOP 100

simona-1

Simona Halep a coborât o poziţie, de la patru pe cinci, în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni. Halep ocupa locul patru din 10 octombrie 2016.

Contra, ”câine rău”: ”Eu cred că domnul Mulțescu vede alte meciuri”

contra multescu

După remiza de pe Arena Națională, Cosmin Contra a răbufnit la adresa lui Gigi Mulțescu, după ce antrenorul oltenilor s-a legat de arbitrajul lui Marius Avram și a spus că adversarii nu meritau punctul obținut.

Video&Foto Palic i-a făcut glezna "butuc" lui Zlatinski, dar îi făcea semn că exagerează. Dovada accidentării

palic zlatinski

VIDEO Dinamo - Craiova 0-0. Hristo Zlatinski s-a ales cu o accidentare la gleznă care l-ar putea scoate din circuit pentru mai multe săptămâni, deși Palic, cel care l-a faultat, i-a făcut în repetate rânduri semn să se ridice mai repede, încercând să-i transmită că lovitura nu a fost atât de puternică.

Federer, surprins de evoluția sa din 2017: ”Nu am fost departe de a cădea pe locul 35. Este formidabil!”

federer-1

Tenismanul elveţian Roger Federer s-a declarat ”complet surprins” după victoria sa din turneul ATP Masters 1000 de la Indian Wells, în finala căruia a dispus în două seturi, 6-4, 7-5 de compatriotul său, Stan Wawrinka.

Mike Aktari a încetat din viaţă la doar 28 de ani

poza principala

Fotbalul, zguduit de un deces fulgerător. "Captain fantastic", găsit mort în propria locuință, la o zi după victoria cu 4-0

mcbride

Fotbalul irlandez e în stare de șoc, după ce Ryan McBride, căpitanul lui Derry City, în vârstă de numai 27 de ani, a fost găsit mort în propriul dormitor, duminică după-amiază. Cauza decesului încă este un mister, mai ales că jucase fără probleme cu o zi în urmă, în victoria cu 4-0 contra celor de la Drogheda United.

Becali a găsit vinovații după înfrângerea Stelei cu Viitorul

becali viitorul steaua

După ce nu a avut nicio reacție imediat după meciul de la Ovidiu, Gigi Becali a răbufnit în ziua următoare și a dat vina pe doi dintre jucători.

Video Luis Enrique a trezit un jurnalist care a adormit la conferința lui de presă. Reacția antrenorului

luis enrique-4

La conferința de presă de la finalul partidei, Luis Enrique s-a oprit ca să trezească un jurnalist care adormise în timp ce el vorbea.

Foto Halep și Begu, pe același sfert de tablou la Miami Open. Patru români vor evolua astăzi

miami open tragere

Duminică seara a avut loc tragerea la sorți a tabloului principal al turneului WTA Premier Mandatory de la Miami, acolo unde România va avea cel puțin trei reprezentante.

Video Pique îi "mitraliază" pe fanii Barcelonei, după gestul incredibil de aseară. "E inacceptabil! Să stea acasă!"

pique-1

VIDEO Barcelona - Valencia 4-2. Campioana Spaniei și-a revenit după înfrângerea din etapa trecută, dar fanii Barcelonei i-au fluierat pe jucători și principala țintă a fost Andre Gomes, care a intrat pe final și a închis tabela la 4-2 în favoarea catalanilor. La finalul meciului, Pique i-a luat apărarea și i-a pus la zid pe contestatari.

Borcea a făcut o nouă cucerire în închisoare. O va prezenta când va ieși

collage borcica

Arestul și starea precară de sănătate a fostului președinte dinamovist Cristian Borcea nu îl împiedică să își înșele actuala iubită, devenită oficial abia anul trecut, după divorțul de Alina Vidican. Valentina Pelinel a aflat că Borcea se laudă deja cu o nouă cucerire din showbiz.

A greşit Contra tactica? "Nemec joacă mai bine în 4-2-3-1, cu Nistor în spatele lui"

nemec contra

Dinamo a rămas fără gol marcat în play-off-ul Ligii 1, după 0-0 pe Arena Naţională cu CS U Craiova, iar antrenorul "câinilor", Cosmin Contra, este arătat cu degetul pentru modul în care îi foloseşte pe Adam Nemec şi Dan Nistor.

Video PSG - Lyon 2-1. Parizienii s-au impus după o primă repriză senzațională

psg lyon

PSG și Lyon s-au întâlnit în etapa a 30-a din campionatul Franței. Parizienii s-au impus cu 2-1, prin golurile marcate de Rabiot și Draxler, pentru Lyon a marcat Lacazette

Video Revenirea continuă! Federer l-a învins pe Wawrinka și s-a impus la Indian Wells, al 90-lea turneu câștigat în carieră

federer bun

Finala turneului Masters 1000 de la Indian Wells va fi o afacere 100% elvețiană, între Stan Wawrinka și Roger Federer.

Video Messi a reușit o dublă cu Valencia și a bătut un nou record

messi valencia

Leo Messi a reușit să bată un nou record. Argentinianul a înscris o dublă în victoriea obținută cu scorul de 4-2 în fața celor de la Valencia

România a obţinut prima victorie în faţa Georgiei după 7 ani şi a câştigat Rugby Europe Championship

romania rugby

Victorie uriaşă pentru naţionala de rugby a României. "Stejarii" au pus capăt unei perioade de 7 ani în care nu au câştigat în faţa Georgiei, în ultima etapă din Rugby Europe Championship.

Video Ivan, la pământ înainte de meciul cu danezii! Criticat de Mulțescu, atacantul e liniștit: ”Mă simt bine. Vom fi acolo sus”

ivan joc dinamo

CS U Craiova a remizat în deplasare cu Dinamo, scor 0-0, în etapa a doua a play-off-ului și rămâne la 6 puncte în spatele liderului, Viitorul

Video Vesnina, campioană la Indian Wells. Cel mai important titlu al carierei

vesnina

Elena Vesnina este noua campioană de la Indian Wells. Rusoaica de 30 de ani a câştigat cel mai important trofeu din carieră după ce a învins-o în finală pe conaţionala sa, Svetlana Kuznetsova, cu 6-7, 7-5, 6-4

Video Mesaj pentru Daum! Gol superb înscris de Hoban, în Israel

hoban

Fotbalistul echipei Hapoel Beer Sheva, Ovidiu Hoban, a marcat un gol în meciul câştigat, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0

Video Contra, nervos după încă un meci fără gol marcat: ”Ne batem joc de fazele fixe, trebuie să schimb ceva”

contra 2

Dinamo și CSU Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0, partida din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1.

  • 06:00 Fotbal Club
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • SIMONA HALEP - DIGISPORT-168

    TENIS: Simona Halep - Mccartney Kessle, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Deportivo Alaves v Real Madrid CF - LaLiga EA Sports

    La Liga: Real Madrid - Alaves, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult