Ultimele stiri

Lucian Bute ar putea boxa pentru o nouă centură mai repede decât se aşteaptă. Cheia este la manager

lucian bute-2

Aflat în vacanţă în România, după victoria cu Andrea Di Luisa, Lucian Bute (35 de ani) este tot cu gândul la box. Revenit în ring după un an și șapte luni şi cu un staff nou, fostul campion mondial mai are un singur obiectiv, o nouă centură mondială.

Patronul de la Botoșani îl va demite pe Grozavu în cazul unui eșec cu CFR Cluj

leo grozavu-1

Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat, că ia în calcul varianta schimbării antrenorului în cazul în care gruparea botoşăneană pierde cu CFR Cluj, în etapa a 9-a a Ligii I.

VIDEO Digne a semnat cu AS Roma. Doar 1,5 milioane de euro a costat împrumutul său

lucas digne roma

Lucas Digne a semnat contractul cu AS Roma, devenind doar al nouălea jucător francez din istorie care va evolua pentru vicecampioana Italiei. Fundaşul stânga calcă pe urmele unor fotbalisti ca Philippe Mexes, Vincent Candela sau Ludovic Giuly.

Mesajul lui Tamaș pentru Rădoi: "Nu suport să fiu umilit, mi-am făcut datoria"

tamas radoi const

Pus pe liber de Mirel Rădoi la Steaua, fundașul român Gabriel Tamaş (31 de ani) a semnat marţi cu Cardiff City. După oficializarea transferului, Tamaş l-a atacat pe fostul antrenor, susţinând că a plecat cu capul sus din Ghencea pentru că nu a dorit să fie "umilit".

Darren Cahill prevede un traseu lung pentru Simona, la US Open: "Există multe posibilități pentru ea"

halep cahill

Simona Halep a avut noroc la tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul feminin de la US Open. Sportiva de 23 de ani nu se va duela cu Serena Williams și Maria Sharapova până în finala de la Flushing Meadows.

Messi, desemnat cel mai bun jucător al sezonului trecut în Europa. E singurul care a câştigat premiul de două ori

messi europa

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului trecut în Europa, o distinţie acordată de UEFA începând din 2011.

CSA cere retrogradarea Stelei! "Vreau să întreprind rapid acţiuni ferme şi legale"

steaua ghencea

Șeful departamentului juridic al celor de la CSA Steaua, Florin Talpan, atacă încă o dată formația patronată de Gigi Becali și le cere celor de la FRF și LPF să excludă actuala echipă, FCSB, din prima ligă, pe motiv că aceasta n-ar fi continuatoarea FC Steaua București.

VIDEO Dinamo - CSM Focșani 41-31. Fără Șandru și Asoltanei, roș-albii urcă pe 3

dinamo handbal csdinamo

În etapa a doua a Ligii Naționale de handbal masculin, Dinamo s-a impus pe teren propriu în fața celor de la CSM Focșani 2007 cu 41-31.

Norocul lui Mircea Lucescu a ținut doar două zile. Grupă infernală a lui Șahtior, în UCL

mircea lucescu-1

Mircea Lucescu a afirmat după calificarea dramatică în grupele UEFA Champions League că nu a avut niciodată un noroc așa de mare în întreaga carieră. Se pare că șansa nu a ținut însă cu tehnicianul lui Șahtior și la tragerea la sorți a grupelor competiției.

Halep și-a aflat prima rivală de la US Open. Fără Serena sau Sharapova până în finală

simona halep2

Joi a avut loc tragerea la sorți a meciurilor de pe tablourile masculine și feminine, de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, una la care putem considera că Simona Halep a avut noroc.

Fundașul irlandez Ian Harte şi-a anunţat retragerea cu 4 zile înainte de a face 38 de ani

ian harte

Fundaşul lateral irlandez Ian Harte, cu 63 de selecţii și 12 goluri pentru naţionala ţării sale, şi-a anunţat joi retragerea la 37 de ani, relatează agenţia EFE. Peste doar patru zile, fostul star de la Leeds United va împlini 38 de ani.

EXCLUSIV Surpriză în echipa Stelei cu Rosenborg. Gabi Iancu este titular în atac

iancu rosenborg

Surpriză mare în echipa de start a Stelei, în meciul meciul retur cu Rosenborg, din play-off-ul Europa League. Mirel Rădoi a decis să-l titularizeze în atac pe Gabi Iancu.

VIDEO Budescu, monitorizat atent de staff-ul naţionalei: 'Ştim ce calităţi şi defecte are'

budescu nationala moldovan

Viorel Moldovan l-a lăudat pe Constantin Budescu, dar a păstrat secretul în privinţa convocării golgheterului Astrei pentru "dubla" cu Ungaria şi Grecia, din preliminariile Euro 2016. "Are calităţi şi este un jucător care poate face diferenţa", spune secundul naţionalei.

Ciocan a trecut proba cântarului, înaintea meciului cu Williams. "O să vedem în ring cine pe cine face KO"

ciocan

"Greii" Cristian Ciocan şi Sherman Williams au trecut joi de cântarul oficial organizat înaintea Galei de box de la Patinoarul din Galaţi, care face parte din evenimentul sportiv "Kombat Fest".

UEFA a anunțat creșterea premiilor din UCL. Câți bani putea câștiga Steaua

champions league

Federaţia europeană de fotbal (UEFA) a anunţat joi că premiile din Champions League au crescut cu 25,4%, de la 1 miliard la 1,25 miliarde euro începând cu sezonul 2015/2016 şi până în sezonul 2017/2018

Site-ul oficial WTA o vede pe Halep principala rivală a Serenei, la US Open. Sondaj favorabil Simonei

simona halep-9

Luni începe ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, motiv pentru site-ul oficial WTA să ofere predicțiile pentru competiția care se va desfășura în perioada 31 august - 13 septembrie, la Flushing Meadows.

VIDEO Motive de îngrijorare pentru staff-ul naţionalei: "Avem multe probleme"

romania preliminarii

Naţionala României urmează să joace cu Ungaria şi Grecia, pe 4 şi 7 septembrie, în preliminariile Euro 2016, o "dublă" fundamentală pentru calificarea la turneul final din Franţa.

Marian Oprea a terminat pe locul 6 la triplusalt în finala Mondialelor de la Beijing

marian oprea

Marian Oprea, singurul atlet român calificat, până în prezent, într-o finală a Campionatului Mondial 2015 de la Beijing, a terminat pe locul 6 la triplusalt, cu 17,06 m, din prima săritură, după care, accidentat, a fost nevoit să abandoneze, în timp ce titlul mondial a fost câştigat de americanul Christian Taylor cu cea mai bună performanţă mondială a anului - 18,21 m.

Constantin Enache este noul selecţioner al naționalei U18

enache agerpres

Constantin Enache a fost prezentat, joi, ca noul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României Under 18.

VIDEO Dan Alexa, prezentat oficial la Rapid. "Am venit foarte motivat, e ceva inedit"

captura alexa-1

Dan Alexa a fost prezentat, joi, în funcția de antrenor principal la Rapid, post în care îl înlocuiește pe Florin Marin, tocmai cel care i-a luat lui locul la Poli Timișoara.Alexa (35 de ani) a semnat un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă unul, iar obiectivul este promovarea în Liga 1 ăncă din primul sezon.

Ungaria - România va avea parte de o atmosferă de vis. Toate biletele, epuizate cu 8 zile înainte de meci

suporteri romania ungaria

Naționala de fotbal a României va disputa la începutul lui septembrie două partide extrem de importante în cadrul preliminariilor pentru Euro 2016.

Vali Lazăr, la Sheriff Tiraspol! Alungat de Rednic la Botoșani, mijlocașul a ales Republica Moldova

lazar vali

După ce a intrat în dizgrația lui Mircea Rednic, care a dorit să-l trimită la FC Botoșani, la schimb cu Quenten Martinus, Vali Lazăr și-a ales singur destinația. Mijlocașul de 27 de ani a ajuns miercuri seară la Tiraspol, unde, potrivit Prosport, va juca sub formă de împrumut timp de un sezon, la Sheriff.

Bolt, victorios și la 200m. Al 4-lea titlu mondial la proba favorită pentru cel mai rapid om din toate timpurile

bolt 200m

Usain Bolt a câștigat al patrulea titlu mondial la proba de 200m, la capătul unei finale în care nu a forțat, la Campionatele Mondiale de la Beijing (China).La fel ca în urmă cu 4 zile, pe jamaican l-a urmat la linia de sosire americanul Justin Gaitlin.

OFICIAL: Llorente a semnat cu FC Sevilla! Cât este clauza de reziliere a atacantului

Llorente

Atacantul spaniol Fernando Llorente, care a jucat în ultimele 2 sezoane la Juventus Torino, a semnat cu FC Sevilla un contract pe 2 ani, cu opţiune de încă un an suplimentar, după cum a informat clubul andaluz.

VIDEO Golul lui Messi contra lui Bayern, cel mai frumos al sezonului 2014-2015 în UCL

messi neuer

Ultimul gol marcat de Lionel Messi în sezonul trecut al Ligii Campionilor, cel din turul cu Bayern, din semifinale, a fost desemnat cel mai frumos din întreaga stagiune 2014-2015.

FRF a redeschis cazul ”FC Brașov - Mediaș”! Ancheta s-a extins după ce alte două echipe sunt bănuite de blat

concordia petrolul

Comisia de Disciplină și Etică, din cadrul Federației Române de Fotbal, a redeschis, în ședința de miercuri, cazul FC Brașov - Gaz Metan Mediaș, scor 0-0, din ultima etapă a sezonului trecut. În urma acelei remize, medieșenii au retrogradat iar cazul, după îndelungi discuții, a ajuns și pe masa FRF.

De Bruyne și nebunia banilor

de bruyne

Dănciulescu îl contrează pe Turcu: "Cu toții am făcut greșeli, dar am învățat din ele”. Răspunsul lui Rednic

Danciulescu

ÎN DIRECT la Digi Sport Special, Vasile Turcu a lansat o serie de acuze la adresa lui Mircea Rednic, însă Ionuț Negoiță nu a scăpat nici el, despre care fostul finanțator al dinamoviștilor a spus că nu ar fi dispus să investească prea mult în Ștefan cel Mare.

FC Viitorul va participa în ediția viitoare a UEFA Youth League. Când își vor afla constănțenii adversarul

viitorul youth league

Formatul competiției dedicată exclusiv juniorilor U19, UEFA Youth League, a suferit mai multe modificări, începând cu ediția din acest an. Astfel, reprezentanții UEFA au găsit o soluție pentru ca în proxima ediție să participe și cele 32 de campioane ale celor mai bune țări din Europa, conform coeficientului european.

Astra a anunțat tactica pe care o va adopta la Alkmaar: ”De-aia avem cea mai slabă apărare din Liga 1”

antren Astra 2

Astra Giurgiu s-a impus cu 3-2 în meciul tur al play-off-ului UEFA Europa League, cu AZ Alkmaar. Deși la returul din Olanda i-ar fi suficient un egal, Marius Șumudică respinge ideea apărării pe terenul lui AZ.

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Fotbal Club
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Fotbal European
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • ILIE

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Hector Bellerin, după meciul cu Granada / Foto: Profimedia

    FOTBAL: Las Palmas - Betis, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Liga EA Sports: FC Barcelona v Real Sociedad

    FOTBAL: Almeria - Barcelona, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult