Ultimele stiri

Keșeru, după dubla cu Ludogorets: "Nu e mare diferență între România și Bulgaria". VIDEO cu golurile

keseru ludogorets

Claudiu Keșeru a început bine aventura din Bulgaria. A marcat o dublă în al doilea meci jucat pentru Ludogorets și a atras toate privirile în campionatul vecin.Cel mai bun marcator al Stelei în sezonul trecut de Liga 1 (12 goluri în 17 etape, înainte de transferul la Al Gharafa) s-a adaptat rapid în Bulgaria și spune că, la prima vedere, nu sunt multe diferențe între fotbalul de la noi și cel de la sud de Dunăre.

Aproape eliminată, Steaua rămâne printre performerele UEL. Raul Rusescu, în topul marcatorilor

steaua rusescu uel

Steaua are şanse minime să se califice în grupele Europa League, după ce a pierdut meciul tur din play-off cu Rosenborg, 0-3 pe teren propriu, dar campioana României continuă să se numere printre performerele din istoria competiţiei. De asemenea, un fost jucător al roş-albaştrilor, Raul Rusescu, şi-a făcut loc în topul marcatorilor.

EXCLUSIV Steaua împrumută unul dintre mijlocașii săi centrali defensivi în Turcia

neagu

Steaua continuă să-și modifice componența lotului și conducerea campioanei a decis să renunțe la unul dintre mijlocașii săi centrali. În condițiile în care are în lot pentru acel post nu mai puțin de cinci jucători, Rădoi a decis ca unul dintre ei să fie împrumutat, iar echipa la care acesta merge este Karabukspor, în Turcia.

VIDEO Golgheterul nordicilor avertizează: "Calificarea e mai importantă pentru ei"

rosenborg-2

Norvegienii sunt relaxaţi înaintea meciului retur cu Steaua din play-off-ul pentru accederea în grupele Europa League. Golgheterul Alexander Soderlung îi avertizează pe români că vor avea viaţă grea la Trondheim, după ce nordicii s-au impus la Bucureşti, cu 3-0.

Balotelli şi-a luat la revedere de la Liverpool şi fanii săi. Mesajul postat de atacant

balotelli milan

Mario Balotelli a revenit în Serie A TIM după doar un sezon la Liverpool, unde a dezamăgit, marcând un singur gol în 16 meciuri în Premier League.

Godin a dezvăluit motivul pentru care a rămas la Atletico: "Vrem să câştigăm Liga Campionilor"

godin

Diego Godin şi-a prelungit săptămâna trecută contractul cu Atletico Madrid, fundaşul uruguayan urmând să joace pe Vicente Calderon până în 2019.

Seto s-a reîntâlnit cu jucătorii Astrei la aeroport, dar nu regretă plecarea: "A fost o alegere foarte bună"

capt Seto

Astralii au fost încurajați înainte de plecarea spre Olanda și de fostul lor căpitan, Takayuki Seto. Japonezul a ajuns în această vară la Osmanlispor, unde joacă alături de Torje, Rusescu și Szukala.

VIDEO Fratele lui Franck Ribery a marcat un gol splendid pentru echipa a doua a lui Bayern Munchen

steeven ribery

Bayern Munchen II a învins-o pe Bayreuth cu 2-1 în etapa de Regionalliga disputată în weekend, iar golul decisiv a fost marcat în repriza secundă de Steeven Ribery (19 ani), nimeni altul decât fratele mult mai cunoscutului Franck, o vedetă a primei echipe.

Ţinta Barcelonei, Nolito, şi-a prelungit contractul cu Celta Vigo. Cât îi va costa pe catalani transferul

nolito-1

Barcelona va scăpa în ianuarie 2016 de iterdicţia la transferuri dictată de FIFA şi îşi face deja planurile pentru mutările iernii. Luis Enrique speră să acopere plecarea lui Pedro prin aducerea lui Nolito, mijlocaşul de la Celta Vigo.

VIDEO Șumudică îi ia pe steliști peste picior: "Săracii, au fost evacuați la Mogoșoaia"

steaua astra-2

Jucătorii Astrei speră să reprezinte singura echipă din România calificată în grupele UEFA Europa League. Liderii Ligii 1 s-au declarat indiferenţi faţă de rezultatul returului Stelei cu Rosenborg, iar Marius Șumudică nu a scăpat ocazia de a-i ironiza pe roș-albaștri.

Încă un motiv pentru care Astra speră la calificare! Șumudică e neînvins în deplasările din Europa

Inter Vaslui

Astra Giurgiu forțează calificarea în grupele UEFA Europa League, după 3-2 pe teren propriu cu AZ Alkmaar. Joi, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Astra dă cel mai important examen al începutului de sezon.

Gabi Tamaș a semnat cu o echipă din liga a doua engleză: "Mi-am dorit să revin în fotbalul britanic"

gabi tamas-3

Pus pe liber de Steaua după o serie de escapade extrasportive, fundașul român Gabriel Tamaș (31 de ani) a dat probe la Cardiff City și i-a convins pe șefii clubului galez să-i ofere un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon. Revenim cu detalii.

Vești bune despre Michael Schumacher! "Face progrese, starea lui a cunoscut îmbunătățiri ușoare"

michael schumacher

Noutățile despre starea de sănătate și despre recuperarea lui Michael Schumacher sunt în continuare un mister pentru fanii germanului, iar asta pentru că familia lui a cerut discreție totală, ţinând departe de presă amănuntele medicale și nu numai. Singurele informaţii oficiale sunt oferite de către managerul septuplului campion mondial, Sabine Kehm.

Alexa s-a înţeles cu Moraru şi este antrenorul Rapidului. Va fi prezentat oficial joi, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

dan alexa-2

Dan Alexa face rocada cu Florin Marin şi va deveni noul antrenor al Rapidului. Fostul tehnician al lui Poli Timişoara va semna un contract pe un sezon, cu drept de prelungire, obiectivul fiind promovarea în Liga 1.

A crescut din nou numărul de abonați în campionatul Spaniei. Cifra totală se apropie de 600.000!

Atletico Las Palmas

La Liga a revenit pe canalele Digi Sport, iar spectacolul se anunță unul pe măsură, așa cum a fost și în sezoanele trecute.

Directorul Școlii de Antrenori a dezvăluit când va obține cel mai devreme Rădoi licența

mirel radoi steaua tatuaje

Începutul de sezon din Liga 1 a fost marcat, printre altele, de criticile aduse lui Mirel Rădoi pentru faptul că stă pe banca Stelei, îndeplinind rolul de tehnician al echipei, deşi nu are nici măcar carnet de antrenor.

OFICIAL: Asier Illarramendi a semnat cu Sociedad: "Sunt fericit că m-am întors acasă"

Illarramendi

Asier Illarramendi s-a întors la San Sebastian. Mijlocaşul s-a înţeles cu Real Sociedad pentru o revenire în Ţara Bascilor după numai două sezoane. Jucătorul de 25 de ani va efectua vizita medicală miercuri şi a oferit primele declaraţii, înainte de a semna cu La Real.

VIDEO Steliştii cred într-o minune, la Trondheim: "Trebuie să îşi dea ani din viaţă pentru calificare"

steaua rosenborg 2

Campioana a plecat miercuri spre Trondheim, acolo unde va disputa joi returul din play-off-ul Europa League, cu Rosenborg. Norvegienii s-au impus pe Arena Naţională cu 3-0, dar oficialii Stelei cred că jucătorii lui Mirel Rădoi sunt capabili să remonteze acest dezavantaj şi să ajungă în grupele competiţiei.

VIDEO CSU Craiova II - Pandurii II 2-1, în faza a patra a Cupei României. A revenit Erico da Silva!

cs u craiova pandurii

Duel oltenesc în faza a patra a Cupei României. Sub privirile lui Sorin Cârţu, formaţia secundă a lui CSU Craiova a trecut cu 2-1 de a doua echipă a Pandurilor.

Barcelona își întărește ofensiva! Un internațional din Ucraina este ținta catalanilor

Yarmolenko

Barcelona vrea să își fortifice ofensiva în ultimul moment, în condițiile în care săptămâna viitoare se va închide perioada de transferuri din această vară.

Mesajul lui Zlatan, după calificarea lui Malmo în grupe: "Sper că voi ajunge să joc pe acel teren, în UCL"

zlatan ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, starul echipei Paris Saint-Germain şi al selecţionatei Suediei, a ţinut să felicite formaţia suedeză Malmo FF, la care s-a format ca jucător, pentru calificarea în grupele actualei ediţii a UEFA Champions League.

Campionii de snooker Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham vor juca în România!

stuart bingham ronnie o sullivan

Ronnie O'Sullivan, deţinător a cinci titluri mondiale la snooker, va susţine două partide demonstrative la Bucureşti şi Cluj-Napoca, pe 21 şi 22 noiembrie, în compania campionului mondial en-titre Stuart Bingham, a declarat organizatorul evenimentelor, Adrian Thiess.

VIDEO Corina Căprioriu a câştigat medalia de argint la CM de judo. A doua medalie pentru România

corina victorie

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Corina Căprioriu s-a calificat în semifinalele categoriei 57 de kilograme, la Campionatul Mondial de judo de la Astana (Kazahstan).

Rafa Benitez pregăteşte un stil defensiv, la Real: "Golurile şi rezultatele vor veni şi ele"

rafa benitez

Rafael Benitez nu a fost mulţumit de egalul înregistrat de Real Madrid în prima etapă din La Liga, 0-0 cu Sporting Gijon. Totuşi, tehnicianul e dispus să uite de cele două puncte pierdute, ţinând cont că defensiva "galacticilor" se mişcă bine.

VIDEO Dilema Stelei: va ataca Rădoi din start? "Cred că nu, sunt 90 de minute, avem timp să marcăm"

gregory tade rosenborg

Miercuri, Steaua și Astra au plecat în același timp de pe aeroportul Henri Coandă, având destinații diferite însă. Dacă echipa campioană se va deplasa la Trondheim pentru returul cu Rosenborg din play-off-ul UEL, vicecampioana va merge în Olanda pentru meciul cu AZ Alkmaar.

VIDEO Jovetic, Marcos Alonso sau Matos? Votează cel mai frumos gol al primei etape din Serie A TIM!

bucurie Jovetic

A început un nou sezon de Serie A, iar reușitele de excepție nu au lipsit în prima etapă a campionatului Italiei!

Clauze pentru Balotelli. AC Milan și-a luat măsuri de precauție inspirate din disciplina forțelor aeriene!

mario balotelli ac milan

Atacantul italian Mario Balotelli este nevoit să renunţe la tunsorile şi hainele extravagante, cu care şi-a obişnuit mereu fanii, din cauza unor clauze prevăzute în contractul său cu AC Milan, unde a revenit după numai un sezon de la Liverpool, sub formă de împrumut.

Un jucător de la Monaco a fost convocat să-l înlocuiască pe Dani Alves în lotul Braziliei

fabinho david luiz

Dani Alves, fundaşul echipei FC Barcelona, care suferă de leziuni musculare, nu va disputa meciurile amicale ale Braziliei cu Costa Rica şi Statele Unite, urmând să fie înlocuit cu Fabinho (AS Monaco), a anunţat, marţi, Confederaţia braziliană, citată de Agerpres.

VIDEO Liderul de selecţii al naţionalei a dat verdictul în cazul lui Budescu: "Trebuie să aibă numărul 10"

budescu steaua-1

Constantin Budescu traversează poate cea mai bună perioadă a carierei şi este liderul la zi al marcatorilor din Liga 1, cu 6 goluri în 7 meciuri. Chiar şi aşa, mijlocaşul ofensiv nu e sigur de convocarea la echipa naţională.

VIDEO Cursa de la Silverstone, la Digi Sport! Spectacol total în ultimii ani

Moto GP Silverstone

Moto GP-ul se va relua în acest weekend cu etapa de la Silverstone! În ultimii trei ani, victoriile au fost împărțite între Jorge Lorenzo și Marc Marquez.

  • 23:45 Stirile Digi Sport
  • 23:15 Stirile Digi Sport
  • 23:30 LIVE La Liga: Almeria-Barcelona
  • 23:15 LIVE Super Avancronica
  • 23:00 LIVE Digi Sport Special
  • 23:00 LIVE Digi Sport Special
  • 23:15 LIVE Super Avancronica
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Screenshot 2024-04-27 at 21.31.30

    LIGA DE TINERET, Cupa României, finala: U Cluj - Farul, 12:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Arsenal v Chelsea - Premier League - Emirates Stadium

    Premier League: Brighton - Chelsea, 23:59, Premieră, Digi Sport 2

  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI BETANO - SEMIFINALA (17.04.2024)

    Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Sevilla FC v RC Lens, UEFA Champions League match, Group B, Football, Ramon Sanchez Pizjuan Stadium, Sevilla, Spain - 20 Sept 2023

    La Liga: Sevilla - Cadiz, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Antoine Griezmann of Atletico de Madrid celebrating his goal with his teammates during the LaLiga EA Sports match betwee

    La Liga: Getafe - Atletico Madrid, 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult