Ultimele stiri

Barcelona și-a anunțat căpitanii! Doi dintre cei 4 jucători desemnați să poarte banderola sunt străini!

iniesta capitan

FC Barcelona a anunțat marți cei patru jucători care vor purta banderola de căpitan în noul sezon, după plecare lui Xavi în Qatar. Doi dintre cei patru fotbaliști aleși de lotul antrenat de Luis Enrique sunt străini.

VIDEO Deghizat în cerşetor, CR7 a jonglat cu mingea pe stradă. Un copil a avut surpriza vieţii

ronaldo 1

Cristiano Ronaldo a jonglat cu mingea pe străzile Madridului, deghizat într-un cerşetor pe care nimeni nu l-a băgat în seamă. Un copil care a schimbat câteva pase cu vedeta de la Real a avut marea surpriză de a primi un cadou din partea portughezului, care şi-a dezvăluit în cele din urmă identitatea.

Președintele Barcelonei riscă închisoarea în “cazul Neymar”, dar clubul poate scăpa de orice pedeapsă

rosell bartomeu

Abia reales președinte al Barcelonei, Josep Maria Bartomeu riscă închisoarea în ”cazul Neymar”, alături de fostul președinte, Sandro Rosell, dar clubul catalan poate scăpa de orice pedeapsă. Modificarea Codului Penal iberic, de la 1 iunie, e favorabilă Barcelonei, dar crește riscurile întemnițării celor doi oameni care au condus gruparea în perioada negocierilor și transferului efectiv al brazilianului.

Rafa Benitez a lămurit problema goalkeeperilor de la Real Madrid: "Unul dintre ei va fi al treilea portar"

rafa

Telenovela transferului lui David de Gea la Real Madrid este departe de a fi încheiată. Deşi Manchester United l-a adus pe Romero şi îl mai are în lot şi pe Victor Valdes, titularul din poartă de anul trecut ar putea rămâne în continuare pe Old Trafford. Motivul: Real Madrid nu este de acord cu pretenţiile financiare ale englezilor.

Nicușor Stanciu a făcut deplasarea la Belgrad! Ce spun oficialii Stelei despre șansele de a fi pe teren

stanciu 2

Atmosfera incendiară de care vor avea parte la Belgrad nu-i sperie pe stelişti. Roş-albaştrii sunt convinşi că pot obţine calificarea în play-off-ul Champions League chiar pe terenul lui Partizan. Steaua a plecat încrezătoare spre Belgrad, pentru manșa a doua din turul trei preliminar al Champions League. Varela și Nicușor Stanciu sunt în lot, deși au probleme medicale. Mirel Radoi va decide după antrenamentul de astăzi, din capitala Serbiei, dacă îl va folosi pe mijlocaș.

TOPUL transferurilor din iulie 2015 şi cum arată cel mai scump "11"! Liverpool a făcut mutări spectaculoase

raheem sterling

Iulie a fost o lună extrem de aglomerată în ceea ce privește transferurile și marile cluburi europene nu s-au sfiit să cheltuiască sume importante pentru a-și întări loturile. Liverpool e formația care a vândut cel mai scump jucător în această lună, dar, în același timp, și unul dintre cluburile care au cheltuit cel mai mult. La jumătatea perioadei de transferuri din această vară s-au plătit pentru jucători noi 2 miliarde de euro, în Europa.

Marcelo Bielsa ar putea prelua naţionala Mexicului

marcelo bielsa

Aflat în căutarea unui selecţioner după concedierea lui Miguel Hererra, Mexicul ar fi interesat de serviciile antrenorului argentinian Marcelo Bielsa, informează cotidianul L'Equipe.

Szukala a primit prima ofertă, după ce Al Ittihad a anunțat că fostul jucător al Stelei e transferabil

szukala gdansk

Lukasz Szukala și Lucian Sânmărtean sunt aproape de despărțirea de Al Ittihad, după ce clubul saudit a transferat în această vară patru jucători străini și practic a acoperit astfel locurile permise de regulament pentru fotbaliști din afara Arabiei Saudite. Fundașul central a primit deja prima ofertă concretă de transfer.

SOLD OUT în sectorul fanilor români la meciul de la Budapesta. "Să-şi susţină favoriţii exemplar!"

frf fani

Cele 1.100 de bilete rezervate suporterilor români de către Federația Maghiară, în sectorul E al Groupama Arena, la partida Ungaria - România, din preliminariile CE 2016, au fost epuizate în 3 zile, informează frf.ro. Biletele au fost vândute online, începând de vineri, pe site-ul bilete.frf.ro.

Motivul pentru care niciun suporter stelist nu va fi pe stadion la Belgrad, la returul cu Partizan

partizan suporteri

Steaua joacă miercuri seara la Belgrad manșa a doua din turul trei preliminar al Champions League, pe un stadion recunoscut pentru ostilitatea suporterilor față de adversari. Campioana nu va avea niciun fan allături în capitala Serbiei, și asta deoarece nu a solicitat gazdelor vreun bilet.

Guardiola: "Pedro poate juca la orice echipă din lume"

guardiola pedr

Despărţirea lui Pedro de FC Barcelona este iminentă. Atacantul a solicitat clubului blaugrana să plece, iar catalanii au acceptat şi i-au micşorat jucătorului clauza de reziliere la 30 de milioane de euro.

Florin Mergea l-a învins pe Andy Murray, la dublu. Scoţianul a făcut echipă cu Daniel Nestor

mergea bopanna

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 3, a învins, cu scorul de 2-6, 6-1, 10-3, cuplul Andy Murray/Daniel Nestor (Marea Britanie/Canada), în primul tur al turneului de la Washington, cu premii totale de 1,75 milioane de dolari.

Real a refuzat de două ori o ofertă astronomică pentru Bale. Câți bani a pus pe masă Man. United

bale-122

Manchester United continuă să speră că-l poate aduce în această vară pe Gareth Bale, de la Real Madrid. Clubul englez a făcut deja două oferte pentru fotbalistul vicecampioanei Spaniei, dar Real a refuzat suma astronomică pusă pe masă de britanici.

Steliştii nu iau nicio primă, dacă trec de Partizan. Bonus consistent pentru grupele UEFA Champions League

steaua partizan-1

Steaua va avea o misiune extrem de dificilă miercuri seara, când va juca la Belgrad, împotriva lui Partizan, în manşa secundă a turului III preliminar din UEFA Champions League. După 1-1 la Bucureşti, pe Arena Naţională, elevii lui Mirel Rădoi sunt obligaţi să învingă în deplasare sau să facă un egal, de la 2-2 în sus.

Chiricheș a debutat la Napoli, dar patronul italienilor nu e mulțumit: “Căutăm fundași centrali”

chiriches

Vlad Chiricheș a debutat duminică la noua sa echipă, în amicalul pierdut de Napoli, 2-3, la Nisa. Românul a jucat a doua repriză contra lui Nice, dar la o zi după partidă patronul napoletanilor și-a arătat nemulțumirea în ceea ce privește defensiva echipei sale: “Acum căutăm fundași centrali!”, a declarat Aurelior de Laurentiis.

Lucescu, exemplu pentru fotbalul din Rusia. Modelul lui de la Şahtior, soluție pentru redresare financiară

lucescu model

Mircea Lucescu e deja legendă la Shahtior Donetsk, dar în același timp antrenorul român a devenit un model pentru fotbalul din Rusia. Modul în care a transformat vicecampioana Ucrainei în ultimii 12 ani e oferit ca soluție pentru problemele financiare ale echipelor ruse.

Zicu şi Alexa, înjuraţi de fanii lui Dinamo. "Sunt învăţat, nu e prima oară" / "Ştiam că asta mă aşteaptă"

zicu ianis dinamo

VIDEO Dinamo - Poli Timişoara 2-1. Roş-albii au obţinut cea de-a doua victorie din acest sezon şi au egalat Steaua la puncte (8) după 4 etape, înaintea derby-ului de duminică. Doi foşti dinamovişti care acum apără culorile lui Poli, Ianis Zicu (foto - jucător) şi Dan Alexa (antrenor) au avut viaţă grea în Ştefan cel Mare: au fost înjuraţi de fanii roş-albilor.

Irina Begu şi Monica Niculescu s-au calificat în turul II la Washington

begu irina

Irina Begu şi Monica Niculescu s-au calificat în turul doi la turneul WTA de la Washington (hard), dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Ilic are 100 de meciuri în cupele europene și afirmă: “Nu respectăm Steaua mai mult decât e necesar”

SASA ILIC

Steaua joacă miercuri seara la Belgrad manșa a doua din turul trei preliminar al Champions League, contra lui Partizan, al cărei căpitan, Sasa Ilic, are 100 meciuri în cupele europene și nu s-a ferit să anunțe că sârbii nu respectă campioana României mai mult decât e necesar.

VIDEO Optimismul lui Rădoi înainte de Belgrad, aplaudat: ”Foarte bine! Trebuie să le insufle asta jucătorilor”

lacatus radoi

Marius Lăcătuș l-a avut elev pe Mirel Rădoi, împreună cu care a obținut o calificare în grupele UEFA Champions League, în 2008. Acum, ”Fiara” apreciază felul în care noul antrenor al Stelei abordează returul cu Partizan, de la Belgrad, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, și își permite să-i dea câteva sfaturi acestuia.

VIDEO Cea mai importantă săptămână a sezonului pentru Steaua și Astra. ”Vă repet: ne calificăm!”

csapta

Steaua şi Astra au rămas singurele echipe româneşti cu şanse reale să meargă în cupele europene. Dacă pe roş-albaştri îi aşteaptă un retur infernal la Belgrad, cu Partizan, în al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, Astra pare favorită la calificarea în playoff ul Europa League după egalul scos pe terenul lui West Ham.

VIDEO Şumudică, mulţumit că Steaua a renunţat la Alibec şi De Amorim: "Să nu-l vrea pe Boldrin"

sumudica-1

Steaua a reuşit doar 1-1 cu Partizan, în preliminariile Ligii Campionilor, iar conducerea roş-albaştrilor a renunţat la ideea de a-i transfera pe Denis Alibec şi William De amorim. "Mă bucur enorm că nu-i mai vor", a spus Marius Şumudică.

VIDEO Şumudică ironizează Steaua: "Jucăm cu West Ham, nu cu un adversar de la Belgrad sau nu știu unde"

bucurie Astra

Marius Şumudică ştie că echipa sa va avea meci infernal cu West Ham, pentru calificarea în play-off-ul Europa League. Giurgiuvenii au remizat la Londra, 2-2, după ce au fost conduşi cu 2-0. Astra - West Ham e în direct la Digi Sport 1, joi, de la ora 21.

VIDEO Întăriri pentru titlu la U BT Cluj: ”Vrem un trofeu”

baschet reunire 1

Baschetbaliştii de la U BT Cluj au început pregătirea pentru noul sezon. "Ne dorim un an în care să se concretizeze dorinţele noastre de a obţine un trofeu", a spus antrenorul Marcel Ţenter.

VIDEO După International Champions Cup, Benitez vrea şi Audi Cup: "Orice trofeu e un obiectiv"

benitez audi cup

Audi Cup îşi stabileşte marţi seară finalistele. Real Madrid - Tottenham şi Bayern Munchen - AC Milan sunt meciurile spectacol pe care Digi Sport le transmite în direct.

VIDEO Neînvinşi în Liga 1, dinamoviştii aşteaptă derby-ul cu Steaua: "E momentul să câştigăm"

dinamo-1

Dinamo a urcat pe podiumul Ligii 1, în urma victoriei cu Poli Timişoara (2-1), dar e cu gândul la marea rivală. Egali cu Steaua în clasament, alb-roşiii vor să demonstreze acest lucru şi pe teren. "A venit momentul să îi facem fericiţi pe fani", anunţă dinamoviştii, înaintea derby-ului României.

VIDEO Real - Tottenham 2-0. James și Bale i-au calificat pe ”galactici” în finala turneului de la Munchen

bucurie real

Granzii Europei fac ultimele pregătiri pentru noul sezon la Audi Cup, numai la Digi Sport. Bayern Munchen, Real Madrid, Milan şi Tottenham promit un fotbal de cinci stele la Munchen marţi şi miercuri seară, în direct la Digi Sport.

VIDEO Dinamo anunță două noi transferuri înaintea derby-ului cu Steaua: ”Vin un atacant și un mijlocaș”

doua noi transferuri

Înaintea partidei cu rivala de moarte, Rednic mai face două transferuri. ”Puriul” speră că Steaua va ajunge obosită după meciul cu Partizan din preliminariile UCL la partida cu Dinamo.

VIDEO Patru faze controversate în Dinamo - Poli Timişoara. Zicu a fost implicat în două dintre ele

zicu penalty

Dinamo rămâne neînvinsă în actuala ediţie de campionat, după ce s-a impus cu 2-1 pe teren propriu cu Poli Timişoara, la capătul unui meci în care fazele controversate nu au lipsit.

VIDEO Alexa, dezamăgit după meciul cu Dinamo: "Nu meritam să pierdem, am dominat tot meciul"

captura alexa

Poli Timişoara a suferit a treia înfrângere în actuala ediţie de campionat, 1-2 cu Dinamo, în deplasare, dar antrenorul bănăţenilor, Dan Alexa, crede că echipa sa ar fi meritat cel puţin un punct în Ştefan cel Mare.

  • 21:00 LIVE Euro Fotbal
  • 21:55 LIVE Champions League: Borussia Dortmund-PSG
  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Borussia Dortmund-PSG
  • 21:00 LIVE Fotbal European
  • 21:30 LIVE Premier League: Chelsea-Tottenham
  • 22:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 22:30 LIVE Premier League: Chelsea-Tottenham
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Fenerbahce Istanbul - Monaco, ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Euro Fotbal, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Liga Campionilor

    FOTBAL: Borussia Dortmund - PSG, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult