Ultimele stiri

Chiricheș a debutat la Napoli, dar patronul italienilor nu e mulțumit: “Căutăm fundași centrali”

chiriches

Vlad Chiricheș a debutat duminică la noua sa echipă, în amicalul pierdut de Napoli, 2-3, la Nisa. Românul a jucat a doua repriză contra lui Nice, dar la o zi după partidă patronul napoletanilor și-a arătat nemulțumirea în ceea ce privește defensiva echipei sale: “Acum căutăm fundași centrali!”, a declarat Aurelior de Laurentiis.

Lucescu, exemplu pentru fotbalul din Rusia. Modelul lui de la Şahtior, soluție pentru redresare financiară

lucescu model

Mircea Lucescu e deja legendă la Shahtior Donetsk, dar în același timp antrenorul român a devenit un model pentru fotbalul din Rusia. Modul în care a transformat vicecampioana Ucrainei în ultimii 12 ani e oferit ca soluție pentru problemele financiare ale echipelor ruse.

Zicu şi Alexa, înjuraţi de fanii lui Dinamo. "Sunt învăţat, nu e prima oară" / "Ştiam că asta mă aşteaptă"

zicu ianis dinamo

VIDEO Dinamo - Poli Timişoara 2-1. Roş-albii au obţinut cea de-a doua victorie din acest sezon şi au egalat Steaua la puncte (8) după 4 etape, înaintea derby-ului de duminică. Doi foşti dinamovişti care acum apără culorile lui Poli, Ianis Zicu (foto - jucător) şi Dan Alexa (antrenor) au avut viaţă grea în Ştefan cel Mare: au fost înjuraţi de fanii roş-albilor.

Irina Begu şi Monica Niculescu s-au calificat în turul II la Washington

begu irina

Irina Begu şi Monica Niculescu s-au calificat în turul doi la turneul WTA de la Washington (hard), dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Ilic are 100 de meciuri în cupele europene și afirmă: “Nu respectăm Steaua mai mult decât e necesar”

SASA ILIC

Steaua joacă miercuri seara la Belgrad manșa a doua din turul trei preliminar al Champions League, contra lui Partizan, al cărei căpitan, Sasa Ilic, are 100 meciuri în cupele europene și nu s-a ferit să anunțe că sârbii nu respectă campioana României mai mult decât e necesar.

VIDEO Optimismul lui Rădoi înainte de Belgrad, aplaudat: ”Foarte bine! Trebuie să le insufle asta jucătorilor”

lacatus radoi

Marius Lăcătuș l-a avut elev pe Mirel Rădoi, împreună cu care a obținut o calificare în grupele UEFA Champions League, în 2008. Acum, ”Fiara” apreciază felul în care noul antrenor al Stelei abordează returul cu Partizan, de la Belgrad, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, și își permite să-i dea câteva sfaturi acestuia.

VIDEO Cea mai importantă săptămână a sezonului pentru Steaua și Astra. ”Vă repet: ne calificăm!”

csapta

Steaua şi Astra au rămas singurele echipe româneşti cu şanse reale să meargă în cupele europene. Dacă pe roş-albaştri îi aşteaptă un retur infernal la Belgrad, cu Partizan, în al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, Astra pare favorită la calificarea în playoff ul Europa League după egalul scos pe terenul lui West Ham.

VIDEO Şumudică, mulţumit că Steaua a renunţat la Alibec şi De Amorim: "Să nu-l vrea pe Boldrin"

sumudica-1

Steaua a reuşit doar 1-1 cu Partizan, în preliminariile Ligii Campionilor, iar conducerea roş-albaştrilor a renunţat la ideea de a-i transfera pe Denis Alibec şi William De amorim. "Mă bucur enorm că nu-i mai vor", a spus Marius Şumudică.

VIDEO Şumudică ironizează Steaua: "Jucăm cu West Ham, nu cu un adversar de la Belgrad sau nu știu unde"

bucurie Astra

Marius Şumudică ştie că echipa sa va avea meci infernal cu West Ham, pentru calificarea în play-off-ul Europa League. Giurgiuvenii au remizat la Londra, 2-2, după ce au fost conduşi cu 2-0. Astra - West Ham e în direct la Digi Sport 1, joi, de la ora 21.

VIDEO Întăriri pentru titlu la U BT Cluj: ”Vrem un trofeu”

baschet reunire 1

Baschetbaliştii de la U BT Cluj au început pregătirea pentru noul sezon. "Ne dorim un an în care să se concretizeze dorinţele noastre de a obţine un trofeu", a spus antrenorul Marcel Ţenter.

VIDEO După International Champions Cup, Benitez vrea şi Audi Cup: "Orice trofeu e un obiectiv"

benitez audi cup

Audi Cup îşi stabileşte marţi seară finalistele. Real Madrid - Tottenham şi Bayern Munchen - AC Milan sunt meciurile spectacol pe care Digi Sport le transmite în direct.

VIDEO Neînvinşi în Liga 1, dinamoviştii aşteaptă derby-ul cu Steaua: "E momentul să câştigăm"

dinamo-1

Dinamo a urcat pe podiumul Ligii 1, în urma victoriei cu Poli Timişoara (2-1), dar e cu gândul la marea rivală. Egali cu Steaua în clasament, alb-roşiii vor să demonstreze acest lucru şi pe teren. "A venit momentul să îi facem fericiţi pe fani", anunţă dinamoviştii, înaintea derby-ului României.

VIDEO Real - Tottenham 2-0. James și Bale i-au calificat pe ”galactici” în finala turneului de la Munchen

bucurie real

Granzii Europei fac ultimele pregătiri pentru noul sezon la Audi Cup, numai la Digi Sport. Bayern Munchen, Real Madrid, Milan şi Tottenham promit un fotbal de cinci stele la Munchen marţi şi miercuri seară, în direct la Digi Sport.

VIDEO Dinamo anunță două noi transferuri înaintea derby-ului cu Steaua: ”Vin un atacant și un mijlocaș”

doua noi transferuri

Înaintea partidei cu rivala de moarte, Rednic mai face două transferuri. ”Puriul” speră că Steaua va ajunge obosită după meciul cu Partizan din preliminariile UCL la partida cu Dinamo.

VIDEO Patru faze controversate în Dinamo - Poli Timişoara. Zicu a fost implicat în două dintre ele

zicu penalty

Dinamo rămâne neînvinsă în actuala ediţie de campionat, după ce s-a impus cu 2-1 pe teren propriu cu Poli Timişoara, la capătul unui meci în care fazele controversate nu au lipsit.

VIDEO Alexa, dezamăgit după meciul cu Dinamo: "Nu meritam să pierdem, am dominat tot meciul"

captura alexa

Poli Timişoara a suferit a treia înfrângere în actuala ediţie de campionat, 1-2 cu Dinamo, în deplasare, dar antrenorul bănăţenilor, Dan Alexa, crede că echipa sa ar fi meritat cel puţin un punct în Ştefan cel Mare.

VIDEO Rednic, mulțumit și nu prea: ”În prima repriză, Timișoara a fost mai bună”

captura rednic

Dinamo a învins-o pe Poli Timișoara cu 2-1 și este neînvinsă după patru etape, dar o așteaptă meciul cu rivala de moarte Steaua, duminică, 9 august, de la ora 21:00. Totuși, Mircea Rednic are motive de îngrijorare înaintea marelui derby.

VIDEO Decizia lui Rădoi de a odihni titularii pentru UCL, criticată: ”Jucătorii au nevoie de meciuri”

mirel radoi

Steliştii continuă să îşi odihnească titularii în campionat pentru meciurile din preliminariile Ligii Campionilor. Miercuri, campioana va juca returul cu Partizan. Tactica aleasă de Rădoi este criticată însă de Ilie Dumitrescu.

Tătăruşanu, lăudat de italieni, după prestaţia cu Barça: "Neto e o amintire. Românul, o garanție"

tatarusanu barcelona

Fiorentina a reuşit să se impună cu 2-1 în faţa Barcelonei, într-un meci amical disputat pe teren propriu, iar Ciprian Tătăruşanu a avut un rol important în spectaculosul succes al toscanilor.

VIDEO Târgu Jiu, al patrulea oraș care va avea stadion de cinci stele! Ce capacitate va avea și când va fi gata

stadion tg jiu

După București, Cluj-Napoca și Ploiești, un nou oraș se pregătește pentru a avea o arenă de cinci stele. Pandurii vor avea, peste aproximativ un an și jumătate, un stadion nou, pe care să-și dispute meciurile de acasă.

VIDEO Speranţe pentru Rio. Înotătoarea Claudia Gâdea vrea aurul la Olimpiadă

gadea captura

Aurul cucerit la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Tbilisi i-a dat încredere Claudiei Gâdea. "Visul meu este să ajung pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Olimpiadă", a spus înotătoarea în vârstă de 14 ani.

VIDEO Alexandru Tudor, apărat de un fost președinte al CCA: ”Nu cred că l-a amenințat pe Grozavu”

alex tud

Prezent și el în studioul emisiunii, Ilie Dumitrescu s-a situat pe poziții opuse cu Ion Crăciunescu. Fostul jucător și antrenor al Stelei spune că a avut și el de-a face cu ”Brad Pitt” de România și susține că acesta are o problemă cu comunicarea.

VIDEO Noua senzație a tenisului românesc are planuri mari: ”Poate chiar numărul 1 mondial”

tig patricia

Patricia Ţig are o perioadă de vis! După ce a ajuns în turul secund la Bucharest Open, românca a jucat, în premieră, o finală WTA, la Baku. "Îmi doresc mai mult acum, pentru că am văzut că se poate", a spus jucătoarea antrenată de Răzvan Sabău, ajunsă pe locul 115 mondial.

Nou record în Cupa Italiei. S-a înregistrat cea mai clară victorie din istoria competiţiei

citadella

Primul tur al ediţiei 2015/16 din Cupa Italiei a adus un record istoric. Cittadella, echipă retrogradată din Serie B la finalul sezonului trecut, s-a impus cu 15-0 în faţa celor de la Potenza, cea mai clară victorie din istoria competiţiei.

Matthaus: "Guardiola nu e cel mai bun din lume". Pe cine vrea în locul lui Pep la Bayern

matthaus pep

Bayern Munchen a ratat pentru al treilea an la rând câştigarea Supercupei Germaniei, de fiecare dată cu Pep Guardiola pe bancă, iar tehnicianul de 44 de ani se află sub tirul presei germane, care îl critică dur pe fostul antrenor al Barcelonei.

VIDEO Cătălin Munteanu a pus ghetele în cui, dar va rămâne în fotbal

catalin

La 36 de ani, fostul mijlocaș Cătălin Munteanu s-a retras din activitate și s-a angajat consilier sportiv la AFAN. Fostul căpitan al lui Dinamo are planuri mari și vrea să se apuce de școala de antrenori.

VIDEO Cârțu a găsit cauzele formei slabe: ”Ghinionul, virusul și startul prea rapid al sezonului”

cartyu

CSU Craiova are parte de un start sub aşteptări - seria record de 19 partide fără eşec e deja istorie - fără victorie încă, oltenii sunt penultimii în Liga I doar pentru că Petrolul a suferit o depunctare.

VIDEO O legendă a Stelei este de partea lui Iancu: "E capricios, dar are multe calităţi. Nu avem mulți ca el"

iancu lacatus

Gabi Iancu a fost la un pas să se despartă de Steaua, dar fostul jucător al Viitorului a mai primit o şansă din partea lui Mirel Rădoi şi a profitat de ea.

Liga Profesionistă a anunţat echipa etapei a treia. Patru cluburi au câte doi jucători în 11-le ideal

alcenat

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, astăzi, pe site-ul său oficial, echipa ideală a etapei a treia din Liga 1. Patru cluburi - Astra, Steaua, CSMS Iaşi şi ASA Tg. Mureş - au câte doi reprezentanţi.

Protest inedit al antrenorului lui FC Botoșani față de arbitrajele lui Tudor. ”Altfel, mă elimină două etape”

tudor

Grozavu spune că nu se teme de comisii după cele declarate despre arbitrul de 43 de ani. ”Dacă o să mă cheme, nu o să mă prezint. Ce să caut acolo? Am zis ceva rău? Nu a văzut toată lumea ce s-a întâmplat acolo? Eu am de antrenat echipa, nu am timp de stat la comisii.

  • 06:00 Euro Fotbal
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: CS Mioveni - Csikszereda, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Olympiacos - Barcelona, ora 19:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • London, England, 9th March 2024. John McGinn of Aston Villa with Radu Dragusin of Tottenham during the Premier League ma

    FOTBAL: Chelsea - Tottenham, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult