Ultimele stiri

VIDEO River Plate a câştigat Copa Libertatodes, pentru a treia oară în istorie

river

River Plate a câştigat miercuri seara Copa Libertadores, cea mai importantă competiţie rezervată cluburilor de fotbal din America Latină, învingând cu scorul de 3-0 formaţia mexicană Tigres, în manşa secundă a finalei acestui turneu

Simona revine pe hard, suprafaţa favorită din 2015: "Am încercat să mă odihnesc mai mult mental" 

simona

Simona Halep se întoarce la turneul de la Toronto, după o pauză de 3 ani, în 2012 ea ajungând doar până în turul secund la Rogers Cup. Românca nu va avea o misiune uşoară. Serena Williams, Maria Sharapova sau Petra Kvitova sunt doar câteva dintre posibilele adversare.

Reghe îl apără pe Papp după eliminarea Stelei din UCL: "Nu trebuie găsit un singur vinovat!" Ce spune de Varela

bucurie Partizan-1

Steaua a ratat pentru a doua oară consecutiv calificarea în grupele UEFA Champions League, după 4-2 pe terenul sârbilor de la Partizan Belgrad.

Mesajul emoţionant postat de Papp, după seara neagră de la Belgrad. "Aceste două fiinţe mă vor ajuta"

papp

Paul Papp a fost cel mai slab jucător al Stelei în returul de la Belgrad, pierdut de "roş-albaştrii" cu 2-4, în turul III preliminar al UEFA Champions League. Fundaşul dreapta a înregistrat contraperformanţa de a avea partea lui de vină la marcarea tuturor golurilor sârbilor.

Monica Niculescu a reușit o victorie de senzație în turneul WTA de la Washington, după 1-6 în primul set

niculescu wash

Monica Niculescu s-a calificat miercuri noaptea în sferturile de finală al turneului WTA de la Washington, după o victorie de senzație în fața reprezentantei gazdelor, Lauren Davis. Românca a revenit după ce pierduse primul set cu 1-6.

Antrenorul lui Partizan, euforic după victoria cu Steaua: "Am eliminat un gigant al Estului"

Zoran Milinkovic

Partizan Belgrad s-a impus cu 4-2 în returul cu Steaua şi s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, iar antrenorul sârbilor, Zoran Milinkovic, consideră că elevii săi au realizat o performanţă extraordinară.

VIDEO Steliștii se gândesc deja la următoarea partidă: ”Să arătăm mai bine în meciul cu Dinamo”

captura guilherme

Atmosferă tristă în vestiarul Stelei după ratarea calificării în play-off-ul UEFA Champions League. După 2-4 la Belgrad, cu Partizan, elevii lui Mirel Rădoi au șansa de a se reabilita în fața suporterilor în derby-ul cu Dinamo, din etapa a 5-a a Ligii 1.

Rădoi, după eșecul de la Belgrad: “Am arătat că suntem net superiori lui Partizan. Sunt dezamăgit”

radoi-declaratii

Steaua a fost eliminată miercuri seară în turul trei preliminar al Champions League, după ce a pierdut la Belgrad, 2-4, în fața lui Partizan, în manșa a doua. În tur fusese 1-1 și campioana României va continua în play-off-ul Europa League. După meci, Mirel Rădoi a declarat că echipa sa a fost net superioară adversarilor.

VIDEO Chelsea - Fiorentina 0-1. Fără Tătăruşanu, toscanii au obţinut un nou succes

fiorentina chelsea

Fiorentina a făcut o nouă victimă de lux la International Champions Cup. După ce a învins-o cu 2-1 pe FC Barcelona, gruparea viola a câștigat pe terenul celor de la Chelsea, scor 1-0, în ultima partidă a competiției de pregătire.

Lucescu, mai aproape de grupe. Şahtior a obţinut o victorie entuziasmantă cu Fenerbahce

lucescu fener

Şahtior Doneţk este cu un pas mai aproape de grupele UEFA Champions League. După 0-0 în tur, echipa antrenată Mircea Lucescu a învins Fenerbahce cu 3-0 şi s-a calificat în play-off-ul competiţiei.

VIDEO Papp recunoaște greșelile cu Partizan: "O să-mi ajute Dumnezeu să trec peste asta!"

papp steaua

Steaua a pierdut meciul cu Partizan de la Belgrad (2-4) și a ratat calificarea în play-off-ul UEFA Champions League. Unul dintre jucătorii roș-albaștrilor, care a prins o zi foarte slabă a fost Paul Papp. Fundașul a acceptat însă la final să stea de vorbă cu ziariștii.

Steaua - Rosenborg şi Astra - AZ Alkmaar, în play-off-ul Europa League. Programul

tragere uel

Steaua a pierdut miercuri seara la Belgrad, 2-4, cu Partizan, în manșa a doua din turul al treilea preliminar al Champions League, și după 1-1 la București a fost eliminată. Va continua însă în Europa League, unde vineri va intra în urne pentru tragerea la sorți a play-off-ului.

FOTO Moment tensionat în amicalul Barça - Roma. Messi a fost la un pas de bătaie cu Yanga-Mbiwa

messi 2

Moment tensionat în timpul amicalului dintre FC Barcelona şi AS Roma, din cadrul Trofeului Gamper. Surprinzător, protagonist a fost chiar starul catalanilor, Lionel Messi.

VIDEO Tamaș e regretat, după eliminarea Stelei de la Belgrad: ”Dacă era el, nu pierdeam acest meci!”

tamas radoi

Steaua a ratat calificarea în play-off-ul UEFA Champions League, după ce a pierdut returul cu Partizan, scor 4-2. Gafele din apărare i-au costat scump pe roș-albaștri, care au rămas acum doar cu posibilitatea de a mai juca în grupele UEL, dacă vor trece de play-off.

VIDEO Un jucător e arătat cu degetul după eliminare: "Greşelile lui au anulat toată munca echipei"

papp partizan

Steaua a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă de Partizan, la Belgrad, scor 2-4, în manşa secundă din turul 3 preliminar. Paul Papp a avut o seară de coşmar în capitala Serbiei, iar greşelile sale i-au costat scump pe campionii României.

VIDEO Eliminarea Stelei din preliminariile UCL a încheiat campania de achiziții: ”Atât am putut, atât am făcut!”

jucatori tristi steaua

Steaua a ratat, după un meci dramatic cu Partizan, calificarea în play-off-ul UEFA Champions League. Chiar dacă roș-albaștrii mai au șanse de calificare în grupele Europa League, finanțatorul campioanei a spus că nu va mai transfera jucători.

Papp a greșit la toate fazele importante ale sârbilor la poarta lui Cojocaru! Seară neagră pentru fundaș

papp greseli

Paul Papp a trăit o seară de coșmar la Belgrad, miercuri, în manșa a doua a turului trei preliminar dun UEFA Champions League. Fundașul Stelei a greșit la toate fazele importante ale sârbilor la poarta lui Cojocaru.

VIDEO Tottenham - AC Milan 2-0. Italienii au terminat ultimii la Audi Cup, fără gol marcat

tottenham milan

Tottenham a încheiat pe locul 3 la Audi Cup, după ce s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la AC Milan, în finala mică a turneului de la Munchen.

Vești nu prea bune pentru Juventus. După Khedira, un alt jucător de bază s-a accidentat și va rata Supercupa cu Lazio

juventus

Start de sezon cu probleme pentru Juventus Torino. După ce Sami Khedira s-a accidentat în timpul unui amical cu Olympique Marseille și a devenit indisponibil pentru o perioadă destul de lungă, un alt jucător de bază al campioanei are probleme medicale.

St. Etienne nu le face favoruri celor de la ASA: "Vom avea o echipă competitivă, vrem să câştigăm"

galtier

St. Etienne este aproape calificată în play-off-ul Europa League, după ce s-a impus cu 3-0 pe terenul celor de la ASA Tg. Mureş, dar antrenorul "verzilor", Christophe Galtier, avertizează că echipa sa îşi doreşte să câştige şi meciul retur.

VIDEO Fatai a recidivat. A marcat din nou în Liga Campionilor, dar echipa sa a fost eliminată

fatai sparta

Fostul atacant al celor de la Astra Giurgiu, nigerianul Kehinde Fatai, a reuşit să marcheze din nou pentru Sparta Praga, în duelul cu CSKA Moscova, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

VIDEO Se schimbă legea extracomunitarilor? "Din punct de vedere fotbalistic, e o idee foarte bună"

captyura vochin

Legea jucătorilor extracomunitari din Liga 1 ar putea fi schimbată. LPF a înaintat o propunere către FRF prin care se cere ca un unul dintre fotbaliştii extracomunitari să poată fi transferat la liber, fără a se ţine cont de numărul prezenţeleor sale la echipa naţională în ultimul an.

VIDEO A venit de la capătul lumii pentru a-și cunoaște idolii! A strâns bani 18 luni ca să ajungă la Craiova

captura brazilian

El este Joao Vitor Reberge (21 de ani), iar pasiunea pentru Universitatea Craiova l-a adus pe pământ românesc tocmai din Brazilia. Tânărul a aflat de cea mai iubită echipă din Oltenia datorită unui joc pe calculator şi imediat, a învăţat istoria, imnul şi marii jucători ai clubului.

VIDEO Șansă pentru Astra! West Ham a venit în România pentru returul din UEL fără titularii din meciul tur

WEST HAM

West Ham United a sosit miercuri la prânz în România pentru returul cu Astra, din turul trei preliminar al Europa League, producând o mare surpriză în ceea ce privește lotul deplasat de Slaven Bilic. Niciun titular din meciul tur nu a făcut deplasarea. O șansă uriașă pentru Astra, în fața unei echipe cu fotbaliști foarte tineri.

VIDEO Jucătorii Astrei știu cum pot trece de englezi. ”Trebuie să repetăm repriza a doua de la Londra”

bucurie astra

Giurgiuvenii au reușit o prestație incredibilă în partea a doua a meciului de la Londra și chiar au avut șansa victoriei, dar până la urmă s-a terminat egal, 2-2.

VIDEO Viitorul Astrei depinde de calificarea cu West Ham: ”Accesul în grupele UEL ar însemna salvarea noastră!”

zarate astra-1

Astra a izbutit un egal de poveste în turul de la Londra, contra celor de la West Ham United și așteaptă cu încredere returul de la Giurgiu, care poate consfinți calificarea echipei noastre în play-off-ul UEFA Europa League.

Încă un străin la Al-Ittihad. Situaţia lui Szukala şi Sânmărtean rămâne în continuare incertă

syukala sanmartean

Situaţia foştilor stelişti Lukasz Szukala şi Lucian Sânmărtean la Al-Ittihad, echipă antrenată de Ladislau Boloni, continuă să fie una incertă, în special după ce clubul saudit a transferat un alt jucător străin, argentinianul Maxi Moralez, de la Atalanta.

Man. City pregăteşte o ofertă pentru Kevin De Bruyne. Suma pusă pe masă de conducerea "cetăţenilor"

de bruyne city

Manchester City pregăteşte o ofertă importantă pentru Kevin De Bruyne, belgianul urmând să fie ultima achiziţie a vicecampioanei Angliei în această vară, scrie The Guardian.

FOTO FC Barcelona a găsit o metodă inedită pentru a-l răsplăti pe Dani Alves că a rămas la gruparea catalană

dani alves fc barcelona

Pentru că Dani Alves (32 de ani) a fost de acord, până la urmă, cu prelungirea contractului cu FC Barcelona, oficialii catalanilor i-au pregătit o surpriză plăcută fundașului dreapta.

Sevilla se luptă cu Arsenal, Real Madrid şi Monaco pentru un atacant al lui Juve. Oferta andaluzilor

llorente

Fernando Llorente nu mai intră în planurile lui Massimiliano Allegri la Juventus, iar Sevilla vrea să profite de situaţia atacantului de 30 de ani şi să-l readucă în La Liga, unde a mai evoluat pentru Athletic Bilbao.

  • 14:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 LIVE Fotbal European
  • 18:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 LIVE Fotbal Club
  • 20:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:00 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • ILIE

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Hector Bellerin, după meciul cu Granada / Foto: Profimedia

    FOTBAL: Las Palmas - Betis, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Liga EA Sports: FC Barcelona v Real Sociedad

    FOTBAL: Almeria - Barcelona, 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult