Ultimele stiri

VIDEO Sergiu Buș a marcat la primul amical al verii jucat de Sheffield Wednesday

bus-gol

Sergiu Buș are un început de presezon excelent și atacantul român a reușit să înscrie la primul amical al verii jucat de Sheffield Wednesday. A jucat doar o repriză și a înscris la puține minute după ce a intrat pe teren.

VIDEO Un stelist îl cheamă insistent pe Tade: "Se poate să ajung acolo"

captura interviu tade

VIDEO FC Viitorul - CFR Cluj 2-2. Gregory Tade a debutat cu gol în prima etapă a noului sezon. Golgheterul sezonului trecut (18 goluri) punctat după doar 11 minute în fața Viitorului, dar nu este sigur că va rămâne și în continuare la CFR.

Cristi Manea nu a jucat cu CFR, pentru că va evolua la o formație din Belgia

cristi manea vitesse

VIDEO Viitorul – CFR 2-2. Viitorul a jucat sâmbătă seara primul meci pe noua arenă din Ovidiu, de la baza de pregătire a Academiei Hagi, dar nu l-a avut pe teren pe Cristi Manea, cel mai tânăr internațional român din istorie. Jucătorul în vârstă de 17 ani a fost în tribună, pentru că va evolua în acest sezon la o echipă din străinătate.

Încălzire pentru BRD Bucharest Open! Alexandra Dulgheru s-a calificat în finala de la Contrexeville

dulgheru-1

Alexandra Dulgheru, principala favorită, s-a calificat în finala turneului ITF de la Contrexeville (Franţa), sâmbătă, după ce a învins-o în semifinale pe Teliana Pereira (Brazilia), cap de serie numărul 5, cu un sec 6-0, 6-3. Pereira (26 ani) ocupă locul 77 în ierarhia mondială.

Bianca Răzor, titlul european de tineret, în proba de 400 m

razor bianca

Atleta româncă Bianca Răzor a cucerit titlul european şi medalia de aur la Campionatele europene pentru tineret de la Tallinn (Estonia) la 400 m, realizând, cu timpul de 51'31/100, un nou record al campionatelor continentale.

Prețul lui Neymar poate urca la 220 de milioane €!

neymar-1

Campania electorală pentru președinția Barcelonei este în toi, iar candidații nu se menajează deloc, în această perioadă.Joan Oliver este mâna dreaptă a lui Joan Laporta, care intenționează să îl instaleze în funcția de director general, dacă va câștiga alegerile și va reveni la președinția clubului.

VIDEO Murray a pierdut cu Federer, dar a câştigat cel mai spectaculos game

murray-1

Andy Murray s-a recunoscut învins de Roger Federer în semifinala de vineri de la Wimbledon, turneu transmis ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE de canalele Digi Sport, dar a câştigat cel mai disputat şi cel mai spectaculos game al întâlnirii.

UPDATE: Real a acceptat să plătească și impozitele. Oficial, Iker Casillas este jucătorul lui FC Porto

casillas picat

Real Madrid și FC Porto au fost la un pas să anunțe sâmbătă transferul lui Iker Casillas în Portugalia, dar totul a picat din cauza negocierilor dintre jucător și clubul de pe Santiago Bernabeu. În acest moment, căpitanul madrilenilor nu mai pleacă.

VIDEO Pentru a doua oară în carieră, Serena Williams a câştigat consecutiv cele 4 turnee de Grand Slam

serena-stire

Serena Williams este de neînvins în turneele de Grand Slam, în ultimul an. Numărul unu mondial a reuşit, pentru a doua oară în carieră, să câştige consecutiv cele 4 competiţii majore, ea fiind campioană la ediţiile din 2015 de la Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon, dar şi la US Open (2014).

Dacă la Gervinho nu s-a acceptat, pentru Eto'o, Ronaldinho şi Neymar nimic nu a costat prea mult

neymar

Plajă privată, elicopter, număr nelimitat de bilete spre şi dinspre Coasta de Fildeş şi casă pentru prieteni. Acestea au fost solicitările lui Gervinho pentru arabii de la Al Jazira ca să semneze contractul.

VIDEO Alexandru Maxim a marcat pentru VfB Stuttgart, în al doilea amical al verii

maxim gol

Alexandru Maxim a rămas la VfB Stuttgart, chiar dacă formația germană a avut ofertă pentru el de la Swansea, românul fiind considerat un om important pentru antrenorul Alexander Zorniger. Încrederea arătată de acesta începe să fie confirmată de român, deocamdată în meciurile amicale.

MP al Germaniei, o "afacere" Marc Marquez. Campionul mondial pleacă din pole position în cursa de duminică

marquez

La Sachsenring, Marc Marquez este imbatabil. Din 2010 și până în prezent, Marquez a obținut pole și victorie, indiferent de clasa la care a concurat. Ultimele 2 duble de senzatie in Germania au fost obținute în 2013 și 2014, la MotoGP.

VIDEO Serena Williams  e campioană la Wimbledon! A câştigat al 21-lea turneu de Grand Slam al carierei

serena garbine

Serena Williams este de neoprit în acest an. După victoriile de la Australian Open şi Roland Garros, numărul unu mondial s-a impus şi pe iarba londoneză de la Wimbledon, după ce a învons-o în finală pe Garbine Muguruza în două seturi, 6-4, 6-4.

Adi Popa va rata startul Ligii 1, pentru a putea juca în primul meci cu Trencin, din preliminariile UCL

adi popa

Mirel Rădoi are suficiente probleme de efectiv chiar în startul sezonului. Dacă în compartimentul defensiv stă foarte bine, de aceea și-a și permis să fie de acord cu eventualul împrumut al lui Luchin la ACS Poli Timișoara, de la mijloc în sus încep durerile de cap pentru staff-ul tehnic al roș-albaștrilor.

Cum l-a convins Lazio pe Ștefan Radu să semneze prelungirea: i-a oferit un final liniștit de carieră

stefan radu bucurie

Viitorul lui Ștefan Radu (28 de ani) a fost incert în ultimele săptămâni, dar L'Equipe anunță că fundașul român a semnat în cele din urmă prelungirea contractului cu Lazio, pe 5 sezoane. Inițial, italienii au anunțat că Radu va prelungi pe 4 ani, dar termenii s-au schimbat.

FOTO Tănase, prezentat la Tianjin Teda. Mijlocașul a fost integralist în primul meci jucat în China

tanase tianjin teda

Fostul ”decar” al Stelei, Cristian Tănase (28 de ani), a devenit și oficial jucătorul chinezilor de la Tianjin Teda. Mijlocașul a fost prezentat într-o conferință de presă, ce a avut loc la sediul clubului, alături de brazilianul Wagner, transferat de la Fluminense.

Steaua, dezechilibrată. Are mulți mijlocași buni, dar atacanții au cifre proaste și portarii sunt nesiguri

sulley cojocaru muniru

Steaua începe sâmbătă sezonul de Liga 1 cu un meci pe teren propriu, disputat contra Petrolului, de la ora 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Mirel Rădoi va debuta ca antrenor în Liga 1, dar nu-i va fi deloc ușor să aleagă "11"-le câștigător în fața prahovenilor.

Duel românesc în primul tur de la BRD Bucharest Open. Programul meciurilor

captura tenis bnr

Azi a avut loc tragerea la sorţi a tabloului principal al BRD Bucharest Open, turneu transmis ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport, în perioada 13-19 iulie.

Ronaldo ar fi de acord cu transferul la PSG, dar pune o condiție esențială: să plece Ibrahimovic!

ronaldo

Oficialii celor de la PSG au primit o veste bună de la UEFA, care a decis să suspende sancțiunea legată de fair-play-ul financiar, astfel că Nasser Al-Khelaifi, președintele campioanei Franței, a demarat deja un plan-bombă prin care încearcă să-l aducă pe Cristiano Ronaldo pe ”Parc de Princes”.

VIDEO Cel mai bun serviciu din carieră? Andy Murray îl ridică în slăvi pe Federer, finalistul de la Wimbledon

federer serveste bine

Andy Murray (28 de ani, locul 3 ATP) nu i-a putut face față fostului lider mondial Roger Federer (33 de ani, locul 2 ATP) în semifinalele de la Wimbledon, unde favoritul local a cedat cu 5-7, 5-7, 4-6. "Cu mine, Roger n-a servit niciodată mai bine decât astăzi", a spus la finalul meciului scoțianul. Federer, care are 10 victorii din 10 în semifinalele de la Wimbledon, a declarat: "Sunt foarte fericit, mulți se așteptau la 4 sau 5 seturi, inclusive eu!".

VIDEO&SONDAJ Prima decizie controversată. A fost fault la penalty-ul primit de FC Voluntari?

captura penalty

FC Voluntari și CSMS Iași au deschis noul sezon de Liga 1 cu meciul jucat în Ștefan cel Mare și încheiat la egalitate, scor 1-1. Oaspeții au preluat conducerea rapid, în minutul 10, dar gazdele au egalat după o decizie controversată a centralului Iulian Dima.

VIDEO Un puști de 18 ani l-a ridiculizat pe Geraldo și putea marca golul etapei în Liga 1

captura min61

La vârsta de 18 ani, mijlocașul ofensiv Robert Răducanu a debutat în Liga 1 în tricoul Concordiei Chiajna, în deplasarea cu Astra Giurgiu (2-2). La scorul de 2-2, acesta putea aduce victoria echipei lui Marius Baciu, în minutul 61.

VIDEO Dialog spumos între Stoican și Niculescu: ”Are multe de învățat de la mine” / ”Eu principal și el secund”

stoican niculescu

Flavius Stoican (38 de ani) și Claudiu Niculescu (39 de ani) sunt doi dintre cei 29 de antrenori care au obținut vineri licența Pro. Spre deosebire de Mirel Rădoi, ”principalul” Stelei, niciunul dintre cei trei nu stă pe banca vreunei echipe din Liga 1.

CSM Ploiești a adus și un antrenor de Liga Campionilor pentru a face performanță

neven hrupec

După ce a punctat activ pe piața transferurilor, prin aducerea Ramonei Farcău (Dunărea Brăila), Nicoletei Tudor (Corona Brașov), dar și a sârboaicelor Marina Mitrovic și Dragica Tatalovic (ambele de la Belediyesi Ankara), conducerea clubului CSM Ploiești s-a înțeles cu antenorul croat Neven Hrupec (40 ani).

Cele 5 sisteme tactice prin care Van Gaal îl poate integra pe Schweinsteiger la Manchester United

bastian-schweinsteiger echipa

Presa din Germania scrie în ultimele zile despre transferul iminent al lui Bastian Schweinsteiger (30 de ani) la Manchester United, Bayern Munchen urmând să primească 20 de milioane de euro în urma afacerii. Conform surselor externe, campionul mondial va semna un contract pe trei sezoane, urmând să primească 10 milioane de euro pe an.

Lotul Stelei pentru ”dubla” cu Trencin. Hamroun și Alcenat, pe lista UEFA. Două nume sonore lipsesc

hamroun-alcenat BUN

Steaua a trimis vineri seară, 10 iulie, lotul pe care-l va utiliza contra slovacilor de la AS Trencin, în turul al doilea preliminar al UEFA Champions League.

Patronul Botoșaniului, liniștit de atitudinea antrenorului Leo Grozavu: "Nu este deloc speriat de acest meci"

botosani leo grozavu

FC Botoșani a reușit să se califice în turul doi preliminar al UEFA Europa League, după ce a câștigat jocul retur pe terenul georgienilor de la Tskhinvali, scor 3-1.

Elena Ruse a produs prima surpriză la BRD Bucharest Open

brd buch

Elena Ruse (17 ani) a produs prima surpriză la turneul de tenis BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, sâmbătă dimineaţa, prin victoria cu 6-4, 6-4 în faţa Alexandrei Cadanţu, în runda inaugurală a calificărilor de la Arenele BNR din Capitală.

VIDEO&SONDAJ Cel mai frumos gol în prima zi a noului sezon de Liga 1. Grigorie sau Budescu?

budescu grigorie

Sezonul 2015/2016 al Ligii 1 a debutat cu două remize vineri, în prima zi de întrecere a noii stagiuni. ÎN DIRECT la Digi Sport 1 s-au jucat partidele FC Voluntari - CSMS Iași (1-1) și Astra Giurgiu - Concordia Chiajna (2-2), ambele meciuri având parte de goluri spectaculoase.

Peste 11 milioane de bilete la CE 2016 au fost solicitate într-o lună

euro

UEFA a anunţat, pe site-ul oficial, că într-un interval de o lună s-au înregistrat pe portalul pentru bilete la turneul final al Campionatului European din 2016 solicitări pentru 11.264.142 de tichete.

  • 21:15 LIVE Fotbal Club
  • 21:30 Etapa 7 Superliga: Rapid-Universitatea Craiova
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 21:00 LIVE Euro Fotbal
  • 21:55 LIVE Champions League: Bayern Munchen-Real Madrid
  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Bayern Munchen-Real Madrid
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult