Ultimele stiri

LeBron James şi-a prelungit cu un an contractul cu Cleveland Cavaliers

lebron

LeBron James, marea vedetă a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), şi-a prelungit cu un an contractul cu Cleveland Cavaliers, anunţă presa americană.

VIDEO Florin Mergea intră în top 10 ATP și se apropie de Turneul Campionilor: "Știam unde îmi e locul!"

capt Mergea

Florin Mergea (30 de ani) și Horia Tecău (30 de ani) au fost adversari în semifinalele de la Wimbledon, dar românii au oferit un meci pe cinste spectatorilor prezenți pe arena. A câștigat în cele din urmă Tecău, după 13-11 în setul decisiv, profitând de plusul de experiență pe care l-a acumulat alături de Jean-Julien Rojer. Mergea are însă motive să fie mulțumit: parcursul avut alături de Rohann Bopanna îl va aduce în top 10 jucători de dublu în circuitul ATP!

Sevilla caută înlocuitor pentru golgheterul Bacca: Llorente, Chicharito sau Immobile

chicharito

Sevilla s-a despărţit de cel mai important om de gol al sezonului trecut, Carlos Bacca (28 de reuşite în toate competiţiile), cel care a ajuns la AC Milan pentru 30 de milioane de euro, şi acum îi caută înlocuitor columbianului.

VIDEO Brandan are ușa închisă la CSU Craiova: ”A zis că pleacă în China și ne-am trezit că a semnat cu ASA!”

brandan

Folosit fundaș stânga, de către Dan Petrescu, argentinianul a fost unul dintre cei mai buni jucători ai ardelenilor, însă Brandan pare tentat acum să-și caute o altă echipă din cauza problemelor financiare ale grupării de pe Mureș.

VIDEO Gatlin şi-a respectat statutul şi a câştigat cursa de 100 de metri, la Lausanne

justin gatlin

Reuniunea de la Lausanne din cadrul circuitului atletic Diamond League a adus o nouă victorie de răsunet a lui Justin Gatlin, în proba de 100 de metri, una transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

Un dinamovist l-a convins pe Beleck să accepte oferta de la CFR. ”Obiectivul meu este să marchez 10 goluri!”

tade beleck

Oficialii celor de la CFR Cluj sunt convinși că Gregory Tade (28 de ani) nu va mai rămâne pentru mult timp la gruparea din Gruia și de aceea l-au achiziționat pe Steve Leo Beleck, un atacant puternic camerunez, care se află sub contract cu Fiorentina.

VIDEO FC Voluntari și CSMS Iași deschid sezonul Ligii 1! Prezentarea noilor achiziții

lot Iasi

Cu trei zile înaintea debutului în noul sezon, CSMS Iași și-a prezentat lotul într-un cadru festiv, la Palatul Culturii, un loc simbolic al oraşului. Nu au lipsit noile achiziţii ale moldovenilor, Nuno Viveiros, Liviu Ganea sau Ştefan Grigorie.

VIDEO Serena Williams a încheiat meciul cu Maria Sharapova cu trei ași

serena 2

Serena Williams a demonstrat încă o dată că, atunci când evoluează împotriva rivalei Maria Sharapova, turează motoarele la maxim. Asta s-a întâmplat şi în semifinala de la Wimbledon, turneu transmis ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE de canalele Digi Sport, în perioada 29 iunie - 12 iulie.

GALERIE FOTO Steaua și-a refăcut moralul după eșecul din Supercupă la Academie

steaua la ovidiu 3

După eșecul din Supercupa României, roș-albaștrii nu s-au întors imediat la București. De la Stadionul Farul, elevii lui Mirel Rădoi au revenit la Hotel Vega din Mamaia, acolo unde antrenorul și-a băgat jucătorii în ședință.

Concordia, pasibilă de retrogradare? LPF nu a virat banii din drepturile TV în conturile ilfovenilor

fc brasov concordia chiajna

Noul sezon al Ligii 1 ar putea debuta cu un scandal de proporții, o retrogradare administrativă. Disputa izbucnită în ultima etapă a campionatului trecut, la meciul dintre FC Brașov și Gaz Metan Mediaș (0-0), este departe de final, iar LPF a luat o primă măsură radicală.

Tecău, învins de Lindstedt în sferturile probei de dublu mixt de la Wimbledon. VIDEO 

tecau

Perechea româno-slovenă Horia Tecău/Katarina Srebotnik, a şasea favorită, a fost învinsă de cuplul Robert Lindstedt (Suedia)/Anabel Medina Garrigues (Spania), cu 4-6, 6-1, 2-6, joi seara, în sferturile de finală ale probei de dublu mixt, la turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

VIDEO România și-a propus mai multe medalii la CM de scrimă de la Moscova: ”Obiectivul este Rio 2016!”

ana maria branza

Spadasinele lui Dan Podeanu nu au avut timp de relaxare după Jocurile Europene de la Baku! Tricolorele vor ataca podiumul la Mondiale, competiție care începe luni la Moscova.

Manchester United a făcut prima ofertă oficială pentru Schweinsteiger! Salariu fabulos pentru mijlocaş

schweinsteiger

Louis van Gaal vrea să îşi betoneze linia de mijloc cu un campion mondial: conform cotidianului Bild, Manchester United a făcut prima ofertă oficială pentru jucătorul care va împlini pe 1 august 31 de ani.

VIDEO Paulo Guerrero, cel mai bun jucător al statului Peru la Copa America, a debutat cu gol la Flamengo!

paolo guerero

Paulo Guerrero n-are timp de odihnă. La numai patru zile după ce a înscris pentru Peru în finala mică a Copei America, atacantul de 31 de ani a debutat cu dreptul şi la noul său club, Flamengo.

VIDEO Zeci de medalii pentru români la Campionatele Internaționale de Înot!

alexandru coci inot

A doua zi a Campionatelor Internaționale de Înot găzduite de București a început cum nu se putea mai bine pentru sportivii noștri.

Roberto Carlos nu va fi doar antrenor la Delhi Dynamos! Va juca după o pauză de 4 ani

roberto carlos-1

Roberto Carlos a fost numit la finalul săptămânii trecute antrenorul indienilor de la Delhy Dynamos, care va reprezenta a cincea echipă din palmaresul de tehnician al fostului campion mondial.

FOTO Hamroun, în tricoul Stelei. Cum a fost prezentat de campioană și ce număr are

jugurtha hamroun

Steaua București a anunțat pe site-ul său oficial transferul jucătorului algerian Jugurtha Hamroun, care a evoluat, în returul sezonului 2014-2015, pentru Oțelul Galați.

Concordia Chiajna se întăreşte înaintea debutului Ligii I. 4 transferuri confirmate

marius baciu

Concordia Chiajna a anunţat joi, pe site-ul oficial al clubului, că a transferat 4 noi jucători, Alin Buleică, Marian Ionuţ Marin, Gabriel Giurgiu şi Florin Iacob, ajungând sub comanda lui Marius Baciu.

Gabi Tamaș a explicat cum a încasat Steaua golul prin care a pierdut Supercupa

gabriel tamas steaua

Steaua a pierdut al treilea meci consecutiv în fața vicecampioanei ASA Târgu Mureș, scor 0-1, în Supercupa României, disputată la Constanța.Unicul gol a fost marcat de Axente, în repriza a doua, pe fondul unei confuzii din apărarea bucureșteană: Golanski a trimis o centrare excelentă în fața porții, Tamaș și Varela au ezitat să-l atace pe Axente, iar Cojocaru a ieșit neinspirat și atacantul ardelenilor a deviat mingea decisiv, cu talpa.

După ce presa din Argentina l-a criticat dur pe Messi, Falcao îi sare în apărare. Scrisoarea lui Radamel

messi falcao

Argentina a pierdut finala Copei America 2015 şi presa din America de Sud l-a găsit vinovat pe Lionel Messi pentru încă un eşec al "Pumelor", după cel de la Cupa Mondială din 2014, desfăşurată în Brazilia.

VIDEO Faza care le-a pus botoșănenilor calificarea pe tavă. Georgienii, om eliminat

eliminare Tskhinvali

VIDEO Tskhinavali - FC Botoșani. Trupa antrenată de Leo Grozavu a început bine meciul din Georgia, după 1-1 în tur, iar Dan Roman a marcat un gol superb prin care s-a deschis scorul.

VIDEO Serena Williams s-a calificat în a opta finală de la Wimbledon! A învins-o din nou pe rivala Sharapova

serena williams-1

Serena Williams (favorită 1) s-a calificat în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce a învins-o din nou, în penultimul act, pe rivala sa, Maria Sharapova.

Rusescu nu va juca la Sevilla, dar are o ofertă de care ibericii vor să profite. Cine insistă pentru transfer

raul rusescu sut la poarta

Raul Rusescu putea fi o soluţie pentru Steaua, dacă reuşea să devină liber de contract în această vară, dar Sevilla nu renunţă aşa uşor la atacantul român pentru care a plătit 2,5 milioane de euro. Spaniolii au şi un motiv. Maccabi Haifa, fosta adversară a Stelei din Europa League, în sezonul 2011-2012, este interesată de achiziţionarea ex-stelistului.

VIDEO Șefii Stelei au pus la zid prestația unora dintre jucători: ”Le-a fost frică. Ne-am apărat cu șase oameni!”

steaua ASA

Campioana a pierdut primul trofeu al sezonului, dar dincolo de eșec, roș-albaștrii au rămas datori la prestația din teren, cel puțin din repriza a doua.

Se înființează o nouă echipă în Galați, la fel cum s-a făcut la Craiova și Timișoara. "Va fi adevăratul Oțelul!"

otelul galati echipa

Oțelul Galați a retrogradat în liga secundă la finalul sezonului precedent, dar, în ciuda eforturilor oficialilor fostei campioanei, la malul Dunării se va înființa o nouă echipă, la fel cum se întâmplă la Craiova sau Timișoara.

VIDEO Şumudică îşi laudă căpitanul, dar mai vrea un vârf: "E cel mai bun jucător pe care l-am antrenat"

capt conf Sumudica

Marius Şumudică a transferat o întreagă echipă în această vară: Florin Lovin, Ricardo Alves, Daniel Florea, Alexandru Stan, Geraldo Alves, Dandea, Boşneag, Hurdubei, Henrique Boldrin şi Felipe Teixeira au ajuns la Giurgiu.

VIDEO Rădoi, impresionat de prestația lui N’Doye: ”E important ca jucătorii noștri să se simtă frustrați!”

ndoye tamas

Roș-albaștrii au pierdut primul trofeu al sezonului, după un meci în care Ousmane N’Doye (37 de ani) a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști de pe teren.

VIDEO Garbine Muguruza s-a calificat în prima finală de Grand Slam a carierei!

garbine muguruza

Garbine Muguruza s-a calificat pentru prima oară în carieră într-o finală de Grand Slam: iberica de 21 de ani a învins-o în penultimul act de la Wimbledon pe finalista din 2012, Agnieszka Radwanska.

Steaua a clarificat situația celui mai nou transfer: "Nu sunt probleme cu celălalt club", asigură Argăseală

argaseala becali

Algerianul Jugurtha Hamroun a semnat cu Steaua, la o zi după ce a trecut cu brio vizita medicală pentru campioana României din ultimii 3 ani.

Tottenham a refuzat o oferta de 5 milioane € pentru Chiricheș, dar îl lasă să negocieze cu clubul

chiriches galata

Vlad Chiricheș e foarte aproape de despărțirea de Tottenham, după două sezoane în care n-a reușit să se impună ca titluar pe White Hart Lane. Clubul londonez a refuzat o ofertă de 5 milioane de euro, dar a permis jucătorului să negocieze termenii individuali ai contractului cu formația care-l dorește.

  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 23:00 LIVE Champions League: Bayern Munchen-Real Madrid
  • 23:00 LIVE Champions League: Borussia Dortmund-PSG
  • 23:30 Fotbal European
  • 23:00 LIVE Super Avancronica
  • 23:15 Stirile Digi Sport
  • 23:30 Digi Sport Special
  • 23:30 LIVE Digi Sport Special
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - CSC Șelimbăr, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • grozav

    FOTBAL: Petrolul - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • radu-naum

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)

    FOTBAL: Rapid - Universitatea Craiova, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Italian Soccer Serie A Match - Cagliari Calcio Vs US Salernitana, Cagliari, Italy - 09 Mar 2024

    FOTBAL: Genoa - Cagliari, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander

    FOTBAL: Barcelona - Valencia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult