Ultimele stiri

VIDEO FC Tskhinvali - FC Botoșani 1-3. Batin și "dubla" lui Roman au adus calificarea. Urmează Legia!

Botosani

După 1-1 în tur, la Botoșani, moldovenii lui Leo Grozavu încearcă să obțină calificarea în turul II preliminiar al UEL la chiar prima lor aventură în Europa, în deplasarea din Georgia.

VIDEO S-a întors iar roata. N'Doye ironizează Steaua: ”Ce revanșă să ai cu o echipă pe care o bați de 7 ani?”

ndoy

ASA Târgu Mureș s-a impus în fața Stelei în Supercupa României, cu 1-0, câștigând primul trofeu din istoria clubului. Ousmane N'Doye, mijlocașul de 37 de ani al mureșenilor, i-a ironizat iar pe roș-albaștri, despre care spune că nu îl pot învinge de șapte ani.

VIDEO Dinamo și-a prezentat lotul și tricourile pentru noul sezon! Transferurile continuă

prezentare tricouri dinamo

Dinamo se întărește din nou în apărare. Roș-albii s-au înțeles cu un fundaș stânga din Bulgaria, pe care urmează să îl înregimenteze în cursul zilei de joi.

VIDEO Sulley Muniru a fost criticat dur de o fostă glorie a campioanei: "Ce caută el la Steaua? Stă pe teren"

captura muniru

Sulley Muniru a fost titular în primul său meci oficial în tricoul Stelei. A fost folosit de Mirel Rădoi în primele 74 de minute ale Supercupei României, una pierdută în faţa lui ASA Târgu Mureş.

VIDEO Mircea Lucescu vrea a patra Supercupă la rând în Ucraina. Meciul cu Dinamo Kiev, ÎN DIRECT la Digi Sport

lucescu sahtior

Clasicul fotbalului ucrainean se joacă marţea viitoare, ÎN DIRECT la Digi Sport. Şahtior Doneţk şi Dinamo Kiev luptă pentru Supercupa Ucrainei, trofeu pe care echipa lui Mircea Lucescu l-a câştigat în ultimele trei ediţii.

VIDEO Românii, evoluții bune în prima zi a Campionatelor Internaţionale de înot

captura inot

Românii au impresionat în startul Campionatelor Internaţionale de înot. Competiţia, revenită după 34 de ani, continuă şi joi, de la ora 17:00, în direct la Digi Sport 3.

Duckadam a văzut şi lucruri bune în eşecul cu ASA: "Mi-a plăcut prima repriză" VIDEO

steaua asa

Steaua a ratat primul trofeu al sezonului, fiind învinsă de ASA Tg. Mureş în Supercupa României, scor 0-1, la debutul ca antrenor al lui Mirel Rădoi.

VIDEO Rădoi îi avertizează pe jucători, după eşecul cu ASA: "Ne trebuie altă atitudine pentru a trece de Trencin"

capt conf Radoi

Mirel Rădoi a debutat cu stângul în cariera de antrenor: a pierdut primul meci oficial, Supercupa României, 0-1 cu ASA Târgu Mureş. Fostul internaţional se gândeşte însă deja la meciul cu Trencin din turul doi preliminar al UCL şi îi avertizează pe jucători, cărora le cere o schimbare a atitudinii.

VIDEO Ce le-a zis Petrescu jucătorilor de la ASA, în pauza Supercupei. "I-aș fi schimbat pe toți!"

dan petrescu meci

Dan Petrescu (47 de ani) a petrecut foarte puțin timp pe banca vicecampioanei ASA Târgu Mureș: câteva partide amicale și Supercupa României, pe care "Bursucul" a adus-o în vitrina ardelenilor, după 1-0 cu Steaua, la Constanța. Băieții lui Petrescu au făcut un meci tactic aproape perfect.

VIDEO Steaua a ratat primul trofeu al sezonului, dar patronul nu e supărat: "Nu e nicio miză, ne-am distrat"

gol asa

Steaua a ratat pentru al doilea an la rând cucerirea Supercupei României. Campioana a fost învinsă cu 1-0 de ASA Tg. Mureş, la Constanţa, la meciul de debut al lui Mirel Rădoi pe banca roş-aşbaştrilor.

VIDEO Steaua a pierdut ultimele trei meciuri cu ASA, fără să înscrie vreun gol

bucurie asa

Mirel Rădoi a ratat şansa să câştige primul trofeu ca antrenor al Stelei: campioana a pierdut Supercupa României, cu 0-1, în faţa lui ASA Târgu Mureş, echipă măcinată de problemele de ordin financiar ale clubului.

VIDEO EXCLUSIV Teixeira: "Vorbesc cu cine vreau. Steaua a avut două luni la dispoziție și n-a făcut-o!"

capt Teixeira

Steaua a încercat să dea lovitura pe ultima sută de metri şi a negociat cu Filipe Teixeira (34 de ani) şi cu Jugurtha Hamroun (26 de ani). Dintre aceştia, doar al doilea va îmbrăca tricoul campioanei României. După ce tratativele cu Steaua au picat, mijlocaşul portughez a ajuns la o înţelegere cu Astra Giurgiu.

Richard Gasquet şi-a egalat cea mai bună performanţă de la Wimbledon! Meci senzaţional cu Stan Wawrinka

richard gasquet

Richard Gasquet (29 de ani, cap de serie 21) şi-a egalat cea mai bună performanţă a sa la Wimbledon: s-a calificat pentru a treia oară în carieră în semifinalele competiţiei transmise ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE de canalele Digi Sport.

Novak Djokovic, semifinalist la Wimbledon după o victorie în trei seturi cu Marin Cilic

Djokovic Cilic

Tenismanul sârb Novak Djokovic, liderul mondial şi deţinătorul titlului, l-a învins, miercuri, pe croatul Marin Cilic, în trei seturi identice, 6-4, 6-4, 6-4, şi s-a calificat în a şasea sa finală consecutivă pe iarba de la Wimbledon.

VIDEO Becali anunță achiziții! "Chipciu, fără 6 milioane, nu se mişcă. Pe Hamza nu dau nici 400 de euro"

capt Becali

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui Alexandru Chipciu, următorul jucător de export al Stelei. Dacă Cristi Tănase a plecat pe o sumă mai mică, mijlocaşul venit de la FC Braşov, în 2011, se va vinde pe nu mai puţin de 6 milioane de euro. Patronul a explicat şi de ce golgheterul Claudiu Keşeru nu se va întoarce la gruparea campioană.

VIDEO Pancu s-a decis: dacă devine președinte la Rapid, nu va mai juca fotbal. 'Nu sunt o marionetă, am principii'

daniel pancu banderla

Daniel Pancu este ca și retras din activitatea de fotbalist. Legendarul jucător al Rapidului este alesul acționariatului pentru postul de președinte, ocupat ultima dată de Nicolae Manea, până în septembrie 2014. Fostul atacant a vorbit la Digi Sport despre noua aventură care-l așteaptă în Giulești, spunând că va semna contractul zilele viitoare:

Hamburger SV i-a reziliat contractul și renunță la fotbal la 29 de ani: "Nu mai pot juca pentru un alt club!"

Jansen suparat

La 29 de ani, Marcell Jansen a decis să renunțe la fotbal! Fost internațional german, fundașul stânga a luat această decizie după ce Hamburger SV, echipă pentru care juca din 2008, i-a reziliat contractul.

Conflict între Higuain şi De Laurentiis. Argentinianul a cerut să fie lăsat să plece

higuain napoli

Gonzalo Higuain nu traversează cel mai fericit moment al carierei. Atacantul de 28 de ani are pe conştiinţă ratarea calificării lui Napoli în Liga Campionilor şi eşecul naţionalei Argentinei în finala Copei America, iar acum a intrat în conflict şi cu preşedintele grupării din sudul Italiei, Aurelio De Laurentiis.

VIDEO Hamroun va încasa 120.000 de euro anual: "Se potrivește la Steaua, poate face mai multe decât Tănase"

jugurtha hamroun otelul

Steaua a făcut al şaselea transfer, după ce s-a înţeles cu Jugurtha Hamroun. Algerianul, care şi-a reziliat unilateral contractul semnat cu turcii de la Giresunspor, va fi pentru următorii trei ani jucătorul campioanei şi va încasa un salariu lunar de 10.000 de euro.

Componenţa echipei de Cupa Davis, pentru meciul cu Slovacia. Dublu format din Mergea şi Tecău

romania cupa davis

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel, a anunţat jucătorii care ne vor reprezenta în întâlnirea cu Slovacia, din turul al doilea al Grupei I din Zona Euro/Africa a competiţiei. Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea ne vor reprezenta, potrivit site-ului Federaţiei Române de Tenis.

Avertisment pentru Steaua: Trencin a câştigat ultimul amical înainte de meciul din UCL. 6-1, cu Sigma Olomouc

trencin-1

Steaua a primit un avertisment de la AS Trencin, înaintea întâlnirii din turul doi preliminar din UEFA Champions League. Campioana Slovaciei a câştigat ultimul amical al verii cu un scor categoric, 6-1 cu Sigma Olomouc.

Mario Felgueiras a refuzat Steaua. Portarul portughez preferă să-și mai încerce șansa la Konyaspor

mario felgueiras steaua

Steaua mai trece pe lângă un transfer dorit, din cauza chibzuinței de care dă dovadă conducerea. Mario Felgueiras (28 de ani) preferă să rămână la Konyaspor, în campionatul Turciei, deşi a jucat foarte puţin în sezonul trecut, după ce s-a transferat de la CFR Cluj.

Continuă parcursul bun al lui Tecău. S-a calificat în sferturi la dublu mixt la Wimbledon

horia tecau wimbledon

Perechea româno-slovenă Horia Tecău/Katarina Srebotnik s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, după ce a învins cuplul Raven Klaasen (Africa de Sud)/Raquel Kops-Jones (SUA), cap de serie numărul 10, cu 6-3, 7-5.

Roger Federer - Andy Murray este prima semifinală de la Wimbledon. Elveţianul, a zecea oară în penultimul act

federer murray

Septuplul câştigător de la All England Club, Roger Federer, s-a calificat în semifinalele de la Wimbledon, turneu transmis ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport, în perioada 29 iunie - 12 iulie.

VIDEO Miriuță convinge piesele de bază ale ASA-ului să nu plece: "Are trei oferte, dar rămâne dacă vin eu"

vasile miriuta aa

Bogdan Mara și Vasile Miriuță au confirmat în emisiunea Fotbal Club, de pe Digi Sport 1, că ASA Târgu Mureș își va continua activitatea în ciuda problemelor din ultimele zile, iar antrenorul va semna contractul cu vicecampioana în zilele următoare.

VIDEO Irina Begu analizează şansele româncelor la BRD Bucharest Open. Turneul e LIVE la Digi Sport

begu tenis

BRD Bucharest Open va avea la start patru jucătoare din România. Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu şi Sorana Cîrstea se vor lupta pentru a păstra trofeul în ţară, în absenţa Simonei Halep, campioană anul trecut. Turneul va fi ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 13-19 iulie.

Copia lui Tade! CFR Cluj şi-a întărit atacul cu un vârf camerunez de la Fiorentina

steve beleck

CFR Cluj se întăreşte înaintea noului sezon din Liga I, care va debuta la sfârşitul acestei săptămâni, toate meciurile fiind transmise ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

VIDEO Ionel Dănciulescu este convins că Rednic o va readuce pe Dinamo în top: "E un antrenor extraordinar"

rednic

Dinamo va renaşte, este convingerea lui Ionel Dănciulescu. Fără trofee în vitrină din 2012, trupa lui Mircea Rednic poate depăşi pasa neagră, chiar dacă nu a făcut achiziţii spectaculoase în această vară.

Melandri se retrage din MotoGP! Marele Premiu al Germaniei este la Digi Sport

Melandri

Marco Melandri se retrage din actualul sezon de MotoGP, după numai 8 etape din Campionatul Mondial. Pilotul a ajuns la un acord cu Aprilia și își va rezilia de comun acord contractul, fără alte implicații.

Asafa Powell, înainte de Diamond League: "Gatlin poate fi bătut la proba de 100 de metri, la Lausanne"

gay gatlin

Jamaicanul Asafa Powell a declarat miercuri, înaintea reuniunii de la Lausanne din cadrul circuitului atletic Liga de Diamant, că americanul Justin Gatlin, cel mai rapid sprinter din lume în ultimii doi ani, "poate fi bătut".

  • 06:00 Fotbal Club
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • HANDBAL MASCULIN:DINAMO BUCURESTI-SPORTING LISABONA, EHF EUROPEAN LEAGUE (5.03.2024)

    HANDBAL: Skjern - Dinamo, ora 19:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: Olympiacos - Barcelona, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

  • logo liga campionilor

    FOTBAL: Bayern Munchen - Real Madrid, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult